רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
התחממות פיגו 504 בפקקים 1 2 3
מאת יורקי-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אתמול נסעתי לעפולה,( אני נוסע פעם בשבוע לעפולה עם ה 504 להרצת המערכות) הפקקים זה משהוא האוטו מתחמם ,כן הוצאתי כמובן כמו בהכן רכבך לקייץ את שסתום הידוע אבל בחום ובעמידה בפקקים בטורים נמוכים האוטו מתחמם אני חושב להוסיף מאורר חשמלי כמו שיש היום במכוניות החדשות ולהוריד את המאורר המקורי, מה דעתכם תודה מאיתנו ( אני והפג'ו) הסובלים מחום נ.ב. יש לרכב מזגן אלכס אורגינל שעובד מצויין יורקי
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 688 צפיות
שלום אני יודע שהנושא נטחן עד דוק במספר שרשורים, אבל אני משום מה לא מצליח למצוא אותם. אני שוקל לקנות ב- EBAY זוג פנסי חזית לאלפא. הפנסים מפורסמים כחדשים ונרכשים מספרד (לא מבריטניה ולכן גם כיוון העדשות צריך להיות בסדר). המחיר יחסית אטרקטיבי, כולל משלוח, וכאן השאלה - מה מידת ההצלחה בקבלת אישורי ייבוא לפריט כזה (אני לא בטוח האם ואיפה מסומן התקן של הפנס - ולכן אני גם לא יודע למצוא אותו על הפנסים שיש לי עכשיו (עכשיו כבר רק אחד בעקבות חוסר זהירות שלי. ). איפה אני יכול להוריד את טופס הבקשה לייבוא, איפה אני אמור להגיש אותו ואת מי צריך להחתים? האם יש טעם להתחיל את התהליך לפני שהפנסים מגיעים לדואר המרכזי? תודה מראש ומתנצל על החפירה.
הודעה אחרונה מאת ליסינג בצער, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אחרי שראיתי את השירשור של הGTV שמגיעה מארה"ב שזה בהחלט לא המקום הראשון לחפש אלפות אני סקרן למה רוב היבוא מגיע משם ולא משאר העולם? מחיר? או שיש בעיות לייבא רכבים כאלה מאירופה או ממקומות אחרים בעולם?
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
- 0 תגובות
- 601 צפיות
זהו לאחר יומיומים הסרטון של המפגש מוכן תודות לתאיה על העריכה לכל המשתתפים ולאלו שרצו ולא הצליחו להגיע ניפגשים במפגש הבא https://www.facebook.com/groups/90503288169/#!/photo.php?v=455666257842353&set=o.181962245158274&type=2&theater ושיהיה לנו אחלה של שבוע איציק דר 0522618051
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 3 תגובות
- 798 צפיות
במהלך החודשים האחרונים עבדתי על מנוע הכרמל דוכס שופץ הקרבורטור הוחלף המפלג,הפלגים וכבלי ההצתה המנוע עובד אך קבל ההצתה מגיע לטמפרטורה גבוהה בזמן עבודת הרכב עד שממש אי אפשר לגעת בו ברור לי שמשהוא לא תקין החלפתי לקבל נוסף שהיה לי ,וגם הוא התחמם האם יכול להיות קשר להחלפת המפלג או בעיה אחרת שאיני מצליח לעלות עליה אשמח לקבל תובנות בנושא בברכה ארז
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איזור המרצדס פונטון הקלאסי
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. לצערי אין בידי תמונות כי עודכנתי רק אחרי שהם עזבו. אבל זה הזמן לספר ש 2 רכבי אספנות ישראלים (מיני מיינור + סאאב ) שנקנו על ידי תושב גרמניה שעבד בארץ, עזבו את ישראל לפני שבועיים והם בדרכם לגרמניה ברגעים אלו ולא ישובו עוד. את שני הרכבים אני איתרתי ותיווכתי בין הבעלים שלהם לבין אותו גרמני נחמד. הסאאב (69 , שנת ייצור 1972 אם איני טועה) נקנתה מבחור נחמד מנצרת עילית , והמיני מיינור (דור ראשון שנות ה 60) נקנתה מבחור צעיר מתל אביב. כמו כן תודה רבה רבה גדולה בשמי ובשם בעל הרכבים לבחור יקר (שסביר להניח קורא כאן) שסייע בכל הקשור לניירת , לנמל ולכל תהליך עזיבת הרכבים. מאחל לרכבים ולבעלים שלהם הרבה הנאה מהם בגרמניה.
