רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
ידוע כי הדורות הראשונים היו זהים לפיאט 127, אבל לא לזה כוונתי. בסוף שנות השמונים סיאט איביזה דור1 וסיאט מלגה (המרובעת) היו מאוד פופולאריות/נפוצות בארצנו. מישהו מכיר אחת במצב נסיעה?
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 712 צפיות
בימים אלו אני מייבא אלפא רומאו GTV6 2.5 L 1983 , תאריך יצור 12-82 , צריך עזרה לגבי כמה פרטים טכנים ברישיון היבוא . 1 מהו דגם טכני ? האם לרשום GTV6 ? 2 דגם המנוע - לפי כל אתרים שחיפשתי ARO1646 או פשוט לרשום V6 2.5 L ? 3 תאור מדוייק של הטובין ? רשמתי Alfa Romeo GTV6 2.5 L 1983 ? תודה מראש לכל העוזרים
הודעה אחרונה מאת beta1, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אני לא בטוח עם זה זכרון מעומעם או דמיון מפותח, אך משום מה אני זוכר שבשלב מסויים אוטוביאנקח נקנו ע"י לנצייה, והדגם הזה נמכר עם סמל של לנצייה. האם מישהו זוכר/מכיר כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 1 תגובות
- 622 צפיות
http://motocarnew.allmag.co.il/page/176266
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
דמעות חנקו את גרוני עת ראיתי את השיירה הארוכה ארוכה של המכוניות שלנו ענתיקות אבל יפות וחזקות תודה למשטרת ישראל על האירגון והאבטחה תודה למועצה המקומית ק טבעון על היוזמה תודה עצומה לאמוץ ודודי ששומרים על המסורת ותודה ענקית לעשרות חברנו שהשתתפו במצעד ההצדעה לק טבעון במלאות 75 לעליה על הקרקע בגבעות שייך אברק וחרתיה היא טבעון של היום תודה גם לכל המפרגנים ניתראה במפגשים
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 863 צפיות
הזמנת לכוווווווווולםםםםםםםםםםםםםםםםם:sissies:
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז כמו שכתוב בכותרת היום קניתי גולף מודל 92 מיד ראשונה! עם 199000 קמ״, יפיפייה אמיתית עם צבע מקורי! לרכב צריך לעשות טיפול קטן וטסט! על הרכב הספציפי שמתי עין כבר לפני שנתיים אבל הבחור לא היה מוכן למכור! לפני כמה ימים נתקלתי במודעה הלכתי לראות את הרכב תוך דקות העסקה נסגרה והועברה הבעלות! בקיצור אני משוגע כי כבר יש לי 4 גולפים בחניה, 3 לנסיעה ומתוכם אחד ימכר בתקופה הקרובה ואחד לפירוק. תמונות יועלו בהמשך השבוע!
הודעה אחרונה מאת Avi Yaakov, -
שלום חברים, חלק מכם בודאי זוכרים את מפח הנפש שחוויתי לפני שלושה חודשים בדיוק, כאשר הפיורי קופה שייבאתי לישראל מצאה את סופה בהתרסקות המכולה בה אוחסנה אל מימיו המלוחים של נמל אשדוד. כמי שחלקו איתי את הרגעים המאד לא נעימים האלה, אני שמח לבשר כי לפני מספר ימים הגיעה חוויה מתקנת. מיד לאחר שהרכב הקודם נפל, חיפשתי משהו חדש. נאמן למשפחת ה- MOPAR, וכחובב מושבע של הפיורי, ביקשתי משהו שיהיה כמו פיורי אבל יותר. התוצאה: אתמול, בסיומם של חודשים מתוחים ויומיים מפרכים (מגיעים שבחים - כן, אתם קוראים נכון - למכס וליתר הגורמים הרלוונטיים), עגנה אצלי קרייזלר אימפריאל קופה משנתון 73'. כמה תמונות מצורפות לעיונכם. זהו, פרוייקט היבוא הושלם, אפשר לנוח. שבת שלום, ורק …
הודעה אחרונה מאת hemi, -
הרשמה לתערוכת רכבי אספנות של מועדון החמש באתר מוזיאון יד לשריון בלטרון ביום ה' -28.3 1 2 3
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 41 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
תערוכת רכבי אספנות של מועדון החמש באתר מוזיאון יד לשריון בלטרון חוה"מ פסח- יום חמישי 28.03 מועדון החמש הוזמן ע"י הנהלת המוזיאון להציג כ-50 רכבי אספנות במסגרת אירוע צעדת השריון ה-23 בחוה"מ פסח. התערוכה תמוקם בין הטנקים ברחבת התצוגה וסביב הרכבים יהיו חבלול ושמירה. התערוכה תימשך 4 שעות ובין השעות 09:00-13:00. התכנסות באתר עד השעה 09:00 בבוקר לסידור התצוגה. לא תהיה אפשרות לעזוב לפני השעה 13:00. במקום ישנן סככות צל, ספסלי ישיבה והמציגים יקבלו כיבוד קל ושתיה. בסמוך למוזיאון ישנו בית קפה/ מסעדה ומי שירצה יוכל לסעוד במקום. חברים בעלי רכבי אספנות במצב תצוגה מוזמנים להירשם במשרד המועדון במייל (או טלפונית למי שאין מייל). יש למסור את הפרטים הבאים במלואם: …
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
האם בעת יבוא אופנוע אספנות נדרש שיהיו לו ווינקרים ? במקור היצרן לא הרכיב ווינקרים בשנים הללו.
