Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ אלטרנטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמתי היום בבוקר שמח,גם כי פורים היום,וגם המוס שלי אמורה להשתתף בתהלוכת העדלוידע בפתח תקווה,,, :bday:.אך,אבוי,התנעה ובדיקת שעונים,ושעון הטעינה מראה 11 לא 14 ביום רגיל,,,,.נוסע לחשמלאי,והנ"ל פוסק ,אלטרנטור :roll:.אכזבה רבה,אך עדיף על פקק בשיירת העדלוידע.

קיבלתי המלצה לשיפוץ בדש בגיסין פתח תקווה.אשמח לשמוע על עוד המלצות באיזור.ותודה למתנייה.

צביקה הר-נוי

14119

"החיים הם כמו נסיעה על אופניים - אם קל לך מידיי,סימן שאתה בירידה,,," :mm_wink:

פורסם

ממליץ על דש , לאחר בעיית טעינה במיני חשבתי שהבעיה היא אלטרנטור , נסעתי אלייהם ולאחר כמה דקות קיבלתי תשובה האלטרנטור תקין ,(הבעיה היתה משהו אחר) בקיצור אמינים .

פורסם

ראובן בפ"ת באזור תעשיה בכביש הראשי שיפוץ קומפלט באזור ה200 ש"ח למזומן בד"כ שירות במקום !

039309979 החברה מעל 45 שנה בתחום עושים גם ליפוף עוגנים ועוד...

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

יש בעל עסק בטירה שמשפץ אלטרנטורים וסטרטרים עבור מוסכים, הוא עושה עבודה מצויינת מניסיון, נותן לך אותו ממש חדש במחיר הכי זול שתמצא באופן משמעותי והשרות ממש אדיב.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
יש אצלך רגולטור נפרד?[/quo

כן,חיובי.

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
קמתי היום בבוקר שמח,גם כי פורים היום,וגם המוס שלי אמורה להשתתף בתהלוכת העדלוידע בפתח תקווה,,, :bday:.אך,אבוי,התנעה ובדיקת שעונים,ושעון הטעינה מראה 11 לא 14 ביום רגיל,,,,.נוסע לחשמלאי,והנ"ל פוסק ,אלטרנטור :roll:.אכזבה רבה,אך עדיף על פקק בשיירת העדלוידע.

קיבלתי המלצה לשיפוץ בדש בגיסין פתח תקווה.אשמח לשמוע על עוד המלצות באיזור.ותודה למתנייה.

הייתרון הגדול של ד.ש שהם משתמשים באלטרנטורים משופצים בחלקים מאוד מאוד איכותיים, (דלקו-רמי , בוש משופרים וכו') ולכן אפילו לפעמים האלטרנטו יחזיק יותר מאשר עם החלקים המקוריים, לי היה אלטרנטור שהחזיר "רק" 11 שנים אחרי השיפוץ שלהם! כאשר הגעתי לשפצו שם בשנית(כמובן לאחר שהתלוננתי שהוא הזחיק כל כך מעט זמן...) כולם צחקו ולקחו לי על השיפוץ השני סכום נמוך במיוחד.

אם אתה בוחר להגיע לשם, בקשר שעבאד יבחון לך את האלטרנטור הבחור אומן.

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

כן,חיובי.

החשמלאי היה מודע לכך? יכול להיות שהוא לא שם לב וצריך לבדוק עם רגולטור אחר.

אם תרצה יש לי אחד.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

תודה למשיבים.

פירקתי את האלטרנטור,ומסרתי לדש פ"ת.עבד,הפועל, פירק את האלטרנטור,ומייד ראינו שהדיודה שרופה.על הדרך,הוספנו ווסת פנימי.היום הרכבתי את האלטרנטור,ביטלנו את הווסת הישן(הרווחתי מעט מקום,,,,) והטעינה חזרה ל 14A.

לדברי שוקי,הבעלים,המעטפת של האלטרנטור,בנויה משני יחידות.אחת של פורד והשנייה מרכיב אחר,עם תותב ומאריך.רציתי להזמין חדש,עכשיו לך תסביר ל summit בטלפון איך נראה האלטרנטור,,,:roll:

יום טוב

צביקה

צביקה הר-נוי

14119

פורסם
תודה למשיבים.

פירקתי את האלטרנטור,ומסרתי לדש פ"ת.עבד,הפועל, פירק את האלטרנטור,ומייד ראינו שהדיודה שרופה.על הדרך,הוספנו ווסת פנימי.היום הרכבתי את האלטרנטור,ביטלנו את הווסת הישן(הרווחתי מעט מקום,,,,) והטעינה חזרה ל 14A.

לדברי שוקי,הבעלים,המעטפת של האלטרנטור,בנויה משני יחידות.אחת של פורד והשנייה מרכיב אחר,עם תותב ומאריך.רציתי להזמין חדש,עכשיו לך תסביר ל summit בטלפון איך נראה האלטרנטור,,,:roll:

יום טוב

צביקה

http://www.summitracing.com/search/make/ford/model/mustang/part-type/alternators-and-generators/year/1966/brand/powermaster

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

שמח שהחלטת ללכת לד.ש, עבאד רציני מאוד , אנא גלה לנו כמה עולה היום שיפוץ מסוג זה לאלטרנטור.

נ.ב

אולי יש להם את החלק המבוקש שם? הם מחזיקים מלאי גדול של חלפים חדשים ומשומשים

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם
תזמין POWERMASTER מחול

האלטרנטורים של פורד GEN1\2 לא להיט

GEN 3 סבבה

אין הצדקה להזמין אלטרנטור מחו"ל - סתם בזבוז כסף.

אפשר לשפץ אלטרנטור בארץ לכל סטנדרט רצויי - כי כל החלקים קיימים וזמינים .

ממליץ על יהודה גרינוולד "עלמה" - תושיה 18 - ת"א .

הבאתי לו את גשר הדיודות והווסת של האלטרנטור שלי והיה לו הכל.

פורסם
תודה למשיבים.

יום טוב

צביקה

אתה מתכוון למתח טעינה של 14V (וולט - יחדת מתח) ולא 14A(באמפר כשהכוונה לזרם ) !

פורסם
אתה מתכוון למתח טעינה של 14V (וולט - יחדת מתח) ולא 14A(באמפר כשהכוונה לזרם ) !

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:צודק,טעות שלי.

צביקה הר-נוי

14119

• תוכן חדש...