רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנחנו משתדלים מדי שבוע לספק סיבה טובה למסיבה, מלבד המפגש עצמו. השבוע יאיר לוסטיג לקח על עצמו הזמנה ואירוח של בעלי הונדה CBX, אותו אופנוע שלפני שנתיים נספרו בארץ יחידות בודדות ממנו חווה עתה עדנה כשלמעלה מ 20 יחידות נעות כאן על הכבישים, רובן עם מיילים מעטים ובמצב תצוגה. זכינו לביקור של 9 אופנוענים יחודיים שכאלו. ה CBX של הונדה יצא לשוק ב78' עם תצורה לא שגרתית של 6 צילינדרים לרוחב בנפח 1,100 סמ"ק ועם 107 כ"ס היה לתקופת מה האופנוע הסדרתי המהיר בשוק, מאז החליף הכתר הזה כמה וכמה ידיים, ייצורו נמשך עד לשנת 82'. ואז הגיעה עוד נסיכה מהזן הנדיר והיפה כל כך:
הודעה אחרונה מאת יאיר לוסטיג, -
- 25 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
שלום לכולם! אני וחברתי התחדשנו בטרנספורטר 82 נוסע עם רשיונות אספנות והכל, לא הצורה הישנה העגולה אבל גם כן חמוד אני לוקח אותו מרמת גן לחיפה מחר (אם הכל יעבור בשלום ) זקוק לעזרתכם איפה יש מוסך טוב ואמין (לא חובה באיזור צפון) שלא קורע אותך סתם, כדי לעשות את כל הטיפולים הדרושים, כאלה שעושים אחרי שקונים רכב. פלגים פלטינות שמנים כבלים כיוונים...כל העסק בקיצור איפה אפשר לעשות צבע ופחחות ברמה בסיסית לא ברמה של שיחזור? וכמה מנסיונכם זה אמור לעלות? ובכלל כל מחשבה רעיון כל דבר אשמח לדעת בקשר לרכב הזה. בעיקרון הוא אמור לשמש אותנו לטיולים ולינה בשטח יש לנו הרבה תכנונים עבורו! יהיה כיף!!! תודה על הזמן!!!
הודעה אחרונה מאת MAR, -
- 4 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שבת שלום. לאחר שלשה חדשים בהם נבצר ממני להניע ולנהוג ברכב, הגיע אתמול היום מיוחל. היתה לי הנאה עצומה לרחוץ אותו, להדליק, להקשיב לרעש המנוע (וכן, הוא מרעיש...) להריח את אדי הדלק המסריחים/המוכרים, לחמם ולנסוע למפגש בדרך האהובה כל כך, בשבילי השדות המובילים לגעש. היה מפגש נחמד, לא המוני במיוחד, רוגע יחסית, והיו גם שנים שלשה תמהונים שהתחפשו. לא ברור לי מדוע. להלן כמה מקבצים לא ממויינים של תמנות מהמפגש אתמול. (אני מנסה להחליף את אריק צלמנו הקבוע רק להיום, באופן זמני ביותר).
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ביום שישי ה- 22/2/2013 נערוך משתה פורים כל אחד מביא משלוח מנות אישי ויחד פותחים שולחן כיד המלך. כולם מוזמנים, מומלץ בתחפושת - הכניסה חופשית. נפגשים בשעה 14:00 ב - טוביה, רח' שושן 8
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש מטען מצברים לרכבים שלי, יש המון סוגים, אשמח להמלצה על מטען זול עם חיווי לסיום טעינה, אין לי מושג מה ההבדלים ומה חשוב שיהיה, בדקתי בזאפ והמחירים מתחילים בסביבות 300 ש"ח ומעלה, באיביי אפשר להשיג בחצי מחיר, האם זה כדאי ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 127 תגובות
- 39.7 אלף צפיות
חברנו אסף כהן הגשים חלום (גם שלי...) ואסף אוטובוס מרצדס 303. הרכב אמנם משנת 1992 אבל המודל יוצר משנת 1974 עד שנת 1992.
