רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
רישום רכב אספנות
מאת גיל-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, 1) השנה סוף סוף אני יכול להעביר את המיני לאספנות, אבל ברישיון הרכב תאריך הרישום הינו יולי 1983. אם אלך עכשיו למשרד הרישוי ואמיר את הרכב לאספנות, אלך לעשות טסט (כי אני כבר צריך) האם שוב בעוד חצי שנה (יולי) אצטרך לעשות שוב טסט ורק מאז טסט פעם בשנה? 2) האם רכב שרשום כאספנות, מושבת (ללא טסט) והרישיונות אינם מופקדים צובר חובות רישוי שנתיים? תודה
הודעה אחרונה מאת YLKLN, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. בזמנו נוהלו פה מספר שרשורים מקוממים על שחרור רכבים מהמכס ותשלום סכומי כסף שאינם ריאליים. מי שזוכר את משרד השמאות זלטין וכו' וכו' .. ברבעון האחרון של 2012 שוחררו מספר לא מבוטל של רכבים מהמכס, ידוע לי על שלושה מקרים שבהם המכס העריך את שווי הרכב בדרך בית הלל ( המחמירים ). בגין אלפא GTV שנרכשה ממש בזול בארה"ב ( מצב 4.5 ) התבקש המייבא לשלם פי 2 ממחיר הרכישה. בגין קרייזלר ישנה ( אבל יוקרתית ) כנ"ל . ומדובר על עשרות אלפי דולרים . הערעור כנראה בדרך. בגין מרצדס SL מסוף שנות השבעים במצב סביר התבקש המייבא לשלם סדר גודל של 60000 ש"ח. יש לכם עדכונים וחוויות מהמכס בתקופה האחרונה ? דרך אגב, ידוע על מקרה נוסף לפני מספר חודשים שהשמאי המכס העריך רכב יוקרתי…
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
אל קמינו שנת 79 V8 350 קיובק
הודעה אחרונה מאת idan&HGT, -
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום. ברשותי מרצדס 450slc, מבקש המלצה למוסך בצפון. תודה מקרב לב. גולן
הודעה אחרונה מאת הללי, -
- 2 תגובות
- 805 צפיות
אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא בארץ שמשת חלון דלת ימין לפגודה (מרצדס SL230). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
התחדשתי היום בעוד רכב נדיר ! סנבים אלפין 1961 יחידה בארץ קונברטבל +גג קשיח
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 1 תגובות
- 895 צפיות
מסתבר שפז'ו מציגה את קטלוגי החלקים למכוניות הקלאסיות שלה (203 עד 504, לא תמיד כולל הדגמים המסחריים) חינם אין כסף, באתר הזה. פרט לשימוש כחומר רקע, בפז'ו מציינים כתובת אי-מייל ([email protected] במוזיאון החברה) כמקור אפשרי להזמנת חלקים. ועוד משהו: לא מצאתי אתר מקביל לסיטרואן. כמה תצלומי מסך מצורפים. לשימושכם הפורה!
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 654 צפיות
הוחלט להקפיא את הרשיונות לאולדסמוביל מכיבן שהמצב יותר גרוע ממה שחשבתי ובעוד 3 חודשים יש טסט. במידה ואני מקפיא עכשיו את הרשיונות ו"מפשיר אותם" עוד נגיד חצי שנה או 8 חודשים, האם התשלום של האגרה יהיה רק חצי מהסכום או שהסכום יכלול את 2 האגרות(גם את זאת שאני אמור לשלם בעוד 3 חודשים וגם את החדשה?)? תודה.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אין צורך במילים..... Vimeo Embedded Video &server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" />&server=vimeo.com&show_title=1&show_byline=1&show_portrait=0&color=&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="570" height="360">
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 11 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום לכולם . אני יוצא לגרמניה מהלימודים למפעלים של פורש BMW ועוד כמה בגרמניה . איפה יש מוזיאוני מכוניות ישנות בגרמניה ? תודה לכולם .
הודעה אחרונה מאת yairw, -
צבעי עור...
מאת jlavi2002- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חייב לחדש את מושבי העור בוולו 164. היכן קונים צבעים לצביעת מושבי עור (האינטרנט מלא בעבודות כאלו DIY ) ? תודה.
