רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
http://img202.imageshack.us/img202/985/10506009.jpg' alt='10506009.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לאנשי האספנות. אני מחפש טרנספורטר מגניב על מנת להסיע איתו חתן וכלה לחתונתם בשישי הקרוב בצהריים. היציאה מת"א ב11 ומרחק 25 דקות נסיעה סמוך לרחובות. אשמח לשמוע ממכם! רועי. 052-2383233 [email protected]
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
בבוקר ביום חמישי האחרון, גנבו לי את כיסוי רכב האספנות שלי. את הכיסוי הזה רכשתי בערך יום וחצי אחרי שרכשתי את הרכב, לפי כ- 17 שנה... כיסוי בד של פעם, שאותות הזמן כבר ניכרו בו. הצטערתי על הגנבה, אך השלמתי עימה, וניגשתי לאוטו דיפו לבחור לי כיסוי חדש. היות והרכב נמצא בתוך חניה פרטית ומקורה, אני צריך כיסוי שרק יכסה אותו, והוא לא צריך להיות עמיד, מה גם שחשבתי שמי שגנב את הכיסוי, יודע שאין מצב שרכב כזה יישאר לא מכוסה, כך שבקרוב יהיה לו כיסוי חדש לגנוב... הלכתי על הכיסוי הכי זול ופשוט, שילמתי עליו כמה ששילמתי, וכיסיתי את האוטו. באופן לא מפתיע כלל וכלל, הבוקר נגנב הכיסוי החדש... הגנב הוא לא אחר מאשר מחלק העיתונים - נצפה מרחוק ע"י אשתי. כעת נשאלת השאלה, מה ע…
הודעה אחרונה מאת רם מילון, -
- 0 תגובות
- 740 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4359080,00.html
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 0 תגובות
- 640 צפיות
אני מצאתי אותה מאוד מעניינת, מקוה שגם אתם תמצאו אותה כזאת. http://www.collect.co.il/content.aspx?id=433
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אני מתעניין ברכישת המתקן הזה. האם הוא חוקי בארץ. האם אפשר לנסוע ולגרור עם זה מבלי לקבל קנס. תודה
הודעה אחרונה מאת Zorostory, -
יבוא רכב
מאת Pimp My Ride- 2 תגובות
- 766 צפיות
ראיתי באייביי קורבטים שנמכרים ב 5000$ מישהו יודע כמה עולה ליבא כזה רכב ואיך מתנהל כל התהליך?
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 4 תגובות
- 833 צפיות
שלום . אני פונה לפורום האספנות מכיוון שלכם יש את הידע הדרוש . אני הזמנתי מנוע של סנרוף לרנו מגאן , החלק עלה כ 300 שקל . האם יש צורך לשלם מכס על החלק ? מה הפרוצדורה ? תודה מראש על העזרה ...
הודעה אחרונה מאת bxgti, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רדיאטור חדש, נסע 50קמ, פתחתי מכסה וגיליתי בפנים בוצה שחורה שמנונית שמכסה את הדפנות בפנים ואת המכסה. המים ירוקים ויפים אבל הבוץ השחור (לא חום של חלודה) ממש צועק "אטם ראש"
הודעה אחרונה מאת galeyal20, -
- 0 תגובות
- 625 צפיות
כל הכבוד כל הכתבה ולמשתתפים בכתבה http://m.calcalist.co.il/consumer/articles/0,7340,L-3597565,00.html?dcRef=ynet מועדון פיברקלאב כמובן לא יכולתי לתקן את הכותרת משום מה עמכם הסליחה.
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 786 צפיות
משאבת המים של הרובר המיושן דומה ולא דומה למשאבות מודרניות. מדוע דחוף לי לשפץ אותה, וכיצד משפצים משאבה עם זקן - רק כאן: http://lulisml.wordpress.com/2013/03/17/%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A5-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%AA-%D7%9E%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%9C-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%93%D7%A8%D7%AA-p2/
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 656 צפיות
http://news.drom.ru/Mazda-23042.html
הודעה אחרונה מאת דניאל1983, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שישי ומזג אויר מעיק משהו, ערכנו הפעם מפגש שעיקרו נסב סביב MG. 9 רכבים עלו ובאו לרחבה בנס ציונה, שורת בריטיות עם הסמל הנכון וסביבן קהל מתפעל: מבט כללי לרחבה:
הודעה אחרונה מאת דורון סגל, -
- 0 תגובות
- 694 צפיות
דרושים אספנים עם מכוניות נוסעות לפני שיפוץ להפקה גדולה ומפורסמת בני
הודעה אחרונה מאת בני זהר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלחו לי לנייד תמונה של הרכב נוסע בדרך למכון רישוי בחולון,בצבע ירוק. יש למישהו פרטים על מחיר הרכב/איך יבאו אותו ? אם תוכלו להוסיף תמונות של הרכב אשמח. שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 919 צפיות
חברי הפורום, חברי מפגש השרון לרכבי אספנות חברים יקרים הרמת כוסית לכבוד חג הפסח תיערך במפגש השרון בגעש ביום שישי 22.03.2013 בשעה 17:00 כוווווולם מוזמנים להגיע, לשמוח, וכרגיל - לשאול קושיות... להתראות אבי נוף .
