רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 עוקבים
- 4 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מצאתי את הערכה הזאת (הראשונה) http://www.alsacorp.com/products/chromefx/ יש יבואן של המותג הזה בארץ? במידה ואני אחליט להזמין את זה ישירות מהאתר, יש בעיה כל שהיא עם הנוזלים הכימיים שמגיעים בה במכס? זקוק לחידוש פגוש, מסגרות פלסטיק מסביב לפנסים ועוד כמה דברים. יש למישהו ניסיון עם הדבר הזה? עמידות לשריטות? עמידות עם הזמן? אש לכל מידע אפשרי בנושא.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 927 צפיות
אז מה היה לפני מועדון החמש? מועדון 5 אחר... פרסומות ב"העולם הזה " דצמבר 1979
הודעה אחרונה מאת udi, -
-
היי . מעוניינים לעשות קניה משותפת של כיסוי לרכב של חברת ספינלי דגם קליפורניה ??? כיסוי מעולה!!! לא חודרים מיים עם פתחי אוורור קטנים , היה לי בעבר והחזיק 7 שנים... המחיר 76 יורו פלוס משלוח שכמובו עלות המשלוח תשתנה בגלל הכמות..... http://www.spinellisrl.com/
הודעה אחרונה מאת yacovy, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מהנדס המנועים האגדי שעבד עבור אלפא רומיאו ופרארי הלך לעולמו היום לפני 7 שנים https://docs.google.com/file/d/0B1k5_Fb5X0c3TmRSaWRkLURkZ1U/edit?usp=sharing
הודעה אחרונה מאת [פנדוב, -
לדעתי היה אחד הפורומים היותר מכובדים ואייכותיים שהוקמו בארץ (אגב ,קיים גם בעוד ארצות בעולם)ותרם לי באופן אישי מיידע רב על רכביי שרירים אמריקאים, בעקבות התמכרותי בעבר לפורום הזה ולחברים שם רכשתי את הקמארו שלי שמלווה אותי עד היום ומרגשת אותי כל יום מחדש, הצטערתי מאוד כשגיליתי ביום בהיר אחד שהפורום המכובד הזה ירד/נפל ונאלצתי לשתף ולקבל מידע על רכבי בפורום אחר.אז מה היתה הסיבה לכך למעשה והאם יש מצב לקאמבק בעתיד?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
BX16 GTI 1989 1 2 3 4 7
מאת Citroën Visa-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 90 תגובות
- 19.8 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחרונה קניתי BX16 GTI. מדובר ברכב יד ראשונה (00 בעלים קודמים) שעבר 182,000 ק"מ. נרכש וטופל (ככה"נ בצורה טובה מאוד) ע"י אותו אדם במשך 23 שנים. כל התעסקות קטנה עם הרכב מתועדת והכל נמצא בארגזים, מתויק ומסודר! מדהים. קצת על הרכב; מדובר בדגם יחודי, מבוסס BX19 GTI שיועד למדינות שבהן נפח המנוע קבע את גובה המס. המנוע הוא B6D, זהה כמעט לגמרי לזה שמותקן ב205GTI 1.6. ה"GTI" הזה הגיע לארץ עם ארבעה חלונות חשמליים, מראה ימנית חשמלית, כסאות מהודרים מתכווננים בצורה לא שגרתית גם בכלי רכב עכשווים, נעילה מרכזית עם שלט, לוח שעונים מפורט, ג'נטים מגנזיום, פנסי ערפל, ספויילר "ספורטיבי", פגושים ספורטיביים, ארבעה בלמי דיסק ועוד. הרכב מבחוץ מצריך מעט אהבה בכל הקשור לפגושים, ג'נט…
הודעה אחרונה מאת honign, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
יהיו טעימות יין מהצפון באדיבות סמי. יהיה חם ושמח. מי שמעיז מתיז! פאב הטוביה רח' שושן 8 י-ם נפגשים החל משעה 14:00 להתראות - רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 1 תגובות
- 620 צפיות
למרות הגשם והקור חנתה ברחבה נציגות של רכבים, ממתינה בנאמנות שנסגור עוד שבוע במפגש חברים. קר ברחבה, חם בפנים. שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין-02.02.13 כל שבת ראשונה בחודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. במקביל למפגש ברופין נערך בשבת זו יריד 'ימי בנימינה' לעתיקות ואספנות , באזור התעשייה עמק חפר , 5 ק"מ צפונית לרופין. מארגני היריד הזמינו את חברי מועדון החמש להשתתף באירוע. למועדון יוקצה מגרש פנימי בתוך שטח היריד ובו כ- 20 מקומות חנייה. ישנו גם מגרש חיצוני לחנייה לבאי היריד. בשעה 13:00 , לאחר שיסתיים המפגש ברופין, תצא שיירה ל…
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 756 צפיות
כמה צריך? 2? או 4? רוצה להזמין היום בערב מ SUMMITRACING
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
