Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לדברים של ביגפוט,החלמה מהירה לנהג הפיאט,ומקווה שהרכב לא יורד מהכביש,מבחינתי כל רכב אספנות שיורד מהכביש זה בור של כאב לב..

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לאיחולי ההחלמה!

זאת תזכורת (כואבת) שמכוניות אספנות חסרות את מנגנוני הבטיחות הפאסיבים שקיימים ברכב מודרני. אני ממש לא יודע אף פרט על התאונה הספציפית הזאת, אבל מהכרות קרובה עם הדגם אני יכול לומר שהמכונית קטנה מאוד והמרחק בין ראש וגוף הנהג למרכב הרכב אפסי, דבר שללא ספק תורם לחומרת הפגיעה אם תאונה מתרחשת.

נמרוד

פורסם

לדובי ! החלמה מהירה ורק בריאות.

כמי שעבר תאונה עם פגיעות קשות בנהיגה בחיפושית שנת 66 שהושבתה אני כרגע לצערי מבין את הרגשתך ומצבך יותר מכולם כך נראה לי. אני מציעה לך כרגע להתרכז רק במצבך הבריאותי ולנסות להחלים כמה שיותר מהר, בכל הקשור לרכב תן לחבר קרוב או לבן משפחה לטפל בזה או תשאיר את זה למועד מאוחר יותר ותטפל בזה אתה כשתחלים. חבל שבמצבך כרגע תהייה עצוב ומדוכדך בגלל הרכב , זה בכלל לא עוזר להחלמה הפיזית כשהמצב הנפשי לא להיט (מנסיון ).

הרבה בריאות והכי חשוב שאתה בחיים, רכב אספנות אחר תמיד אפשר לקנות.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

תודה תודה אנשים חיממתם לי את הלב עם הכל וכמויות ההודעות והטלפונים תודה לכןלם על הפירגון ומי שמכיר אותי יודע שלהוריד רכב מהכביש זו לא האופציה המועדפת בעני תודה תודה תודה אנשים

פורסם

רפואה שלמה לנהג ולרכב.

אם הגוף ישוקם אפשר גם לשקם את הרכב.

בעבר כבר קיבלתי פיצוי על פגיעה ברכב אספנות באופן שכיסה את התיקון והזמנת חלקים חדשים מחו"ל.

שלמה דן גדרון

פורסם

החלמה מהירה,

רפואה שלמה!

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

החלמה מהירה :)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

חבר'ה העיקר הנהג עדין חי למזלנו.

את הפיאט אפשר לייבא כמעט מכל חור בעולם ככה שלה יש תחליף....לחיים אין.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...