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 2 תגובות
- 674 צפיות
שלום, במהלך סוף השבוע האחרון התקיים השוק הגדול באירופה לרכבי אספנות וחלקי חילוף, השוק נקרא VETERAMA ומתקיים פעמיים בשנה. במהלך חודש מרץ הוא מתקיים באיצטדיון המירוצים אשר ב HOCKENHEIM בגרמניה ובאוקטובר ב MANHEIM אשר גם היא בגרמניה. השוק השתרע על שטח של 260 אלף מטרים רבועים, מתוכם 15 אלף מטרים באולמות סגורים. הציגו בו כ 4,000 מוכרים בדוכניהם ועברו בשוק בהערכה כ 45 אלף צופים. השוק מתנהל כשוק לכל דבר והמיקוח והחיטוט בחלקים הנו חלק בלתי נפרד ונדרש להשגת החלק הדרשו. הפעם לא הרביתי בצילומים כי אם בחיפושים ובכל זאת קצת תמונות מצאתי זמן במנוחה לרגלים שנדרשת לצלם. כל כלי הרכב המצולמים הנם למכירה לפני או אחרי שיפוץ. https://picasaweb.google.com/1088813032420812289…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לא פעם נתקלתי כאן באספנים מתחילים שמחפשים רכב ראשון וזול... אז באקראיות נתקלתי במודעה של פורד קורטינה, יד1, ק"מ נמוך מאוד (באם אכן מייצג נאמנה את הרכב), הרכב נראה שמור, במחיר טוב. רכב שהיה בזמנו פופולרי ועדיין קיים בעשרות, מכניקה פשוטה. פתיחה מצוינת לאספן המתחיל: http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&CarID=6b6f86b1e8801f4fb020c7e4c44405f2330&Code=2d52904788bdfcb918a330e2952f909b ***לכל הספקנים אדגיש מראש כי אין לי כל קשר לרכב, לבעליו או למודעה.
הודעה אחרונה מאת YHS, -
לנצ'יה HPE 1 2
מאת אלטו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
במודעות "למכירה" מופיעה מזה זמן לנצ'יה HPE אשר עברה תאונה בדופן ימין. מישהו יכול להעריך את עלות התיקון לרבות פחחות וצבע לכל הרכב ? כמו כן, המלצות לבעל מקצוע באזור המרכז.
הודעה אחרונה מאת galeyal20, -
-
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום רב, חברי מועדון החמש מוזמנים לאירוע 'אביב אמנים ובתים פתוחים' במושב סתריה , ארוע מסורתי שמתקיים מדי שנה בחסות המועצה. מועדון החמש ישתתף באירוע ביום שבת 16.03.13. לחברים יהיה מגרש מגודר לחנייה ואפשר יהיה לצאת ולהסתובב בישוב ולהנות ממגוון הפעילויות. לרישום ולבירורים יש לפנות אל קובי בן ניסן, רכז המועדון בשפלה, בטל' 6785688- 054. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected] הזמנה לסתריה.pdf
הודעה אחרונה מאת דרור, -
מועדון החמש מזמין לאירוע שוק עתיק-יריד חלפים שיתקיים בכפר חסידים בצפון ב-15.03.13 1 2 3
מאת מועדון החמש- עוקב אחד
- 43 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
אירוע 'שוק עתיק' של מועדון החמש בצפון הארץ יריד חלפים לרכבי ואופנועי אספנות בכפר חסידים ב-15.03.13 ביום ו', 15.03.13, בין השעות 10:00 – 13:30, יתקיים יריד למכירת חלפים לרכבי ואופנועי אספנות, בחצר מוזיאון 'יענקל'ס שטעטל', בהנהלת גדי יעקב. המוזיאון נמצא בשיפועים המזרחיים של הרי הכרמל ובחצרו ישנה חנייה בשפע. חברים המעונינים להציג דוכנים ורכבי אספנות מתבקשים להגיע למקום בשעה 09:30. הערות: - ההשתתפות ביריד כרוכה בתשלום סמלי של 10 ש"ח לאדם. - מועדון החמש אינו אחראי בשום אופן וצורה לעסקאות המתרחשות במתחם. האחריות חלה על הקונים והמוכרים כאחד. - מומלץ למשתתפי היריד להצטייד בשמשיות, כסאות, מזון ושתייה. - בין השעות 11:00- 12:00 יתאפשר לסייר …
הודעה אחרונה מאת Amotz, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 948 צפיות
נתקלתי בזחל"מ הזה במקום מאוד מאוד מוזר , מה שעוד יותר מוזר שנראה שעד לא מזמן היה לו אפילו אוויר בגלגלים .
