רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כפי שרובכם מכירים הטנדר שלי 1989 מנוע 5,700 סמ"ק V8 לוגם בנזין טהור וכמובן 4X4 עבר השבוע טסט ומוכן ל 2013 מלבד תפוח פורנט וגומייה לציריה צד שמאל שסודרו הכל הלך חלק . ובשבת האחרונה היינו בשטח בקטנה להתנאתכם
הודעה אחרונה מאת avnerak, -
בוצע הייום בנתניה בצורה מהירה ומקצועית
הודעה אחרונה מאת SLS, -
- 7 תגובות
- 816 צפיות
אהלן איזה שינויים (בתגובת מנוע? תצרוכת דלק? הפרשי זמן החלפה?) נותנים סוגי הפלגים השונים במנוע שברולט 350, Gen. 1 ? יש: 1."רגיל"= נחושת 2. פלטינום ודאבל פלטינום 3. אירידיום האם ישנה העדפה לסוג פלאג זה או אחר? מה תכל'ס יהיה ההבדל ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 125 תגובות
- 30 אלף צפיות
אחרי הרבה זמן שתכננתי, סוף סוף יצא לי לשפץ את ה XT כמו שצריך. זה הפעם ראשונה שאני מכניס רכב לצבע ופחחות, אין לי יותר מידי מושג מה עשיתי, הסתמכתי על תחושת בטן לגבי המוסך והכנתי רשימה למוסך של מה בדיוק תכננתי לעשות. אני אשמח מכם לכל הערה על איכות\טיב\רמת העבודה, האוטו עדיין בשלבי סיום ועוד אפשר לשנות כמה דברים. האוטו נכנס למוסך כשהוא במצב כזה:
הודעה אחרונה מאת sasico, -
-
- 19 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
קורטינה מודל 79 1600
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 36 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי נפגשים בשבת - 09.02.13- בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בשעה 10:00 בבוקר. לחברי מועדון החמש תינתן כרגיל הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. במקביל למפגש ביד מרדכי מתקיים בדרום ובחוות 'אל היען' פסטיבל 'דרום אדום' . המועדון הוזמן ע"י בעלי החווה לבקור במרכז המבקרים , הנמצא בכביש 241 מול פארק אשכול, מועצה אזורית אשכול. החווה הוותיקה נפתחה למבקרים לאחרונה ותמצאו בה אטרקציות שונות ובית קפה. מידע באתר- http://www.habsor.co.il/attractions/133 בשעה 11:15 תצא מיד מרדכי שיירה של רכבי אספנות לחווה , בהובלת צביקה מרגלית, רכז המועדון בדרום. משך הנ…
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 7 תגובות
- 950 צפיות
ערב טוב, ושבוע קל. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4382906645877.2146355.1084530680&type=1&l=ffcb4d736f
הודעה אחרונה מאת Dorbd, -
איזה דגם זה?
מאת godofwar-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 855 צפיות
שלום חברים! צילמתי את היפיפיה הזאת לא מזמן ברחובות.מי יודע להגיד לי איזה דגם זה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מדוע זה קרה שם, ולא יקרה כאן? http://lulisml.wordpress.com/wp-admin/post.php?post=5424&action=edit&message=6&postpost=v2
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
-
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
האם מותר להושיב מבחינת החוק ילד בן שלוש ברכב אספנות שני מקומות רודסטאר ? מבחינה חוקית לא מבחינה בטיחותית . תודה .
הודעה אחרונה מאת orenuchx, -
- 0 תגובות
- 633 צפיות
נראה קצת חשוד... חלקים לג'פס מאזור באר שבע... בכל זאת אם זה עוזר למישהו עם ג'פס שהשאיל מצה"ל ועוד לא החזיר באחד המיצבעי החזרת ציוד, יש לו ספק חלקים! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=272795&CarSpecialID=4&Code=13c73f9e3b0e09df7b33467f5f95e833 הילדים בתמונה חמודים
הודעה אחרונה מאת אדמסקי, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 952 צפיות
שלום לכולם, ראיתי אצל חבר מושבניק חיפושית מודל 69, רשיונות מוקפאים, במצב טוב יחסית. צריכה עבודת פחחות, אבל אין רקבונות משמעותיים, שלמה לחלוטין. אני יודע שלא ניתן להעריך בלי לראות את הרכב אבל כמה שווה כזה דבר - מחיר הוגן לשני הצדדים? אין לי או לו הערכה אם היא שווה 1500 שקלים או 15,000 שקלים. מה אתם אומרים? תודה, יואב
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התמונות
הודעה אחרונה מאת idipidi, -
יונימוג
מאת gabyglazer- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 831 צפיות
איזה רשיון צריך על מנת לנהוג ביונימוג?
הודעה אחרונה מאת rupni, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כמה מכוניות אתם מכירים שנמצאות על הכביש כבר 67 שנה? וכמה טסטים עשתה מכונית כזאת? הנה עוד אחד: http://lulisml.wordpress.com/2013/02/05/%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%A2%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%98%D7%A1%D7%98-2013/
הודעה אחרונה מאת baer, -
סיטרואן XM
מאת noam.gal-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אמנם עדיין לא אספנות. 2 אקזמפלרים מדהימים בצבע ירוק, אחד במצב ממש טוב (לפחות ממבט ראשון) מחכות לגואל. המקום: מוסך יסמין בכניסה לאיבטין צמוד למסגד.
