Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו XT Turbo ספטמבר - אוקטובר 08'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

kd2/ ים/ סטיב סטיפלר- הבנו כבר, מכל עשרות ההודעות שלך בנושא ריתוכים ופחחות, שאתה מבין המון בנושא.

יש משפט שאומר "טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ". אתה לא תהיה מוכן בחיים לעשות ריתוכים, פחחות וצבע ברמה נמוכה מרמה x. הצרה עם רמה x שהיא עולה ימבה כסף, ולכן אתה מעדיף כבר לא לעשות. ישנם אנשים שלא חיים בללה לנד ויודעים שהם בחיים לא יוכלו לשלם על רמה x, אז מה לעשות, כמו הרבה דברים בחיים, הם מתפשרים ויורדים לרמה y.

תן לאנשים האלה לעשות מה בראש שלהם בלי להגיד שוב ושוב כמה הרמה הזו נחותה בעיניך, וכמה בחיים לא היית עושה פחחות כזו.

זה כמו שליאור ברוך או בני לוי, שעושים יופי של עבודה על הרכבים שלהם, יזלזלו בכל מה שפחות מזה ויגידו שזה חאפרי ולא מקצועי. חייה ותן לחיות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן, תודה רבה על תגובתך, התאכזבתי שהוא לא רצה להתעסק עם החלונות, מה שכן אני יודע בוודאות שאין חלודה מתחת לזיוודים האלה.

כשקניתי את האוטו לפני כמעט 3 שנים פירקו לי את השמשה הקדמית, מתחתיה היה מלא חלודה וסידרו את הכל.

חזרתי עכשיו מהמוסך, עדיין מוקדם לשפוט את העבודה שנעשתה דרך תמונות ה"פאקים" שהעלתי, האוטו עדיין לא גמור, יש דברים שיתוקנו ויש דברים שלא.

לדוגמא, טוענים שהפגוש הקדמי שלי היה מרותך לבודי, עכשיו הם חיברו אותו עם ברגים (כמו שצריך להיות) וזאת הסיבה שכרגע הוא לא יושב מושלם.

לגבי הפגוש האחורי, נאמר לי שאין מה לעשות עם הכיפוף.

אני נוטה להתפשר פה, כי סך הכל האוטו יצא נהדר, למרות שרציתי שהשיפוץ יכלול גם את פנים האוטו ושהכל יפורק, הסתפקתי בסוף במיגור החלודה בעיקר בבגז ובכנפים.

היום ה-37:

כבר שבועיים לא הסתכלתי בתוך הבגז':

img0187aff3.jpg

img0188apy1.jpg

img0189adi2.jpg

img0190adp3.jpg

img0191ato9.jpg

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• אחראי פורום
פורסם

שביט,

עניין ראשון - ארז ביקש את דעתם של מנוסים בהלחמות ובעבודה הכללית. הוא בטוח רוצה לשמוע רק

תגובות מפרגנות, אבל הוא לא ילד קטן ובהחלט מוכן (וצריך להיות מוכן) לספוג גם הערות.

השני - בגדול אתה צודק, אי אפשר לבוא בטענות כלפי כל אחד שמשקיע בשיפוץ רכבו פחות מ-100%,

בגלל העניין הכספי\אנשי מקצוע בעייתיים וכו'. גם בגלל אלה אני אישית לא מכניס את הרכב שלי לשיפוץ כרגע.

אבל הטענות ש-KD מעלה פה הן בסיסיות בהרבה. חלק מהדברים שנעשו על ה-XT הם לא נכונים בבסיסם!

לדוגמא עניין ריתוך הפח החלוד. כבר השקיע בחיתוך והתאמה , למה לרתך ככה?

זה זילזול בעבודה, בלקוח ובכסף שלו.

ארז - בגלל שרובנו באותה סירה ולא יכולים להשקיע הון בשיפוץ הרכבים שלנו, בכ"ז אני אומר כל הכבוד.