הודעה אחרונה מאת אריאל עזיזי, -
-
מועדון החמש מזמין להשקת פורד T רואדסטר 1919-אחד הרכבים העתיקים בישראל , בנוקיה 8.3.13 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 7 עוקבים
- 61 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
(התמונה להמחשה) מועדון החמש מזמין להשקת פורד T רואדסטר משנת 1919 אחד הרכבים העתיקים בישראל ! Ford T Roadster 1919 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש ערן לנסקי ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 08.03.13, בשעה 16:45. אם ירד גשם האירוע ידחה למועד אחר. נאום פתיחה וברכות- נחום קדמיאל- יו"ר המועדון. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת פורד מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל מתניה הלוי, אחראי נוקיה והשקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
אסיפה כללית 2013: לפי סעיף 9.1 לתקנון העמותה מודיע בזאת הוועד על כינוס האסיפה הכללית לשנת 2013. האסיפה תתכנס ביום חמישי, 14 במרס 2013, בשעה 19:00, במתנ"ס שדה בוקר איילון, רח' שדה בוקר 10 גבעתיים , באולם בקומה ראשונה . על פי סעיף 6.2 בתקנון רשאי להשתתף באסיפה כל מי שהינו חבר בעמותה וחברותו בתוקף ביום כינוס האסיפה. על סדר היום: 19:00-19:30 רישום והמתנה להתכנסות מניין חוקי לדיוני האסיפה. 19:30-20:30 סקירת פעילות שנת 2012 ויעדי שנת 2013 מפי: יו"ר העמותה, אחראי אירועים, גזבר העמותה ובעלי תפקידים במועדון. 20:30-20:45 סקירת דוח וועדת ביקורת לשנת 2012 והתייחסות הוועד. 20:45-21:00 הצגת ואישור הדוח המילולי לשנת 2…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 5 תגובות
- 920 צפיות
בדרך חזרה מירושלים עצרתי לרגע בגעש כבר לא היו הרבה אבל את מה שהיה כהרגלי, צילמתי.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
ערב טוב אחרי 7 חודשים משא ומתן. וחודשים משרד הרישוי הרכב נמצא ברשותינו ומתחיל שיפוץ כמה תמונות של הרכב לפני 7 חודשים מחר נכתוב את הסיפור על השנים שהרכב עמד ותהליך הרכישה וכמובן תמונות השיפוץ
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אמנם עדיין לא אספנות (90' בכל זאת). רכב שלצערי הפך נדיר בכבישי ישראל כפי שאתם רואים יש גם פורד אסקורט 88' שבמהלך הצילומים התפוצץ לה צינור המים שנכנס לסעפת יניקה אז אילתרנו איזה מעקף והם המשיכו לצלם. אגב הסיירה שלי למכירה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=462563
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לא פעם ולא פעמיים קראתי כאן שירשורים עם רמות שונות של שיפוץ כמובן בהשקעה של סכומים שונים בשיפוץ. בעברי כאשר הייתה לי אלפא ספרינט (גיל 17-18) לפני כ 6 שנים הכרתי בחור אשר עזר לי לא פעם עם חלקים לרכב וטיפל לא פעם ברכב שלי, לבחור הייתה אלפא ספרינט כמו שלי אך משופצת ויפייפיה, הייתה לה בעיה של 2 טסטים לא משולמים ורק לאחר מכן הרשיונות הוקפאו, הבחור כל פעם דיבר על החזרת הרכב לכביש ועל כמה שהוא אוהב אותו, הרכב היה כמעט גמור, היה המון חלקי ספייר, 2 רכבים לחלקים וכל מה שהיה חסר ברכב היה במחסן. הרכב היה עם צבע חדש יפייפה, שחור אשר בשמש נוטה לסגול, עבר ריפוד של כל הפנים ברמה גבוה ועוד ועוד. לעניינינו אנו, הרכב עבר פחחות וצבע לטענת הבעלים ברמה מאוד גבוה, אני זכתי לראות את התהלי…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 2 תגובות
- 718 צפיות
ביום שישי ה-15/3/13 מסיבת החמסין הראשונה בי-ם, מצננים את הקיץ. נפגשים כולם בטוביה החל מ-14:00, יהיה שמח! אל תגידו שוב פספסתי בגלל שטות...רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום,אני מפנטז כבר הרבה זמן על לבצע פרוייקט לחיפושית ולשתול בה מנוע חזק(טרנספורטר?) האם גם אפשר לשתול גיר 5 הילוכים ? על איזה דגם כדאי לי ללכת? גרמניה? 1303? הבנתי של1303 מתלים שעדיפים משמעותית על המתלים של הגרמניה,האם אפשר לעשות הסבה ממתלים של גרמניה לאמריקאית? מה לבדוק כשבודקים חיפושית לפני קניה? איזורים רגישים לחלודה? תאונות? תודה.
הודעה אחרונה מאת Rון,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 137 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- dorosen
- sperial
- Night Driver
- samg
- mikk
- Shay Shd Dave
- yoni2sh
- פריג'י
- amosbmw
- yohai71
- שחר 1