רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 6 אלף צפיות
היי, מצאתי לנצ'יה סקורפיון שנת 76, הרכב עם 56K מיילים, הבודי במצב מעולה אך הרכב חונה כבר 11 שנים ללא תזוזה. אשמח לקבל קצת מידע ממי ששמכיר, נראה לי מעניין מאוד. אני כרגע בחיפושים אחר איזה פרוייקט חביב והחיפוש התמקד באלפא ספיידר\פיאט ספיידר\פיאט X1/9 אך הגעתי לסקורפיון הזאת ואני ממש סקרן.
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
-
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למי שהפסיד היום את השידור מאמין שניתן יהיה לצפות בזה ב-"וואלה רכב", כל כך מרגש לראות את חיים והאלפא מככבים, הריגוש הזה מחזיר כל שקל וכל דקת עבודה שנעשו על הסוד המקסימה הזאת. חיים, כל הכבוד. כמה תמונות מההשקה שנעשתה במסגרת מועדון אלפא קלאסיק:
הודעה אחרונה מאת Spider-man, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 981 צפיות
קישור למקור התמונות http://www.hnn.co.il/gallery22679.html
הודעה אחרונה מאת system_x, -
חיפושית קופה
מאת mdvir- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 1 תגובות
- 633 צפיות
חברי המפגש הירושלמי מוזמנים לנסוע בשיירה להשקה בנס ציונה נפגשים בשעה 15:00 לפני המנהרה בכביש 9 יש לתאם הגעה עם אילן גורן, 050-5272562 מי שלא נוסע להשקה - נפגשים כרגיל בטוביה החל משעה: 14:00
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
פעם בשנה בהרשי האהובה מתקיים יום המוקדש לאספני אוטובוסים עתיקים האירוע מתקיים במוזיאון התחבורה הציבורית ומכיל שוקעתיק, אוטובוסים שהביאו אספנים וגם הצצה נדירה ל"נספח" שזה מתקן הטיפולים, השיפוץ והאיחסון של האוטובוסים שאינם בתצוגה. המתקן הזה סבל משיטפון אדיר בחורף שלפני שנתיים אבל טיפול מסור של מתנדבים החזיר הכל כמעט לקדמותו. אז הנה ראשית עבדכם המאושר ליד "וויט" משנות הארבעים חובבים הביאו אוטובוס מוזר שההגה שלו ליד החלון השני... האוטובוס האמריקאי הכי חביב עלי הוא ה RTS של GMC, אוטובוס עירוני בעיצוב "חללית" חורג מחוסר הדמיון השולט באוטובוסים האמריקאים. האוטובוס יוצר בכמויות וכך חלק כבר אספנות וחלק עדיין נושף ובועט בכבישים היתה נציגות נכ…
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 691 צפיות
הוא אספנות, הרכב עדיין לא. בוב בן 105 ועדיין נוהג ברכב: "לא מרגיש זקן" בשנת 1925 הוציא בוב אדוארדס את רישיון הנהיגה הראשון שלו ומאז, במשך 88 שנים, הוא נוהג בכבישי ניו זילנד. למרות גילו המופלג הוא לא מתכוון לוותר על הנהיגה: "זה חלק מחיי" AP פורסם: 05.06.13, 22:05 בוב אדוארדס הוציא את רישיון הנהיגה שלו בשנת 1925 כשהיה בן 17, זמן קצר לפני שהיגר מניו זילנד. כיום הוא בן 105 ולמרבה ההפתעה עדיין אוחז בהגה ונוסע במכוניתו - עובדה שמקנה לו את תואר הנהג הכי מבוגר בניו זילנד ואחד המבוגרים בעולם כולו. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4388878,00.html
הודעה אחרונה מאת קדילק, -
- 24 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש ברשותי רכב נדיר, אומנם לא בגיל אספנות, אבל כנראה שהוא היחידי בארץ. חוץ מרב בריח להילוכים, וביפר, על מה עוד אתם ממליצים על מנת שלא יגנבו אותו חס וחלילה. מה שמפחיד אותי זה שילד בדואי יראה את הרכב וירצה לקחת סיבוב, וינטוש אותו ליד הכפר. האם לרכוש חבק הגה או לחלופין הגה נשלף? אשמח לכל רעיון מקורי בגדר הסביר למניעת גניבה\הנעה\גרירה של הרכב. תודה נ.ב. אני לא מעונין באיתוראן וכ'ו עם תשלומים חודשיים. הרכב הוא רנו 19 קבריולט למתענינים.
