רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
המפגש הצפוני של חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, מוזמן לחגיגת LUCKY 13 בראש טוב !! ב- "BIG" קריות (צומת קרית אתא). חמישי 11.7 אווירת סיקסטיז, תצוגת מכוניות אספנים צפוניים מרהיבה נשנושים ויין, אירוע שכולו בשבילכם!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
רסטי הוא וולוו מדגם 145 שנת לידה 1973, לפני כחודשיים התגלגל לידי (יותר נכון נגרר). בעשור האחרון שהה בתרדמת, קורות חייו יפורטו בהמשך. בשורה התחתונה, הכוונה הייתה להחזירו לכביש ולהשתמש בו. מצבו הכללי טוב, פרט לכמה חורי חלודה בתעלות הניקוז (מכאן שמו). פחחות וצבע אינם בתכנון כרגע ולכן הוחלט להפכו לזברה בעבודה עצמית. הנה התוצאות:
הודעה אחרונה מאת Tiger666, -
- 1 תגובות
- 685 צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לצבוע את ריצפת רכב, לפני השיפשוף היתה חלודה שיטחית , לאחר שיוף עם מרשת ברזל המחוברת לדיסק, הריצפה הופכת לשחורה אפורה. ועכשיו שלב השאלות: האם מצב של פח שחו/אפור שאינו מבריק הוא מצב תקין או שעלי להמשיך לשייף עם דיסק ליטוש? באיזה צבע עדיף לצבוע את הריצפה - המרייט או יסוד אפוקסי? תודה לכל העונים.
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהוא מבין במערכת MSD?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונות של השיפוץ בהמשך...
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
רובכם טרם הכרתם אותי אז נעים מאוד שמי יריב הגעתי מתחום הרכבים "המשופרים", כבר למעלה משנה שיש בי חיידק לרכב אספנות משלי עד כה יצא לי להיות חלק משיפוצים של חמי ( דרור סנקביץ למטיבי הזכרון ) וכעת הגיע תורי להיכנס להרפתקה עם תרמיל ומקל. לפני מס' חודשים צצה את עיני מודעה על vw type 3 squareback שנת 65 , הרכב במקור מנוע 1500 אחורי מקורר אוויר הנעה אחורית כשגררתי את הרכב הבנתי עד כמה המצב קשה ברכב, כול הריצפה אכולה והדבר היחיד שניתן לעשות או לחפש רכב דומה או לבנות ריצפה מאפס . כמו כן לאור חוסר מזלי גם מנוע לא היה . בכול אופן עקב המחלה החלטתי שאני הולך על זה והתחלתי את תהליך השיפוץ אט אט מצרף תמונות מיום קבלת הרכב למקומו הזמני עד לתחילת עבודה רצינית י…
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
יש לי קפיץ עלים אחורי של הטריומף ספיטפייר שאני רוצה לעשות ניקוי חול ולצבוע יסודי אבל העלים תפוסים באופן כזה שאי אפשר להפריד אותם , זה תפוס עם ניטים מסיביים ולא עם ברגים. כבר עשיתי ניקוי חול אבל רק חיצוני והחלטתי לפרק אותו ולעשות כמו שצריך, משהו מכיר מקום שמתעסק עם זה ויכול להפריד לי אותם ולחבר שוב אחרי הניקוי והצביעה? מצורפת תמונה של הקפיץ תודה
הודעה אחרונה מאת Zada12, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 831 צפיות
קיבלתי את הרכב ללא משאבת ברקס וכנראה ללא מפצל יש לי בקדמת הרכב זוג ניפלים מגלגל שמאל וגלגל ימין ועוד ניפל אחד מהברקסים האחורים כאשר מאחור יש פיצול דרך T משאבת ברקס אקנה חדשה ,מבדיקה שערכתי יש לחיפושית פיצול T מה לעשות שיש לי שלושה ניפלים וחסרות לי עוד שתי יציאות שאמרות לבוא מהמשאבה משהו מכיר ? אולי אמור להיות מפצל גדול יותר עם 5 יציאות או לחבר בתור 2 פיצולי T בכל מקרה אני לא מצאתי אשמח לעזרה
