Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום שיחררתי חלק לרכב בסניף של דרך ההגנה -החלק הופיע ברשימת הפריטים לשחרור מהיר ואכן נמסר לי ללא עיכובים ,נציגים,

חקירות מע"מ וטלטולים של השב"כ.

נציג של חברת געש אף הנהן בהסכמה כשהראיתי לו את החלק ברשימת הפריטים ואמר שאין צורך במשרד התחבורה על מנת לשחרר את החלק. חלקים שייבאת מופיעים אף הם ברשימת השחרור המהיר ולדעתי למי ששוחח איתך אין מושג.

פורסם

אני עכשיו נזכר בהמשך השיחה עם הנציג הלוגיסטי של החברה buy 2 usa שמתעסק בענייני המכס בגעש עמילות מכס נתב"ג וכשהוא אמר לי פתאום שאני יצטרך אישור ממשרד התחבורה על מד טורים ולוח שעונים כי זה חלק בטיחותי ולא עניין אותו בכלל ששני החלקים האלה רשומים ברשימת שיחרור מהיר של משרד התחבורה,

אז שאלתי אותו תסביר לי רק למה מד טורים של רכב זה חלק בטיחותי וזה מה שהוא ענה לי: רכב שמד הטורים מתקלקל בו זה רכב שאוסר לנסוע איתו וזה לא בטיחותי ואז שאלתי אותו ותגיד אתה הרי מבין הכל וזה לא וזה שיש לך בשוק הישראלי משהוא כמו 40% מהרכבים שמגיעים מהיצרן ללא מד טורים אז זה גם לא חוקי ולא בטיחותי לנסוע על אוטו כזה, אז הוא בלע את הלשון וניסה להעביר נושא.

בקיצור הוא אמר לי שהחבילה תועבר למכס בת"א ביום ראשון לא יודע אם זה יגיע לסניף של דרך ההגנה בואו נראה איך הסיפור הזה יגמר.

דייב

פורסם
לא יותר פשוט היה לרכוש הכול כאן ומשומש בלי עצבים ובלי כאב ראש ....

לא! כל המראות שפגשתי עד עכשיו לכמירה היו או עקומות או שהמראה סדוקה,

מד טורים ולוח שעונים זה לא מצאתי כאן בכלל..

דייב.

פורסם
אני עכשיו נזכר בהמשך השיחה עם הנציג הלוגיסטי של החברה buy 2 usa שמתעסק בענייני המכס בגעש עמילות מכס נתב"ג וכשהוא אמר לי פתאום שאני יצטרך אישור ממשרד התחבורה על מד טורים ולוח שעונים כי זה חלק בטיחותי ולא עניין אותו בכלל ששני החלקים האלה רשומים ברשימת שיחרור מהיר של משרד התחבורה,

אז שאלתי אותו תסביר לי רק למה מד טורים של רכב זה חלק בטיחותי וזה מה שהוא ענה לי: רכב שמד הטורים מתקלקל בו זה רכב שאוסר לנסוע איתו וזה לא בטיחותי ואז שאלתי אותו ותגיד אתה הרי מבין הכל וזה לא וזה שיש לך בשוק הישראלי משהוא כמו 40% מהרכבים שמגיעים מהיצרן ללא מד טורים אז זה גם לא חוקי ולא בטיחותי לנסוע על אוטו כזה, אז הוא בלע את הלשון וניסה להעביר נושא.

בקיצור הוא אמר לי שהחבילה תועבר למכס בת"א ביום ראשון לא יודע אם זה יגיע לסניף של דרך ההגנה בואו נראה איך הסיפור הזה יגמר.

דייב

תגיד לליצן שתתבע אותם וזה הכל,

ואם תצתרך תתבע!

תקליט את השיחות וכ"ו .

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

טוב אז ככה, לאחר שבקשתי ביום חמישי מהנציג הלוגיסטי של buy 2 usa (שניסה לערבב אותי בכך שכדי לי להשאיר את החבילה אצלהם עד שאני ישיג את האישורים ממשרד התחבורה כי דמי ההכסנה אצלם זולים 11 שקל ליום) אמרתי לנציג הזה לשחרר באישורי את החבילה מגעש עמילות מכס בנתב"ג להמשך טיפול במכס ת"א, כנראה שבמכס ת"א יש אנשים רציניים שמכירים לאיזה חלקים יש אישור שחרור מהיר.

היום החבילה הגיע אלי עם שליח של דואר ישראל עד לעבודה. :-):-):-):-):-)

דייב.

• תוכן חדש...