רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 17 תגובות
- 3 אלף צפיות
לפני כמה חודשים נפלה לידי הזדמנות לשיפוץ רכב אספנות״אמיתי״ מהכרות רבת שנים עם המוכר ומידיעה שלא מעט ביקשו התחננו לרכוש אותה יום אחד התרכך ליבו של המוכר ושאל אם ארצה לקנות לא ממש התעניינתי ברכב מכיוון שהיו ברשותי 2נוספות וזה לא משהו שהלהיב אותי הסכמנו על מחיר והעברנו בעלות גררתי את הרכב בעזרת טנדר עם חוט שזור ביום גשום למגרש ליד ביתי כמובן שקראתי למתניה הלוי שהרי ידע באיזה רכב מדובר שיבוא להביע דעתו ויתן את ברכתו מתניה הגיע כעבור כמה דקות והתפעל כמובן שלא התאפקתי וכבר באותו יום ביקשתי להניעה לאחר אינפוזיות דלק ולא מעט סטרטר ים הרכב הניע וכמובן שחשתי הקלה שהרי עמדה 30שנים ויותר. בני לוי הציע ויאמר לזכותו שלא אגע ברכב רק שאקח כסא ואביט בו כמה ימים אשקר א…
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1238/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%9c-%d7%a7%d7%90%d7%93%d7%98-%e2%80%93-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%94%d7%a9%d7%a0%d7%94-1985-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה ושבוע טוב לכולם !
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
משבר גיל ה-45 1 2 3
מאת עופר הונדה- 3 עוקבים
- 39 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
קיבלתי מחבר אופנוע הונדה FT אופנוע טורינג 500 סמ"ק שנת יצור 1982. לפי הבנתי טסט אחרון נעשה בשנת 95. באופנוע חסרים מספר חלקים ,כולל ראש מנוע,השאלה אם יש מצב למצוא חלקים בארץ?
הודעה אחרונה מאת עופר הונדה, -
- 5 תגובות
- 999 צפיות
האם יחידת מיזוג של טנדר סובארו 92 מתאימה לסובארו 82 ?
הודעה אחרונה מאת erand70, -
שיפוץ אופנוע 1 2
מאת Jeka04- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכוון להתחיל בשיפוץ הקאווסאקי GPZ550 שלי. רציתי לשאול מחברים מנוסים בתחום, איפה ניתן להשיג חלפים בארץ? בעיקר את החלקים שאי אפשר ליבוא כמו חלקי בלמים(צינורות, סט שיפוץ קליפר רפידות). ובכלל עצות כלליות לשיפוץ ראשון. תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת Jeka04, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
ניתקלתי במודעה על חניה מקורה בתוך בנין ברחוב הרופא בחיפה 04-8342348 ג'יזל אין לי קשר זה רק שירות למעונינים בהצלחה איציק דר
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 6 תגובות
- 809 צפיות
אחרי חודש של נדודים בין השקות - חזרנו למפגש כהלכתו בנס ציונה, רחבה מלאה - באים ויוצאים:
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם אני זוכר שבילדותי היו מספר רכבי באגי (לדעתי עם מנוע חיפושית). האם יש עדיין רכבים על הכביש במצב שמיש? קצת אינפורמציה על מספר הרכבים שהיו, תצורות, וסתם פיקנטריה מאד יעזור. ולסיום אם ידוע על רכב למכירה, מעוניין, תמיד אפשר לצור קשר בפרטי. רכב לכיול: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1970-original-Manx-style-Dune-Buggy-/321156284687?pt=US_Cars_Trucks&afsrc=1&forcev4exp=true#ht_862wt_1110 אלעד
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
- 2 תגובות
- 717 צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל בין פלג W6D לבין W6DC תודה מראש
הודעה אחרונה מאת v121, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום התכבדנו בשורה ארוכה של אלפות שבאו לשגרות לנו את העיניים.
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום. אריק
הודעה אחרונה מאת golf mk2 92, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מועדון אלפא קלאסיק מתארח במפגש הצפוני של מועדון החמש, דרך בר יהודה 147 חיפה/נשר בסמוך לארומה ב-5/7/13 החל מ-16:30, במקום נחגוג לחברנו אלון על רכישת האלפא 90 הנדירה משנת 1986 שרכש לאחרונה. כולם מוזמנים. לבעלי האלפות: נפגשים במתחם ביתן אהרון ב-14:45, נקודת העצירה "מול זכרון" בצמוד ל-"בליקר", ב-16:00 נצא דרך יקנעם לנשר למפגש. תודה לעדי על שיתוף הפעולה והתאומים.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 945 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין -06.07.13 נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת chevy-man, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות לאיזה רכב שייכים הגלגלים האלו ? מידת הצמיגים : 450-17 והמרחק בין מרכזי הברגים הוא 4 אינטש שזה 101.6 מ"מ. הם של חבר וימכרו במחיר סמלי של 250 ש"ח לארבעתם יחד.אם מישהו צריך שיצור איתי קשר בה"פ. בברכה אריק
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מישהו יודע מי רכש את תכולת המוסך הזה? היה מוסך אופנועים בחיפה. חן.