הודעה אחרונה מאת בנצי, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום וברכה לכל חברי הפורום, ברשותי מספר רכבים הנמצאים במחסן במרכז הארץ שהם אוטוטו אספנות, נתקלתי השבוע ברכב למכירה אצלי בישוב, אופל קדט שנת 88 אוטומט 1.6 שהבעלים מעונין למכור ב 3,000 (מחיר הגריטה ) הרכב צריך צבע כללי וקצת פחחות, הוא במצב נסיעה עם טסט לעוד חודשיים, נסעתי עליו והוא נוסע לא רע. שאלתי היא כזו, האם יש וכדאי לקנות את הרכב ולאחסן אותו לעוד 5 שנים שיהיה אספנות? ובנתיים בזמן הזה אמצא בשבילו חלקים וברגע שיגיע הזמן שלו אני אעשה לו שיקום מאפס כמו שצריך, או שרכב כזה הוא לא נדיר לאספנות והמחיר שנדרש עליו גבוה. יש לציין שהרכבים שברשותי הנמצאים בתהליך שיקום עכשיו לאספנות הם רכבים מיוחדים, שיש להם מקום חשוב מאוד אצלי בלב, והאופל קדט המדוברת לא ממש מחזירה…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלן חברים מעודכנים שיהיה לכולנו חג שמח ! רציתי להודיע שאתם מתברכים ומוזמנים להגיע בתאריך ה - 3 למאי ( 3.5.13 ) שנופל לנו על יום שישי הזה , אתם מוזמנים למפגש רכב כלל ארצי לכל סוגי הרכב המשופרים , הספורטיבים והיוקרתיים שקיימים בגזרה של ימינו . כולם מוזמנים- האירוע יהיה פתוח לכל מי שרק ירצה. דרך אבא הלל 299 רמת גן בחנייה ( אצטדיון רמת גן ) בדיוק כמו מפגש שעבר. חבר'ה - יהיה מעניין, תגיעו אתם תראו איזה כמות מגיעה במפגש ראשון שלנו. לפרטים נוספים הדף בפייסבוק שלנו לאירוע - https://www.facebook.com/events/495909763790203/ וכמו כן יוצאות שיירות מהדרום , מהצפון , ומהמרכז שתוכלו להצתרף אלייה וליסוע יחד עם כל שאר הרכבים בדרך אל המקום המלוות בתמונ…
הודעה אחרונה מאת MustangGuy, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 749 צפיות
והפעם, סיפור קטן המקשר את המלחמה הקרה באנגליה של שנות החמישים עם תחנת הכיבוי של הרצליה. קריאה מהנה!
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
כמו ששמעתם ביום שישי האחרון האופנוע שלי החליט שהוא רוצה להשאר בחרמון לא התגברנו על התקלה ואכן הוא נשאר 2 לילות ב"צימר" במג'דל שמס כולם השתוממו שאין לי ביטוח גרירה לאופנוע (הונדה גולדווינג 1978 ) מי מכיר ? מי יודע היכן עושים ביטוח שכזה ?
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
אני פותח נושא חדש מכיוון ששמתי לב ששרשור רכבים שנגנבו לא פעיל ב 4 שנים האחרונות. מבקש לקבל את עזרת חברי הפורום באיתור הרכב שלי שנגנב ביום שישי שעבר, ה 10/08/2012 מאיזור תלפיות בירושלים. הרכב : טריומף tr250, צבע לבן, גג שחור הנושאת מספר 274444. מי ששומע משהו או שיש לו רעיון יצירתי, אשמח. (ואתגמל בהתאם) מיותר לציין שאני ״שבור לב״, לא מצליח לישון בלילות ולא מצליח להתאושש. הרכב בבעלותי יותר מ 20 שנה. מספר הסלולרי שלי הינו 0547589990 וכתובת המייל שלי : [email protected] והנה תמונה
הודעה אחרונה מאת vo364, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 673 צפיות
טיול אופנועים לעין גדי 1952 כשעוד לא היו כבישים. מעניין אם מועדון הווספות והלמברטות הציוני שערך טיול כזה לפני כשבועיים נסע באותו התוואי. קישור לתמונות בפייסבוק http://www.facebook.com/media/set/?set=a.568446043186990.1073741828.122622864435979&type=1 ולסיפור המלא פה http://motonew.allmag.co.il/page/176395
הודעה אחרונה מאת elads, -
שיפוץ או ברזל? 1 2
