רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בכמה שווה לקנות?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
היה ממש כיף היום! הגעתי עם ארז מוקדם, ובחצי שעה שחיכינו היה לי משעמם אז עשיתי קצת בוק לאוטו (מגיע לו אחרי השיפוץ!) בשלב הזה ארז נסע לחלץ רכב מהיער אז התפנה הצד השני... השולחן ערוך ומחכה לכולם: עידן מגיע עם מיכל ואיתמר (שימו לב לג'אנטים המגניבים!) ואלון וענבל גם. ירון מגיע אילן מגיע ולאונה סטיישן אקראית דניאל והלגאסי לא כל יום דניאל שוטף את האוטו... יהודה חבר חדש מגיע עם לאונה נדירה מודל 85 מנוע 1300 מקורית לחלוטין במצב מדהים! ניסן ארז וארז מתפעלים את המנגל
הודעה אחרונה מאת oyway, -
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם, האם ניתן להגדיל את נפח המנוע של חיפושית ללא חריטה של הבית בוכנות וללא פרוק של הבלוק,אלה רק בהחלפת הבוכנות של רכב מסוג ווריאנט 1600. ברצוני לרכוש חיפושית ובעל הרכב עשה שיפוץ/שיפור ושם בוכנות וסט רינגים של ווריאנט 1600. האם יכול להיות דבר כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1058/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%a1%d7%99%d7%98%d7%a8%d7%95%d7%90%d7%9f-CX-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה !
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 31 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אני רואה שיש בארץ קהילה שבעניין של שיפוץ קטנועי RV, וכן מחירם בהתאם. מישהו יכול להאיר את עיניי ולספר לי מה מיוחד בדגמים האלה?
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 923 צפיות
עדיין אין לי מושג...
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
נגנב לחבר מגבעתיים אתמול בערב אשמח אם מישהו יוכל לעזור , תודה. 0506828444
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://fun.mivzakon.co.il/video/cars/a51446099783/מצבעת_רכב_ברומניה.html
הודעה אחרונה מאת sahargt, -
החוטים המקוריים(7 מ"מ) כבר עשו את שלהם וזקוקים להחלפה,אשמח מאוד להמלצה לסט חוטיי הצתה טובים ואייכותיים של חברה מוכרת ובעלת שם בתחומה בעולם,בעקרון אני מעוניין להזמין מאיביי אך אם ניתן להשיג סט חוטים אייכותי בארץ אשמח לשמוע. החוטים מיועדים לשברולט קמארו שנת 90 5 ליטר בנזין סמול בלוק 305 עם הזרקת דלק חד נקודתית tbi . תודה רבה מראש והמשך סופ"ש נעים ושקט לכל חבריי הפורום הנכבד.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שאלה למומחים וולוו: בסרן האחורי של וולוו סדרה 240 יש מספר בוקסות המעגנות את הסרן למוטות האורך ולמוט הרוחבי. בעוד שאת בוקסות מוטות האורך קל למצוא, את בוקסת המוט הרוחבי (הגדולה. סביב 72 מ״מ קוטר חיצוני) קשה למצוא. מי מכיר ומי יודע היכן ניתן למצוא כאלו?