נגנבה ב.מ.וו 76 E21 1 2
מאת idan92- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
E21 בעלת היסטוריה נגנבה לחבר שבכלל לא רשום כאן או במועדון 5. נגנבה לפני יומים ברחוב ז'בוטינסקי בבני ברק. מס רישוי 394-610 צבע פנינה כסף. הרכב מאד קרוב לליבו של בעל הרכב, בבעלותו מגיל 18 וכמעט 20 שנים אצלו, ומבקש לשתף ולהפיץ בתקווה להחזרת הרכב. ציטוט מבעל הרכב היי..לראשונה אני החלטתי לפרסם..(בגלל העין רע) בגלל שהרכב הזה לא סתם הרכב אלא הרכב שחוויתי איתו מלא חיים בלתי נשכחים מלא חוויות מלא זיכרונות מלא אהבה..וכמובן הרכב הזה מיוחדת..ומלא ניצוצים ..והרכב ב.מ.וו היה איתי מאז שקיבלתי רשיון נהיגה בגיל 18 עד היום ובטח תהיתם למה פרסמתי..זה למטרה אחת בלבד היא..ע ז ר ה ממכם רק ללחוץ לשיתוף לחברים ,למשפחה,לכל העם ישראל כמה שיותר מהר עד …
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת נמרוד_פוקוס, -
- 2 תגובות
- 620 צפיות
מחפש יחידת הזרקה של בוש למרצדס W123 או אם מישהו יודע איך להיתעסק איתה אחרי שפתחו אותה לגורמים אני אשמח למחיר טוב גם כמובן תודה
הודעה אחרונה מאת aronm, -
- 5 תגובות
- 910 צפיות
אני מחפש לקנות חלק לקדילק שנת 72 (משאבת דלק) המאבה עולה 30$, המשלוח 60-70$ לישראל למישהו יש חנות שמחירי המשלוח שפויים ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
ערב טוב לכולם. אני מחפש מקום לאחסן את הרכב שלי. רצוי שיהיה מקום סגור. כמובן שיש את האופציה של חנייון מסודר אבל פה מדובר כבר על סכומים גדולים. אם מישהו מכיר או שיש לו רעיון אשמח מאוד לשמוע. מחיפוש פה בפורום הבנתי שזאת בעייה נפוצה אצל בעלי התחביב הזה. חשבתי שאם נתארגן מספר אנשים נוכל לשכור ביחד מחסן. נכון שאידאלית נרצה מקום קרוב עם גדרות אבטחה מצלמות ביטוחים וכולי אבל כזה מקום יעלה לא מעט. אז הכוונה לחפש מקום בסביבות חיפה, כשהמחיר לרכב יהיה בשאיפה בסביבות המאה - מאה חמישים. אם מישהו מעוניין להצטרף ליוזמה אפשר להשאיר לי הודעה בפרטי. תודה!
הודעה אחרונה מאת pinny_l, -
שלום חברים, חשבתי שאולי בפורום הזה יהיה מישהו שיתחשק לו לקבל במתנה את המזכרת ההסטורית הבאה: המכונית - שימוש ואחזקה, מאת וייסברג וזוסמן, בהוצאת "ספריית השדה" 1962. אם כן תכתבו לי. [email protected]
הודעה אחרונה מאת אמירב, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
אני חושב לקנות אופל קומודור.מה אתם אומרים על האוטו??
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
-
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לדעת היכן ניתן למצוא בארץ ג'נטים מקוריים של רכבים ישנים, למשל תראו את התמונות הבאות: אלה ג'נטים מקוריים משומשים מ-אייביי של רכבים ישנים, והפלוס בהם שניתן למצוא מידות קטנות שהיו אז סטנדרטיות (ולפי דעתי, עדיף להשקיע בג'נטים כאלה ולצבוע אותם מחדש מאשר לקנות ג'נט סיני חדש, בהנחה שהג'נט המשומש תקין כמובן) באיזה מקומות בארץ ניתן למצוא? כי הבנתי שאי אפשר לקנות מאיי-ביי (ושלא נדבר על מחיר המשלוח אם זה היה אפשרי) תודה
הודעה אחרונה מאת sa_ka, -
- 7 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, לאחרונה יצא לי להתחבר עם יצרן דגמים של רכבי אספנות (בעיקר דגמי פרארי). מדובר בחברת CMC שמייצרת דגמי מכוניות בעבודת יד עם רמת פירוט מאוד גבוהה. אתר החברה: http://www.cmc-modelcars.de/en/index.htm יכול להיות שבמידה ותהייה התעניינות מספקת אוכל לנסות לקבל מחיר אטרקטיבי. מי שמעוניין מוזמן להגיב ו\או לשלוח לי הודעה פרטית. תודה.
הודעה אחרונה מאת edan82, -
- 2 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
העולם המוטורי הוליד יצירות עיצוביות מדהימות יותר ומדהימות פחות, אשר החלו כמכוניות קונספט וחלקן אף זכו להגיע לייצור סדרתי. מכירים באלו מעניינות? אירופאיות, יפניות, אמריקאיות, ישראליות וכו'? שתפו את כולם ליאור. הפייבוריטס שלי: ביואיק סנטוריון שנת 1956 שברולט קורבייר מונזה ספיידר ג'י.טי. ביואיק לה-סייבר שנת 1951 הפיירבירד III שנות החמישים מתישהו ...
