רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
יבוא אופנוע
מאת Itay_ha- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לדעת את כל התהליכים הנדרשים לשם הבאת אופנוע חדש לארץ, אפילו אם ישנו איזה קישור לאתר שמסביר ומפרט את כל השלבים. ארץ ייצור האופנוע - סין , החברה המייצרת אינה מייבאת אופנועים באופן סדיר לארץ. נפח מנוע : 150 סמ"ק שנת ייצור : 2012 מחיר (FOB - מחיר כנראה משערי המפעל ללא מיסים ומשלוח) - 535$ מצורף כתמונה דף טכני של האופנוע . תודה רבה לכל העונים. איתי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חזרו מאילת!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 1 תגובות
- 722 צפיות
מחפש מועדון של אופל ברשותי אסקונה 1988
הודעה אחרונה מאת redroze, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. אריק
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם , לכל מי שלא מכיר שמי דני , אני חובב מושבע של רכבי אספנות בכלל וב.מ.וו בפרט ,במקצועי אני סוכן ביטוח . בימים אלו אני מבצע מחקר על תחום ביטוח רכבי האספנות , ומאוד אשמח אם תוכלו לשתף פעולה ולעזור לי בהשלמת שאלון קצר של 9 שאלות אמריקאיות . תוכלו לענות בדפי הפורום או לשלוח למייל [email protected] או בהודעה פרטית . 1.האם אתה חושש לנזקים לרכב האספנות שברשותך ? א. כן , הייתי מוכן לעשות ולשלם כל סכום ע"מ שרכבי לא ינזק. ב. כן , בהתחשב בערך הסנטימנטלי לרכב . ג. לא , הכל אפשר לתקן . ד. לא , לא מפריע לי שהרכב ינזק. 2.האם אתה חושש מפני גנבת רכבך ? א. כן , מאוד , לא יושן בלילות. ב. כן , מוטרד אך מיגנתי את רכב טוב. ג. כן , אך אין מה לעשו…
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- 2 תגובות
- 634 צפיות
מלאה הרחבה כל טוב. מזג האויר הטוב הוציא את מיטב הרכבים למפגש שישי בנס ציונה. הריקשה של נועם מעוררת חיוך וזכרונות, מכיוון שאצל חברים כמו אצל חברים, מיד מעבירים את הסחורה מיד ליד: קודם עופר אחר כך קובי בא לשכונה בחור חדש. יורם הציג את ההרחבה החדשה לצי הצבאי שלו:
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום השסתומים קצת מרעישים- האם תוסף יפתור את זה?
הודעה אחרונה מאת מיכאל רושו, -
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
היי חברה. אתמול בתארוכה באסן מצאתי את סמל הגריל הזה! מישהו יודע במה מדובר? באיזו שנה התקיים הראלי, סוג הרכבים וכל אינפורמציה? מרתק אלעד
הודעה אחרונה מאת elads, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 6.4 אלף צפיות
נחשבת לאספנות? מה ההגדרה של רכב אספנות מה גיל הרכב המועמד ? כמה שוויה של מכונית זו במצב מכני תקין נוסעת ללא כל בעיות? תודה.!
הודעה אחרונה מאת Robur, -
-
- 1 תגובות
- 788 צפיות
בעתיד הלא רחוק אני עובר למושב, יתאים לי להחזיק יונימוג לשימושים מגוונים. אשמח לקבל מידע בנושא מבעלי ידע ונסיון.
הודעה אחרונה מאת ALMOG_C, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם מדובר ברדיו של SANYO. האם מישהו יכול לזהות את חיבורי החוטים לפי הצבעים. 14 חוטים ?. משמאל לימין קונקטור אחד: לבן עם פס שחור אדום עם פס צהוב ירוק חום עם פס לבן צהוב עם פס אדום אדום עם פס כחול לבן עם פס אדום כחול עם פס צהוב אדום עם פס לבן קונקטור שני: צהוב עם פס אדום שחור ירוק צהוב עם פס כחול כחול עם פס אדום בתודה מראש אריק
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 784 צפיות
מפגש ראשון בדרום. היה מעולה, כל הכבוד לחברים! נתראה בעוד שבועיים.
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
cbx1000 1980
מאת gadaliot- 0 תגובות
- 646 צפיות
למכירה 65,000 ש"ח 0523877120 עומר
הודעה אחרונה מאת gadaliot, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רבות דיברנו ודשנו על תוסף אשלגן לרכבים ישנים. אמהמה? הגעתי היום לתחנת הדלק וביקשתי תוסף אשלגן . נתקלתי בתשובה שלילית , ואז המתדלקת הפנתה אותי לשילוט שמוצב בכניסה לתחנה. יודעי ומביני דבר האם זה מספיק? או שצריך בכל זאת את התוסף????
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
האם מישהו דיפן לבד את דלתות הרכב שלו ? יש לי דיפונים שיוצרו ידנית אך אין להם קליפסים לתפיסתם לדלת . האם מישהו יודע איך מחברים קליפסים כאלה ( עם דבק ) ואיפה קונים אותם ?
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע ?
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
- 18 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום עידית (עידי פידי) חגגה אצלנו יום הולדת! עידית מזל טוב ועד 120! כעשרים מפאת טעות לא צילמתי היום את כלת השמחה ואת המכונית שלה צילמתי בחלקים...