הודעה אחרונה מאת און יעקבסון, -
חגיגת פורים כפולה בשישי ה- 22.2.2013 בצפון התוכנית:- בשעה 11:00 - השתתפות ב"עדלאידע" בנהרייה, בהזמנת העירייה כולל אירוח כיד המלך (ממשיכים המסורת משנה קודמת). בשעה 17:00 - חגיגת פורים, תחרות תחפושות, וכיבוד כיד המלך, במפגש הצפוני בנשר (מחזירים המסורת משנת 2011). עדלאידע בנהרייה :- פרטים מלאים, למקום התכנסות, נסיעה בשיירה, מפה + מסלול ה"עדלאידע", מפה + מקום האירוח, ישלחו לחברים ולחובבים במייל ויפורסמו בפורום, בקישור זה. חברים וחובבים המעוניינים להשתתף בעדלאידע והאירוח, מומלץ להתקשר לדודי - 054-5354535 או למייל [email protected] . הזמנה לכל חובבי שימור הרכבים ובעלי רכבי אספנות !! תמונות לתזכורת מחגי…
הודעה אחרונה מאת ניסים סוסיתא, -
- 5 תגובות
- 878 צפיות
מפגש חדשי בקרית גת המפגש יתקיים בחניית 'קפה קפה' בצומת פלוגות - קרית גת (על כביש 40 לבאים מדרום לכיוון צפון) המועד: יום שישי 01.03.13 בשעה 14:00. מרכז המפגש - חבר מועדון החמש יוסי אהרון 050-5397419. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
- 0 תגובות
- 660 צפיות
שלום.. אני צריך בבקשה עזרה לגבי שינוי לחיפושית אמריקאית שנת 72 מוכן להגיע לכל מקום בארץ. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת simon.sima, -
שלום לכולם, על מנת שלא להלאות, אספר כי האלפא אצלי כבר כ- 10 שנים. אני יד 12. בתחילת הדרך המשותפת שלנו, היא שימשה אותי כמכונית ראשונה. מצבה לא היה מזהיר והיא טופלה ברמת תחזוקת שבר. לאחר עמידה של מס' שנים טובות, בהן נאגרו חלקים וממון החל הפרויקט תוך שאיפה לחזור למקורות (בתוספת מזגן). בשעה טובה ומוצלחת לאחר שיפוץ מסיבי סוף כל סוף חזרה האלפא שלי לדרכים ואני שמח לשתף אתכם בתמונות של התוצאה. תודה לליעד (nitch), על הדחיפה להיכנס לפרוייקט, על השידוך לבני ל. ועל התמיכה לאורך הדרך. תודה ג ד ו ל ה לאיש ולאגדה, האחד והיחיד, בני ל. על ניהול וביצוע הפרויקט. תודה לאחים לבית גלילי על כל העזרה הרבה לאורך השנים ולכל האנשים הטובים שפגשתי במהלך הדרך. אלה…
הודעה אחרונה מאת roygush, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. חבר שהוא בעלים של מוסך וותיק מאוד באזור מגורי גילה להפתעתו לפני מספר ימים BMW 1602 אשר אופסנה באחד מהמחסנים הפנימיים. מבירור קצר שעשה עם אביו התברר שהרכב הועמד במצב נסיעה לפני כ20 שנה. גם מצבו היום נראה טוב. הבעיה היא שהרכב נלקח כתשלום עבור עבודה גדולה שנעשתה לקבלן כלשהו לפני שנים רבות. הרכב הועבר לבעלותו של אביו ללא העברת בעלות מוסדרת אלא על סמך חוזה - זכרון דברים להעברת בעלות בעתיד.... מה שבפועל לא קרה. שאלתי היא כיצד ניתן להגיע לבעלים הרשומים, שמם או כתובתם ע"מ להעביר את הבעלות? בעל המוסך רוצה לשפץ את הרכב ולהחזירו למצב נסיעה. מספר רכב יספיק? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
ארתור מהולנד הפנה אותי לאתר של כריסטוף גוז'ון (כן נו.. כמו הבורג של הגלגל) האומן הזה יוצר דה שבו ורנו 4 בגודל של 25% מגודל אמיתי.. פשוט מדהים ! ווואוו ! אין מילים מוזמנים להציץ : http://www.routenationale.com/christophe-goujon.html הנה כמה תמונות מהאתר...
הודעה אחרונה מאת YHS, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הקשישים חוגגים מפגש שמיני בסיום חול המועד פסח. כל בעלי הג'יפים הקשישים (1942-1979) מוזמנים למפגש שייערך בתאריכים 5-6.4.2013. לפרטים זיו. פלא': 050-6233021 מייל: [email protected]
הודעה אחרונה מאת זיו שחר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
נתקלתי ברכב נדיר ,בבקשה רוצה פרטים .סיטרואן שכתוב SM . מצרף תמונה
הודעה אחרונה מאת odednn, -
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
והשבוע אסקורט MK1
הודעה אחרונה מאת CamaroRS69, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חג שמח לכולם, כחלק משיפוץ המנוע אשר מתקדם לא רע בקרוב מאוד יגיע שלב צביעת המנוע, אחרי סקר שוק קצר והתייעצויות נראה כאילו קשה להשיג (וישראל הציג זאת יפה בבלוג של הרובר) את התמיסה הסודית אשר נקראת גם צבע למנועים. אפילו בטופ-קולור היו אובדי עצות. באינטרנט קיימים מספר יצרנים אשר משווקים בארה״ב בעיקר צבעים קרמיים למנועים, האם יש חנות אשר משווקת צבעים עמידים למנועים בארץ? תודה לכולם
הודעה אחרונה מאת yaly, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
הרכב הוא מוריס, שתי דלתות, לא יודע איזה דגם, מברר עבור חבר שלי, מחפשים פחח לפרויקט מקיף, ועבודה כמו שצריך, הכי חשוב איכות העבודה, מקווה לקבל הפניות ממכם.