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים. לפני כחצי שנה מישהו נכנס בי מאחורה ושינה לי את צורת החיפושית שלי. הרכב משופץ ברמה גבוהה ושווה לפי הערכת שמאי של לוי יצחק כ 60000 ש"ח הנהג הודה באשמה והרכב תוקן. עד היום חברת הביטוח של הפוגע שילמה לי רק חצי מסכום התיקון וההתנהלות שלהם די מחפירה. הנזק לרכב נאמד ב 20000 ש"ח. שאלתי היא האם אני יכול להגיש תביעה נוספת נגד הנהג או חברת הביטוח שלו על ירידת ערך אספני? התיקון נעשה ברמה טובה, אך יש הבדלים בגוון הצבע וחלקי החילוף שהורכבו לא מתקרבים באיכותם לחלקים הגרמניים שהיו לי ושלא ניתן להשיג אותם יותר. בשורה התחתונה הרכב לעולם לא יחזור להיות כמו שהיה. מה אני עושה??? בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
- 21 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי בדרום המפגש הקרוב יתקיים בשבת - 12.01.13- בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום ובכלל. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת יניב רז, -
אירוע קהילתי-מועדון החמש ישתתף בחגיגות ה-100 להיוסדה של כרכור-האירוע נדחה ל-4.1.13 1 2
מאת מועדון החמש- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אירוע קהילתי של מועדון החמש מועדון החמש ישתתף בחגיגות 100 שנה להיווסדה של כרכור. האירוע הפותח את החגיגות יתקיים ביום שישי, 21.12.12, בביה"ס כרכור, בין השעות 10:00-13:00 ובמרכזו תערוכה פתוחה וחווייתית לכל 700 תלמידי ביה"ס והוריהם ותושבי פרדס חנה וכרכור שירצו לקחת בו חלק. בית הספר כרכור הוא ביה"ס ממלכתי קהילתי שהוקם בשנת 1927, הידוע באירועים ובפעילות קהילתית ענפה, אשר במסגרתה מתקיימים השנה מספר אירועים לציון חגיגות 100 שנה לכרכור. כתובת ביה"ס- רח' המייסדים 73 פרדס חנה- כרכור, בכיכר המרכזית של כרכור. מועדון החמש יציג בתערוכה כ-10 רכבי אספנות בין השעות 10:00-12:30, בחצר ביה"ס. יש להגיע לסידור התצוגה בש…
הודעה אחרונה מאת Mustang 65, -
- 2 תגובות
- 880 צפיות
"כך ראינו" שווה לעקוב אחריהם בפייסבוק , יש שם דברים מעניינים ומרתקים מאוד.
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
באיזה שנה הגיע החיפושית לארץ ביבוא סדיר? האם הגיעו לארץ חיפושיות עם חלון חצוי?
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 919 צפיות
סתיו סגרירי, שלכת ומכונית ספורט אחת לבנה בצילוי אוירה נהדרים. http://www.motor-klassik.de/bilder/triumph-gt6-im-fahrbericht-poor-mans-e-type-4143605.html?fotoshow_item=2#fotoshow_item=0 למי שתוהה, GT6 היתה גרסת קופה סגורה על בסיס הספיטפייר, עם מנוע 6 ציל' טורי בנפח 2 ליטר(סביב 100 כ"ס, בתלות בשנתון)עם עיצוב כזה, לא בכדי כונתה המכונית E טייפ לעניים. האם מישהו נתקל ב-GT6 בארץ?
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לא יודע אם דובר כאן בעבר, אבל מה אומרים על הפטנט הזה ??.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשתי היום בקטנוע רוסי בשם קארפטיי 50 סמ״ק . השאלה היא איפה אני יכול למצוא service manual ספר רכב לקטנוע הזה ? אין גם לי בעיה שהוא יהיה ברוסית , מחיפוש זריז ברשת מצאתי רק מכירות של הספר בebay. ולחפש ברוסית אין לי אפשרות כרגע .! אשמח לכול עזרה ממכם . תודה !
