רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לאלו שעדיין מתניידים עם הרוצ'סטר (שדיבתו שהוצאה עליו שלא מן היושר) המכונאי חד העין שלי, הבחין כי כאשר "קלאפות" הסקונדרי נפתחות, אין את התרוממות המחטים הרלוונטיות פירוק החלק העליון גילה כי יש מן דיסקית פלסטיק היצוקה בצורת "גיבנת",כך שבפתיחת הסקונדרי, תוך כדי סיבוב המוט, אותה דיסקית מסתובבת ואותה "גיבנת" מרימה את המנוף שאליו מחוברות המחטים אצלי אותה דיסקית נשברה ולכן לא הרימה את המנוף שאליו מחוברות המחטים הקארב יונק כמות דלק יותר מאשר צריך, יחסי אוויר/דלק לא נכונים והסחיבה בהתאם התיקון בוצע בהצלחה התמונות ממחישות טוב מהמלל (הכותרת לא נכתבה כראוי וזו הנכונה- תיקון דיסקית הרמה למחטי הסקונדרי, רוצ'סטר)
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5 אלף צפיות
חברים שלום, אני כבר כמה שבועות מחפש גגון מכסה מנוע לחיפושית. מישהו מכיר בעל מקצוע שמכין גגונים כאלה באזור חיפה? או אולי מישהו יודע איפה אני יכול למצוא שרטוט של גגון כזה עם מידות? חיפושית שנת 68 תודה!
הודעה אחרונה מאת raz_t13, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לאחר ביקור בהשקת האלפא 33 בהרצליה, חזרתי דרך מפגש געש. שמחתי לפגוש שוב אנשים נחמדים ולבביים, ובכלל זה את מועדון פייברקלאב שלטעמי לפחות, עושה עבודת קודש בשימור רכב שהיה (לפחות בצעירותי) שם נרדף ללעג וזלזול. מבלי לשים לב, הסוסיתא, על כל גירסאותיה וצאצאיה, נהייתה חלק מההסטוריה של מדינת ישראל- למרות הכיעור שלה... בכלל, עושה רושם שהמפגש נהיה מקום שמאגד בתוכו מועדונים שונים- זיהיתי התקבצויות של קורבטים וגם מוסטנגים. בעיני זה יפה. אז כרגיל, אני מעלה פה טעימות והשאר בגלריה מסודרת עם לינקים לתמונות באיכות גבוהה. הערה: אני אשמח אם חברי פייברקלאב יתקנו אותי בנוגע לשמות של דגמי הרומים\כרמלים- אני בטוח שטעיתי, למשל בשם של ה-COUPE הזה: ועוד כמה: א…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
בימים האחרונים אני נוהג בשטחי סקוטלנד ראיתי מעט רכבי אספנות ולא הצלחתי לצלם את כולם אבל זה מה שהצלחתי:
הודעה אחרונה מאת hijo, -
- 1 תגובות
- 868 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין -03.08.13 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 5 תגובות
- 848 צפיות
ברשותי פונטיאק וונטורה,וחשבתי לצבוע אותה בצבע כחול/טורקיז כמו למזדה 3 מה אתם אומרים? מצ"ב תמונה של גריל קדמי
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
בעוד הBSA שלי משתפץ לאיטו, קיבלתי מתנה הונדה XL500R וכמו שלמדתי בילדות במושב-"נותנים תקח-מרביצים תברח", לקחתי וברחתי.. ואז לאחר בדיקה ומתנה נוספת של דגם קצת יותר ישן XL500S שנת 80 התקבלה ההחלטה- אני בונה את האופנוע שיראה כמו XR500 משנת 83, החלקים נאספים,ספר עבודה כבר יש,מעט חלקים עדיין חסרים,אבל בינתיים תמונות
הודעה אחרונה מאת הסקורפה מהעמק, -
- 21 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
מועדון אלפא רומיאו ישראל ומועדון אלפא קלאסיק ישראל מזמינים להשקת אלפא 33 1200 שנת 84 של יגאל סוניגו. האירוע יתקיים בהרצליה ביום שישי 26.7.13 החל מהשעה 16:30. כל בעלי אלפא רומיאו מוזמנים להגיע ולהשתתף בהשקה.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