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
- 2 תגובות
- 733 צפיות
המפגש מתקיים החל מ-16:30 במקומנו החדש שהוכיח עצמו בצורה מעולה ברחוב יגע כפיים פינת יד חרוצים בתל אביב (מפה מצורפת). את המפגש נייחד הפעם לנושא שמנים לרכב, הוזמן מומחה שירצה בנושא. כולם מוזמנים, בית קפה במקום עם מחירים מוזלים במיוחד עבורנו. בעלי אלפא רומאו מוזמנים לטיול בשבת, פרטים אצלי למי שלא קיבל הזמנה . ראובן
הודעה אחרונה מאת reuven, -
מישהו מזהה?
מאת kamradkin- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו מזהה את הרכב "סטיישן" שבתמונה?
הודעה אחרונה מאת kamradkin, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי תופעה מוזרה באוטו. בבוקר, או כשהרכב קר לחלוטין הכל פיקס, אבל כשהעסק מתחמם טיפה, ההגה מתחיל לחרוק כשאני עושה תנועות חדות עם ההגה ימינה ושמאלה, מין רעש של חיוך ברזל בברזל בלחץ. הצצתי פנימה, הרעש מגיע מתוך סוג של מחבר כזה, לא יודע בדיוק מה זה. מה יכולה להיות הבעיה? מן הסתם הגה רגיל, לא הידראולי חס וחלילה בברכה רונן.
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
הייתה לי אחת אפורה בשנת 85 היא הייתה הה המכונית! שאני הכי מתגעגע אליה! מישהו יודע עם נשארו כאלו בחיים? בארץ? עם כן השמח עם תשלחו תמונות !
הודעה אחרונה מאת karni shani, -
-
- 10 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
יש לי חבר שמאוד אוהב מוטוריקה. הוא אפילו מתפרנס ממנה. יש לו מספר כלים מכל תחום. כמה כלים דו גלגליים ישנים. כמה (וכמה) ג'יפים. כמה מכונות עבירות. ובטח עוד כמה שאני לא זוכר. בשנים האחרונות עומד אצלו פרגוסון ישן , מונע בנזין , וכנראה גם נפט. עם הזמן הסתדרו להם הניירות , הועברה בעלות והופעל לחץ על שיפוץ. עברה לה עוד שנה או יותר , אבא שלו , שמבין דבר או שניים בנושא ,התגייס לפרוייקט ובתור שלב ראשון הזקן היניע. שוב חלפו כמה שנים ופתאום נחתו לי במייל התמונות של השיפוץ. הבטחתי לבוא לראות ולצלם , הוא בתמורה הבטיח קפה וגם זה עוד לא קרה. עוד קצת נתונים כמו שנת יצור ומעט הסטוריה - אני מבטיח להשלים. בינתיים אילו התמונות שיש . כל חלקי הפח האפורים היו חלודים ומח…
הודעה אחרונה מאת ארנון מלאכי, -
- 6 תגובות
- 635 צפיות
אשמח לדעת של איזה רכב הפנסים הללו. דומה ללאונה, אבל לא.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
משתף את כולם כדי שלא יחזרו על הטעויות שלי. קניתי את הקדילק שלי ב-2009 וביישור קו הראשוני לא עשיתי ברקסים כי לא הייתה שום דחיפות. אומנם אלו ברקסים בגדר "רק שלא יקפוץ לי מישהו לכביש כי זה הסוף שלו", אבל בכל זאת ברקסים - המשאבות לא נוזלות, הצינורות הגמישים לא סדוקים, הבוסטר והמאסטר בסדר, בסנדלים עוד יש בשר... יאללה נוסעים. אחרי 3 שנים ו-5,000 ק"מ החלטתי שהשנה אעשה ברקסים והתחלתי לאסוף חלקים. לא משום שהורגשה ירידה בעוצמת בלימה או שנשמעו רעשים וחריקות - אלא רק משום שאני מעריך שבפעם האחרונה עשו באוטו ברקסים אי-שם בשנות ה-80, בארה"ב (מאז ועד שהגיע לידי האוטו ממש לא נסע). נשמע הגיוני לעשות פעם בחיים ברקסים, לא? אז קניתי 4 זוגות סנדלים חדשים, 4 צינורות גמישים, שתי משאבות אחו…
הודעה אחרונה מאת Cadillac58, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, במסגרת המשך שיפוץ הטריומף, מעוניין לדעת היכן ניתן לרכוש/לשפץ את החלקים הבאים: 1. משאבת מים. 2.ראדיאטור. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת A110, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איזה לוח שעונים מודרני יתאים לקדט 83? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 4 תגובות
- 732 צפיות
הודעה אחרונה מאת dkn1, -
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
ביום שישי ה - 5.4 יצאו הג'יפים הקשישים למסע בן יומיים לאיזור בית גוברין , לינה באיזור אמציה ובהמשך לאיזור חירבת מאחז .לא הצטרפתי ליום הראשון , אבל הדם בוער בעצמותי , יום שבת 4.00 לפנות בוקר , השכמה , נוסע מאשקלון לפתח תקווה , שולף את מתניה מהמיטה , מניעים את הוויליס ושועטים דרומה לנקודת לינת הלילה בסכר שליד אמציה שבחבל לכיש. הגענו בדיוק בשעת ההשכמה של הג'יפאים
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 0 תגובות
- 673 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4366884,00.html
הודעה אחרונה מאת nfoffman, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
יש לי כמה חלקי ניקל שאני מעוניין לשחזר , ועוד כמה שמעולם לא היו ניקל ואני רוצה לצפות בניקל. מי עושה זאת ? כדאי בכלל בארץ?
הודעה אחרונה מאת אדם1969,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)