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לדוגמה הבול ג'ויינטים בסובארו שלי הם אטומים, הם מגיעים מלאים בגריז מהמפעל וסגורים עם מכסה אבק ועם סגירה עם טבעת מתכת קפיצית על מנת שזה יהיה אטום. לעומת זאת בבול ג'ויינטים ותפוחי הגה שיצא לי לראות בביואיק לה סייבר 93 שברולט קפריס 86 ובקטלס סופרים שלי זה בול ג'ויינט עם פיית גירוז (שהתפקיד שלה מובן לי) אבל המכסה שאמור להגן בפני אבק לא אטום זה סתם מכסה. שמתחתיו מצתבר אבק וחול שמן הסתם נכנס לגריז ושוחק את כל העסק. בול ג'ויינטים חדשים שהזמנתי לקטלס שלי באים אכן אטומים עם טבעות קפיציות והכל כמו שצריך. וגם עם פיית גירוז. בסט בושינגים של אנרג'י סוספנשן שהזמנתי מגיעים בסט מכסי אבק כאלה לתפוחי הגה ולבול ג'ויינטים. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה עומד מאחורי ה…
הודעה אחרונה מאת Jeka04, -
שיפוץ הסובארו שלי 1 2 3
מאת carisma kfir- 31 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
לפני כשבועיים רכשתי סובארו dl שנת 82, רכב שעבר 140 אלף קילומטר ויד ראשונה. האוטו אף פעם לא עבר טיפול פחחות (עדיין עם דפיקות וחלודה שנצברו ב 23 שנה האחרונות) אתמול הוא נכנס לפחח שיתקן את הכל ויצבע בצבע חדש. לפני זה הוא היה במוסך החליפו טיימינג שמנים פילטרים וידית איתותים. המנוע והגיר פועלים כמו שעון שוויצרי קומפרסיה מצויינת וצליל מעולה וגם נוסעת מעולה ויושבת מצויין על הכביש, קניתי 5 ג'אנטים וצמיגים חדשים (המקוריים נגנבו) אז ביינתים תמונות משלבי השיפוץ.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 2 עוקבים
- 42 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת רובר 10 משנת 1947 ROVER 10 1947 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – ישראל סמילנסקי ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 28.06.13, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת רובר מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה (גם אלה שאינם חברי מועדון). לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הכינו את הממחטות: http://lulisml.wordpress.com/2013/06/07/clutch-woes-1/
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
- 4 תגובות
- 937 צפיות
בדודג דארט פליימוט ודומיהם משנות ה70 המוקדמות יש הגה כח ?
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכול חברי בפורום יש ברשותי רכב מסוג וולוו 740 שנת 1988 בקרוב יהיה רכב אספנות ממש יפיפיה זה לרקע כללי אני מאוד אוהב את הרכבים הישנים עלה בדעתי להביא לארץ אופנוע מסוג bmw r75 ורציתי את עזרתכם בנושא יבוא לארץ האופנוע ישיה משנת 71 או 72 האם להביא אותו מארצות הברית או אירופה האם יש שוני במיסוי כמה עולה מכס ואייך זה מחושב בארץ ועלויות הובלה ושיחרור אשמח לשמוע עצות והכונה נכונה בתודה אופיר
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
התקשרו אליי היום מספר חברות שאני אפעל מולם לשחרור המטען עבור תשלום כמובן- יקר מאוד. מה ההליך אם ברצוני לעשות את זה בעצמי? לגבי המטען, מדובר בחלפים לרכב שקיים לגביהם אישור ממשרד התחבורה לשחרור מהיר(ריפודים וחלקי פלסטיק ומשאבת מים). תודה. שחר.
