רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שוב שישי עבר. הספקנו להשתתף בהשקה של המרצדס בנוקיה, ומשם המשכנו לרחבה בנס ציונה. על הרחבה נחתה לביקור ציפור אחת נדירה ומיד גררה התקהלות רבתי. והצליל הממכר... רק פרומו למה שהולך לקרות אצל ליאור בהמשך:
הודעה אחרונה מאת idodaniel, -
- 4 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אהלן אני אוסף לוחיות רישוי, ומכר שלי הביא לי היום לוחית משטרה בעלת מספר נ.מ. 1#-3#5 (הוא ביקש שלא לצלם/לומר מה המס' המלא). אני תהיתי ולא הבנתי מה פשר הקיצור נ.מ. אולי נגרר משטרתי? אשמח להסבר, עדו (הלוחית אותנטית לחלוטין, החבר שלי מספיק אמין)
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
היום שמתי לב כשאני מסובב את ההגה בעמידה במקום לצד שמאל או ימין הוא מיסתובב בקושי סיבוב שלם אחד וחצי ומגיע לסוף הדרך, לעומת זאת כשניסיתי את אותו הדבר ברכב אחר יפני משפחתי(מזדה 2) הצלחתי לסובב את ההגה כ3 סיבובים שלמים עד הסוף לכל כיוון,האם הגיוני הדבר?זה מצב תקין או שיש בעיה כלשהי באחד או יותר מחלקיי המתלה הקדמי? יש לציין שהצמיגים ברכב הם במידה המקורית והרכב מעולם לא עבר תאונה מקדימה.
הודעה אחרונה מאת bosss, -
פרוייקט מעניין שמתבצע על ידי אחד המומחים בקנה מידה עולמי לרכבים אלו, האיש שיודע לבנות מנועים שצורחים את השם שלו ררררררררםםםםםם. חלק מהתמונות כאן, את כולן ניתן לראות בדף הפייסבוק של מועדון אלפא קלאסיק שפתוח לכולם: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.118354258326672.22031.100004562944883&type=1&l=441f2122f7
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 2 תגובות
- 673 צפיות
שלום אני בעלים של אולדסמוביל קטלס סופרים שנת 72 מנוע 350 5700 המנוע עבר שיפוץ כללי ואני רוצה לשים קרבורטור של אדלבלוק כמה CFM מתאים למנוע הזה? תודה לעוזרים שבוע טוב
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- 6 תגובות
- 989 צפיות
שלום לכולם . אני מחפש חלקים ל HOSKVARNA 390 כל חלק יכול לעזור תודה
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 7 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, אני רושם הודעה זו בפורום זה מכיוון שבפורום כללי לא קיבלתי מענה וחברי פורום אספנות בראייתי אמורים להיות יותר קשורים לפן המקצועי. מזה זמן שאני מחפש הזדמנות להתמקצע במכונאות פרקטית כתחביב. סיימתי תקופת קבע בצבא בתפקידים מעניינים שכללו גם רקע טכני בחשמל ומערכות מכונה, לא בתחום הרכב. כעת אני מחפש עבודה וחשבתי לשלב בין בין הרצון ללמוד את תחום הרכב והצורך בעבודה בתקופה זו. אני מחפש מוסך רציני (בעדיפות אחד שמתעסק בישנות) שהעובדים בו יהיו אנשים ברמה אישית ומקצועית גבוהה ויהיה מוכן לקבל אדם ללא ניסיון לצורך הכשרתו "על הדרך" תוך כדי עבודה. העבודה יכולה להיות הן בתחום המכונאות והן בתחום הרכבות כלי רכב או שיפוץ מכלולים, כאשר הדגש הוא על איכות המקום ובעיקר האנשים, ול…
הודעה אחרונה מאת hreuven, -
טריומף ספיטפייר
מאת zulu- 1 תגובות
- 782 צפיות
אני צריך לחדש את הקונסולה של הגיר, עשוי מחומר שמזכיר קרטון קשיח, הקונסולה מתחילה להתפרק, האם יש חומר שניתן למרוח על מנת להקשיח אותה?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
שלום לכולם אני מעוניין לשתף אתכם בשיפוץ של הגולף שלי סתם לידיעה את רוב השיפוץ אני עושה לבד מהשיופים,הריתוכים,ציפוי האבץ וניקוי החול אז נתחיל באיך שהרכב נקנה כאן רואים את הרכב מאחור עומד אצל פחח במשך שנתיים מתחת לגשם באמצע עבודה בתמונה הזאת הרכב הגיע לביתו החדש (אצלי) לאחר שהבעלים של האוטו שראה התעניינות מצידי גרר את הרכב מהפחח אליו ונתן לתאילנדי לצבוע את כל האוטו במברשת ביסוד למתכת על החלודות הקיימות ורק ככה ממנו לקחתי את האוטו בנוסף אתם רואים בצד את הגולף השניה שלי קצת מלוכלכת שכחתי לומר שאני משוגע על גולפים היו לי כבר בסביבות 7 גולפים mk1 בעבר אז מתחילים אנשים מסתכלים על רכבים מבחוץ ואומרים איזה "שמור" ולא מבינים מ…
