Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סןף אני שמח לראות עוד סוסיתות בכל ישוב בארץ זה טוב שיש שמישו חושב כמו אני ויורם אתמול פגשתי את יוני בחור מירושלים והוא אמר לי שהוא עוד קצת מסיים עם השיפוץ של הדוכס הוא יהיה איתנו זה טוב שנמשיך לנוע עם קרטוני ישראל שבת שלום לכולם אבי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

סוסיתא 10 מבציר 1965.

רום כרמל מבציר 1978.

טנדר סוסיתא 1965.

:-Dטנדר סוסיתא12

פורסם
סוף סןף אני שמח לראות עוד סוסיתות בכל ישוב בארץ זה טוב שיש שמישו חושב כמו אני ויורם אתמול פגשתי את יוני בחור מירושלים והוא אמר לי שהוא עוד קצת מסיים עם השיפוץ של הדוכס הוא יהיה איתנו זה טוב שנמשיך לנוע עם קרטוני ישראל שבת שלום לכולם אבי ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

אבי ידידי,

מחכים גם לך במפגש הצפוני

יאללה תתניע ותן גז, אין צורך בדרכון :-P

עדי גולדנברג 13399

פורסם

היה מפגש חמוד. הסוסיתות הוסיפן נופך מיוחד למפגש!

יש אפילו סוסיתא עם מזגן ומראה של קדילאק.

אריק תודה על התמונות.

P1130511.JPG

P1130510.JPG

P1130509.JPG

P1130508.JPG

P1130551.JPG

P1130546.JPG

שלמה דן גדרון

פורסם

יש עוד יוני מירושלים שמשפץ דוכס?????

איזה עולם קטן...

אני בהתחלה והיוני השני כבר בסוף...

לפחות כל ההנאה עוד לפניי, ואילו אצלו נשארו רק הזכרונות...

אם כי אני עובד על זה במלוא המרץ...

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...