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
או שחבר שלי עישן משהו... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ראשית, "תודה" למי שהשאלתי לו "רק ליומיים בשביל המכס" את המחירון שלי לפני כשבועיים ונעלם מפני השטח בזמן קריטי.... שנית... אם יש למישהו מחירון קראוס עדכני, אשמח ליצירת קשר בהודעה פרטית בהקדם. תודה, ליאור.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 662 צפיות
שלום למומחי הפורום. אולי תוכלו לעזור לי למצוא מה היה התאריך בו הושקה הסוסיתא. בוויקיפדיה מדברים על סוף 1959 אבל אין תאריך הכרזה מדוייק (אולי תאריך בחירת השם אחרי התחרות?) אם למישהו יש חומר בנידון, אני אשמח לשמוע. תודה מראש. ינון חביב
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 946 צפיות
שלום חברים, לפני מעל ל-20 שנה (איך שהזמן טס....), כשהייתי נער צעיר וחרף היותי חנון עם דיפלומה , ההורים שלי קנו לי סובארו כזו למרות למעמדה ולמרות התואר המפוקפק שהיא זכתה לו (בצדק?) של "סובארו פשע". בכל אופן, לשמחתי נתקלתי למכירה בסובארו כזו (שעד היום אני ממש אוהב) ואני כמובן זוכר לה חסד נעורים. לרכב חסרים לא מעט חלקים (אבל לא יותר מדי), ויש הרבה עבודה לעשות על הרכב. המחשבה היא להביא את הרכב למצב נסיעה מושלם, ואח"כ להתעסק עם הקוסמטיקה. הקוסמטיקה עצמה לא ממש מטרידה אותי. הבודי יפה בסך הכל, אין רקבונות בכלל, וכתמי החלודות הם שטחיים בלבד, לא משהו שאי אפשר לסדר. פלסטיקה וכונסים אני אקנה לאט לאט (הבנתי שקשה להשיג). המכניקה (דווקא במקרה …
הודעה אחרונה מאת shaihar, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 788 צפיות
שלום חברים, חבר משפץ טנדר ויליס משנת 59. היון מאחור פנסי איתות בצבע אדום, בנפרד מפנסי הדרך האדומים. האם מותר להחליף את הבקלית של האיתות מאדום לכתום? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
צריך את עזרתכם!!! אני מרמת הגולן ואין לי ממש אופצייה לנסוע לת"א למכס או כדו' איחדתי חבילה דרך השירות של buy 2 usa שיש בא מראות לרכב (של בלייזר/ואנדורה) ושתי מנורות וינקר כתומות ועוד כמה חלקים קטנים שלא צריכים אישור, התקשרו אלי עכשיו מ buy 2 usa ואמרו שהחבילה הגיע לנתב"ג (נשלחה לפני יומיים יום שניה) והנציגה אמרה לי שבשביל לשחרר את החבילה צריך אישור ממשרד התחבורה על המראות ושני המנורות הכתומות לוינקרים. אף פעם לא יצאה לי לשחרר חבילה ולקבל אישור כזה ממשרד התחבורה, מה עושים עכשיו??? הנציגה נתנה לי גם כתובת של המכס ללא טלפון או פקס: געש עמילות מכס ת.ד 53 נתב"ג מיקוד 70100 מה עכשיו איך מתקדמים כמה שיותר מהר? תודה!! דייב
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום מישהו העלה לפורום אספנות בפייסבוק של סובארו לאונה הצ'בק? מהצורה של 80-84 עם לוחית זיהות של שנת 88 מישהו יכול להסביר לי מה קורה כאן??
הודעה אחרונה מאת שי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3 אלף צפיות
לאחורה גיליתי שבאחד הרכבים שבבעלותי יש אפשרות לפתוח את הרכב עם כל מפתח שבאותה צורה של המפתח המקורי - לא אותה חריטה אלא מספיק מפתח ללא חריטה בשביל לפתוח את המנעול של דלת שמאל וימין, השאלה שלי היא אם מישהו מכיר מקום בירושלים שיכול לסדר את זה? (מדובר במרצדס - אל דאגה לא יעלימו את הרכב לבינתיים הוא עומד בתוך מגרש סגור עם מצלמות וכלבים) מישהו מכיר רכב כזה או דגם אחד מעל או דגם אחד פחות לפירוק עם סוויץ' מקורי ומנעולי דלתות מקוריים? אבל שיהיו מפתחות. המפתחות של ה 190E וה 230E וכל הסדרות האלה מאותם שנתונים (82-89) מתאימים לי.
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 372 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- דוד495
- שחר 1
- אורי מ.
- איציק נ.
- axSupreme
- topop
- IsraCar
- amosbmw
- yoni162
- kookoo1
- Zacka
- lanosforce