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 150 תגובות
- 27.4 אלף צפיות
אהבה ישנה – זר לא יבינה. לך תסביר מדוע מצד אחד אתה בעלים של מכונית ספורט נדירה ומיוחדת, שאותה אתה מייעד לנהיגת כיף של סופי שבוע, ומצד שני אתה רוצה לנהוג ביום-יום ברום כרמל 1301... לך תסביר שיש בראש לא רק זיכרונות ילדות של תמונות, אלא גם ואפילו זיכרונות של ריחות, של צלילים, של טעמים. אבל לא רק של מאכלים מבית אימא, אלא במקרה הזה – גם של מכוניות מבית אבא. בעקבות אהבתו של קובי, הבעלים של הלוטוס, למכוניות ישנות ועקב רצונו להחיות זיכרון ילדות בו הוא יושב ברום 1301 הצבאית של אביו, חיפשנו עבורו זמן רב רום 1301 נסענו צפונה וגם דרומה ראינו מספר מכוניות שלא עברו את שלב האודישנים עקב מצב רעוע במיוחד, אבל לא אמרנו נואש. לבסוף, נמצאה מועמדת, אפילו במצב טוב למדי, אלא שבעלים התחרט בר…
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני עומר אני רוצה לקנות רכב אספנות מוסטנג,מצאתי אחד אני רוצה להתייעץ אתכם התקציב שלי הוא 50 אלף עד שהרכב פה!! הרכב היה באמצע שיפוץ חלקי אך הופסק קיימים חלקים רבים אסתטי ומכניים בתוך הרכב. לרב יש בעיה והיא חלודה יש חשש והקורה רקובה אני יוסיף בהמשך תמונות. בעל הרכב נראה לי איש מאוד אמין הוא שלח לי מיד תמונות ופירוט עבודה מפורט הבעלים הקודם של הרכב התחיל לשפץ והפסיק הנה רשימת העבודה שבוצעה לא כולל חלקים המגיעים עם הרכב 1.רדיאטור חדש וצינורות חדשים 2.מיכל דלק חדש 3.משאבות דלק ומסנן דלק חדשים 4.בלמים קדמיים ואחוריים 5.מסנן פילטר 6.החלפת כל סוגי הנוזלים ברכב טיפול מלא 7.מזגן לא מורכב אפשרות להרכיב 8.מערכת פליטה חדשה לחלוטין 9. ועוד ועוד עבודה ש…
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
שנת 1984. מערך הרפואה המצומצם בישוב קרית ארבע קולט עולה חדיש הישר מצרפת: אמבולנס מדגם סיטרואן CX 20 ידני, בתצורתו המקורית. יבוא אישי, אחד הבודדים בארץ. הרכב נתרם ע"י יהודים טובים מצרפת והיה בבעלות המועצה המקומית. מסיבה זו הוא נצבע בצבעי כחול ולבן והיה ללא אמצעי תאורת חירום למיניהם. נהגי האמבולנס זוכרים אותו לטובה עד היום - הנהיגה החווייתית והתאוצה הנפלאה המשתלבת בצווחות היולדת מאחור ... שינוי מרענן מהונדורות דור ראשון \ שני, האמבולנסים האחרים דאז. הזמן עשה את שלו, ונדורות באו והלכו. סיטרואן נשאר. מתישהו בסוף שנות ה-90 הגה מישהו רעיון מקורי. הרכב הועבר לצד השני של ציר החיים - זאת אומרת: עד עכשיו הוא הסיע יולדות, מהיום והלאה הוא יסיע נפטרים. הרכב עבר לרשות המועצה הדתי…
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
שלום, בשל התקנה בעבר של גומייה אינה תואמת בשילוב פגעי האקלים החלה להירקב מסגרת השמשה ברכבי- לאונה קופה 87. לפני שאני נכנס לשיקום המסגרת אצל פחח הנני מעוניין להצטייד בגומייה מקורית תואמת. ביררתי עם חלפי יפנאוטו והם טוענים שהגומייה מורכבת מסט הכולל מספר גומיות ואת הניקלים המחברים ביניהם הנמצאים בכל ארבעת פינות המסגרת. בכל מקרה - אין ברשותם את הגומייה. גומייה מפירוק איננה פתרון מהסיבה שכנראה התעווטה ו/או נסדקה כתוצאה מהחום. מה האלטרנטיבה שלי לצורך השגת הגומייה? האם ישנו זגג שיודע לייצר את הגומייה לפי מפרט המקור? תודה.
