Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

צפיתי הרגע בתוכנית והתמוגגתי מכמות המכוניות האמריקניות סטייל שנות ה 50 וה 60.

במיוחד נקרעתי מהקטע שבו קורל (מצמד האחיות) שברה את הידית הילוכים של הרכב האדום.

עוד דבר ששמתי לב הוא כי לאחר מכן החליפו להן את הרכב לכזה עם גיר אוטומטי.:-D

האם עוד מישהו קודם כל צפה בתוכנית ושם לב לפרט הלכאורה שולי הזה?

שיהיה שבוע טוב!

נתן

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

כמו שאמרו בתכנית,

הזמן נעצר שם, כמו לחזור בזמן לתקופה אחרת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למען האמת מדובר בגרוטאות. כמעט בכל הרכבים מותקנים מכלולי לאדה, הסיבה הייתה בקשיים להשיג חלפים מקוריים. ראיתי בזמנו סרט על כך

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אני זוכר את התוכנית! נקראה Clarkson's motorworld, בכיכובו של מנחה טופ גיר בצעירותו.

אני לא מצליח למצוא את הפרק הספציפי ביוטיוב, אבל ממה שאני זוכר, באמת מראים שם אמריקאיות ישנות מונעות במנועי לאדה אימתניים, ועוד כל מיני תפלצות.

מה שכן, את הסוף אני זוכר: ג'רמי מראה גרוטאה של מרצדס 300SL באיזה חצר ומסביר שהמס הגבוה על להוציא את הרכבים האלה מקובה הופך את כל רעיון היבוא ללא מעשי.

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

אני ישבתי לצפות במירוץ בפעם הראשונה רק בגלל המכוניות .היה תענוג לראות את הרכבים שבשבילינו נוסטלגיה נוסעות בקובה .ממש כמו סרטי בורקס

פורסם
אני ואבא שלי צפינו בפרק הזה והינו חיבים לעשות סיבוב קטן :wink:

עדן אתה מחיפה ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...