Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו XT Turbo ספטמבר - אוקטובר 08'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלו , מה שלומך , גדול חכתי המון זמן בשביל לראות את סוף השיפוץ , וגם ככה אני צריך לקפוץ אליך , שנית אני שמח שאתה מרוצה , זה העיקר ברור שאפשר תמיד לשפר ולעשות ככה ואת זה אחרת , ופה ושם אבל כל עוד שבשורה התחתונה אתה נכנס לרכב המדהים הזה בהרגשה חדשה אין משהו שמישהו יוכל לפגוע לך בזה .

בהצלחה ובקרוב אצלי (במיוחד מבפנים).

דבר איתי.

ניסן.

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראה שעשו לך עבודה - בערך כמו שעשו לי על האוטו כשהכנסתי אותו לפחחות [תיקון קליל]

כמו שהביעו לפני תמיהה [בלשון המעטה ] לא ברור לי בכלל למה לרתך חתיכות חלודות במקום חתיכות מתכת שהוסרו.

דבר נוסף שלא ברור לי בכלל הוא גימור הצבע - בתמונות שהעלית נראה שבעליל הגימור הוא "תפוזי" משהו והצבע רחוק מלהיות חלק ממש, אלא הוא בעל ברק אבל נטול השתקפויות אמיתיות [כמו צבע מקורי של רכב]

אני מניח שעלות העבודה היתה בהתאם, אבל לצערי - אול אין אול - יש איזה החמצה, מצד אחד השקעת המון באוטו, מצד שני התוצאה יצאה פצצה מרחוק ומקרוב - פחות.

לגבי המחלוקות שלך עם הפחח - אני מסכים לגמרי שהיה צורך בתיאום ציפיות עוד לפני העבודה, אבל בניגוד לחלק מהעיצות שקראתי פה - אני חושב ששווה לך לשלם עוד טיפה ולהמשיך את התנופה ולסגור את הכל כך שיהיה מושלם מאשר למשוך ולהתפשר על עבודה בינונית כרגע שלטווח הארוך תתברר כחסרת תועלת.

בכל מקרה - המון כבוד על ההשקעה והנחישות, האוטו מדהים לדעתי - מגיעה לו עבודה מושלמת, לא פחות

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כל הכבוד לך על ההשקעה, התוצאה הסופית נראית טוב מאוד לדעתי. וזה מעבר לעובדה שאני מת על הXT באופן כללי.

לגבי ההערות שניתנו לך - אני לא בעל מקצוע ולא מומחה גדול, אבל אני מצטרף לדעה שהטלאים שהותקנו לך ברכב נעשו בצורה לא תקינה. אישית גם לא הייתי מתפשר ומסיר את כל השמשות והגומיות לפני צביעה יסודית כזאת כדי למגר את החלודות שבוודאי דוגרות שם (כמו בכל סובארו אחרת מהשנים האלו).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
I REST MY CASE

אין לי בעיה לא להגיב בשירשורי שיפוץ , אני גם אפסיק לעשות זאת מעכשיו.

אי"ה אנחנו נתראה בעוד 10 שנים ונראה מה ישאר מהמכוניות הללו.

כל טוב והרבה הנאה מהרכב לפותח השירשור!

וכעת לאחר שאלוף העולם בשיפוץ וירטואלי פרש

מי יצטט לנו מספרי טכנולוגיה של כיתה ט' בבתי ספר מקצועים שנכתבו לפני שלושים שנה ויותר..

פורסם

אתה מוזמן לצטט את אחד מאותם ציטוטים מפורסמים לכאורה... עד אז אני מציע שתשב בנחת בכיסא ותמנע מלהגיב.

את ספריית הספרים המקצועיים שבידי היית רק חולם להשיג, ספציפית בתחום המתכות, הריתוך והמטלורגיה.

ישנם אנשים משכילים שיודעים להעריך ( ולא פחות חשוב מכך , גם לפרגן בהתאם ) ברצינות את העבודות המוצגות באתר, מגובים בידע המתאים. וישנם את אלו שמחליקים ומעדנים ואז מתפלאים על רמת התחביב בארצינו.

אין לי כוונה להכנס לויכוחים הללו עם אף אחד , חבל על האנרגיה.

פורסם

בנוגע לשיפוץ - כל הכבוד :)

ול-vw130071,

הרבה רכבים מימינו יהיו מבוקשים בעתיד. אולי זה לא נראה ככה עכשיו,

אולי אתה לא יכול למצוא עכשיו משהו מיוחד באיזו משפחתית 1.6.

אבל באותה מידה אתה לא יכול למצוא שום דבר מיוחד בסובארו DL, אך עדיין משפצים אותן.

כנ"ל פורד קורטינה, אסקורט ודומיהם.

בעוד כמה וכמה שנים, מישהו יזכר שלאבא שלו הייתה מאזדה 3, או שהוא ראה סובארו B4 ברחוב והיא נראתה לו מדהימה,

ומשם כל שרשור של רכישת רכב אספנות ימשיך את אותו הסיפור.

פורסם

אבל באותה מידה אתה לא יכול למצוא שום דבר מיוחד בסובארו DL, אך עדיין משפצים אותן.

כנ"ל פורד קורטינה, אסקורט ודומיהם.

.

על הסובארו אני חולק עלייך,

אולי לך לא הייתה אחת אבל:

הרעש הסקסי מהאגזוז כשהרכב עומד ברמזור,

והפרפור גלגלים בזינוק בעליה...

