רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 36 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
מועדון החמש למען הקהילה מבקרים בכפר הנוער "רמת הדסה" טבעון נפגשים בכפר הנוער רמת הדסה (קרית טבעון), ביום שבת 11.05.13 , בשעה 10:00 בבוקר. בתכנית: שבת של תלמידים עם משפחותיהם, תצוגת אופנועי ורכבי אספנות של חברי מועדון החמש. כיבוד קל יוגש לחברים ולמלוויהם . שעת פיזור משוערת- 12:30. ייתכנו שינויים בלו"ז. האירוע מחייב רישום מראש עד יום ג', 07.05.13 הרשמה לתצוגה אצל עדי גולדנברג, רכז המועדון בצפון, בטל' 2611660- 052 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת meirb80, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום! היום שוטטתי ביד2 בחיפוש אחר גולף דור ראשון/שני להפתעתי הרבה כל מודעה שניה הייתה גולף קבריולט! שלפני תקופה היו שמה 2-3 בודדות, כיום ספרתי 10 קבריולט מתוך עמוד של 20 רכבים. למה פתאום מוכרים הרבה? יש סיבה כלשהי או סתם צירוף מקרים?
הודעה אחרונה מאת system_x, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2 אלף צפיות
מישהוא יודע איך קונים באיביי איטליה ? אני מעוניין בפריט הנ"ל http://annunci.ebay.it/annunci/ricambi-e-accessori/cuneo-annunci-cuneo/ford-capri-1973/36112466
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 1 תגובות
- 661 צפיות
חג שמח לכולם אריק
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
מתי מתקיים שוק עתיק בחולון ??
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במקרה עברתי על שירים בYOU TUBE ככה הסתתר לו שיר חביב ועכשיו כל חובבי וולוו בארץ להגביר את הרמקולים עד הסוף. מי שאין לו וולוו יכול רק לקנא שיש כזה שיר מגניב על אוניות שנת 86... מצורפים בצורה מובנת המילים כדי שלא תפספסו את המסר. נ.ב - הסטרטר בהתחלה בסדר גמור זה סימפול שלו לא להלחץ ולהגיד באמירות חכמות הינה הסטרטר שלהם גמור....
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 886 צפיות
מישהו יודע כמה רכב אופל קדאט 1969 עולה?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
רכישה באי ביי
מאת shahar7- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 860 צפיות
שלום, אני מעוניין לרכוש פריט מסוים והיום קבלתי הודעה מהמוכר בדבר גובה המשלוח לישראל, אני מנסה לרכוש את הפריט ולא מצליח להוסיף את מחיר המשלוח... האם יש למישהו פיתרון? תודה.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
סוברו 83 לקנות??
מאת רנו- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שכן מעוניין למכור סוברו DL מנוע 1600 היה בעברו 1300 יד ראשונה הרכב שמור מאוד גם מבחינת פח וגם מבחינה מכאנית במחיר של 5 K הרכב במצב נסיעה עם טסט ועדיין לא הוסב לאספנות השאלה שלי היא לגבי המחיר והאם עדיין יש חלפים בארץ
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://holymaniacs.blogspot.co.il/2013/05/blog-post.html תאכלס זה מוזר, ומגניב, וקצת שונה.
הודעה אחרונה מאת Nuker, -
- 3 תגובות
- 789 צפיות
מחפש נתון של הופעת ניצוץ בפורד אסקורט, ככל הידוע לי זה 8 BTCD כלומר שמונה מעלות לפני נקודה מתה עליונה. בפורומים בחו"ל מדברים על 10 ובניוזילנד זה 6. ככל הידוע לי בארץ בגלל האקלים זה שונה. האם למישהו יש הוראות יצרן ישראליות? פעם מישהו פירסם פה דף של הרכב בעברית משנות ה-70, יש סיכוי להעלות זאת שוב?
הודעה אחרונה מאת העכביש, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש שמאי רכב עם חיבה לרכבי אספנות להערכת שווי הדאבל קבינה שלי, מהביטוח נמסר לי שאני צריך שמאי של לוי יצחק. (לא יודע מה זה אומר...) אם מישהו מכיר, אשמח לקבל מספר טלפון.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
נתקלתי בתמונה הזאת, ובהחלט מעניין אותי ההיסטוריה שלה, כמו גם של האמבולנסים הראשונים של מד"א. העניין הוא שמד"א לא ממש מנפקים מידע בנושא מרצון, ואולי יש כאן מישהו שיכול לשפוך קצת אור על הנושא. לצערי, אין למד"א מוזיאון של אמבולנסים ורכבי שירות אחרים ישנים או משהו בסגנון, וחבל שכך.
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
חרי ח
הודעה אחרונה מאת LION-MAN, -
ציפוי מיכל דלק
מאת shark1- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לאחר בניית מיכל דלק חדש לרכב אני מחפש מקום שיעשה לו ציפוי פנימי יש מקום כזה??
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היה מפגש חברתי מהנה מזל טוב לגל ליום הולדתו ולהולדת הבן הבכור תודה על העוגות הטעימות והכיבוד יונה נהנה מהבירה מהחבית אצלכם ונהננו מהחברה ולתמונות
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי נפגשים בשבת- 11.05.13, בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 12:30-10:00 בבוקר. לחברי מועדון החמש ניתנת הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום ובכלל. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בזמן שעמדתי ברמזור באשדוד ראיתי רנו פואגו כסופה מודל 81 .זה הרכב ששאפתי שיהיה לי באחד הימים .האם ישנם עוד רכבים בהדגם הזה שעדיין נוסעים? האם ניתן לייבא רכב כזה מצרפת?