מאת דודי ויצמן- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אתמול קפצתי לראות רכב לשיפוץ (אני לא יכול לתת כרגע פרטים וצילום של הרכב-אין לי אישור מהבעלים) בכל מקרה -את מצב השאסי היה קשה לראות אבל לאור כמות הרקבונות והחלודה כפי שאפשר לראות בתמונות המצורפות השאלה שלי היא האם ניתן בכלל לשפץ את הרכב לרמה בטוחה. הרכב עצמו שלם-הקווים ישרים וכל החלקים קיימים .מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום ניגשתי עם הקמארו לטסט,הכל עבר יחסית חלק עד השלב של התאמת מספר המנוע לרשיונות ,הגיעו שלושה בוחנים והתברר שלאף אחד מהם אין מושג היכן נמצא המספר, יש לציין שהרכב ברשותי יותר מעשר שנים ומעולם לא התעקשו/התאמצו כל כך למצוא את המספר הנ"ל,בסוף ניגשו אליי ואמרו לי מצטערים אבל אין לנו אפשרות להעביר את הרכב טסט מכיוון שמספר המנוע לא נמצא, מכיוון שאני מכיר טוב את הרכב שלי אמרתי לבוחן תביא ספריי קרבורטור,מנורה ופיית אוויר(פישפש)ובוא תראה איפה מוטבע המספר,תוך דקה ניקיתי את איזור המספר והראתי לבוחן(שמיהר לקרוא גם לחבריו ע"מ שידעו להבא היכן נמצא המספר במנועיי 8 צילינדר) . יש לציין שהרכב ייבוא אישי, אז אם מישהו נתקל במקרה דומה מוזמן לשתף.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
At last at the holy Land
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
המצב הוא כזה.לפני כשנה התחלתי לנסוע לעבודה בתחבורה ציבורית מסיבות כלכליות (במקום לשלם 800 ש"ח על דלק,אני משלם פחות מ-300 ש"ח על חופשי חודשי).מאז הרכב שהיה לי פשוט עמד כל השבוע ליד הבית, ורק בסופי שבוע הייתי משתמש בו (גם זה לא תמיד). ביולי מכרתי את הרכב,הבעייה היא שכשצריך רכב לפעמיים-שלוש בחודש,אז אין. השאלה היא האם כדאי לקנות רכב אספנות.אני מאוד אוהב את התחום, והעובדה שהביטוח והטסט זולים מאוד חשובה. הייתי מעוניין ברכב זול יחסית, מדגם שיש בו זמינות חלפים. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת A900, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 670 צפיות
רולס רוייס לא מחליפים דגם כול 5 שנים כמו יצרנים אחרים. אז מי שהביא את הרוס רוייס הזה קיבל כמעט את הדגם האחרון של החברה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום לכולם , כחלק מחלום להחזיק רכב אספנות ובהיעדר תקציב ראוי , רכשתי בחודש החולף פורד סיירה מודל 1984 ( 1.6 ליטר אוט' ) יד ראשונה ! מיורשים של אדם שהחזיק את הרכב מיום הרכישה ועד שהלך לעולמו . הרכב עם 135,000 ק"מ על השעון ( לא בטוח שאמיתי ) אבל בנו נשבע שכן . הרכב חנה כל חייו בחניון מקורה ולמעט צבע מעט דהוי על הגריל וקצת על מכסה תא המטען , הצבע במצב מצויין . אין בכלל חלודה , אין מכות על הפח והוא גם לא נראה דהוי . כרגע הרישונות הופקדו במשרד הרישוי . טסט הוא עבר בהצלחה בחודש שעבר . בתכנון : אוקטובר 2013 , ימלאו לרכב 30 שנה ואז אוכל להפוך אותו לאספנות . עד אז , הוא יחנה בחצר סגורה בבית שלי ואף זכה לכיסוי חדש ( 4 עונות ) שלאחר הרכישה , קראתי …
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
טרנספורטר דור3 בנזין קירור מים פירקתי את נשם השמן כדי לבדוק מדוע סביבתו מלוכלכת כולה בשמן, בצד של משאבת הדלק ניקיתי את הנשם וגיליתי חריר מרובע מתחת לכובעו ונראה שמשם יש הזעה של שמן שאלה 1: האם הנשם תקין? החור לא נראה כמו סדק מקרי. מה אמור להיות שם? שאלה 2: כיצד להצמיד בחזרה את הנשם לבלוק? לא בטוח שלגומיה יש מספיק "בשר". בפירוק מצאתי שאריות של סיליקון שקוף. תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 7 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
לידיעתכם, אנחנו מקיימים מפגש סובארו בגדרה בשישי הקרוב, משעה 15:00 מאוחרי תחנת הדלק "דלק דרום" (בכניסה לגדרה תחנת הדלק נמצאת מצד ימין). הפעם יש צפי ליותר סובארו ישנות מהרגיל. http://www.subaruholic.co.il/showthread.php?p=19719#post19719
הודעה אחרונה מאת איתמר_ג, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 898 צפיות
