רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 3 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
הקמארו נוסעת בממוצע כפעם בשבוע בלבד(לפעמים יותר),שמתי לב בזמן האחרון שבדקות הראשונות בלבד של הנסיעה לאחר כשבוע שלם של מנוחה הבלמים מרגישים קצת חלשים/איטיים בתגובה שלהם מהרגע שלחצתי על דוושת הבלם ועד לעצירה מוחלטת של הרכב,אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין,האם התופעה המתוארת נשמעת לכם טבעית/מוכרת ברכבים אמריקאים ישנים ולמעשה המצב אצלי נחשב לתקין או שאוליי המצב בכלל אינו תקין ואף מהווה תקלה רצינית ובטיחותית המצריכה בדיקה יותר רצינית ומעמיקה במוסך/בעל מיקצוע? יש לציין שמצב הרפידות והצלחות הקדמיות במצב טוב/סביר, אומנם אינם חדשות לגמריי אך בהחלט יש בהם "בשר" לעוד קילומטרים רבים ואף הנעליים והדרמים האחוריים במצב דומה. כמו כן הרכב עובר טסטים בשנים האחרונות ללא שום בעיה ואף בבד…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
היום לפני 60 שנה הלך לעולמו גדול נהגי המרוצים בכל הזמנים (לא חייבים להתווכח ולתת דוגמאות לנהגים אחרים - כבודם במקומם)http://www.motorsportmagazine.com/halloffame/tazio-nuvolari/tazio-nuvolari-the-man-who-knew-no-fear/-
הודעה אחרונה מאת elads, -
2CV World meeting 1 2
מאת nofer58- 21 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום ידידי, בסוף שבוע שעבר בלינו - רני, שמוליק ואנוכי, במפגש העולמי של רכבי ה-2CV. המפגש התקיים ב-Alcaniz שבספרד (כ-250 ק"מ מערבית לברצלונה). הטמפרטורות היו גבוהות והחום היה על גבול הבלתי נסבל אך המחזה היה מרהיב. ראו מספר תמונות של 2CV מיוחדות ... כאלו שלא החליטו על הצבע, לא החליטו על כיוון הנסיעה, אלו שהחליט לאן יוצאים (לקרב ...), כאלו שחלמו על D.S והפכו הדה-שבו לפנאומטית, כאלו שחלמו על פרגונטה והוסיפו שטח אחסון, כאלו שחלמו על אוטו חזק והוסיפו מנוע של G.SA כאלו שחלמו על סירה בים האדום והפכו הרצפה לשקופה וכאלו שפשוט יש להם רכב קלסי משנות החמישים ... עפר
הודעה אחרונה מאת HaimZ, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
המפגש הירושלמי הוזמן לתצוגה של מספר רכבים במתחם הרכבת ישנה - "התחנה הראשונה" מספר המקומות בתצוגה מוגבל, רישום מוקדם אצל אילן גורן - 050-5272562 הכניסה בשעה 14:00 מול תאטרון החאן תתאפשר לנרשמים בלבד. במקום בית קפה, מסעדות, שוק איכרים ועוד. פרטים נוספים באתר "התחנה הראשונה" כולם מוזמנים (גם מי שאינו מציג) להתרשם מהתצוגה והאירועים במקום. ומשם להגיע למפגש הקבוע המתקיים כתמיד בטוביה. להתראות
הודעה אחרונה מאת מצא, -
שלום לכל חברי הפורום, הגיע לידי אופנוע BSA (מצורפות תמונות ) ואני מעוניין להשיג ספרות יצרן כדי לשפצו. ניסיתי להגיע לדגם הספציפי דרך אך ללא הצלחה. אני בטוח שכאן תהיה לי יותר הצלחה. האם מישהו מזהה? כמו כן, מעולם לא שיפצתי רכב. ולמרות שאני איש טכני מתחום העיצוב התעשייתי ונלהב מאוד מהפרוייקט ברור לי שתהליך למידה ארוך לפני. אשמח לשמוע טיפים כיצד להתחיל ולהכיר אחרים שמוכנים לעזור. . תודה ושבוע טוב לכולם
הודעה אחרונה מאת אורבניקה, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראיתי עכשיו את השרשור על החיפושית ש jako1234 קנה מעו"ד ז"ל בירושליים והשאיר לו פתקים וכ"ו ונזכרתי שלפני איזה 19 שנה היו שני אחים שאחד עו"ד וגר ברחוב הנביאים בתל אביב שהיו לו בחניה של הבנין מרצדס ישנה ואימפלה קבריולוט לבנה עומדת שנים ללא תזוזה מוזנחת ורקובה , בזמנו גם אני אשארתי לו פתקים (ועוד איזה אלף איש לדעתי) וחיזרתי אחריו עד שדפקתי לו איזה יום בדלת והצעתי לו אז סכום נכבד מאוד ! אך הבן אדם היה הזוי ומשונה ומשך אותי סתם ונתן לי תקוות, אפילו באתי איזה שישי וסידרתי לו את המנוע והנעתי לו את הרכב אחרי שנים שהוא לא זז , הייתי אז חייל והוא קצת ניצל אותי בקטע של התיקונים אבל בכל מקרה נהנתי, סתם מעניין אותי אם משהו יודע מה עלה בגורלה ? והאם משהו זכה להנות ממנה ? כמובן…