הודעה אחרונה מאת אספפ, -
-
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הסוסיתא 70 סטיישן לא היתה הצלחה גדולה, אפילו לפני קנה המידה הצנוע של אוטוקרס. היתה לכך סיבה פשוטה. קראו עוד כאן: http://israelmotorindustry.org/autocars-sussita-70
הודעה אחרונה מאת גיא ב, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
יש רווח בין החלון לדלת של בערך סנטימטר+- והחלון רופף בתוך הדלת. יש פתרון לדבר הזה?
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עדכון חדש (אולי כבר נכתב כאן ). תוספת לרכב אספנות- יוגדר גם שרכב משא ללא הגבלת משקל!!! הכוונה למשא כבד מעל 30 שנים. בנוסף ינתן היתר ליבא רכב עם הגה בצד ימין בתנאי שהוא לא יקבל אישור תנועה בדרך. בהצלחה שבת שלום ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביום ששי הקרוב, 10 מאי בשעה 09:30 בבית הקברות הצבאי בקירית שאול. יהי זכרו ברוך! בני
הודעה אחרונה מאת 504L, -
-
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום. אריק
הודעה אחרונה מאת LION-MAN, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מועדון החמש יציג רכבי אספנות בפסטיבל 'רטרו' בעיר מודיעין מועדון החמש הוזמן ע"י עיריית מודיעין להציג 6 רכבי אספנות מיוחדים ברחבת הירידים מול קניון עזריאלי במודיעין, במסגרת פסטיבל 'רטרו'. התצוגה תתקיים ביום שישי 10.5.13 בין השעות 10:00-13:00. האירוע יימשך עד השעה 15:00. כתובת רחבת הירידים- רח' עמק החולה פינת עמק דותן, מודיעין. יש להגיע למתחם התצוגה עד השעה 09:30. על הרכבים תהיה שמירה של סדרני העירייה. לצד תערוכת הרכבים יהיו דוכני מזון, ביגוד וכ"ו. פרטים נוספים בהמשך. חברים המעונינים להשתתף מתבקשים להירשם בדחיפות במשרד המועדון במייל [email protected] לא יאוחר מיום א' 05.05.13. חשוב למסור פרטים מלאים : שם המציג, מס…
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 0 תגובות
- 899 צפיות
שלום שלכם, שמי ערן ליטוין ובימים אלה מוקמת תערוכה חדשה בנושא אופניים במוזיאון העיצוב בחולון שתפתח לקהל בחודש נוב' הקרוב. בתערוכה יוצגו עשרות זוגות אופניים בעיצוב חדשני ואני אוצר את החלק ההיסטורי המקומי, זה שיעסוק בחברות הישראליות שייצרו כאן אופניים (חרש-אופן, דהר, מיכלסון, icm). חשוב לי להציג בתערוכה זוגות אופניים של היצרנים המקומיים ואני פונה אליכם בבקשה לעזרה באיתור אספנים של אופניים תוצרת הארץ שיסכימו להשאיל אותם לצורך התערוכה. כמובן שהזוגות יבוטחו ע"י המוזיאון לתקופת ההשאלה. כמו כן, אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לחומרים ארכיוניים מעניינים בנוגע לחברות הישראליות. תודה ערן ליטוין 050-7218733
הודעה אחרונה מאת juju, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
הכל התחיל כאן בפורום, לכן מן הראוי שיסתיים כאן בפורום. ככה קיבלנו את "הכלה" (וכאן המקום להודות למריו על העזרה). הסי היה חלוד (אוחסן בקירבת הים) - אך למזלנו לא רקוב. http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=335828&stc=1&d=1367176039
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום יכבדו אותנו בנוכחותם חבורה מיוחדת ועליזה של חברים דו"ג מיוחדים. בנוסף, ברכות לקראת חג השבועות מציאת כלות לרווקים. הבנות יפזזו בלבן, ויהיה שמח. זה הזמן לעלות לי-ם לביקור (ואפילו תהיה הקלה בחום!) מתחילים מ-14:00 ועד שנמאס. פאב הדוד טוביה רח שושן 4 י-ם בואו לשבת איתנו במתכונת החדשה. להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת Skity, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
היום נפגשנו במקום המפגש החדש שלנו ברחוב המלאכה 8 תל אביב, בסמוך למסעדת סרגוס שאירחה אותנו בצורה מקסימה. למפגש הצטרף חברנו חיים כהן שבא להראות לנו את היצירה המדהימה שלו בכל קנה מידה: ALFA ROMRO GIULIA GTC 1965 ששופצה עד הבורג האחרון. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.168853149943449.1073741845.100004562944883&type=1&l=7cc71c3d8c
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לחברי הפורום מה לדעתכם הסיכוי להביא רכב כזה לארץ? מעבר לעניין הבטיחותי, לרכב מהירות מקסימלית של 50 קמ"ש בלבד, מה שמגביל מאוד את התנועה.
הודעה אחרונה מאת irork, -
צינור וואקום 1 2
מאת כרמל טוכמן- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
בפרינץ שלי יש צינור וואקום בין הדיסטריביוטור (מפלג) לקרבורטור (מאייד)...זה נשמע כמו מערכון של הגשש... מה תפקידו של הצינור. האם זו בעיה אם הוא מנותק?
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321