Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אין מדבקת רישוי? ישראל אין טסט?

תגיד, אתה רציני?

קרא היטב כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2013/04/13/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%90%D7%94-%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%94/

הסיבה שאני אף פעם לא מדביק את המדבקות הנ"ל היא כי החלון הקדמי של הרובר קטן מאד, ומדבקות אחדות כאלה עליו יחסמו את כל שדה הראיה. אני אומר "אחדות" כי קשה להסיר אותן לחלוטין ובמכוניות רבות תראה אחדות כאלה מודבקות זו בצד זו.

את 26-069 אני מחזיק כבר 45 שנה, שמהן לפחות עשרים שנה הוא נזקק לשני טסטים בשנה. 65 מדבקות כאלה היו לא רק חוסמות את שדה הראיה מהחלון הקדמי, אלא גם משאר כל החלונות.

אז אני לא מדביק אותן, באף אחת משתי המכוניות.

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם
...

הסיבה שאני אף פעם לא מדביק את המדבקות הנ"ל היא כי החלון הקדמי של הרובר קטן מאד, ומדבקות אחדות כאלה עליו יחסמו את כל שדה הראיה. אני אומר "אחדות" כי קשה להסיר אותן לחלוטין ובמכוניות רבות תראה אחדות כאלה מודבקות זו בצד זו.

את 26-069 אני מחזיק כבר 45 שנה, שמהן לפחות עשרים שנה הוא נזקק לשני טסטים בשנה. 65 מדבקות כאלה היו לא רק חוסמות את שדה הראיה מהחלון הקדמי, אלא גם משאר כל החלונות.

אז אני לא מדביק אותן, באף אחת משתי המכוניות.

חוץ מזה, למיטב ידיעתי, אין יותר חובה על הדבקת מדבקת הטסט על החלון.

כך לפחות נאמר לי כשאספתי את האסטרה 1.4T ממרכז המסירה של אופל, וכבר שנה וחצי שאני מתנייד ככה. המדבקה נמצאת בנרתיק יחד עם רשיון הרכב.

מה שכן, אני לא יודע אם זה תקף גם לרכבי אספנות.

פורסם
תגיד, אתה רציני?

קרא היטב כאן:

http://lulisml.wordpress.com/2013/04/13/26-453-%D7%97%D7%95%D7%96%D7%A8-%D7%9E%D7%9F-%D7%94%D7%9E%D7%AA%D7%99%D7%9D-%D7%A4%D7%A8%D7%A7-%D7%9E%D7%90%D7%94-%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%97%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94-%D7%94/

אז אני לא מדביק אותן, באף אחת משתי המכוניות.[/QUO

כן אני רציני.

אני מדביק את המדבקה מאחורי הראי כאשר אני מקפל את אחד הקצוות של המדבקה. כך המדבקה אינה מסתירה את שדה הראיה וקל להסיר אותה לאחר חצי שנה או שנה ולהדביק את החדשה במקומה.

שלמה דן גדרון

פורסם

הצמדת הדבקית של מבחן הרישוי היא חובה על פי תקנות התעבורה, וכמו כן קיימת חובה של הסרת הדבקית של המבחן הקודם.

לפי התקנות, זו אחריותו של הבוחן המסכם את מבחן הרישוי של כלי הרכב.

אני מכיר רק מקום אחד המקפיד על כך, מוסך הרישוי במרכז השירות המרכזי של צ'מפיון מוטורס בבני ברק.

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

באנגליה מצוייד כל כלי רכב במחזיק קטן מיוחד לתוכו מכניסים את התווית, מסירים אותה כשפג תוקפה ומכניסים במקומה את החדשה. כך אין בעיית הסרת דבק עקשן (אולי בחיפה הוא עקשן פחות?). המחזיק הזה הוא ציוד תקני בכל מכונית אנגלית, כולל הרובר בדגמי home. בארצות הברית ובקנדה מדביקים את התווית על המספר. מוקצה בו מקום מיוחד לשם כך. כך לא נוצרת בעיית ההסרה כי ניתן להדביק מדבקה על מדבקה.

בארץ מתקיני התקנות לא חיים על הקרקע אלא באיזו מציאות מנותקת משל עצמם. לפעמים אני שואל את עצמי אם לפקידי משרד התחבורה יש בכלל רשיון נהיגה. המזל הוא שאת התקנה הזאת איש לא אוכף ואיש לא שם אליה לב (פרט לאחד רציני כנראה) - אפילו לא מכוני הרישוי.

backing lighta.jpg

front-looka.jpg

ברזלים מעופפים שעושים בום, רובר חוזר מהמתים:

http://lulisml.wordpress.com/

פורסם

רק לאחר פרסום התמונה הימנית, שמתי לב לצורה המאוד מעניינת של פתח תא המטען

טוב נו, זה לא מנומס לבהות באחוריה של ליידי אנגליה למשך זמן רב :-)

שוב, ברכות על סיום השיפוץ

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

היי לכולם!

אם כי באיחור קל.... נהננו כולנו מהשקה מיוחדת במינה, קראנו כולנו בשקיקה את מהלך השיפוץ המדהים.

התוצאה מדהימה וההשקעה ניכרת בכל פינה ופינה ברכב.

תודה לסמילנסקי חברנו ולמשפחתו על ארגון הארוע.

להתראות בארועים הבאים.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...