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
האם הגיר הנ"ל נחשב לגיר אמין/טוב המסוגל לתפקד שנים רבות ללא בעיות?
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום לכם כפי שאתם יודעים יש לי סיירה שנת 1989 מנוע 5,700 סמ״ק v8 ביצעתי לרכב טיפול שיגרתי של החלפת מים , פלגים , חוטי הצתה , שמן ,פילטר שמן , הרכב הניע לאחר מכן בהתנעה ראשונה ללא כל בעיות אבל לא עומד בטורים , כאשר אני מכניס לd יורדים הטורים והוא אף מקרטע יותר לאחר בדיקה מעמיקה גיליתי כי בוכנה צילינדר מספר 4 בצד שמאל של המנוע לא עובד , ניסיתי להחליף לחוטים הישנים החלפתי שוב פלגים ולא עוזר כלום , כאילו שאין קומפרסור בבוכנה הזאת . נא עזרתכם יש לציין כי אני מוציא את החוט הצתה של הצילינדר התקול המנוע נשמע בדיוק אותו דבר כאילו שאין הצתה בתוך הצילינדר
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
חג עצמאות שמח
מאת ICM IS- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 770 צפיות
הודעה אחרונה מאת yairw, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
קישור לכתבה באתר פול גז על תעשיית ייצור הטילונים שהייתה בארץ. ועל יגאל גל, חבר "אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר" ואחד האספנים הגדולים בתחום זה. ממליץ לצפות. http://www.fullgaz.co.il/home/p/54066/[/url
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 3 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם מישהו יודע מה גובהה הקנס ו/או הנקודות שמקבלים על נסיעה בשעות שבנדון?. כמו"כ האם נציגי מ"י לרוב בקיאים/לא בקיאים ו/או נוהגים/לא נוהגים לאכוף תקנה זו?
הודעה אחרונה מאת grand cherokee, -
- 0 תגובות
- 923 צפיות
רציתי לשתף אתכם באתר שנחשפתי אליו לאחרונה: pinterest.com מדובר באתר שבו ישנם אוספי תמונות מרשימים ביותר לפי שמות משתמשים, כולל מנוע חיפוש משובח ביותר. ניתן להירשם לאתר זה בקלות, והוא גם מסונכרן עם facebook מבחינת רכבי אספנות, יש שם מאגר בלתי נדלה של תמונות, יכולת החיפוש פשוטה ביותר, כל משתמש יכול ליצור לעצמו אינסוף תיקיות קבצים וניתן באמצעות כל תמונה ותמונה לפנות למאגר של האדם שממנו הועתק התמונה. ממליץ להיכנס ולהתמכר.
הודעה אחרונה מאת גאננרס, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
ראיתי את הקישור הבא וחשבתי לנכון לפרסמו כאן- http://www.dailymail.co.uk/news/article-2309208/Parked-cars-hoods-Strangely-beautiful-photographs-New-York-motors.html צפיה מהנה, יגאל.
הודעה אחרונה מאת Monopusto, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 765 צפיות
שלום רב, ברשותי רכב מיושן (בן 24). אני מחפש לבטחו בביטוח מקיף על כל מכלוליו, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש, ירין.
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 11.7 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו התנסה או מכיר, מבחינת עלויות, פרוצדורה ומשך הזמן. מתכוון לשינוע רכב (אספנות, אם יש לזה משמעות), מישראל לאיטליה (גנואה?!), ומשם בנהיגה לגרמניה. אני צפוי לטוס בחודש הבא למפגש GTI TREFFEN השנתי באוסטריה, ופתאום עלתה לי מחשבה - למה לא לנהוג ברכבי הפרטי באירופה למפגש. אשמח לכל טיפ! תודה רבה מראש, עידו.
הודעה אחרונה מאת idob, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
I have been made aware that a collection of the British Magazine Thoroughbred & Classic Cars from the years 95-99 is positioned next to the recycling bin on Stern St. in Kiron It is next to house number 85, you can easily spot the blue recycling bin. most of the collection is behind the bin in cardboard boxes. there are some Auto and Turbo magazines there as well but not many. Another 20 magazines are inside the bin. This is not a joke, anyone interested in these magazines is welcome to pick them up sharpish before they recycle them and make outer panels modern cars out of them My apologies to the editors if this is information is not positioned in t…
הודעה אחרונה מאת 57mmStroke, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום אני מעוניין להעמיד רכב לתקופה של שנתיים +- ולא תהיה אפשרות להניע אותו מידי פעם,מעבר לכול הדברים הרגילים שמומלץ לבצע,האם כדי לרוקן את נוזל הקירור מהמנוע והרדיטור?