הודעת מנהל הפורום 1 2 3
מאת Benni Haspel-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 8.1 אלף צפיות
עקב היותי באבל, השבוע, לא אהיה פעיל כמנהל פורום. כל הפניות אלי ייענו בשבוע הבא בני הספל
הודעה אחרונה מאת keyday, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 841 צפיות
האם ניתן לזהות את סוג גוון הצבע ? האם זה גוון מקורי של שברולט, תודה. http://http://www.bestautophoto.com/imgs/18306-chevrolet-corvette-c1-06.jpg.html http://www.bestautophoto.com/imgs/18306-chevrolet-corvette-c1-06.jpg.html
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חברים יקרים, עקב עבודות תשתית שמתבצעות במגרש החנייה של היכל נוקיה, החל מיום שישי הקרוב 03.08 ובמהלך כל חודש אוגוסט, המפגש המרכזי של מועדון החמש ייערך במגרש מערבי למגרש בו אנו נפגשים- בחניון גלית. הכניסה לחניון זה הינה כ-700 מ' מהכניסה הנוכחית ,באותו רחוב- רח' וינגייט ! הכניסה למגרש החדש תהיה על פי אותם נוהלים, דהיינו הצגת תעודות חבר בתוקף (או אישורים זמניים), כפי שמתבצע במקום המפגש הנוכחי. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא פחות משלוש מכוניות "טאקר" נתרמו על ידי היורשים של אספן שהחזיק בהן. המכוניות משופצות עד הבורג האחרון יוצגו במוזיאון של ה AACA (מועדון המכוניות הענתיקות האמריקאי) בהרשי. הפתיחה של התצוגה הכוללת מנועים ואבזרים הקשורים לטאקר תהיה בסתיו, כלומר לקראת האירוע הגדול של הרשי. אז יש למה לצפות. התצלום של אחד הרכבים העולה על המובילית בדרך להרשי מהאתר של Hemmings
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
כפיר ממוסך כפיר בנס ציונה מוכן לטפל ברכבי האספנות שלכם ובכלל במכוניותיכם עם הרבה אמינות יושר ואהבה לכלים עם הרבה מקצועיות וסבלנות ויחס הוגן והגון המוסך בנס ציונה אזור התעשיה רחוב האיזמל כפיר 057-5595460
הודעה אחרונה מאת בועז סוזורוזו, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
ברכות לניסים אלימלך לרכב החדש. ניסים הצטרף למועדון חובבי שימור סוברו - טנדר הרכב סיים פחחות, צבע, פוליש, ווקס ביד האומן אלימלך שעושה ניסים לרכבים ישנים, במיוחד לקראת המפגש. והתוצאה 10 +++ והכבאית של צדיק ג'וניור ערכה ביקור במפגש חובבי שימור הרכבים
הודעה אחרונה מאת r_ofer, -
-
מוסטאנג 72׳
מאת el-capone-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בס״ד שלום לכולם, רציתי לדעת, מה המחיר המשוער למוסטאנג משנת דגם 72׳? בתהליך שיפוץ היא נמצאת תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת eitan490, -
-
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
המפגש המתוכנן בקניון רמות נדחה עד הודעה חדשה, עקב פעילות אחרת בקניון. המפגש השבוע לא יתקיים בטוביה, בשל קשיי התנועה באזור עקב חג הרמדאן. לכן נעתיק את מקום המפגש השבוע (26.7) לסטף כולם מוזמנים להפגש עמנו בבית הקפה בסטף מהשעה 14:00 להתראות ולחברינו החוגגים, רמדאן כרים رمضان كريم פרטים נוספים - אילן גורן, רכז סניף ירושלים טל' 5272562- 050.