הודעה אחרונה מאת lesles, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, רשמו ביומן.... ב-31.5.13 תהיה השקה של אופנועי הוסקוורנה 390 עם עבר והיסטוריה מקומית ייחודית, פרויקט שיפוץ שהתחיל מגושי חלודה והפך לשלושה אופנועים במצב תצוגה, בועטים ונושכים כמו שרק 2 פעימות 390 סמ"ק יודעים. האופנועים שוחזרו ושופצו ע"י רמי סגל וליאור ברוך. כאמור, 31.5.13 בשעה 16:00, במוסך הצבי רחוב החרש 8, רמת השרון. כולללללםםםםםם מוזמנים ליאור. לצפייה בפרויקט השיפוץ כאן ב-CF: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=431485&highlight=%D7%94%D7%95%D7%A1%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%94
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 3 עוקבים
- 28 תגובות
- 5 אלף צפיות
"ענתיקה מתגלגלת תרשיחא" המפגש הצפוני, הוזמן להתארח במעלות תרשיחא !! יום שישי ה- 31.5.2013 בירה מהחבית, טעימות ממסעדת "זעתר וזית" ואומן הרחוב אלישע ירתק לא רק את הילדים !! פרטים נוספים יפורסמו כאן בפורום ובאתר אוצרות הגליל. אסור להחמיץ !! הקישור לאירוע באתר "אוצרות הגליל" http://www.ozrothagalil.org.il/אתרים-וטיולים חובבי ה"פייסבוק" מוזמנים לקישור https://www.facebook.com/events/461040020650035/ [/b][/b]
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
מזל טוב ה BX חונה אצלי בחצר
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אפשר קצת מידע על הרכב הבא:
הודעה אחרונה מאת jackh, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בעקבות התאונה המחרידה בכביש 4 (ותנחומי למשפחת הנפטר) - יש איזה הסבר לסיבת הדלקה שהתלקחה ? היו דגמים מועדים לשריפה (כמו סיטרואן XM ׂׂ) אבל לא שמעתי על תקלה מובנית בפורש.
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
לפני כמה שנים פיצלנו את שרשורי הקנייה והמכירה לשרשורים רלוונטיים - קנייה, מכירה, חלפים וספרות וכן הלאה. קבענו שהקפצות התבצעו אחת לשבוע, ועד לאחרונה הכל עבד טוב. בעת האחרונה ההקפצות איבדו פרופורציות, והפכו ע"י משתמשים רבים לעיניין יום יומי. לכן אנו מבקשים מכל המשתמשים להקפיד על מועדי ההקפצות. משתמש שמעוניין למכור או לקנות כמה רכבים, מתבקש לפרסם אותם בהודעה אחת בודדת. הודעות נפרדות פשוט ימחקו. בנוסף, השרשור נועד למכירה\קנייה של רכבי אספנות בלבד ! בתודה מראש, חג שמייח ושנה טובה לכולם !
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
לאחרונה הרכב שלי עובר טיפול ענק כרגע הרכב נמצא אצל הפחח איזה צבע מתאים לו?
