Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדוגמה הבול ג'ויינטים בסובארו שלי הם אטומים, הם מגיעים מלאים בגריז מהמפעל וסגורים עם מכסה אבק ועם סגירה עם טבעת מתכת קפיצית על מנת שזה יהיה אטום.

לעומת זאת בבול ג'ויינטים ותפוחי הגה שיצא לי לראות בביואיק לה סייבר 93 שברולט קפריס 86 ובקטלס סופרים שלי

זה בול ג'ויינט עם פיית גירוז (שהתפקיד שלה מובן לי) אבל המכסה שאמור להגן בפני אבק לא אטום זה סתם מכסה. שמתחתיו מצתבר אבק וחול שמן הסתם נכנס לגריז ושוחק את כל העסק.

בול ג'ויינטים חדשים שהזמנתי לקטלס שלי באים אכן אטומים עם טבעות קפיציות והכל כמו שצריך. וגם עם פיית גירוז.

בסט בושינגים של אנרג'י סוספנשן שהזמנתי מגיעים בסט מכסי אבק כאלה לתפוחי הגה ולבול ג'ויינטים. :|

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה עומד מאחורי הרעיון הזה של הבול ג'ויינט לא אטום? :roll:

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
שתף אותנו איך נראה תפוח "אטום"

ומהיכן הזמנת? (אם זה לא שו"ס)

הזמנתי מ SUMMIT RACING

בתמונה בול ג'ויינט תחתון כמו שאפשר לראות בחלק העליון ובחלק התחתון של מגן האבק יש טבעות מתכת כחולות

מה שבעצם מונע מהמגן לזוז ולשנות צורה ולתת לגריז לברוח החוצה.

m2tjhhjmjoiy.jpg

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

אם יש פיית גירוז אז כנגד הגריז שאתה מכניס גריז צריך לצאת ואכן הגירוז הנהוג הוא עד שרואים גריז ישן יוצאלכן הגומיה אינה 100% אטומה.

שלמה דן גדרון

פורסם
אוקיי, אז שאלה נוספת.

למה פשוט לא לעשות את הגירוז הזה במפעל ולסגור אותו? :roll:

כי אז צריך חומרים וטכנולוגיה יקרים יותר.

שלמה דן גדרון

פורסם

היפנים עובדים בטכנונלוגית "שגר ושכח" והרבה פיתוחים חדשים, כמה שפחות התעסקות וכאב ראש ויותר אמינות,

והאמריקאים עובדים בטכנולוגית "אם משהו עובד למה לשנות".

בשני הגישות יש יתרונות וחסרונות.

זו כמובן רק דעתי.

• תוכן חדש...