הודעה אחרונה מאת rich98, -
שלום לכולם , אומנם לא סיימתי את השיפוץ הטריומף ספיטפייר אבל קניתי עוד רכב מדהים שיהיה הפרויקט הבא יש הרבה מה לעשות ברכב ,והשקעה רצינית הרכב מלא חלודה ויזקק לניקוי חול (כמו שכבר התרגלתי לעשות ) מלא חומר וקומבינות מעצבנות שאנשים שהחזיקו אותו בעבר עשו , כמו ציפוי מטומטם של הדשבורד בבד לבד (איכס) ובכלל זילזול ביצירת אומנות והזנחה פושעת השלב הראשון הוא להעביר את הרכב טסט (ללא טסט קרוב ל3 שנים) מה שבינתיים בדקתי אני צריך למצוא או להזמין זוג פנסים קדמיים מקוריים פנס מספר אחורי . ובטח יהיו עוד הפתעות בטסט בגדול החלקים שאני מתכנן להביא בשלב ראשוני הם טמבונים קדמיים שמאוד יקרים קרוב ל3000 ש"ח זוג לפני משלוח ומס, דשבורד חדש אם אני לא אצליח להציל את הישן ע"י ציפוי …
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
קראתי כאן שמאן דהוא התלונן שנהיה כאן קצת מצ'עמם, אז, החלטנו עזרא ואנכי לשתף אתכם בחווית שיפוץ של קומנדקר דודג' 1942 שברשותינו. למעשה, כלי הרכב שקראנו להם בצבא "קומנדקר" היו בעצם "נושאת נשק", מה שהאמריקאים קראו wepon carier ומכאן מגיע השם נ.נ. קומנדקר אמיתי כמו זה שבתמונה (שאני מקווה שהצלחתי להעלות) היו בודדים בארצנו. אחד מהם שופץ להפליא על ידי חבר מועדון. עזרא ואנכי "העלינו" ארצה, ואנחנו מתכונים לשתף אתכם במסע השיפוץ היסודי שהוחל בו לא מכבר. הרכב תוכנן להיות רכב פיקוד לקצינים בכירים. לצורך כך צוייד במערכת חשמל 12V בזמן שרב כלי הרכב הצבאייים שיוצרו באותה תקופה היו 6V, וזאת על מנת לאפשר מכשירי קשר. על גבי לוח שהוצמד למישענת המושב הקידמי ניתן היה להצמיד מפות. 20,000 …
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- 2 תגובות
- 913 צפיות
עליי לפנות מכונית בתחילת אוגוסט (בעוד כשבוע) מת"א. הגרירה היא לאיזור חדרה. אשמח להשתתף עם אדם נוסף ולהצטרף לגרירה לצורך הוזלת עלויות. לחילופין, הנ"ל רלוונטי גם במידה ומישהו מתכנן להביא מכונית מהצפון למרכז. ניתן לפנות כאן או בה"פ.
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
אתם בטח מתפלאים מה שייך הסרטון הזה לשרשור אספנות? ב4.2011 פירסמתי ברשת כי אני מחפש בורג מסויים כדי להשלים תהליך שיפוץ של אופנוע. אחת התגובות שקיבלתי היתה. "אהלן, ביררתי בשבילך ואכן יש אופנוע כלשהו אצל השכן. אני נותן לך את הטלפון של הבן שלו, צור איתו קשר ותסתדרו ביניכם." וכאן נדרכו החושים והמסע החל לקח הרבה זמן עד שהצלחתי להגיע למחזיק באופנוע ולשמוע סיפור מדהים. האופנוע הגיע אליו לפני כשלושים שנה כאשר המסר שהועבר אליו קח את האופנוע תחתוך אותו לחלקים וזרוק אותו למזבלה. ביקשתי לראות את האופנוע כדי להוריד ממנו חלקים וגם כאן נתקלתי בהתנגדות עיקשת מצידו ובסוף הצלחתי וסיכמתי שאגיע אליו. הגעתי לביתו והוא לוקח אותי למחסן ואומר לי הנה הוא ואני לא רואה כ…
הודעה אחרונה מאת LION-MAN, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם משהוא מכיר סוחר חלפים של חלקי פח באירופה שמוכן לשלוח לישראל? ebay נכשל בקטיגוריה הזאת, כי מדובר בחלקים גדולים והם לא מוכנים לשלוח. בדקתי בכמה פירוקיות בארץ ולא מצאתי, אז אני לוקח בחשבון את האופציה הזאת. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת מגאן קבריו, -
- 1 תגובות
- 643 צפיות
שישי חם במיוחד. לאחר מפגש עם הירושלמים בסטף, מיהרנו לקיים את מצוות שישי בשפלה. רחבה צבעונית ודינמית כהרגלנו:
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 1 תגובות
- 774 צפיות
שלום לכולם, ברשותי cj 1964, לאחר חמש שנים של שיפוץ מקיף הרכב מוכן לטסט - או לפחות כך חשבתי, אחרי כמה נסיעות מבחן, התגלתה נזילת שמן מהגיר: - ufu.co.il/files/5zhh96q6qxxhfqc13efx.png 1) הנזילה הזאת מגיעה לקלאץ - זה יכול להרוס אותו? 2) זה יכול לנבוע ממילוי יתר של שמן? 3) אם צריך - כדי לעשות לבד? (מורכבות הגיר). תודה רבה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. אחרי שנים של התלבטויות הגעתי להחלטה שהגיע הזמן להגשים את חלום הטרנספורטר. אינני מכונאי(המקסימום שהגעתי לבד היה להחליף שמן במנוע) ואינני שולט ברזי המנועים לאורך השנים. ומעולם לא היתה ברשותי מכונית אספנות. אני בסך הכל רוצה טרנספורטר שאוכל לנהוג בה ולהתענג ממנה. אז שאלתי אליכם: הרצון להתכוונן על השנים 75-79 . מה עדיף: קירור אויר או מים,?מנוע 2ליטר מול 1600? כמה מהותי השוני באמינות היצור הברזילאי מול האירופי. בכלל, במה כרוך הטיפול השוטף במכונה המרהיבה הזו(בעיני כמובן). האם ישנם מכונאים שניתן לסמוך אליהם ארץ. אשמח אם תוכלו לתת לי את הקיק סטרטר בתחום.