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 2 תגובות
- 795 צפיות
שלום רב, ישנם רכבים בעלי גג סקאי/עור, כמו בדוגמא שבקובץ המצורף. אז נניח שארכוש במטרים עור, ואלך לתופר אומן שיגזור ויתפור בהתאמה, רק חסר לי את השלב האחרון שבו מצמידים את התוצאה הסופית לגג עצמו ע"י קליפסים/תיקתקים כאלו ממתכת (מקווה שהובנתי כהלכה) מישהו בעל נסיון של ממש יכול להפנות אותי היכן ניתן לרכוש (בארץ עדיף) את הקליפסים הללו?. כמו-כן, איך הקליפס הקבוע (לא זה שתפור לעור) שעל הרכב נתפס על הרכב?, האם ע"י איזשנו פס מתכת/הברגה/הדבקה/אחר? ספוקולנטים מתבקשים שלא להשיב על הודעה זו.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היה טיול מדהים, כמעט 30 אלפות ושישים חברים, הכל זרם חלק, יצאנו מרוצים ושבעים, המון תודות לכרמל שארגן עבורנו את הטיול ולחוסאם חברנו "מלך הכנאפה" שהזמין את כולנו לאכול מפרי יצירתו. את התמונות ניתן לראות באלבום התמונות של מועדון אלפא קלאסיק בפייסבוק הפתוח לכל: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.160836220745142.1073741835.100004562944883&type=1&l=650fca5d8f
הודעה אחרונה מאת darkmanxxx, -
- 3 תגובות
- 781 צפיות
מפגש ירושלים התכבד השבוע בהמון אורחים עם דוג"ים מכל הארץ. ברוכים הבאים.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תודה.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
שלום אני אור בן 22,חייל משוחרר ומשעומם. ובעלים גאה של פורד אסקורט 74 שתי דלתות (קופה) אני מתכנן לשפץ את הרכב לבד יש לי ידע רב במכונאות רכב (בוגר י"ג מקס פיין מכונאות רכב סוג 3). יש לי את רוב הכלים למכונאות ומה שהיה חסר קניתי לטובת הפרויקט (רתכת CO2,מנוף קרן). הפחד הגדול שלי זה הפחחות,ובזה אין לי כמאת ניסיון מלבד כמה קטנועים שצבעתי בחיים לא יצא לי להתעסק עם זה, אבל אין אומרים עם לא ננסה איך נילמד... לאחי הגדול יש גם אסקורט MK1 משופצת הוא זה שדחף אותי לקנות את הרכב,אחרי נסיעה קצרה באוטו שלו הבנתי שמנוע 1100 וגיר ארבעה הילוכים זה לא בשבילי לפחות לא ברכב הנעה אחורית טוב דיי לחפור זמן לתמונות בדרך הביתה בבית קצת מקרוב
הודעה אחרונה מאת אור_לפנים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב בן 30 שלא הניע שנתיים. איך עושים את זה?(מנוע 2800) איך להניע אותו ? אני יודע שאם אנסה לחבר אליו כבלים מרכב עם נפח מנוע דומה הוא לא יניע. מה השלבים הבאים והבדיקות או הפטנטים שעושים בשביל להניע רכב? תודה.!
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 20 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום רב מצורפת הזמנתו של חבר מועדון החמש רפאל הרשקוביץ להשקה שתתקיים במתחם 'רלקס' באשדוד. כתובת המקום- רח' בני ברית , צומת נמל אשדוד , בכניסה לאשדוד. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] לכבוד חברי מועדון ה-5 ואספני הרכב היקרים לאחר עמל רב בשיחזור ושיפוץ כלי רכב יחודיים ונדירים במיוחד אנו מתכבדים להזמינכם להשקת הרכבים החגיגית שתערך ביום שבת 13/4/13 בשעה 11:00 ברחבת מתחם רלקס ( מרכז שירות טויוטה באשדוד ) נשמח מאוד לראותכם ! אנא העבירו את ההודעה לכול חברי המועדון בברכת חג כשר ושמח רפאל הרשקוביץ 08-8522470 054-4427756
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 690 צפיות
שלום לכולם ! מישהו יודע האם אפשר לייבא רכב אספנות משנת ייצור 1983 כאשר ה M.F.D של הרכב הוא 12-1982 ( תאריך היצור מופיע בלוחית זיהויי בדופן הדלת), וב TITLE שנת הייצור 1983 ..לי זה נראה עובר השאלה האם זה וודאי ?? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת beta1, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.videoweed.es/file/284c8ee8308ec
הודעה אחרונה מאת AmitGo,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 169 אורחים (הצג רשימה מלאה)