יש לך רכב מיוחד ויפה שאתה מוכן להשקיע בו כמה שאתה יכול.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שביט, האמת שאני מחפש את הביקורות האלו, אין לי מה להסתיר, העלתי את הפרוייקט הזה מכמה סיבות, ביניהן:

- ביקורת על העבודה, אין מקום יותר מקצועי מהפורום הזה שיוכל לתת לי הערות, כך אפשר לאמוד את רמת העבודה.

- אין הרבה שרשורים כאלה שהם כל כך מתועדים "צעד צעד", כולי תקווה שאנשים שמעוניינים להעביר את הרכב שלהם שיפוץ ידעו מה מצפה להם (אני סוג של שפן ניסיונות), הרי רוב האנשים ששומעים מחמאות על פחחים לא תמיד רואים עבודות של הפחח או למה הם נכנסים.

- והעיקר, אם בעלי מקצוע יגיבו על התמונות או העבודה השרשור הזה יהיה שווה זהב.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

אני לא ההיתי בכלל אוסף את הרכב מהפחח עוד ברגע שהוא יצא מהצבע,

רואים על כול הרכב שיש מרקם של תפוזיות.

בארץ ראיתי גם על רכבים חדשים רת בהתופעה הזו...ורק פה דבר כזה יכול לעבור בשתיקה.

חשוב שלצבע יהיה מרקם חלק כמו מראה ולא כמו קליפת תפוז.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

דווקא הצבע יצא ממש יפה, אם היה מרקם תפוזי ברור שזה לא היה עובר בשתיקה.

אולי בגלל ה"נצנצים" שמעורבבים עם הצבע קיבלת את הרושם שמשהו לא בסדר :-)

ארז

פורסם

עברתי על התמונות שוב ואני רואה הרבה תפוזיות...

יש לי קצת נסיון בצביעה אבל

אם טעיתי אז אני שמח בשבילך.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם

Simply Nuts, כל הכבוד על שיפוץ. סה"כ, יצא מאוד יפה לדעתי.

תהנה מהאוטו. :-)

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

גם אני נדהמתי עכשיו (רק עכשיו פתחתי שרשור:oops:) לראות את הפח החלוד מורכב "ככה"! על הכל אני עוד יכול לסלוח- על זה לא! לי עשו את אותו הדבר בזמנו, כשעשיתי פחחות לקאפרי- הייתי אז גם כן "צעיר", ועבודה רשימה אותי! רוצים לדעת, כמה זה החזיק לפני שהחליד- פחות מחצי שנה!!! אחרי יותר משנה האוטו היה חלוד למוות, הרבה יותר, ממה שהיה לפני, שנכנס לפחחות!!! עכשיו אתם מבינים, מה זה?

אין לי כל הסבר בעניין של לשים חלק פח חלוד מראש (!), מלבד הרצון לחסוך ולהשתמש במה, שיש, ויהי מה!

אגב, גם על ההוצאת החלונות חשבתי, חבל, שלא הוצאת אותם- לתווח ארוך, מלבד העובדה שיש סיכון לחלודה (אתה אף פעם לא יכול לדעת, מה באמת קורה מתחת לגומיות)- רואים, שצבעו מבלי להוציא את החלונות.

אני לא מומחה לפחחות ולא מתיימר, וזאת הסיבה, שאינני מגיב בד"כ בשרשורי השיפוץ האחרים- אבל כאן הייתי חייב, זה מניסיון המר שלי!:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
התגובות הפושרות לנוכח החאפריות הנוראית המוצגת בתמונות ( ריתוך החלק החלוד ללא ניקוי של אזור הריתוך , וספק אם ניקוי חלקו האחורי של הפח ) הן תעודת עניות לפורום.

לצערי חלק מחברים פה פשוט לא מבינים , שרק עצם ריתוך החתיכה... אפילו אם צבועה או מגלוונת - מבלי יכולת להגן על הצד השני היא פתח לחלודה בטווח הלא כזה ארוך.