הודעה אחרונה מאת -Efraty-, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, קראתי באחד השירשורים על יבוא רכב ונאמר שם שיש אפשרטת לייבא רכב שאינו אספנות לארץ והיא תשאר במכס עד שתיהיה בת 30 (אספנות) ואז אני יוכל לשחרר אותה האם זה נכון? תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לקנות ולייבא פולקסווגן ויסטפיליה מארצות הברית,רציתי לדעת אם מישהו עשה משהו דומה בעבר ויודע כמה אמורה לעלות ההובלה והמכס בארץ . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אז ככה היום צוות המסטרים ממגוויר 3M הגיעו אלי ב8:00 לפנק לי את הרכבים ומה יצא.....
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
נראה כמו שבירה של החלון והצתת פנים הרכב - לא אתפלא אם זה נעשה ע"י נערים משועממים. חבל על הרכב, היה נראה שמור. בושה שיש אנשים כאלה. מישהו מכיר את הרכב? http://www.hnn.co.il/gallery23204.html
- 3 תגובות
- 950 צפיות
צולם בהולנד
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 794 צפיות
האם הנוהל נשאר זהה כמו מלפני שנתיים ? ממלאים טופס, מצלמים חשבונית ושמים במשרד התחבורה ? זה הטופס היחידי ? http://media.mot.gov.il/PDF/HE_RECHEV/BakashaRisuiYevu.pdf רק רוצה להיות בטוח
הודעה אחרונה מאת Jeka04, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
שלום, מחפש חניה מקורה לכמה חודשים באזור השרון. נעולה ומסודרת כמובן. תודה.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
בשנה האחרונה רכשתי אופנוע מיוחד ומאוד לא שיגרתי בארץ. אני חושב שראוי שהוא יחשף לעיני הציבור שזה מעניין אותו. מדובר במונטסה , יצרן ספרדי , הדגם הוא קוטה 348T , אופנוע טרייל בנפח 305 (350) סמ"ק , שתי פעימות ,משנת ייצור 1982. האופנוע היגיע אלי במצב טוב מאוד לגילו. במשך מעט הזמן הפנוי שלי , תוך התעלמות מפרוייקטים אחרים , הוחלפו ושופצו מכלולים באופנוע. מייסבי גלגלים והיגוי חדשים. כבלים חדשים. ברקסים חדשים. ברז דלק חדש. כנף קדמית חדשה. תושבת פנס / מספר אחורי חדשה. הקרבורטור חדש. בולמים אחוריים חדשים. כל השמנים חדשים. המנוע במצב מעולה ואין צורך לגעת. תפעול האופנוע כרגע במצב מצויין. ניתן להניע ולנסוע בכל רגע. עוד על הפרק החייאת מערכת החשמל המקורית , צמ…
הודעה אחרונה מאת honda cx500, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צפייה מהנה
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
דקה ראשונה בקליפ המשוגע הזה של הגאון הסהרורי ,טוב להזכר ויותר טוב לדעת איזה מדבר מוטורי היה אז . זהו את הרצף. JdnKWkaht38 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=DOzk8oYNsUs דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.wimp.com/fifthwheel/
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נקרע לי הכבל קלאץ' ברכב ולאחר חיפושים לא נמצא יורש. מישהו יודע אולי היכן אוכל להשיג או ללחוץ חדש? פורד סיירה גיר TYPE9 (5 הילוכים) תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בשורות! אחרי שלוש שנים של מאבק שניהלו אלפי מעריצים, עשרות מועדונים, ראש עיר אחד (ארזה) ושר הפנים לשעבר של איטליה (רוברטו מארוני, חבר מפלגתו של ברלוסקוני) - נמצא המימון להמשך פעילותו של המוזיאון, שעמד על סף סגירה ומכירת חלק גדול מהאוסף הנדיר http://alfaromeomuseums.com/museums/italy/museo-storico-alfa-romeo-arese/
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 4 אלף צפיות
אהלן, אשמח אם תכוונו אותי למקום שבו ניתן לקנות לוחיות עם הכיתוב "רכב אספנות" מוטבע! הפיאסטה שלי ואני מודים לכם!
