רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
בוקר טוב וחג שמח במנוע האופנוע שאני משפץ (GSX 400) תחילת ההברגה הפנימית בקצה הקרנק קצת נהרסה במהלך הנסיונות שלי לחלוץ את האלטרנטור - יש נזק לכמה כריכות ראשונות. האם הברזה מחדש אמורה להיות מספיקה כדי לתקן? אם כן יש למישהו מברז M14 פסיעה 1.5 עדינה, הבנתי שמברז כזה יהיה יקר מאד בשביל פעם אחת. תודה ערן
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 255 תגובות
- 54.7 אלף צפיות
הקדמה קצרה , לפני כשנה (וואי וואי .. אוטוטו טסט..) החלטתי שאני רוצה לשפץ רכב משנות השמונים . חיפשתי רכב שעיצובו יהיה אופייני לתקופה זו , רכב שלא יהיו כמותו בארץ ואם כן , אז רק יחידות בודדות .. הדבר הוביל אותי לחפש רכב ביבוא אישי . אחרי כל מיני רכבים שראיתי נלכדתי דווקא בקסמו של הרכב שתראו בשירשור הזה(מעדיף להתייחס אליו בלשון זכר ולא נקבה.. לכן רכב ולא מכונית). לא התמקדתי בחיפושים אחר רכב עם ביצועים מרשימים , לכן לא תראו כאן מנוע מהפכני עם שמונה צילנדרים , שבעה קמשפטים , שישה טורבואים , חמישה כפתורי כח , ארבעה וינקרים קדמיים , שלושה כנפוני הצמדה ,שני מצבי ספורט ומושב בודד מקדימה. אז הנה מתחיל השיפוץ הצנוע והצלת הרכב המיוחד הזה (בארץ) שכנראה שאם לא הייתי מצילו…
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
-
השם הוא סאנבים והדגם הוא rapier מודל 1963 סידרה 4 קונברטבל 5 מקומות ומרווח להפליא! ספר רכב מקורי מעט מתפורר ,פחית עם הוראות תחזוקה של הרכב מקורי !
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 808 צפיות
איך יוצא רכב קרב אספנות מצוייד בציוד קשר אספנות ובצוות אספנות אמיץ להגן על המולדת? התשובה כאן: http://wp.me/pXLKy-1td
הודעה אחרונה מאת חולגי, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בעקבות השרשור של אלירן, שהודיע על מפגש של אנשי המיני, החלטתי לבוא ולצלם. פגשתי אנשים נחמדים, עם מכוניות עוד יותר חמודות. המיני היא אחד מהחלומות שלי... אולי בעתיד. בעוד אני מצלם, החלו להתאסף פושטקים ב... חיפושיות! טוב, הם לא היו באמת פושטקים. סתם אנשים שאוהבים חרפושיות... עד מהרה היו יותר חיפושיות ממיני, וחלקן היו מושקעות ביותר- אפילו חלק מהמוזנחות נראו כאילו זה בכוונה (א-לה Rat Style). נו, צילמתי. בסוף, במקום להוסיף תמונות לשרשור של אלירן, החלטתי לפתוח שרשור חדש, שגם אנשי ה-VW יהנו. בגלל שהתבקשתי יפה, גם מחקתי את המספרים. אז כרגיל, גלריה מסודרת של התמונות נמצאת פה- לכל תמונה יש קישור לגירסה ברזולוציה גבוהה, למי שרוצה להוריד. כאן בשרשור אני מעלה רק טעימה. תה…
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
הי נפלה לידי וולוו 240 שנת 83 יש שניה שמורה ומדהימה. מעבר לעניין שהיא אספנות אוטוטו...איזה פרטים תוכלו לשפוך על הדגם? האם כדאי בכלל להתעסק? תודה מראש על התגובות
הודעה אחרונה מאת tomer_inbar, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, סתם שאלה שמעניינת אותי, האם ניתן לייבא רכב אספנות ממדינה שכנה כמו ירדן למשל? לא יודע יש לי תחושה שניתן למצוא שם מיכוניות אספנות נדירות. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשמח להתייחסות. הרכב כרגע עומד עד לשיפוץ. מניע ונוסע. 1. פירקתי את השטיח לאיתור חלודות ברצפת הרכב - אין. יש ציפוי זפת, האם חובה להורידו כדי לבדוק? באיזורים החשופים הפח נקי מאוד. 2. מגן עלים. מצטברים בתוכו המון עלים, האם אפשר לאטום את הפתחים? (גם באופן בלתי הפיך) האם יש משמעות? 3. גוף חיצוני - יש חלודות, הפחחות לא תהיה בקרוב. איך לטפל בעצמי בעניין? טיפול מונע. יש הגיון להתחיל לשייף, לצבוע ממיר חלודה - ועדיין להשאיר חור? מטבע הדברים אני מסתייג מלהרוס את הקווים של הרכב, ולהשאיר כך לזמן לא ברור... אין לי מושג עד כמה החלודה עמוקה. 4. יש מקום ממנו אפשר לקנות קליפסים בגדלים שונים?