הודעה אחרונה מאת bari, -
- 3 תגובות
- 772 צפיות
שלום לכולם אתמול נשבר לי המיכל של משאבת הבלם מדובר בסאאב 99 אך המיכל ובוסטר של פורד אני מתקשה למצוא תחליף גם לפורד וגם לסאאב(כלומר להחליף מיכל ובוסטר) אשמח מי שמכיר מקור לחלפים כאילו אשמח לעזרתו תודה. י
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סדק בדראם האחורי בפאסט שנת 90, האם ניתן להחליף רק את הדראם הסדוק? השני בסדר גמור. הסדק התגלה לאחר שהחלפתי את המסב של הגלגל האחורי. יכול להיות שהוא קיים שם כבר שנים ושלא שמתי אליו לב, או לחלופין שאני גרמתי לו בזמן הרכבת המסב. בכל אופן אודה למי שיוכל להשיב לי על שאלתי.
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה בכותרת, יש הטוענים שעדיף לא למשוך את בלם היד לתקופות ממושכות מחשש להיתפסות הבלמים, האם יש אמת בדבר?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
DS יפהפיה (ID) בין 80:50 ל84:00 http://vod.walla.co.il/movie/2615788/the-women-on-the-6th-floor?m=1
הודעה אחרונה מאת DS PALLAS, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ערב טוב, האם ניתן לרכוש אוטובוס ישן ולהסב אותו שישמש כמחסן ? אם כן, מהיכן ? תודה מראש, אבי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
קיבלתי דיווח שבירושלים הייתה תאונה עם מעורבות של רכב אספנות ככל הנראה ממה שהבנתי פיאט x1/9 בצבעי כתום צהוב . הנוסעים ממה שדווח לי נפצעו קל . איני יודע במי מדובר אבל מאחל רפואה שלמה לנוסעי הרכב . הרכב ניזוק נזק קשה בחלקו הקדמי .
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הערב במסגרת המגזין "אנשים", שודרה כתבה , שכיכבו בה משפחת בן ארי לדורותיה. ניר ולירון בתו, המשתתפת יחד איתו בספורט המוטורי, וזכתה יחד עם אביה ניר, בשלל פרסים, במרוצים, כיכבו לצידו של הבן אייל , בכתבת תדמית על המשפחה , על מוסך דרך השטח ,בניהולו של ניר בן ארי, בתו לירון , ובנו אייל, העובדים זה לצד זה במוסך, ואחראים על שיפוץ רכבי מירוץ, אספנות ורכבי שטח. הכתבה ,השלימה את הארוע המשמח ,שנערך בששי, במוסך דרך השטח, עם השקת הסובארו 1300 של בנו לירן. כבוד וגאווה למשפחת בן ארי! בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
ליפט לאוטו 1 2
מאת y9853- 24 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
האם יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג (לקנות) ליפט לאוטו במחיר השווה לכל נפש (ולא רק לבעלי מוסכים??? לא ממש צריכים ליפט שיהיה אפשרי לעמוד מתחתיו אלא כזה שיהיה אפשרי אפילו לשבת מתחתיו, או בקיצור שיהיה יותר גבוה מהמדרכה ברחוב (איפה שכל הכלבים עושים מה שעושים...). כמובן שאם יש למישהו רעיון לאיך ניתן לאלתר ליפט אני אשמח לשמוע (גם כזה שעולים אליו בנסיעה משופעת). המון תודה!!!