הודעה אחרונה מאת GhostBuster, -
נוהל יציאה מהארץ ? 1 2
מאת natan5-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
האם יש למישהו פה מושג איך יוצאים עם הרכב מהארץ ואיך חוזרים ? מהו נוהל?איזה ביטוח ?איזה רישיונות ואיזה לוחיות רישוי ? תודה מראש נתן
הודעה אחרונה מאת Wonka, -
-
-
- אחראי פורום
- 26 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אשמח לכל מידע לשיפוץ ,היכן לרכוש חלקים, וניסיון שלכם. תודה ויקטור
הודעה אחרונה מאת honda cx500, -
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
בוקר טוב לכולם. יש לי שאלה אומנם לא קשורה לאספנות, אבל אני בטוח שיש פה אנשים שיכולים לתת תשובה. יש לי לקוח עם פולקסווגן בורה שעוזב את הארץ לבולגריה, ומעוניין לקחת איתו את הרכב. מי מכיר את הפרוצדורה? תודה מראש גיא.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
באחד מהשיטוטים מצאתי שקיימת אפשרות לעשות ציפוי פוליאוריתן לרכב. הכוונה היא לצפות את הארגז של טנדר סובארו. אחד היתרונות (ע"פ פרסומים זרים) שהציפוי מונע איכול של המתכת... האם מישהו עשה זאת בעבר? יתרונות/חסרונות בהשוואה לצביעה בצבע כדוגמת המרייט? שגיא
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 2 תגובות
- 803 צפיות
ערב טוב לכולם, למרות שהרכב עוד לא אספנות (בקרוב) אני מנסה לכתוב הודעה זו בפורום הזה, במידה ולא רלוונטי הפנו למקום הנכון. ברצוני לרכוש את המחיצה/וילון של תא המטען סובארו לאונה 87'; מה שם המחיצה-שם מקצועי עברית ובאנגלית, האם מישהו יודע איפה ניתן לרכוש ומה העלות? תודה לכם,
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בזמן האחרון התחלתי להתעניין ביבוא גולף MK1. וצצו לי כמה שאלות: 1. האם אפשר לייבא רכב עם מנוע לא מקורי, שהגיע עם הדגם הזה, כלומר גולף 1.3 עם מנוע 1.8 של GTI. המנוע מאושר בארץ המקור (גרמניה למשל). 2. האם ניתן לייבא גולף GTI MK1 עם מנוע של גולף GTI MK2, הנפח זהה וזה כמעט אותו מנוע חוץ מהראש (16 שסתומים מול 8 שסתומים). אני יודע שכנראה אסור אבל השאלה היא האם באמת בודקים את זה במהלך היבוא? תודה
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
מחדס 508
מאת dudi oknin- 2 תגובות
- 649 צפיות
היי איפה אפשר לרכוש מדחס 508 עם פולי לחגורה 6 PK ?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 274 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- danielos
- ays
- אלעדיקו
- amosbmw
- yor2
- מחכה
- שחר 1
- Loder
- איס מן
- YaronNahum
- falou
- אביתר א.