Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למומחים וולוו:

בסרן האחורי של וולוו סדרה 240 יש מספר בוקסות המעגנות את הסרן למוטות האורך ולמוט הרוחבי. בעוד שאת בוקסות מוטות האורך קל למצוא, את בוקסת המוט הרוחבי (הגדולה. סביב 72 מ״מ קוטר חיצוני) קשה למצוא. מי מכיר ומי יודע היכן ניתן למצוא כאלו?

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=448875

פורסם
שאלה למומחים וולוו:

בסרן האחורי של וולוו סדרה 240 יש מספר בוקסות המעגנות את הסרן למוטות האורך ולמוט הרוחבי. בעוד שאת בוקסות מוטות האורך קל למצוא, את בוקסת המוט הרוחבי (הגדולה. סביב 72 מ״מ קוטר חיצוני) קשה למצוא. מי מכיר ומי יודע היכן ניתן למצוא כאלו?

שלום

אולי לי יש תן ךבדוק ימכוער

כמה יח' אתה צריך אם אני זוכר הולכות 4 יח'

ביברכה בני ל

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

יש לי. מקוריות אאל"ט. כמו כן כמה חלקים נוספים לרכב (משאבת הזרקה משנית וכדומה).

אם אתה עדיין צריך, פנה בה"פ.

דני

פורסם
שלום

אולי לי יש תן ךבדוק ימכוער

כמה יח' אתה צריך אם אני זוכר הולכות 4 יח'

ביברכה בני ל

יש לי. מקוריות אאל"ט. כמו כן כמה חלקים נוספים לרכב (משאבת הזרקה משנית וכדומה).

אם אתה עדיין צריך, פנה בה"פ.

דני

תודה על התשובות המהירות. רק בכדי לוודא, צילמתי את חיבורי המתלים של הסרן האחורי. יש שם לא מעט בוקסות...

הנה:

1. מוקפת בעיגול: הבוקסה המדוברת. היא מתחברת למוט אורך התחתון, שמתחבר לחלק התחתון של הסרן והיא גדולה משמעותית משאר הבוקסות.

2. זו הבוקסה השניה. הקוטר החיצוני של הבוקסה (אם הנתונים שנתנו לי נכונים), היא 72 מ"מ.

3. זו, לדוגמא, אחת הבוקסות של המוט הרוחבי. היא קטנה משמעותית מהבוקסה אותה אני צריך.

4. אחד המחברים לשלדה של מוט האורך.

5. וזה החיבור של המוט האורכי העליון לסרן, עם בוקסות בקוטר הקטן.

6. עוד חיבור... של הזרוע התחתונה מלפנים לשלדה.

7. והחיבור העליון של הזרוע הרוחבית לשלדה.

סה"כ, יש חמש זרועות המחברות בין הבודי לסרן. שתיים אורכיות-תחתונות; שתיים אורכיות-עליונות; אחת רוחבית. הבוקסות האמורות הן אלו המתחברות על הסרן עם הזרועות התחתונות.

דני, אם אחרי הפירוט הזה אנחנו עדיין מדברים על אותו החלק?

פברואר 2 028.jpg

פברואר 2 029.jpg

פברואר 2 030.jpg

פברואר 2 031.jpg

פברואר 2 032.jpg

פברואר 2 033.jpg

פברואר 2 034.jpg

חבר צוות פיברקלאב.

יש לכם שאלות בנושא רום כרמל, סוסיתא? מחפשים חלקים? נסו אותנו כאן. מבטיחים לנסות לעזור!

פורסם

כן, אנחנו מדברים על אותו החלק. יש לי שתי יחידות ואולי גם את התותבים ("בוקסות") של המוט הרוחבי ("panhard rod").

דני

פורסם
כן, אנחנו מדברים על אותו החלק. יש לי שתי יחידות ואולי גם את התותבים ("בוקסות") של המוט הרוחבי ("panhard rod").

דני

אהלן. השארתי לך הודעה פרטית, לבקשתך. ממתין לתשובתך.

תודה.

חבר צוות פיברקלאב.

• תוכן חדש...