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
ביטוח לחיפושית
מאת _LEVI_- 2 תגובות
- 748 צפיות
קניתי חיפושית ואני רוצה לעשות עליה ביטוח .. אשמח לדעת איפה לדעתכם הכי משתלם וטיפה טווח של מחירים .. חג שמח !
הודעה אחרונה מאת rani2cv, -
- 0 תגובות
- 641 צפיות
שלום חברים לאחר הפסקה גשם חגים תקלות סיפורים וכו' 25-27.4 יורדים לאילת שריינו לכם את התאריך וכבר אפשר להכין את האופנועים לנסיעה לא לשכוח להוציא את הנפטלין למי ששם פרטים ומנהלות בהמשך להשתמע וחג אביב שמח איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
אני מבקשת סיוע של אנשי הפורום באיתור של קרוב משפחה שלי. קוראים לו מוסי /משה. הוא עלה לארץ בשנת 1973 לערך מביירות לבנון וגר תקופה מסויימת בפ"ת. למוסי הייתה/ אולי עדיין יש מרצדס אספנות בצבע כהה (כנראה שחור), אין לי דגם או שנה. אם למישהו מכאן יש מידע עליו אשמח לקבל פרטים בפרטי. תודה. ל'
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 5 תגובות
- 813 צפיות
באיזה מהרכבים הישנים הגיע מהחברה קרבורטור כפול אני מחפש לבצע התאמה
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
אוסטין אלגרו קריאה נעימה !
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 2 תגובות
- 646 צפיות
In the following pictures you can see the surround being prepared for plating by pulling out the little dings and filing out the blemishes it suffered in the past 77 years. After that I had to repair the broken ends of the Grille at the contact points to the surround. I used soft solder to do this. In the last pictures the grille is back from Derby Chrome Platers. It is expensive but the result is well worth it. In the Background the AC chassis can be seen, and behind it a DB2 Coupe waiting for attention.
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
באחד המוסכים באזור השרון ראיתי מכונית מוזנחת מפיברגלס. אחד העובדים אמר שזאת סוסיתא שהורכבה בטורקיה. יש כזה דבר סוסיתא טורקית? האם החלקים המכאנים זהים לדגמי הסוסיתות שהורכבו בארץ? וכמובן אם למישהו יש תמונה של הרכב? הרכב נראה שונה מהסוסיתות שאני מכיר, יותר מעוגל.