בוקר טוב האופנוע שלי - גולדווינג 1978 - בחר להתקע דווקא בחרמון מישהו מכיר אופציות לגרירתו למרכז ? תודה מראש- בועז 052-4802226
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יום הולדת (הפתעה) לינון ו/או דובי מכה שנית (גם בהפתעה) מפגש ירושלים נפגש כרגיל בטוביה. והפעם נחגוג יום הולדת בהפתעה לינון. וכמו כן האספן הירושלמי דובי שהשיק לפני שנה שלושה רכבים בפעם אחת - תזכורת כאן. יחשוף להפתעתינו שני רכבים חדשים ומיוחדים. נפגשים משעה 14:00 בטוביה. כוווווולם מוזמנים.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 33 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום במהלך נסיעה המחוג של הספידומטר נפל פתאום לאפס ומסרב לעלות יותר, יש לציין שגם הקילומטרא'ז חדל לעבוד באותו הרגע ולא "רץ", במקרה כזה במה עליי להתמקד כחלק התקול? אגב,הרמתי את הרכב על ליפט ופירקתי את החיישן מהירות שיושב בזנב הגיר ובדקתי אותו מבחינה וויזואלית והוא אכן נראה שלם ותקין, לאחר מכן לקחתי רב מודד וחיברתי את שניי הפרובים שלו לפינים בקונקטור וסובבתי ידנית שמאלה/ימינה את הגלגל שיניים שבקצהו ואכן המספרים על צג הרב מודד עלו/ירדו מה שעל פניו נראה כתקין,אז מה למעשה החלק התקול במקרה הזה, הלוח שעונים עצמו? במידה ואכן החלק התקול הוא הלוח מחוונים עצמו, ניתן להביא אותו בלבד(אני מעדיף לפרק ולהרכיב ברכב בעצמי) לבעל מיקצוע לשם תיקונו או שעליי להביא את כל הרכב בשלמותו? אש…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- 1 תגובות
- 641 צפיות
לכל חברי בעלי רכבי תוצרת הארץ שווה להגיע לאירוע,יגיע לאירוע ראש העיר של תל אביב,תהיה תקשורת ערוצים 1ו2 והיה גם עיתונות מעריב או ידיעות.כדי להגיע לאירוע כל אחד עם רכבו,יהיה אירוע מדהים שלא היה מתמיד.זה אירוע לכבוד 65 שנה למדינת ישראל. (זה טוב שיש היסטוריה מוטורית למדינת ישראל)להזמנות של האירוע או שאלות לפני האירוע ניתן לפנות לאבי גרוסברג בפלאפון 0523614260 או יורם מקובר שותפו בפלאפון 0522577303
הודעה אחרונה מאת v121, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 635 צפיות
בין כל רשימות התפוצה שאני מנוי עליהן, קיבלתי לאחרונה גלריה מתוך תצוגת הרכבים Techno Classica, חשבתי שיהיה נחמד לשתף אותכם (יש שם כמה פנינות אמיתיות!) http://www.ultimatecarpage.com/event/310/2013-Techno-Classica.html שבת שלום! תהנו!
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 887 צפיות
כאמור אתמול ניגשתי למבחן הרישוי השנתי(טסט) וכשהגעתי לשלב "הבור" הבוחן מלמטה הרים לי את כל הפרונט/גלגלים באוויר ע"ג ג'ק ואמר לבוחן אחר שהיה למעלה לשחק עם הגלגלים לצדדים ולמעלה/למטה ולאחר מכן שעדיין הפרונט באוויר ביקש ממני לשחק בהגה.יש לציין שזו לא הפעם הראשונה שנתקלתי "בתופעה" של הרמת רכבים אמריקאים ישנים בטסט ע"מ לבדוק חופשים בהגה/תפוחים.אך לעומת זאת ברכבים אחרים "רגילים" שיצא לי להעביר טסט מעולם לא הרימו את הרכב באוויר ע"מ לבדוק חופשים אלה רק התבקשתי לשחק בהגה כשהרכב/פרונט על הריצפה/קרקע. האם זה נהוג רק ברכבים אמריקאים? או אוליי רק ברכבים ישנים מאוד?מישהו נתקל גם בדבר כזה ויכול לספר?
הודעה אחרונה מאת renault5, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ביום שישי 27.4.2012 בשעה 1530 תערך אזכרה לזכרו של ניר עוזדור ז"ל בישוב להבים. דליה ,אלמנתו מבקשת מהבאים ,לכתוב כל דבר שישמר לזכרו ממי שהכיר את ניר. יהי זכרו ברוך.
הודעה אחרונה מאת אושרי, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
בשעה טובה נוספה עוד וולוו 240 בגאווה לכבישי הארץ בתור רכב אספנות שיהיה בהצלחה
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)