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 809 צפיות
בעיה שאנחנו נתקלים בה לפעמים. ברשיון כתובה המידה הישנה ואחרי שחלפנו לרדיאלי צריך לשכנע את מכון הרישוי ואלה לא אחידים בהתיחסות. אז יש חוברת ישנה של משרד התחבורה אבל לא כל המידות מופיעות שם. כך מצאתי שאחרי שני טסטים שהפלקון עברה עם צמיגים רדיאלים בג'נט ודיאגונלים ברשיון, העברתי את הרכב טסט במכון אחר ו..אופס.. הבוחן הודיע חגיגית שהצמיגים לא מתאימים. התחילה מלחמת עולם שחברנו בועז דגן נתן סיוע אגפי ואילו אני הבאתי תחמושת בצורת טבלאות מסודרות מחברות צמיגים גדולות בארה"ב. אז אחרי שהבוחן "המיקצועי" החליט שאני חייב להחליף חמישה צמיגים (חדשים! כי הרכב לא נסע הרבה) התברר שדווקא הצמיג שהורכב בזמנו על ידי הצמיגאי של מתניה הוא היחיד שמותר על הרכב. מצחיק אבל כמעט בכל המידות יש "שפ…
הודעה אחרונה מאת חיים שטיין, -
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
מדובר בגיר של פורד סיירה תודה לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 938 צפיות
היי, אשמח מישהו שיודע/בעלים של BSA יוכל לסייע באיתור דגם מדויק של קרבורטור AMAL (לא מונובלוק) ל-BSA M21 שנת 1952. תודה! ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
שלום לכולם מחר מתחיל פרוייקט שיפוץ ג'יפ גלאדיאטור שנת 79. הג'יפ היה בעבר של ח"ח ובעשר שנים האחרונות עמד והאפיר תחת סככה עקב קצר במערכת החשמל. בבדיקה ראשונה המנוע לא תפוס-שימנו את הצילינדרים, סובבנו אותו ידנית וחיברנו מצבר ישירות לסטרטר והמנוע הסתובב. לגיר כנראה 4 הילוכים, בדגמים ישנים יותר היו רק 3 הילוכים. הג'יפ מיועד לשימוש יומיומי ולתפעול מכוורת, אני חושב שהחלק המהנה הוא השיפוץ עצמו כיוון ואת עבודת הפחחות, צבע, חשמל ומכונאות אנו מתכוונים לעשות לבד. לי אין ניסיון בתחום אך רצון ויכולות בשפע, בעל הרכב (שכן כמו משפחה) מכונאי וחשמלאי מוסמך. מחר מתחילה עבודת הפחחות, על פניו לא נראה כי יש רקבונות למעט קצת חלודה שיטחית והמשטחים במצב טוב (לא יאמן!) מקווים שלא נופתע לאחר הסר…
הודעה אחרונה מאת עידן עוזי, -
מדהים,לדעתי.
הודעה אחרונה מאת yonico, -
שישי בשרון
מאת LION-MAN- 2 תגובות
- 843 צפיות
כמה תמונות בקטנה ממני
הודעה אחרונה מאת ג'קלין,
-
מי מחובר 12 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 216 אורחים (הצג רשימה מלאה)