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ברצוני להוריד ציפויי כרום ישן מהפגוש, על מנת לעשות ממנו תבנית לקרבון/פייברגלאס, האם יש שיטה אחרת חוץ משיוף?
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אזהרה... הרבה.. הרבה תמונות... (וזה אחרי שמחקתי איזה 350 ) תיעוד תהליך השיפוץ - כאן The HuF by BOT: תודה לליאור שוורץ (Union Jack בפורום) על התמיכה הנפשית במהלך הצילומים
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 1 תגובות
- 738 צפיות
ליום צילום בנווה צדק בשבת הקרובה 2.3.13 לחצי שעה גג. דרוש/ה מתנדב/ת עם ווספה מדליקה וצבעונית (לא שחורה) ההשתתפות ללא תשלום, אך הבעלים המאושרים יקבל סדרת צילומים של הווספה מידי צלמת מוכשרת בטירוף.. שווה ביותר. תודה מראש לפרטים: אפרת לובל 052-8535259
הודעה אחרונה מאת LiranEyal, -
התחדשתי במרקורי 8 מודל 1939 קונברטבל .הרכב נדיר מאוד בעולם ! וכמובן יחיד בארץ הרכב מהארץ ולא ביבוא אישי מצוייד במנוע 8 צילנדרים ראשים שטוחים עם 97 כ"ס גיר רגיל בריצפה הרכב פול חשמלי מקורי ! סופרצארג בצורת דינמו הצצה קטנה תמונות בהמשך.....
הודעה אחרונה מאת celica gt-i 16v, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום חברים, המפגש השנתי של דרך השטח ספורט מוטורי עממי מפגש חברים שכבר הפך למסורת, יתקיים השנה בחול המועד פסח יום שישי 29.3.13 בתל חדיד (אנדרטת חיל התחזוקה). זהו ארוע ה 4X4 הגדול בישראל שאליו מגיעים מדי שנה אלפי חובבי שטח. השנה, הוקצה מקום מיוחד במרכז המתחם לג'יפי האספנות, בו נוכל לתת כבוד מיוחד וראוי לג'יפים שפרצו את דרכי הטיולים וניצחו את המלחמות, גי'פי האספנות ורכבי השטח הותיקים שלכם. על כן, ראו הזמנה זאת כאישית, להציג את רכב האספנות שלכם בפני אלפי ג’יפאים וחובבי רכב במרכז הארוע. ההשתתפות חינם כמובן אך הארוע נפתח לקהל בשעה 10:00 בבוקר, ועל כן יש להקדים ולהתייצב עד השעה 09:00 במתחם הארוע, באנדרטת חיל התחזוקה סמוך לתל-חדיד (מחלף בן שמן על כביש 6).
הודעה אחרונה מאת chiam, -
- 13 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
האם מותר לנהוג ברכב אספנות בין 7-9 ביום הזה?
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- 0 תגובות
- 629 צפיות
שלום לכולם הכינו את האופנועים נקו אותם יום שישי 1.3.13 יום נעים לכן נערוך מפגש (כבר מזמן לא נפגשנו) במתחם געש בתחנת הדלק דור החל מהשעה 14:00 כולם מזומנים להתראות ביום שישי איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
שבוע טוב. רציתי לדעת עם יש כמה דגמים של פורד קפרי ואיזה המנועים שלהם תודה וחג פורים שמח
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1050/%d7%90%d7%a1%d7%a4%d7%a0%d7%95%d7%aa/%d7%90%d7%95%d7%93%d7%99-80-%e2%80%93-%d7%a1%d7%a7%d7%99%d7%a8%d7%94-%d7%94%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%aa קריאה מהנה וחג פורים שמייח לכולם !
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 137 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- TheArcane
- dorosen
- sperial
- Night Driver
- samg
- mikk
- Shay Shd Dave
- yoni2sh
- פריג'י
- amosbmw
- yohai71
- שחר 1