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, אני זקוק לחבקי צינור חהסוג שנקרא P ונראה כך איפה ניתן להשיג? עדיפות לאיזור חיפה והצפון אבל אם לא תהיה ברירה... תודה ערן
הודעה אחרונה מאת gidi38, -
- 23 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד- מרדכי החודשי בדרום כל שבת שנייה בחודש המפגש הקרוב יתקיים בשבת 10.08.13 , בקפה ג'ו, מפגש ' יד- מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מצאתי אסקורט MK1 1.6 נחמדה למכירה. רציתי לדעת האם הרכב מתאים כרכב אספנות ראשון? האם ישנם מספיק חלקים בארץ? האם הרכב מפגין אמינות? האם ניתן " לשפר" אותה בארץ על ידי החלפת דיפ'/ החלפת הבלמים? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 22 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ביום ו', 9.8.13 בשעה 16:00 יתקיים מפגש מועדון פיאט ברחוב יוחנן הסנדלר 1 הרצליה, במגרש שמול קפה מצדה (סמוך למפגש מועדון אלפא). במפגש גדול מהרגיל, תיערך השקה לפיאט ריטמו 83. מוזמנים בעלי פיאט מכל השנים ומכל הדגמים (כמובן שהמפגש פתוח לקבל הרחב). נשמח לראותכם, הנהלת מועדון פיאט.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 6 עוקבים
- 90 תגובות
- 23 אלף צפיות
האוטו שלנו לא נוסע רחוק או בקיצור לא נסע כבר 37 שנה. היום הסתים מסע רכישה של שברולט המכונה "אוטו לחם" הכל התחיל בחודש שביעי שיתות קטן ביד 2 ותאום הופיעה לה מודעה "שברולט אוטו לחם" אחרי שתיי פגישות נסגרה העסקה ומכן התחיל מסע תירתורים במשרד הרישוי שדרך אגב גם אחרי העברת בעלות עדיין לא הסתיים כך נראה האוטו שנפגשנו פעם ראשונה אחרי שהבאנו שהאוטו צריך לעבור זיהוי בעמדה מס1 לפני העברת בעלות פני השטח נראו כך אחרי שסידרנו גלגלים זמניים אם אוויר שיחררנו את תופי הבלימה האחורים וניתקנו את הדרישפט שאף אחד לא ידע איך מפרקים את הצלב בגלל שזה דרישפט סגור[גם בעלי מקצוע שעובדים שנים במכונאות ולא מכירים את האוטו הזה לא ידעו] הגיעה הרגע שהאוטו יגרר למשרד הרישוי לצורך זיהוי. כאן נראה …
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 3 תגובות
- 814 צפיות
http://www.youtube.com/watch_popup?v=GDEn3i6g3qo תהנו .
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שישי בסימן סבא. בני ל. התחדש בנכד, רוברטו וגם וולף, חגגנו, איך לא - תמיד יש סיבה למסיבה: קובי קליין - סבא ותיק לדוגמא - עם נכדה שהיא לא פחות מאספנות:
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מידע על חלקים שצריך להחליף וזמינותם, תודה מראש
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 811 צפיות
עקב אירועים שיתקיימו בהיכל נוקיה ביום ששי הקרוב, 9 אוגוסט, יעבור המפגש באופן חד פעמי לצידו המערבי של האיצטדיון ברמת גן (מקום המפגש בעבר הרחוק). לבקשת מתניה הלוי, אחראי המפגש, נא להצטייד בכסאות ובמזון ושתיה.
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
יש פה מישהו מאיזור המרכז שיכול לעזור לי בנושא תמורת תשלום סמלי. צריך PRESS ו מבער על מנת לחמם את המשולש מעט. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מדובר במשולשים של אולדמוביל שנת 86. תודה רבה.
- 0 תגובות
- 948 צפיות
היי כולם אני חדש פה בפורום ורציתי לדעת על מגרשי גרוטאות עם חלפים לשברולטים ישנות. עד כה ebay היה חברי הטוב ביותר אבל עכשיו אני צריך חלקים כבדים יותר, אז לפני שאני קורע את הכרטיס אשראי שלי אני רוצה לבדוק את האפשרויות של מגרשי גרוטאת בארץ. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת theoFFbits, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
יום שישי, האימפלה המתינה כל השבוע לגמוע את 150 הק"מ בשיוט קליל ומענג. נקודת המפגש הועתקה למגרש המערבי המקביל, אבל החברים נשארו אותם חברים , הרכבים כמעט אותם רכבים, כיף לסיים ככה עוד שבוע.
