Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ סובארו XT Turbo ספטמבר - אוקטובר 08'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה שוב ואכן דודי חבל על הזמן! :king:

זהו הוצאתי את הרכב.

היום במפגש אני מקווה שדודי ידביק לי את המדבקות.

ותמיד כמובן יש ריג'קטים, אחד מהם היה קנט ליד השמשה שהורכב לא טוב (או שפשוט לא נתנו לו להתייבש כמו שצריך).

בכל אופן הלכתי לזגג לפרק אותו בשביל להרכיב כמו שצריך, הפועל שלו שרט את הקנט ועכשיו צריך לצבוע אותו מחדש...

attachment.php?attachmentid=7763&stc=1&d=1360322532

attachment.php?attachmentid=7764&stc=1&d=1360322532

attachment.php?attachmentid=7765&stc=1&d=1360322532

attachment.php?attachmentid=7766&stc=1&d=1360322532

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

בגללך הזלתי ריר על האייפד.

פרויקט משובח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תמונות אחרונות.

אני רוצה להגיד שוב תודה ענקית לדודי על העזרה בפינישים הקטנים, דודי אין עליך!

ותודה גם לחברי מועדון החמש והסניף הצפוני על ההמלצות וליווי השיפוץ.

attachment.php?attachmentid=7767&stc=1&d=1360346930

attachment.php?attachmentid=7768&stc=1&d=1360346930

attachment.php?attachmentid=7769&stc=1&d=1360346930

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

• תוכן חדש...