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
-
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
השבוע נתקלתי בקונטסה וגיליתי שגם בתא המנוע שלה יש את האותיות המ כמו בקונטסה שלי מישהו יכול לספר לנו מה זה ?
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
חג פורים שמח לכולם
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 962 צפיות
חג שמח לכולם תמונות
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000816562
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
- 3 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
קמתי היום בבוקר שמח,גם כי פורים היום,וגם המוס שלי אמורה להשתתף בתהלוכת העדלוידע בפתח תקווה,,, .אך,אבוי,התנעה ובדיקת שעונים,ושעון הטעינה מראה 11 לא 14 ביום רגיל,,,,.נוסע לחשמלאי,והנ"ל פוסק ,אלטרנטור .אכזבה רבה,אך עדיף על פקק בשיירת העדלוידע. קיבלתי המלצה לשיפוץ בדש בגיסין פתח תקווה.אשמח לשמוע על עוד המלצות באיזור.ותודה למתנייה.
הודעה אחרונה מאת orinoko, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 737 צפיות
שבועת בכרמיאל מפגש שנתי 15.05.2013
הודעה אחרונה מאת oldspice, -
הסודות של אוטוקרס 1 2
מאת A110-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
הוא היה האיש שאחראי לפיתוחן של הסוסיתא 12, לכרמל 65, לפוני/דראגון ולשורה ארוכה של מוצרים נוספים, אבל עד עתה שמו נודע רק למתי מעט והתרומה הישראלית הבולטת ביותר למכוניות הפיברגלס - המרכב - נשכחה מלב. הצצה ראשונה למחלקת הפיתוח של אוטוקרס, אחרי למעלה מארבעים שנים: http://israelmotorindustry.org/secrets-of-autocars-israel
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חג פורים שמח
מאת ICM IS- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חג פורים שמח
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- 1 תגובות
- 633 צפיות
במידה ואתם בעלים של אלפא רומאו ורוצים לקבל מידע כמו: תאריך ייצור, צבע מקורי וכו', עומד לרשותכם חבר אישי יקר שלי בשם MARCO FAZIO, האימייל שלו: [email protected] ללמוד קצת על האיש והאהבה שלו למותג תוכלו לראות בסרטון הבא שצולם על ידי חברינו מארה"ב:
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 3 תגובות
- 886 צפיות
נתקלתי במקרה ברכב הנ"ל בשיטוטים באיביי והדימיון לפורד סיירה MK1 פשוט בלתי ניתן להתעלמות. האם זה דימיון בלבד ? או שהם למעשה רכב שיוצר בשיתוף עם מרקור ? מצ"ב תמונות להשוואה
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
חזרתי אתמול מסוף שבוע סוער, תרתי משמע, בפריז. למרות הקור והשלג הצלחתי לבלות יומיים בתצוגת הרטרומוביל 2013 שגם השנה כבשנים עברו היתה שווה את המאמץ. התמונה הראשונה ממחישה את שיתוף הפעולה של רכבת ישראל ברעיון. הכרטיס התור הענק, שזז מהר יותר ממה שהספקתי לצלם... הארגון הנפלא של אירוע היה מרשים.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
- 2 תגובות
- 842 צפיות
מעוניין לשפץ את המנוע מדובר בסאאב 99 1976 2.0 קרבורטור. מתעניין גם ביבוא אם מישו מכיר מישו עם פתרון נא להגיב תודה
הודעה אחרונה מאת haimy, -
דה שבו וכלניות 1 2
מאת IL 2CV CLUB- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
הכי צבעוני שיכול להיות בדרום הפורח
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
האם ישנו מקום בארץ שמוכר פלג שקוף לכיוון קארבורטור? תודה
הודעה אחרונה מאת igrinber, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=6i3mhLvd0pw
הודעה אחרונה מאת baer, -
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש לא מעט איטלקים שעבורם זה יום חג, כמו יום הולדת אישי לזכר האיש שהיה אגדה מוטורית, הוא החל דרכו באלפא רומאו עד שהחליט שהוא רוצה לייצר בעצמו את מכוניות המרוץ שלו. כשאני נוהג ב-308 שלי אני כל כך מבין את האמרה שלו שרדיו במכונית זה למי שלא יודע לייצר מנוע http://www.thebiographychannel.co.uk/biographies/enzo-ferrari.html
הודעה אחרונה מאת reuven, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. עקב מצב בריאותי של סבא אני מתחיל תהליך של עלייתו ארצה ולכן מתחיל למכור נכסים, לסבא רכב לאדה משנת 78 במצב מצויין ושמור להפליע וגם משמש אותו שם כרכב ראשי. ראציתי להביא אותו לארץ כרכב הספנות כי זה רכב יד ראשונה של סבא אני יטדע שיש כאן אנשים שמכירים איך להביא רכב לארץ ומה תהליך. יש לציין שקראתי אבל השאלה איך זה להביא מאוקריינה?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
קצת תמונות לפני ואחרי ...