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
שלום. הרכב ברשותי 11 שנים כאשר 9 שנים תיפקד באופן מלא כרכב יומיומי!! הרכב הטוב ביותר שהיה לי אמינות נסיעה והנאה יוצאות דופן. הרישיונות מופקדים כבר שנתיים ואני מניע אחת לחודש עושה סיבוב לוחץ קיקדאון וחוזר לחניה. השאלה הנשאלת. במידה ואני מכסה ומאחסן נניח לשנתיים ללא מגע כלל. מה קורה אז פשוט מניחים כבלים ומניעים או שמא עדיף להמשיך בשיטה שלי אחת לחודש סיבוב? אני ממתין בסבלנות עוד 5 שנים היא תיהיה הפרויקט שלי? אנא עיזרו עם תשובה? אורן
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
חזרתי מקובה
מאת יורם- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
חזרתי מטיול בקובה וקוסטה ריקה. מראה הרכבים העתיקים שם...מדהים!!!! הרחובות מוצפים בהם...מכל הדגמים והצורות... לפי המודלים ניתן לראות שאכן המהפכה החלה שם ב 1959 בולט במיוחד בדגמי השברולט לסוגיו כולל דגם הפרפר שיוצר ב 1959. רוב הדגמים הינם אולדסמוביל, ביואיק, פליימוט, דודג' וכו'. הרבה דגמי משאיות קלות שמשמשות להסעת נוסעים . נראות במצב מעולה!!! המשאיות הן פורד, דודג' ושברולט 1952 - 1957 חלק מהרכבים משמשים גם כמוניות. חגיגה לעיניים!!! המנועים לא מקוריים , חלקם מנועי יונדאי דיזל וחלקם מנועי לאדה רוסית. כמו כן יש רכבים לאדה ופיאט 133 שנת יצור של תחילת שנות ה 70... כנראה שהממשלה נתנה היתר ליבוא רכבים אלו. יש גם יונדאי וקאיה חדישות - כנראה חברות השכרה …
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אי שם בשנות התשעים, יצאתי לטיולים באירופה שכללו מרוצי מכוניות קלאסיות, וטרחתי לסחוב עמי את מצלמת הוידאו המשפחתית. זו היתה חתיכת נבלה ששקלה כמו אוסטין אלגרו ממוצע, ונראתה ככה: אני אחסוך מכם תצלום של התיק היעודי של המצלמה, שהגדיל את העסק עוד יותר. המצלמה עשתה שימוש בקלטות VHS-C, שבהשוואה להיום, לא ניתן בכלל לדרג אותן במדד איכות כלשהוא. כל ההקדמה הארוכה הזו באה לתרץ את איכות החומר המצולם, שעוד הוספתי חטא על פשע ולא טרחתי לשמור את הקלטות המקוריות- אלא העברתי את החומר לקלטת VHS רגילה וצילמתי על המקור... אח"כ, כשהלכתי ללמוד קולנוע וצילום, למדתי שאסור לעשות את זה- אתה חייב לשמור על האיכות המקורית שלך (ככה זה היה בימי הקלטות האנלוגיות). שנים אחרי, כשהעברתי את החומ…
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הופיע בתור לינק קטן באחת ההודעות בג'יפולוג. מסתבר שהאתר מלא סיפורים מעניינים על תעשיית הרכב בארץ. למי שעדיין לא מכיר. http://www.benny-aviad.com/articles/israeli-cars-history
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 959 צפיות
שלום חברים, מבקש עזרה בפיענוח התקלות הבאות שאירוע באפקט דומינו לא ברור: לפני כמה ימים הפסיק לפעול מתז המיים לשמשה הקדמית. היום ניגשתי לרכב לבדוק מה מקור התקלה. לאחר בדיקה עלו הממצאים הבאים: א. מנוע המשאבה לא מגיב ללחיצה על ידית המתזים שליד ההגה. ב. בפירוק הקונקטור שהולך למנוע המשאבה, התגלה כי מגיע (-) ומגיע (+). ג. קיצור + מהמצבר אל מנוע המשאבה באמצעות חוט, גרם לוישרים לעבוד (אולי זה אמור להיות ככה, כי בימים כתיקונם כאשר פועל המתז, הווישר עושה 3 פעמים הלוך וחזור). ד. כאשר חובר רק (+) לקונקטור המתאים במנוע ולא חובר (-), נמדד (+) גם בחיבור של ה(-). כלומר שהמנוע מהווה קצר. האם זה אמור להיות ככה, או שזה חלק מהתקלה שבגללה המנוע לא עובד? פה נגמר חלק א', וה…
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 7 אלף צפיות
אני שוקל לקנות קורבת 73 רציתי לדעת כמה יעלה לתחזק אותה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכל החברים, אני מנסה להשיג משקף שמש כמו שהיו מרכיבים פעם על השמשה הקדמית נדמה לי שהוא היה ירוק או כחול אבל לא מצליח לחפש כיוון שלא יודע איך באמת הוא נקרא. אם יש מישהו שיודע איך הוא נקרא כדי שאחפש בגוגל או איך הוא מכונה באנגלית כדי לחפש באיביי אשמח ללמוד ממנו. אם יש מישהו שיש לו משקף כזה שרוצה למכור אני כמובן אשמח לקנות. תדוה מראש לכל העוזרים ושבוע נפלא
