Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סתם נדחף,מנוע 32.8 נכנס שם?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

הי.

תפסיקו לחפש אילו מנועים להחליף...

הרכב נראה יפהפה, אם כי באופן מוזר זו הגרסה האירופית ולא האמריקאית.

האם זו שבתמונה זו הכלה המיועדת?

הרכב בכללותו הוא לנצ'יה בטה לכל דבר עם מרכב אחר. אם הפלסטיקה תקינה ושלמה (וגם אם לא),

חלקים מכאניים אפשר למצוא ברשת בקלות יחסית, חלקי מנוע, בלמים וכדומה בטח מי שגר בארה"ב.

הרוב מתאים גם לבטה - וגם אז ניתן להלוות כל מיני ממכוניות אחרות עם התאמה מלאה.

לא מבין למה לקחת רכב קלאסי ונדיר שיצרו ממנו 12 אלף מכוניות בלבד ולהתחיל לעשות בו שינויים. תרגיעו...

גם 84 כוחות סוס - מה שנשמע לי מעט מדי ד"א, על רכב ששוקל פחות מטון, נוסע באופן סביר.

וגם בארה"ב עושים שיפורים. מה שסביר שכבר קרה.

פורשה אוטו מסובך. לנצ'יה אוטו פשוט. בטח ביחס לדברים שנוסעים היום על הכביש.

נראה לי אישית רכישה מדהימה. ואני כמובן לא משוחד...

אם אפשר לדעת, מה המחיר המבוקש? מעל 10K$?

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם

היי, בטא

הרכב בצלום הוא "אילוסטרציה" בלבד.

אני מכיר נתון של כ8000 יחידות ו81 סוסים, אך לא משנה- נדיר בכל מקרה ואפשר לעבור לקרבורטורים.

אני מהמר שהמנוע דווקא מקורי ולא משופר.

מהמר גם שהמחיר הוא מחצית ממה שאתה חושב ואפילו פחות, בפועל.

קוסמטיקה שונה. מסכים איתך בעניין המנוע ושימור הקלאסי במידת האפשר.

יש לך לנצ'יה יפהפיה ולצערי גם נדירה. היכן באירופה יותר ומאילו מדינות מרבית החלפים?

פורסם
היי, בטא

הרכב בצלום הוא "אילוסטרציה" בלבד.

אני מכיר נתון של כ8000 יחידות ו81 סוסים, אך לא משנה- נדיר בכל מקרה ואפשר לעבור לקרבורטורים.

אני מהמר שהמנוע דווקא מקורי ולא משופר.

מהמר גם שהמחיר הוא מחצית ממה שאתה חושב ואפילו פחות, בפועל.

קוסמטיקה שונה. מסכים איתך בעניין המנוע ושימור הקלאסי במידת האפשר.

יש לך לנצ'יה יפהפיה ולצערי גם נדירה. היכן באירופה יותר ומאילו מדינות מרבית החלפים?

נדירה בכל מקרה - ולפיכך לא אוטו לשיפורים היסטריים...

לדעתי ב- 76 היו לה רק קרבורטורים (וובר כפול). ללא הזרקה.

ד"א, תחזוקתית - ההזרקה עדיף. ואכן כל פנים הרכב שונה.

אולי פחות. כי היא לא במצב נסיעה. בעבור 5K + מסים שווה להביא אותה לפה. למרות שלא זה המקרה.

גם אז בסביבות 50000 שח לפני שיקום זה לא מעט. :?

ולעניין. את רוב החלקים ניתן למצוא באיביי UK. מעוז הלנצ'יות למיניהן ולרוב במחירים סבירים וממוכרים פרטיים.

איטליה יקרה מאד. כמו בארץ, גם שם אסור לך לצאת פראייר....

את שאר הדברים הבאתי מארה"ב לרוב במחירים יותר יקרים יחסית תמיד מדילרים (גם לחלקים ולרוב - כמובן - גם למשלוח).

BetaMAN

----------------------------------------------

Be the change you want to see in the world. Gandy

פורסם
פרויקט קליל זה ספיידר בגלל זמינות חלפים., אגב, בניגוד גמור לספיידר שהיא זוועה מבחינה דינאמית ומביישת בענק את הסמל שתלוי לה על הגריל.

האמת שאם הכוונה ל-124 ספיידר אז קצת נעלבתי... ה-124 ספיידר איננה זוועה מבחינה דינמית, רחוק מכך, בשעתו סרקתי והעליתי לפורום קטע סיכום ממבחן דרכים בריטי בו יצאה ה-MGB כשידה על התחתונה מול ה-124 ספיידר.. המבחן התייחס ברובו לתחום הדינמי...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

הכוונה הייתה לאלפא ספיידר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני מוכן למכור אותה ב5k$

הבעיה היא שהיא כבר לא במערכת של הdmv וצריך להשקיע זמן וקצת כסף בכדי להוציא לה רישיונות חדשים.

מחיר? כרגע אני עומד על 3k$ ... אבל כל המסביב יעלה כסף. ב5k$ אני אצליח להביא את הרכב למצב שבו הוא יוכל להשלח לישראל

haters will hate

פורסם

כפי שחשבתי בעניין המחיר.

לא נראה כשיפוץ קיץ מהיר, אך אם תיקח בהצלחה.

אם לא, תוכל ליידע את המתעניינים ברכב. אני מניח שאז יצא לך כאב ראש מהיר לקיץ.

פורסם

תראה 3k$ זה שטויות, הדאגה שלי זה זמינות החלקים והזמן שאני צריך להשקיע, אני יודע שזה רכב מיוחד אבל זה גם החסרון שלו.

אם מישהו מעוניין בייבוא שלו - ה"פ, אין לי בעיה לסייע, אבל שוב 5k$ זה יותר ריאלי. , לייבוא אפשר לרשום את מחיר הרכישה כ3 או פחות.

haters will hate

פורסם

אתה צודק לגבי ייחודי לטוב ולרע. בהנחה שאתה אישית פטור מהילת הייחודיות, עולה השאלה כמה הרכב מושך אותך. אם אינו מושך מספיק וידרוש משאבי זמן וכסף- וותר עליו.

העלות האמיתית שלו היא בויתור על פרויקט אחר- חילופי.

• תוכן חדש...