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1190/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a8%d7%a0%d7%95-30-%d7%95%d7%a8%d7%a0%d7%95-20-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa מוקדש לבני ל בהערכה ! קריאה מהנה.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, היתי רוצה להבין מהי עבודת פחחות נכונה ובאילו חומרים יש להשתמש בכל שלב. ע"פ הבנתי השלבים הן: שיפשוף הצבע הקיים(האם יש צורך להגיע לפח חשוף או שבמידה והצבע במצב טוב ניתן לשפשף ןליישם מעליו את השיכבה הבאה?) טיפול בחלודות והחלפת פחים באמצעות ריתוך (רתכת CO או ארגון בריתוך חשמלי). התזת שתי שכבות של יסוד לפח (מניום אדום) מילוי והחלקה (אשמח לדעת מהם החומרים המומלצים. יסוד אפוקסי דו רכיבי - האם מומלץ? קומפקט פילר החלקה נוספת יישום צבע סופי במידה ויש כיפופים ומכות בפח מה הטיפול? האם קודם מיישמים את הייסוד ורק לאחר מיכן מילוי? אני אשמח לתיקונים ולהערות, חשוב לי להדגיש כי לא מדובר בפחחות עצמית אלא בשאלות שהייתי רוצה לדעת את התשובה עליה…
הודעה אחרונה מאת yaly, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום רב, קודם כול מדובר על תהליך ארוך טווח וידוע לי על כך , בבעלותי פיאט בראבו HGT מקורית לחלוטין ממודל 1997 , האוטו יד שנייה ועומד על 130,000 ק"מ על מנוע וצבע מקורי . ברצוני לאחסן אותה ולשמרה לרכב אספנות - מדובר ב-15 שנה ולפיכך יש המון גורמים שיש לקחת בחשבון . חשוב לציין כי הרכב בחניון תת קרקעי ותקין לחלוטין נכון לנקודת זמן הנוכחית . אלו פעולות מנע יש לבצע על מנת לשמור על אחסון ארוך טווח של 15 שנה ? אני מסתכל על כך במס' הבטים : 1. מכני 2. קוסמטי 3. להשאיר את הלהבה הבוערת אצלי בלב לרכב עכשיו לשאלה מדוע לעשות זאת : מס' הבראבו HGT's שקיימות בארץ אפשרי לספור על יד אחת . ערך סנטימנטלי גבוה שיש לי לרכב
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חברים, אשמח לתשובה קצרה לשאלה שלי. קראתי לא מעט על ה- 303 האגדי והייתי מעוניין לדעת מה זה הדגם המאולץ ומה זה הרב תכליתי? בנוסף אשמח לקבל מידע אודות דגמים נוספים של ה- 303 שהגיעו ארצה (פרט למוגמר וה- 303 בהרכבה מקומית המוכרים).
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 1 תגובות
- 648 צפיות
שלום חברים, אני מחפש רישיון לאופנוע בי אס אי אם 20. לפי מה שבדקתי אין להשיג, אם יש למשהו קצה חוט אשמח לקבל פרטים. יום מבורך.
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
- 4 תגובות
- 954 צפיות
והאם אפשר לקבל קצת פרטים עלייה. (גילה גדול יותר מפעמיים ממני) התמונה הועלתה באתר "נוסטלגיה" ומשם אליכם. \ *אבקש את סליחתכם במידה ופורסם במקום הלא נכון, אינני יודע היכן לשים זאת.
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
https://www.youtube.com/watch?v=WgqRN40TXrE&feature=player_embedded#! למען ההגינות: ראיתי את זה ברוטר.
