Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה חודשים נפלה לידי הזדמנות לשיפוץ רכב אספנות״אמיתי״

מהכרות רבת שנים עם המוכר ומידיעה שלא מעט ביקשו התחננו לרכוש אותה

יום אחד התרכך ליבו של המוכר ושאל אם ארצה לקנות

לא ממש התעניינתי ברכב מכיוון שהיו ברשותי 2נוספות וזה לא משהו שהלהיב אותי

הסכמנו על מחיר והעברנו בעלות גררתי את הרכב בעזרת טנדר עם חוט שזור ביום גשום למגרש ליד ביתי

כמובן שקראתי למתניה הלוי שהרי ידע באיזה רכב מדובר שיבוא להביע דעתו ויתן את ברכתו

מתניה הגיע כעבור כמה דקות והתפעל כמובן שלא התאפקתי וכבר באותו יום ביקשתי להניעה

לאחר אינפוזיות דלק ולא מעט סטרטר ים הרכב הניע וכמובן שחשתי הקלה שהרי עמדה 30שנים ויותר.

בני לוי הציע ויאמר לזכותו שלא אגע ברכב רק שאקח כסא ואביט בו כמה ימים

אשקר אם לא לקחתי ברצינות את דבריו ואכן הדבר הוכיח את עצמו התחלתי להתאהב ברכב

כמובן שמחשבה סתמית שאסתום חורים לבד ואצבע בעצמי החלטתי שמגיע לה טיפול מאלף ואכן כך היה הדבר

התחלתי לרכוש חלקים באי ביי לדבר עם משפצים למיניהם עם בני לוי לא מעט מתניה ועוד

ולבסוף גם הועברה לפחח אוהב כמובן שנבחרו צבעים על ידי אך לא יכולתי לראות תוצאות און ליין

התוצאה מדהימה הרכב שופץ ברמה גבוהה השתדלתי להשאירה מקורית(הפכה ל12וולט ו׳ אלטרנטור)מנסה להעלות תמונות כרגע של לפני ואחרי בהמשך אנסה גם במהלך השיפוץ (150 תמונות)תהנו

פורסם

מחזיר אותי ארבעים שנה אחורה, לתקופה שבה קניתי את הדופין הראשונה שלי. מאז היו לי כמה עשרות כאלה מכל השנתונים, כל משכורת צבאית הייתי קונה אחת, משפץ בסוף השבוע ומוכר לחברה. השכנים רצו לזרוק אותי מהרחוב כי הדופינים שלי תפסו את רוב החניה ברחוב. בשיא היו ארבע עשרה דופינים בחניה.

תמונה.jpg

תמונה (1).jpg

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם

הי חיים,

קודם כל - בהצלחה!

מהתמונות (אכן, לא מאד ברורות...) נראה שמדובר ב"אונדין" - דגם מפואר יותר של ה"דופין", בעל 4 הילוכים, מערכת חימום ועוד "לוקסוסים" - אשר לא הורכב בארץ. היו בודדים כאלה בארץ.

לחבר של הורי היתה מכונית כזאת בשנות ה-60 - מספרה היה 205-753. אולי במקרה זאת אותה מכונית?

עודד

פורסם
הי חיים,

קודם כל - בהצלחה!

מהתמונות (אכן, לא מאד ברורות...) נראה שמדובר ב"אונדין" - דגם מפואר יותר של ה"דופין", בעל 4 הילוכים, מערכת חימום ועוד "לוקסוסים" - אשר לא הורכב בארץ. היו בודדים כאלה בארץ.

לחבר של הורי היתה מכונית כזאת בשנות ה-60 - מספרה היה 205-753. אולי במקרה זאת אותה מכונית?

עודד,

אתה צודק, זו אכן אונדין.

205-753 איננה עימנו מאז 1980, והיא גם מעט מאוחרת מזו של חיים. שתיהן הגיעו לכאן בתקופת החרם על רנו, עקב ניתוק הקשרים עם קייזר פרייזר בסתיו 1959.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
205-753 איננה עימנו מאז 1980, והיא גם מעט מאוחרת מזו של חיים. שתיהן הגיעו לכאן בתקופת החרם על רנו, עקב ניתוק הקשרים עם קייזר פרייזר בסתיו 1959.

יוחאי,

תודה על האינפורמציה.

גם בעליה המקוריים של 205-753 אינו עמנו...

ותיקון קטן - למיטב ידיעתי החרם לא היה על רנו, אלא של רנו עלינו, עקב הלחץ של ארגון "החרם הערבי".

ניתוק הקשרים של רנו עם "קייזר פרייזר" היה בעקבות החרם, ולא ההיפך (או לפחות כך חשבנו אז. יתכן שיש מידע נוסף ומעניין...).

בתקופה זאת (59 עד 66, לערך) מכוניות "רנו" הגיעו לארץ ביבוא אישי בלבד, ע"י אנשים פרטיים.

עודד

פורסם

מצטער בקשר לאיכות התמונות

בעיה רבת שנים משתמש בכל סוגי וגדלי מצלמות ולא מצליח(אשתי מנהלת ייבוא של מצלמות כבר20שנים)

• תוכן חדש...