הודעה אחרונה מאת נהג מתחיל, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום להנאתכם. אריק
הודעה אחרונה מאת hearse, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים ! מבקש את עזרתכם בתהליך שיפוץ אלפא רומאו GTV שנת 76' שאותה משפץ חבר. אז במה העזרה המבוקשת ? אז באמת הוא בחיפושים אחר פנסים ובתי הפנים הקדמיים אשר חסרים לו להשלמת השיפוץ הסופי, הוא לא כל כך מחובר למחשבים ולכן החלטתי לעזור לו - אני פונה כאן לכל תותחי האלפא שאולי יוכלו לתת הכוונה ועזרה כלשהי במציאת החלקים הללו ! תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני מכיר כמה בעליי רכביי שרירים אמריקאים שנוסעים ככה, ומיותר לציין כמה הסאונד/הגירגור שנשמע מהאגזוזים חזק ומדהים,האם מבחינת החוק היבש בישראל מותר לנסוע ככה, והאם זה לא מהווה בעיה במבחן מהרשוי השנתי (טסט)?הכוונה "לגירגור" המדהים הזה למי שלא הבין,
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
שלום לכולם. אשמח אם חברי הפורום בעלי המיני ישלחו תמונות ואו כל חומר שעשוי לסייע לי בתהליך. יום קסום ומחייך...
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב יפה ומיוחד, הצבע הזה ממש לא מחמיא לו. למה מיועדות 2 המוטות שמכערות את הרכב בקידמתו?. האם זה קשור לסחיפת אוויר?. או עוזר להרים את הרכב עם הידיים כשנתקעים... חחח. http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=260704&Code=70a1608684313b6b7c9d19b1ba2b37f7
הודעה אחרונה מאת tomi1975, -
- 38 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
תמונה ראשונה בנמל אשדוד השניה לאחר התרעננות .. מה את אומרים ?
הודעה אחרונה מאת sahargt, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
www.youtube.com/watch?v=Eg_PkFm37ho
הודעה אחרונה מאת חזקי, -
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
חברים יקרים שלום, שנים דוגר בליבי הרצון להגשים חלום ילדות ולקנות פורד קורטינה MK4 או MK5 (עדיפות ל4) הנושא מורכב טיפה יותר... לדוד שלי הייתה פעם פורד קורטינה, שמרבית מחוויות הילדות שלי שזורות ברכב הזה. מיותר לציין שהדוד שלי יקר לי מאוד ואני רוצה לעשות לו הפתעה כהוקרה על כל מה שעשה עבורי. התכנית היא על רגל אחת היא כזאת: לקנות אחת, לחדש אותה, לצבוע אותה בצבע ירוק מטאלי כהה ולשים לו אותה בחנייה. דרישות מינימליות: שתהיה אוטומטית, עם מזגן ובמצב נסיעה שהדבר היחיד שאצטרך לעשות לה זה חידוש קוסמטי ויישור קו מלא מכאני (מקווה שאלו לא דרישות מוגזמות מדי). וכאן אתם נכנסים לתמונה, אני צריך את עזרתכם באיתור רכב ושידוך בשבילי אשמח אם תעזרו לי - זה למטרה נעלה!!! …
הודעה אחרונה מאת פורוצ, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המסלול הוא רמת גן -> חולון -> לוד (צומת גינתון) -> רמת גן (או בסדר ההפוך). אני יודע שזה מסלול יחסית קצר אבל אם יש אנשים שיש להם רכבים שצריכים גרירה על המסלול הזה אתם מוזמנים ליצור איתי קשר. בנוסף אשמח לשמוע על המלצות לגרריסט עם הרבה סבלנות שישמח להקדיש לנו כמה שעות בשביל הפרויקט הזה. ד"א, הגרירה תצא לפועל בשבועיים הקרובים.
הודעה אחרונה מאת NSU_Nadav, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
בחוברת "עת-מול" של חודש דצמבר שמוציא יד יצחק בן צבי,יש סיקור נרחב על ההיסטוריה של אגד ובכלל על התפתחות התחבורה הציבורית בארץ. מומלץ! חן. http://www.ybz.org.il/?CategoryID=177&ArticleID=5185
הודעה אחרונה מאת frik, -
מנוע 1000 של פרינץ וינקל מה רמת האמינות?
הודעה אחרונה מאת proxima, -
גן עדן לרכבים ישנים 1 2
מאת erez a- 29 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
שלום , היום הזדמן לי להגיע למושב ליד בית שמש וראיתי חצר בית עמוסה ברכבים ישנים , משיחה עם בעל המקום ( בחור מאוד נחמד בשם אסי ) הוא מעוניין למכור את הרכבים , למי שמעוניין להציל .. 0535223804
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום קניתי היום פיז'ו 505 84:-), ומצאתי שני דפי תוצאות טסט מאותו מכון שנערכו בהפרש של חצי שנה ו-100 ק"מ. התוצאות כ"כ שונות זו מזו, עד שאפשר לחשוב שאלה שתי מכוניות שונות. גם הפרונט, גם הבלמים, גם הפנסים, גם זיהום אויר... הגיוני, או שהרכב בכלל לא ביקר במכון? המוכר הודה שהמוסכניק שלו נוהג להעביר את הטסט בתשלום. (הוא גם אמר שהחוק מחייב לשמור את זה צמוד לרישיון, אבל אני לא שמעתי על כך).
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
יהיה יפה וחם, יהיה שמח, ויהיו כל הפתרונות נגד חלודה! כולל ניקוי (הנשמה) באלכוהול... אל תגידו לא ידעתי חבל שלא הגעתי! נפגשים החל מ-14:00 בטוביה רח' שושן 8 י-ם להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים,
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 331 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- גור אדם
- ברווז
- גולדן191
- דאבל קלאצ
- nir eli
- hans
- tan tan
- yovel673
- אלפרד חיות
- SlowRide
- yoav911gt2
- viper83