החריקה של הדלת כשמרימים את הידית (לא משנה כמה WD 40 תשים זה יחזור)

החלודה המדהימה שתמיד מוצאת דרך להגיד לך "מה המצב גבר אני עדיין פה"

צריכת הדלק לא משנה כמה פעמים תכניס את הרכב למכון קרבורטורים.

הכיסא נהג ששקע קצת , באמת קצת , וכעת מתאים פיקס לגב ולישבן.

ויש עוד הרבה.:-)

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
אתה מוזמן לצטט את אחד מאותם ציטוטים מפורסמים לכאורה... עד אז אני מציע שתשב בנחת בכיסא ותמנע מלהגיב.

את ספריית הספרים המקצועיים שבידי היית רק חולם להשיג, ספציפית בתחום המתכות, הריתוך והמטלורגיה.

ישנם אנשים משכילים שיודעים להעריך ( ולא פחות חשוב מכך , גם לפרגן בהתאם ) ברצינות את העבודות המוצגות באתר, מגובים בידע המתאים. וישנם את אלו שמחליקים ומעדנים ואז מתפלאים על רמת התחביב בארצינו.

אין לי כוונה להכנס לויכוחים הללו עם אף אחד , חבל על האנרגיה.

אולי במתכות אתה מבין אבל לפרגן לאנשים אתה לא יודע. ועדיין לא הבנת שאנשים בארץ משפצים לפי היכולת הכספית ולא לפי החזון שלהם לטיב השיפוץ. זה לא חוכמה לקרא מספר ולהגיב לכן עד שאתה בעצמך תשפץ רכב ותפרסם את השרשור שלך ואז נוכל לראות שנאה דורש ונאה מקיים אני מציע שתמנע מלהגיב ואם יש לך הערות לאנשים יש הודעה פרטית. תגיב בפרטי ואל תזלזל בטיב השיפוץ בפומבי.

פורסם

ESTK,

המילים שלך מתארות בדיוק מה שאמרתי.

אתה מצאת בסובארו את הדברים המיוחדים שבגללם קנית אותה,

והיא שווה לך יותר ממה שהיא שווה על הנייר,

וזה יכול להיות בגלל שנורא התלהבת מאחת כשהלכת לגן בתור ילד,

או שראית אחת ברחוב ונדהמת בחזרה מבית הספר,

או שפשוט תמיד רצית אחת ולא יכולת לקנות.

הרבה פעמים אני קורא הודעות בפורום הזה שאנשים אומרים

"מה נשאר לנו לעתיד, מאזדה 3?" - אז זהו, שיום אחד המאזדה 3 הזאת

תהיה בדיוק כמו אותה פורד קורטינה שהיום אתה מסתכל עליה אחרת מאשר איך שהיא נראתה לך בשנותיה הראשונות.

פורסם

שוב תודה לכל המפרגנים.

לסיכום, אחרי שהאוטו כבר אצלי, יומיים אחרי התמונות האחרונות שהעלתי:

לגבי העבודה עצמה, אני כבר רגוע, העניין של הפח לא צריך להדאיג, רוב הדברים הקטנים שלא הייתי מרוצה מהם ושאת חלקם ציינתי פה סודרו לפני מסירת הרכב, מה שכן, שילמתי על העבודה קצת יותר ממה שנהוג לשלם וחבל שלא ידעתי קודם מחירים והמלצות (מי שזה ממש מעניין אותו מוזמן לשאול בהודעה פרטית).

תמונות סופיות:

dscf0434aku2.jpg

dscf0435apk6.jpg

(הפנס הימני בסדר, לא סגרתי אותו עד הסוף)

dscf0438apg3.jpg

dscf0439alu8.jpg

כבר עבר שבוע ועדיין לא שרטו לי את הרכב :shock:, רק איזה שכן צר עין כל הזמן נכנס לי בברוטליות במראות כשהוא עובר ליד האוטו ומקפל לי אותן לכיוון ההפוך (תודה לסובארו שאיפשרו להן להתקפל גם לכיוון השני).

אני אעדכן פעם בשנה או אם יצוץ לו איזה פגם, לגבי מצב המקומות שעברו ריתוך.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

נראית מצויין, כל הכבוד על הגשמת החלום!

או שראיתי אותך לפני מספר ימים בחיפה (ליד מת"מ) או שיש XT אחרת שחורה ויפה בחיפה.

תהנה ושמור עליה.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם
אולי במתכות אתה מבין אבל לפרגן לאנשים אתה לא יודע. ועדיין לא הבנת שאנשים בארץ משפצים לפי היכולת הכספית ולא לפי החזון שלהם לטיב השיפוץ. זה לא חוכמה לקרא מספר ולהגיב לכן עד שאתה בעצמך תשפץ רכב ותפרסם את השרשור שלך ואז נוכל לראות שנאה דורש ונאה מקיים אני מציע שתמנע מלהגיב ואם יש לך הערות לאנשים יש הודעה פרטית. תגיב בפרטי ואל תזלזל בטיב השיפוץ בפומבי.

מעולם...מעולם....לא זלזלתי בבעלי הרכב ובהשקעתם בשיפוץ , וחשוב לי להדגיש זאת - משום שמעולם לא היה דבר שכזה.

ביקורת לגבי איכות השיפוץ ואיכות העבודה של בעלי המקצוע אינה קשורה בכלל לבעל הרכב ולכמות ההשקעה שלו בשיפוץ ( ברור שיש קשר , אבל הכוונה ברורה ).

עם כל הכבוד לבן אדם שנתן את הנשמה כדי להעמיד רכב , זה לא משנה את הנתונים היבשים.

• תוכן חדש...