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מועדון החמש מזמין להשקת פיז'ו מסחרית D4A, משנת 1956 ב"קניותר" בנס-ציונה ב-02.11.12 1 2 3 4 5
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 68 תגובות
- 13.9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת פיז'ו מסחרית D4A, משנת 1956 הרכב שופץ ע"י חבר מועדון החמש – נועם חצרוני בסיועו של חבר המועדון בני לוי את ההשקה יארח מפגש השפלה ברחבת החנייה של ה"קניותר" בנס- ציונה (החנייה בגב ה"קניותר"), כניסה מרחוב ביל"ו, ביום ו', 02.11.12, בשעה 16:30. האירוע בחסות קבוצת לובינסקי – יבואנית פיג'ו וסיטרואן ובחסות עיריית נס- ציונה נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת פיז'ו מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל : …
-
- 32 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
עלה לנו רעיון לאגד במפגש אחד מספר מועדוני רכב ויצא מפגש מדהים, הפנינג מוטורי אמיתי, המועדונים שחגגו היו: החיפושיות, סובארוהוליק, סאאב, דוקאטי ואלפא קלאסיק, הגיעו עוד מספר רכבים מעניינים, היה במקום קהל רב שנהנה מהמחזה ומהחוויה. תודה לאומי, לאורן קיפניס, ליאור בנאי ולארז גל על העזרה והארגון, תודות לכל מי שהגיע, זאת היתה פתיחת שנה אזרחית מקסימה. אני אישית הייתי עסוק מאוד "בדיבורים" ולכן לא צילמתי הרבה.
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 2 תגובות
- 951 צפיות
שלום, אני מחפשת טנדר עבודה ישן לצילומים שיתקיימו בשבוע הבא. עדיפות לטנדר מדגם ישן - ענתיקה, מלוכלך ועם אופי, הצילומים תמורת תשלום. לפרטים: [email protected] 054-5777483 תודה, מיכל
הודעה אחרונה מאת Sagie Keinan, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לחברים,מעוניין לדעת אם יש בארץ סיטרואן DS ?
הודעה אחרונה מאת guy975, -
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום לכולם התחדשתי בכלי מעניין ויש לי מעט פרטים עליו, מעט מדי... נאמר לי שמדובר בכלי בעל ייעוד צבאי מהעבר, אשר היה מוצנח במקביל לצניחת הלוחמים כשחלק מחלקיו מפורקים, הוא מורכב תוך רגע בשטח לצורך רכיבה לעבר השקיעה (של אחד מהצדדים הלוחמים..) מישהו מזהה? מכיר? יכול לשפוך אור? תודה! ליאור. ככל הנראה, הזווית של המזלג היא כזו והוא לא עקום...
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מילכתחילה הוחלט שטיול החרף יתקים בכל מזג אויר. ואכן, עם תחזית של סערה, לא היססו כעשרים "קשישים" ויצנו היום בבקר לבס קצת בבץ, מיזרחית לשהם לארך קו 400 עד מירבת רגב מעל מחלף ענווה. חלק לא קטן ג'יפים פתוחים ללא כסוי צד, והוה גם אחד פתוח לגמרי. היה קר, רטוב, ובוצי. אה...כן ...והיה כיף גדול. אריה
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 639 צפיות
מישהו יודע מה התפקיד של הדבר זה? ואם הדבר הזה משפיע על זה שחגורות הקדמיות שלי לא ננעלות במשיכה?
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 3 תגובות
- 981 צפיות
שלום חברים ברצוני לייבא בזמן הקרוב רכב מארה״ב לארץ. ברצוני לייבא שברולט קאמרו 74-81 או פונטיאק פיירבירד 74-81. שאלתי היא מה ההבדלים בין הפיירבירד לטראנס אם? ועוד שאלה יש לי דוד שגר בניו יורק האם זה יכול להקל עליי את היבוא (חשבתי שהוא ירכוש את הרכב עבורי ואני יקנה ממנו את הרכב)? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת idan&HGT, -
שלום לכולם, אולי זה יעניין את חובבי האופנועים שבינכם: הונדה CBX (6 צילנדרים), שנת 1979 (עוד מעט אספנות). לאופנוע 1900 ק"מ בלבד . המוכר מוכן לעזור בשינוע לכל מקום בעולם (ואם מישהו מכם באמת מתעניין, אשמח לסייע בכל דרך אפשרית כנציגכם בניו זילנד). כזה דבר לא רואים כל יום. מודעת המכירה המקורית. בהחלט מעניין. (1$ ניו זילנדי= בערך 3 ש"ח)
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
ערב טוב, (מקווה שלא ימחקו לי את הודעה הפעם) מסתבר שאין להשיג חלון קדמי לפונטיאק לה-מנש 1973 4 דלתות. מצאתי חלון שכזה בארה"ב , האם צריך אישור משרד התחבורה לחלון שכזה ומה עוד צריך לדעת בנושא לפני שאתחיל להביא אותו לכאן. בתודה מראש, אמיר
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
באמת שלא ידעתי שיש מנוע כזה 5.7 350ci דיזל http://www.youtube.com/watch?v=ltmAF_A_3PU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=HNK9522jd_I דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=LTOKos51eo8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321