הודעה אחרונה מאת A900, -
- 23 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום חברים, זוגתי ואני נמצאים כרגע בטיול בצרפת, וכמובן שהמצלמה מחפשת ללא הרף רכבי אספנות... מצ"ב להנאתכם קצת תמונות, ונתחיל בצרפתיות: - סיטרואן דה-שבו שעברה הסבה לרואדסטר - פז'ו 403 - רנו קאטר-שבו עוד תמונות בדרך... נחום
הודעה אחרונה מאת sahard246, -
- 6 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. עקב פטירתו של אחי התאום חיים ז"ל. בצער רב אני מוכר את כול תכולת המעבדה לאלקרוניקה שהיתה לאחי חיים ז"ל. יש למכירה הרבה רכיבי אלקטרוניקה כלי עבודה יעודים למעבדה ועוד הרבה כלים. כמו כן מלאי גדול של שפורפרות רדיו , מגברים , טלויזה וכו' המכירה תתבצע במזומן כתובת המעבדה רח' מבצע קדש מס' 12 קומת קרקע. ניתן להעביר לי שאלות בהודעות פרטיות. המכירה תתבצע ביום חמישי הקרוב 30/5 מהשעה 1800 {6 אחרהצהרים} עד חצות וביום ו' {שישי} מהשעה 10 עד השעה 1300 בני ל אני מצרף קישור למעבדה של אחי ז"ל http://www.mabadat-tikunim.co.il/
הודעה אחרונה מאת sabutaz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 887 צפיות
הרכב הנ״ל נגנב בלילה בין חמישי לשישי בין 2 ל9 בבוקר מאזור ת״א כנראה הרכב הינו ב.מ.וו 316 ידנית צבע כחול שנת 90׳ כל מי שיודע /ראה /שמע משהו יכול להתקשר 050-2323323 אין לי קשר לרכב פשוט ראיתי את הבקשה ביד 2 והעליתי לפה מנהלים אם זה לא הפורום המתאים נא להעביר
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 4 תגובות
- 947 צפיות
שישי בא ותמיד יש סיבה למסיבה. מכיוון שאין מספיק ימי שישי לכל החגיגות, ציינו שני אירועים במפגש. דורון גלקין ציין את חתונת בתו הצעירה וטרח להביא עוגות ויין. סיגל לעומת זאת חגגה יומהולדת בקרב החברים והמשפחה והביאה, איך לא... עוגות ויין. כמעט עוגה לכל משתתף, והיו לא מעט כאלו. מזל טוב לגברת הראשונה של מפגש שפלה! ראשית עוגות וחברים:
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- 4 תגובות
- 928 צפיות
שלום, נשבר לי המנגנון המייצב בידית איתות ובכוונתי להשיג ידית חדשה ולהחליפה. הבנתי שישנם מעין קונוסים שיושבים בבסיס ההגה אשר נדרש כלי מיוחד בכדי לחלוץ אותם. אשמח אם מישהו יוכל למנות את הכלים והשלבים בתהליך. תודה.
הודעה אחרונה מאת bari, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
פנסים אחוריים לאופל קדאט 1969 סדאן אם מישהו מכיר ויודע היכן ניתן לרכוש ועלות משוערת אני אודה לו. תודה
הודעה אחרונה מאת Focus 04, -
מועדון החמש מזמין לאירוע האופנועים השנתי ע"ש עוזדור, שיתקיים במתחם תל אפק ב-01.06.13
מאת מועדון החמש- 10 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האירוע השנתי לזכרו של ניר עוזדור ז"ל לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי- 01.06.13 יוזמי האירוע: מש' עוזדור ומועדון החמש הזכייה באירוע עוזדור תצוין בטקס מיוחד אליו יתבקש המשתתפים להגיע עם רכביהם. האירוע יתקיים ביום שבת, 01.06.13, בין השעות 10:00-13:00, והפעם בגן לאומי ירקון, מתחם תל אפק, ליד האגם. תכנית האירוע: 10:30-10:00 – הגעה למקום האירוע והתארגנות. 11:30 - יחל הטקס בו יוצגו המועמדים. 13:00-סיום האירוע. הנחיות לאירוע: ניתן להגיע למתחם התצוגה עם אופנועי ורכבי אספנות. הכניסה לגן הלאומי למתחם התצוגה שליד האגם תתאפשר בין השעות 09:00-10:15 בלבד דרך השער האחורי החשמלי הנגרר, שנ…
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המון מזל טוב לחברנו רון ברונר על הספידר היפיפיה שרכש, היא הייתה שייכת בעברה לחברנו יוסי דגן ששיפץ אותה לפני כ-8 שנים. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.176946675800763.1073741848.100004562944883&type=1&l=74d1e15276
הודעה אחרונה מאת reuven,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 303 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- fatboy1340
- nir eli
- גולדן191
- mcaspi
- מלטבשי
- Tom78
- אודי זק
- BRAVO_SX
- Markm4
- BoazB11
- FROGIE
- yahaga