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
סוף סוף אחרי הרבה התלבטויות קפצתי ראש למים. אחרי שיטוטים בפורומים וביד2 . מצאתי מודעה בפורום מקביל [תפוז]. על מכירת חיפושית 1600 השארתי הו"פ למוכר. ואחרי 4 ימים מורטי עצבים. הוא חזר אלי. הלכתי לראות וקניתי. הוא עמד תחת בניין מ 2006 . אחרי יומיים חזרתי עם מלך הגררים. גררנו לחצר. שטיפה. צמיגים חדשים. מצבר. אח"כ החלטתי לשלוח אותו לאישפוז. מלך הגרר חזר ולקחו לאישפוז. אחרי 0.5 יום - הניע בניסיון שלישי כמו גדול. נשאר עוד יומיים כדי להחליף מה שצריך. ומה שלא צריך. לפי בקשתי. אישור תנועה זמני. וחזרה הביית כמו גדול מסע מופלא של כ50 ק"מ. מחר בעז"ה טסט
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים בוקר טוב, כחלק מהשיפוץ של המנוע (אשר יתועד ויעלה ממש בקרוב ...) נתקלנו בצורך למכווץ רינגים, האם יש משהו שמוכן לעזור ולהשאיל את הכלי לסופ"ש בכדי שנוכל לכווץ את הרינגים הסוררים? (קוטר הבוכנות 75 ממ) תודה מראש לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מתוך עיתון ה טלגרף
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
לאחר הרבה עבודה הרכב מניע ונוסע ,הזמנו לרכב כל חלקי העץ מקורי ואורגינל ,הוזמנו עדשות לפנסים ועוד חלקים להיו חסרים ועכשיו הרכב נכנס לפחחות והכנה לצבע והרכבתו מחדש המשך יבוא.......
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, מה יותר כדאי ? אברול למנוע הקיים והרחבה עד כמה שאפשר או שינוי למנוע 1.3 ?
הודעה אחרונה מאת Asi, -
-
- אחראי פורום
- 12 עוקבים
- 383 תגובות
- 105.8 אלף צפיות
הנחיות הקשורות לפרטיותם של בעלי רכב ניצפה: * נא לציין רכבים שאינם רכבי אספנות משופצים ומסודרים, אלא רכבים שאינם בשימוש / מוצעים למכירה. * אין למסור מיקום מדוייק אלא אזור או שכונה. המעוניינים בפרטים נוספים מתבקשים לפנות בה"פ למפרסם ההודעה. * בעלי רכבים שצוינו בשרשור והמעונינים להסיר אותם מההודעות, מתבקשים לשלוח למנהלים ה"פ ונסיר את הרכב האמור. השירשור מהחודשים אפריל-יוני נמצא כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=370283
הודעה אחרונה מאת erand70, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שישי והשמש מחייכת אלינו. רחבה מלאה סוכריות, בלון אחד שעף ובני ל. חוגג חצי מהגיל הרשמי של הברכות!
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
שובו של הגלבוע 1 2
מאת A110- 3 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
הגלבוע-טרייומף, עוד כשלון מהדהד של אוטוקרס, חוזרת אלינו אט-אט. לפני כמעט חודשיים שלפה חבורת פיברקלאב את הגלבוע המרוטה הזו, תוצרת ספטמבר 1967, ממעבה היער בחדרה (טוב, על עוביו של יער חדרה אפשר להתווכח). בימים אלו החל השלב הראשון בשחזור, במסגרתו נשלח המרכב אחר כבוד לטל פיברגלס (אין קשר משפחתי) מכוכב יאיר. לטל פיבר' יש נסיון מסויים, 48 שנים בלבד, בשיקום מרכבי פיברגלס עבור אוטוקרס. אחת עבודות הפיבר' המעניינות יותר שבוצעה, אי אז בשנות השישים או בתחילת השבעים, היתה הפיכת הסברה ספורט ל- 2+2 מאורכת, עבור גברת נתנייתית. לפניכם תזכורת אחת מהיער, וכמה תמונות של מרכב הגלבוע כעת. המשך יבוא!
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מדוע בשנת 76 כמדומני היא קיבלה דש בורד חדש יותר מודרני עם לוח שעונים מלבני, וכבר אחרי שנה בערך חזרו לדשבורד הישן וללוח עם 3 שעונים?
הודעה אחרונה מאת izikh, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 929 צפיות
פורסם במעריב http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/432/432.html?hp=1&cat=402&loc=72
הודעה אחרונה מאת צ'יף1583435475, -
-
מי מחובר 58 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 259 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Style
- benny62
- McV
- יש לי סילברדו
- שי
- Ctzvi
- om2
- yohai71
- Shay Shd Dave
- ArikC
- osheri
- Jeka88