אמנם מריתוך טלאי שכזה , מתאים ומוגן ככל שיהיה... ללא הגנה על הצד הפנימי לא ניתן להמנע בתקציב הגיוני והדבר נחשב למקובל.

אבל אין שום הצדקה לרתך חלק חלוד ולא לנקות את שפות הריתוך( מה לגבי החלק הפנימי? ) , הן רגישות פי כמה להתחמצנות וריתוך עליהן יזדהם פנימית ויגרום לחידוש מהיר יחסית של החלודה.

מודע לעניין שהחלודה תחזור באיזה שהוא שלב, בגלל אטימות לקוייה בבגז' היו נכנסים מים, ועדיין החלודה לא התפשטה בקצב מדאיג, עכשיו לא יכנסו מים.

לגבי החלק הפנימי, הוא דווקא בצבע אחר (החלק הלבן ליד הצינור ניקוז של האנטנה):

חלק פנימי.jpg

ארז

פורסם
kd2/ ים/ סטיב סטיפלר- הבנו כבר, מכל עשרות ההודעות שלך בנושא ריתוכים ופחחות, שאתה מבין המון בנושא.

יש משפט שאומר "טוב ציפור אחת ביד משתיים על העץ". אתה לא תהיה מוכן בחיים לעשות ריתוכים, פחחות וצבע ברמה נמוכה מרמה x. הצרה עם רמה x שהיא עולה ימבה כסף, ולכן אתה מעדיף כבר לא לעשות. ישנם אנשים שלא חיים בללה לנד ויודעים שהם בחיים לא יוכלו לשלם על רמה x, אז מה לעשות, כמו הרבה דברים בחיים, הם מתפשרים ויורדים לרמה y.

תן לאנשים האלה לעשות מה בראש שלהם בלי להגיד שוב ושוב כמה הרמה הזו נחותה בעיניך, וכמה בחיים לא היית עושה פחחות כזו.

זה כמו שליאור ברוך או בני לוי, שעושים יופי של עבודה על הרכבים שלהם, יזלזלו בכל מה שפחות מזה ויגידו שזה חאפרי ולא מקצועי. חייה ותן לחיות.

גם אני נדהמתי עכשיו (רק עכשיו פתחתי שרשור:oops:) לראות את הפח החלוד מורכב "ככה"! על הכל אני עוד יכול לסלוח- על זה לא! לי עשו את אותו הדבר בזמנו, כשעשיתי פחחות לקאפרי- הייתי אז גם כן "צעיר", ועבודה רשימה אותי! רוצים לדעת, כמה זה החזיק לפני שהחליד- פחות מחצי שנה!!! אחרי יותר משנה האוטו היה חלוד למוות, הרבה יותר, ממה שהיה לפני, שנכנס לפחחות!!! עכשיו אתם מבינים, מה זה?

אין לי כל הסבר בעניין של לשים חלק פח חלוד מראש (!), מלבד הרצון לחסוך ולהשתמש במה, שיש, ויהי מה!

אגב, גם על ההוצאת החלונות חשבתי, חבל, שלא הוצאת אותם- לטווח ארוך, מלבד העובדה שיש סיכון לחלודה (אתה אף פעם לא יכול לדעת, מה באמת קורה מתחת לגומיות)- רואים, שצבעו מבלי להוציא את החלונות.

אני לא מומחה לפחחות ולא מתיימר, וזאת הסיבה, שאינני מגיב בד"כ בשרשורי השיפוץ האחרים- אבל כאן הייתי חייב, זה מניסיון המר שלי!:evil:

I REST MY CASE

אין לי בעיה לא להגיב בשירשורי שיפוץ , אני גם אפסיק לעשות זאת מעכשיו.

אי"ה אנחנו נתראה בעוד 10 שנים ונראה מה ישאר מהמכוניות הללו.

כל טוב והרבה הנאה מהרכב לפותח השירשור!

פורסם

נראת טוב מאוד! תתחדש על הצבע

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...