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1069/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9b%d7%95%d7%a9%d7%9c%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%91%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%94---%d7%a4%d7%95%d7%a8%d7%93-%d7%a4%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%95 קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
לא ממש מודעת מכירה אבל התגלגלו לידי כל מיני חלקים לרוברים משנות השמונים (מטרו, מאסטרו, מונטגו וכו') יש די הרבה ורובם כל מיני חלקים קוסמטיים, גומיות, פקקים וכו'. אין לי כוונה לסדר את הכל, למיין ולחפש למכור באיביי. אם יש פה מישהו שמעניינים אותו החלקים האלו שיבוא יעיף מבט ונסתדר על המחיר, לא מתכוון למכור חלקים, רק את כל הקופה. יצירת קשר ב[email protected] אני מקווה שהפירסום במקום הנכון, אם לא אני מתנצל
הודעה אחרונה מאת ishc, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם! אז ככה...לפני כשנתיים רכשתי שברולט קפריס...אין מה לומר...רכב פנטסטי,נח מאוד וגדול ומרווח מאוד. כשקניתי את הרכב נאמר לי ע"י הבעלים לא לגעת בכלום...פשוט להניע ולנסוע. כמו שכולם בטוח מבינים לאן אני חותר אחרי השורה האחרונה...לא כך היה. בסוף תקופת הביטוח האחרונה 1.1.13 העמדתי את הרכב כדי שנגיע לפברואר ואז אוכל להפוך את הקפריס לרכב אספנות. בזמן הזה אמרתי לעצמי שלמה לא נסדר קצת את תא המנוע...רק להחליף את אטם הסעפת שדלף שמן....רק את האטם... נו...מה אתם חושבים קרה? התשובה בסרטון המצורף... יום טוב לכולם. נתראה בפרק הבא של הפחחות וצבע... דודו.
הודעה אחרונה מאת citromanbx, -
-
בין היצורים המשונים שצמחו בארץ בשנות הצנע, שנות החמישים, היה מוסך שמואל, ברחוב התבור 30 בתל-אביב. בסככת פח צמודה לבית דירות מתפורר, על יד השוק, עם פטישים ואיזמלים בידיהם, תיחזקו שמואל ועובדיו צי של מכוניות אנינות שנועדו לאריסטוקרטיה האנגלית אבל צוק העיתים פיזר אותן ברחבי האימפריה המתפוררת. עם הקמת המדינה בגדה רובר בלקוחותיה המקומיים ונכנעה לחרם הערבי. שמואל הרים את הכפפה ואירגן ייצור חלפי רובר מקומי, וגם יבא בדרכים עקלקלות חלפים מקוריים, והפך כך ל"מוסך המרכזי" הלא רשמי של רובר בארץ, עם מלאי חלפים גדול ומקיף - הלא הוא "האוצר של שמואל". שמואל גם היה המחסנאי הראשי של האוצר וזכר היכן מונח כל בורג ואום - וזה היה ממש לא פשוט בסבך המרתפים שתחת "בית רחל". ויום אחד כל זה נגמר…
הודעה אחרונה מאת lulisa, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת מרצדס 380SLC משנת 1981 MERCEDES 380 SLC 1981 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – אביתר פרנס ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 19.07.13, בשעה 17:30. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת מרצדס מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה (גם אלה שאינם חברי מועדון). לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם האם מישהו יכול לזהות את שנת היצור של כלי העבודה הזה ואילו דרכים מומלצות על מנת לנקות אותו מהחלודה ולשמרו. הוא שייך לסט כלי עבודה של אופנוע אינדיאן מהשנים 1930 עד 1950 כנראה. הורדתי גם כמה תמונות מהרשת. (הראשון מימין שלי). בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת danש, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הוולוו לכאורה מודל 83, הפנסים לא שייכים למודל הזה, אלא לדור הקודם של הדגם. למישהו יש הסבר? אולי יבוא אישי בשנת 83 של רכב ישן יותר?
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני כשנה וחצי כתבתי על הלינקולן 1949 ששימשה את הרמטכ"ל (עד 1953, כנראה). זו היתה המכונית היחידה בגרסה זו ("טאון סדאן") בישראל. תמונות של המכונית הצבאית לא היו לי. כמו הרבה פנינים אחרות, הן התחבאו להן בשקט בארכיון הרווארד, שאינו אלא דיגיטציה של הארכיון הציוני. אז הנה הכתבה בשנית, והפעם עם שתי תמונות של המכונית המדוברת. עיינו בתמונות ובסיפור כאן -
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
Hi Guys will be very nice if someone can help me with ANY info about 1972 Mercedes 250C THANKS BENDER
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 647 צפיות
ביום חמישי כשחזרתי מירושלים לכיוון ת"א ראיתי שיירה של כ 30-40 אופנועים בנסיעה לכיוון ירושלים כאשר על כל אופנוע דגל לאום של מדינה זרה. קישור 1. קישור 2.
הודעה אחרונה מאת מצא,
-
מי מחובר 56 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 276 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- yoni162
- Nemesis
- srool
- meny5
- הדוקר משידור חוקר
- Pavlik
- FROGIE
- יובל .מ.
- Loder
- EliC25
- RedLabel