הודעה אחרונה מאת idan92, -
סוף סוף החלום יתגשם רכב אמריקאי שתי דלתות 8 צילינדר הנעה אחורית כמו שצריך תמונות מיום הקניה
הודעה אחרונה מאת רותם גולן, -
- 2 תגובות
- 865 צפיות
שלום יש לי מרצדס 280se מודל 81 אני צריך עזרה במציאה של גומיה לחלון האחורי. ב-ebay קשה לי לדעת אם זה הנכון. בנוסף איך יודעים את סוג הבודי 123,126.וכו אצלי כתוב במספר שילדה wdb126012-12 ועוד משהו האם זה בודי 126? תודה
הודעה אחרונה מאת sk690106, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
פירקתי היום את הצמת תאורה מהרכב. וכל הפלאג מלא בזפת. והניקיון שלו פשוט יהיה סיוט. האם יש אפשרות לקנות פלאג כזה חדש? האפשרות השנייה זה להשאיר את הפלאג הנוכחי ולנקות אותו לקצר אותו ולעשות לכל אורות חניה וההמאותתים חיבורים כאלה ואת המה של הפנסים הקדמיים לקנות בנפרד ולחבר אוהת לפלאג H4. אשמח לעצה.
הודעה אחרונה מאת LION-MAN, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם! לפניכם שדרוג למסורת של צוות פיברקלאב! מכונית Mini Cooper S חדשה לחלוטין בקנה-מידה 1:9 (ממש בומבה של צעצוע!) מוצעת למכירה במכרז שכל כולו למטרה נעלה. המתנה האולטימטיבית לכל ילדון לרגל השנה החדשה שבפתח! המרבה במחיר לוקח את הפרס! ניתן לפנות גם בה"פ למעוניינים בעילום שם. כל הסכום ייתרם במלואו לעמותת "גדולים מהחיים". אנא, פתחו את הלב והכיס - כל הצדדים מרוויחים כאן והסיפוק יהיה רב. קדימה! אני שומע 300! 350! רגע... 400 מהאדון מאחור עם החולצה... שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת חולה~הגה, -
- 2 תגובות
- 746 צפיות
אנא עזרתכם במציאת קטלוג צבעים לפיג׳ו 504 שנת יצור 1980. חיפשתי אך ללא הצלחה . את מספר הצבע המקורי יש לי , אבל שוקל שינוי צבע. תודה איציק
הודעה אחרונה מאת izikh, -
ג'נטים פיז'ו 505
מאת 2pac- 1 תגובות
- 804 צפיות
שלום האם יתכן שעל הנאבות אין שפה בולטת למרכוז הגלגל, והג'נט מתחבר רק עם גוז'ונים ואומים? הרי כלל ידוע הוא שכשקונים חישוקי מגנזיום יש להשתמש בטבעות מרכוז אם החור בג'נט גדול מדי.
הודעה אחרונה מאת טל חסיד,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321