- 0 תגובות
- 836 צפיות
מתארגנת קבוצת רכיבה למדבר: על פי האסטרונומים צפוי מטר מטאורים בלילה שבין 12-13 באוגוסט. הכוונה: יציאת רוכבי אופנועים למדבר לשהייה לילית, בסגנון חופשי וצפייה במופע. ציוד: אוהל, שקי שינה, מנגל, יין אדום/בירות פיצוחים והרבה מצב רוח. מקום: פתוח להצעות. מי בא? -רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
היי. אני מתכנן בקרוב לקנות יגואר s-type משנת 2000 ולהעמיד את הרכב עד 2030. אני מנסה לחשוב מה נדרש כדי להתחיל ולסיים את המשימה הזו בעוד 17 שנה בהצלחה: הקפאת רישיונות טיפול לפני העמדת רכב (שמן בבוכנות וכו) רכישת כל סוגי הפנסים ברכב כפול 2 (חלקי חילןף לעתיד). מה עוד?
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1272/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%a8-SD1-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-1977-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן חבר'ה יש בידי מד לחץ שמן/טמפרטורה מים ללנד רובר 1953 80" השעון מד לחץ שמן עובד מצויין. הבעיה היא במד טמפרטורת מים-הצינורית שמובילה לטובלן חסרה וצריך גם למלא אותה בעטר(??)לפי הבנתי. אני צריך בעל מקצוע או פרטי שמתמצא בנושא. תודה יובל
הודעה אחרונה מאת YYYUVAL B, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1265/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/NSU-RO80-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-1968 קריאה מהנה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שישי הטוב היגיע , זמן מעולה לקחת את המוריס לסיבוב קצר עד נשר וחזרה לפגוש חברים טובים ולהעביר כמה שעות של כיף ......... חלק מהדמויות והמכוניות , לפני החשכה . שבת שלום .
הודעה אחרונה מאת orendag, -
שוליית משפץ
מאת oroni123- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם אוטוטו הפורשה 928 שקניתי בארה"ב אמורה להגיע לארץ וההתרגשות גדולה. ( פוסט פורסם כאן לפני חודשיים וחצי) למרות זאת אני דיי חושש מכל הנושא של השיפוץ. בעיקר החלק המכאני/חשמלי. יש לי ידע בסיסי בלבד בעולם הרכב כך שנדרש לימוד רציני יותר. אם יש כאן מישהו שעובד על רכב ומחפש שולייה/עוזר או סתם יהיה שמח לשתף מישהו אחר במלאכת השיפוץ אני אשמח להיות לו לעזר ללא מטרות רווח (פרט לידע). אני אשמח ללמוד כל דבר שקשור למלאכת השיפוץ מהמנוע וחלקיו דרך הבודי והפחחות ועד לשיפוץ חלקי פנים הרכב. דבר נוסף וחשוב לא פחות אני אשמח אם מישהו בעל ניסיון עשיר בתחום השיפוץ יהיה לי כמנטור/מלווה לפרוייקט האישי שלי. (גם אם למטרות רווח). תודה.
הודעה אחרונה מאת oroni123, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חשבתי על זה מעט והייתי שמח אם מעבר לאיביי ושלל אתרים שמציעים שימוש נוח היו פה מספרי טלפון של חנויות חלפים בארץ אשר ידוע כי נית להשיג שם חלפים לרכבי אספנות, אם זה מכני ואם זה חיצוני. אני מאמין שניתן למצוא לחלק גדול מהרכבים גם חלקים בארץ אבל אין משהו שמרכז עבורנו את החנויות חלפים האלה. אני באופן אישי מעדיף להכנס לאיביי או לאתר אחר מאשר להתחיל לצלצל לחנויות חלפים באזורי כי אולי יהיה להם חלק כלשהו לרכב שלי אך כל מה שאני מקבל מהם זה ''איזה שנה הרכב?'' ובתגובה ''לא אין לנו'' אך אם זאת חנות אשר מומלצת על ידי חברי הפורום וידוע כבר כי ניתן להשיג בה חלקים לרכבים ישנים אשר נמכרו בארץ זה יעשה מעט יותר חשק לבדוק מולם. גם פירוקיות אשר יש להם מלאי של חלקים לרכבי אספנות יהיו מצ…
הודעה אחרונה מאת erand70, -
זיהוי רכב
מאת Wheel Arch- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
שאלתי את הבעלים איזה רכב זה והוא אמר לי שזו שברולט אבל שכחתי איזה דגם... מישהו אולי יודע?
הודעה אחרונה מאת קובי777, -
זיהוי רכב
מאת Wheel Arch- 2 תגובות
- 932 צפיות
שאלתי את הבעלים איזה רכב זה והוא אמר לי שזו שברולט אבל שכחתי איזה דגם... מישהו אולי יודע? (פירסמתי בקטגוריה "רכב כללי" ולא ידעו לענו על השאלה)
הודעה אחרונה מאת Wheel Arch, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום ראיתי רכב מיוחד והייתי שמח לשמוע אודותיו פרטים נוספים. טשטשתי את המספר על מנת לא לפגוע בפרטיות בעלי הרכב. מי ישפוך קצת אור לגבי הרכב הזה?
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
Today my fathers '72 beetle was stolen in Jerusalem. Anyone who see it knows where it is please call .me Yisrael 054-788-7261
הודעה אחרונה מאת oldcar,
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 201 אורחים (הצג רשימה מלאה)