הודעה אחרונה מאת ilanmurad, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום חברים אם זכור לכם היו פעם מרכיבים תריס חיצוני על השימשה האחורית. אם אני לא טועה הוא היה עשוי מפלסטיק או פיבר והוא היה ניתפס בתוך הגומיות של השמשה. אני שואל אולי יש לאחד החברים תריס כזה זרוק איפה שהוא והוא מעוניין למכור. אם אפשר לתת לי קישור למקום שמוכר את הדברים האלו בגלל שבאיביי לא מצאתי תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
- 1 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום רב, ביום ו' , 22.03.13 , יקיים מועדון החמש טקס הרמת כוסית לכבוד חג הפסח במקומות המפגש השונים ברחבי הארץ: בתל אביב , נשר והשפלה הטקס יתקיים בשעה 17:00. בשרון בשעה 17:30. בירושלים בשעה 14:30. בכרמיאל (המפגש החודשי) בשעה 16:00. מפגש מועדון החמש בשרון יארח ביום זה את חברי קבוצת קורבט במועדון. הטקס יתקיים במפגש מועדון החמש בגעש, סמוך לקפה 'אספרסו', במגרש הכורכר- מוזמנים למפגש בעלי קורבט מכל הדגמים ושנות הייצור. לבירורים בעניין מפגש זה יש לפנות אל אבי שרייבר, נציג המועדון בשרון, בטל' 5514465- 052. בברכת חג שמח! סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:…
הודעה אחרונה מאת 123roni, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מזה תקופה שאני שומע רעשים בזמן נסיעה רק כאשר אני לוחץ על דוושת הגז כדיי להאיץ, היתה לי הרגשה שמקור הרעש מגיע מכיוון הדרייבשאפט ,,היום הרמתי את הרכב על הליפט ואכן איתרתי את מקור הרעש בזמן שהרכב מונע והדרייבשאפט מסתובב ,ניסיתי לגרז את הצלבים אך לצערי לא מצאתי את "הפיטמות", האם זו בעיה מוכרת ברכבים מסוג זה בעליי הנעה אחורית?האם הפיתרון להשתקת הרעשים הללו הוא להחליף את הצלבים? האם הדרייבשאפט ניתן לשיפוץ?
הודעה אחרונה מאת אדם1969, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כולם מוזמנים כמובן כל המועדונים והמיני מיינורים בפרט האצטדיון ממוקם צמוד לתחנת רכבת קרית אריה לבאים מכיוון כביש 5 / 4 מחלף אם המושבות. נ.ב באצטדיון ר"ג מתקיים משחק לכן אין אפשרות שהמפגש יתקיים שם ובהיכל נוקיה לא כל אחד מוכן לשלם עבור חניה לכן זה פתרון מעולה יש במקום גם מועדון ביליארד ככה שאני משער שיש שם גם שתיה למי שירצה לשתות שם ...
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ביקרתי השבוע במוזאון הנ"ל, למייטב ידיעתי זה מוזאון רכבי אספונות הגדול ביותר בעיר מוסקבה. התצוגה כוללת כ 200 רכבים מתקופות שונות, תוצרת מוקומית וגם רכבים מיובאים, ב3 הנגרים גדולים. מרשים ומעניין ביותר, רק עקב אילוצי זמן לא יכלתי להתעקב שם כמה שרציתי... כמה תמונות- מקבץ ראשון: כמה עשרות רכבים ממתינים בחצר המוזאון, חלקם במצב מצויין ונראים משופצים, אחרים לפני שיפוץ.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
- 2 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נצפתה מרצדס דומה ל240 נכנסת במהירות במחסום ונכנסת לתוך קלקילה יש לי ל. ז אם למישהו נגנבה מרצדס היום שיצור איתי קשר, הרכב בצבע בז'.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים יקרים, ברשותי פורד אסקורט שנת 71, ששיפצתי עד הבורג האחרון ונוסע איתה כבר שנתיים ונהנה מכל רגע. בימים אלו אני שוקל להחליף את מנוע ה 1.1L הקטנטן (שעובד מצויין!) במנוע חזק. כמו גם את מערכת המבלימה מתוף לדיסק. מחפש בעל מקצוע אמין ואיכותי שיבצע בשבילי את העבודה. אשמח לעזרתכם. וכמובן לינק לשרשור פרוייקט השיפוץ: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=317038&page=19
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
- 25 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
קצת תמונות מהשיפוץ שברולט בלייזר גיר רגיל 4X4 תהנו
הודעה אחרונה מאת elkmino,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Style
- benny62
- McV
- יש לי סילברדו
- שי
- Ctzvi
- om2
- yohai71
- Shay Shd Dave
- ArikC
- osheri
- Jeka88