רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 912 צפיות
האם ניתן להפריד (במכוניות אמריקאיות משנות ה-60 כמו זו שבתמונה) את השאסי מגוף הרכב? גוף פה שילדה שם.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
לקראת הסיור במזכרת בתיה שבו גם יערך סיור בסדנא של חיקה רציתי לכתוב כמה מילים על האיש. חיקה גדל ברחובות והקים שם מוסך (בהתחלה של טרקטורים ומשאיות ולאחר מכן עבר לפרטיות). הסיפור האמיתי התחיל כאשר חיקה יצא לפנסיה וסגר את המוסך. הוא העביר את כל הכלים והאביזרים מהמוסך לחצר ביתו ושם התחיל לבנות רכבים מאפס. בין השאר הוא בנה רפליקה מדויקת לילדים של ג'יפ 42 (נדמה לי בקנה מידה של 1 ל 3). את המנוע הוא לקח ממנוע של מרסס ישן (אחרי ששיפץ אותו כמובן) ואת שאר החלקים (גיר, דיפרנציאלים, קפיצי עלים וכו הוא חרט ובנה לבד. הוא גם בנה רכבי פורמולה 3 אחת על בסיס מנוע של קורטינה (שהושכב בזוית על הצד כדי שהדרייב שאפט לא יעבור בין רגלי הנהג....) ועוד אחת על בסיס של NSU 4. יש במקום…
הודעה אחרונה מאת קובי קליין, -
מזל טוב אנחנו הופכים לאספנות גאה להיות הבעלים של שרמנט אספנות היחידה בארץ.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
שיפוץ מרצדס
מאת gugla- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום הנכבד. לאחרונה רכשתי מרצדס 230 שנת 72 . אני צריך מכונאי ע"מ להרכיב את המנוע וחלקיו ( הוא קצת מפורק ולי אין מושג בעניין ) . האם מישהו יכול להמליץ על מכונאי טוב שיודע ומכיר מרצדסים . ( הבנתי שלא כל מכונאי יודע לעבוד על מרצדס ) . אשמח לתשובות . תודה . אסף
הודעה אחרונה מאת gugla, -
- 0 תגובות
- 658 צפיות
אני נהנתי לראות, - מאוד מקצועיים! http://www.youtube.com/watch?v=X8f-c9S0p14&feature=fvwp&NR=1 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 2 תגובות
- 841 צפיות
מדובר בסוג קרבורטור של חברת PIERBURG 2E מקורי של גולף 1.6 לאחר פירוק הקרבורטור כולל כול הצינורות הוואקום אני לא זוכר לאיפה כל דבר הולך , רציתי את עזרתכם פה . הם אפשר בבקשה שירטוט לאיפה הולך כל צינור . תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
שלום רב לכולם, אני מנסה לאתר את תושבות למשענת הראש ברכב שברשותי (אאודי 80 1985) מאין בית מפלסטיק עגול בצבע שחור שאליו מולבשות הכריות ראש האחוריות- מישהו יכול לעזור לי כיצד הם נקראים באנגלית על מנת שאוכל למצוא כאלו ב -EBAY תודה.
הודעה אחרונה מאת maor/z, -
- 6 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם. ברשותי פורד אסקורט דור ראשון. כאשר אני פותח סוויט'ץ למצב (ON) שנורת לחץ השמן ונורת האלטרנטור נדלקות, המחוג של חום המנוע מטפס עד למקסימום ואפילו עובר אותו (כניראה מקבל התנגדות שגויה?) יש לציין כי הרכב קר לחלוטין כאשר זה קורה, לכן לא מדובר בהתחממות! אלא תקלה. החוט שמתחבר ליוניט של החום מנוע סדוק מחום המנוע אך לא נוגע במינוס, הוא עלול לגרום לבעיה? לפני שאני נכנס לעובי הקורה של התקלה אשמח לטיפים ועיצות. נדב.
הודעה אחרונה מאת nadavboblil, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 652 צפיות
מנתונים ממשרד התחבורה עולה כי עם פתיחת תוכנית הגריטה ב2 לדצמבר נגרטו בתקופה של 14 יום 1,377 כלי רכב . בהתבסס על התקציב מהעונה שעברה שבה נגרטו כ50 כלי רכב ביום מדובר בעלייה משמעותית ומעודדת . יש לציין כי משרד התחבורה הקציב סך של עשרה מיליון שקלים לכ3000 מכוניות , מספרם המוערך של כלי הרכב הזכאים להשתתף בתוכנית הגריטה הם כ30,000 .
הודעה אחרונה מאת yuvk, -
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
הבן שלי ואני על סף סיום שיפוץ בסיסי של פיאט אונו מודל 93 שהוותה למעשה טריגר לשיגעון. בגלל שהחלטנו לעבור לרכב אחר היא לא תזכה בפחחות שהובטח לה ותסתפק בוואקס (סך הכל הצבע בסדר ואין חלודות). ההתלבטות בעקרון בין bmw סדרה 3 משנות ה80 לבין אלפא ספרינט (אם הייתי יכול הייתי הולך על אמריקאית ספורטיבית או gtvשל אלפא). השאלה שלנו באיזה מכלי הרכב יש זמינות חלפים גבוהה יותר? איזה רכב עדיף לנו ככרטיס כניסה ( הפיאט כמו לגו) ובכלל תמיד נשמח לטיפים. יותם (הבן) וינון
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
מועדון החמש מזמין לאירוע משולב-השקה לאלפא 68 וקבלת פנים לשברולט 51 בנוקיה ב-14.12 1 2 3
מאת מועדון החמש- 42 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע משולב: השקת אלפא רומיאו ג'וניור 1300, משנת 1968 קבלת פנים לשברולט פיקאפ משנת 1951 (התמונות להמחשה) ALFA ROMEO JUNIOR 1300 1968 CHEVROLET PICKUP 1951 בבעלות חברי מועדון החמש – טליה ברוקנר וגדי ליבוביץ' ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בסמוך להיכל הספורט נוקיה, שכ' יד אליהו תל אביב, ביום ו', 14.12.12, בשעה 16:15. אם ירד גשם האירוע ידחה ליום שישי 04.01. נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת אלפא ושברולט מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע…
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 43 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר מספר חודשים בהם חיפשתי רכב אספנות שישמש אותי לנסיעות לא ארוכות בסופי שבוע (כאשר החיפוש התמקד בסיטרואן דה שבו / דיאן) רכשתי היום פורד אנגליה שנת63. הרכב במצב נסיעה אך יש כמה דברים לסדר ולכן הועבר למוסך ליישור קו. מבחינה ויזואלית, לעניות דעתי, הרכב נראה טוב... ועכשיו, לשאלות: 1. באיזה דלק מומלץ לתדלק? 2. למיטב ידיעתי האיסור על נסיעה בין 7-9 אינו תקף ביום ו. האמנם? 3. כמה אמור לעלות ביטוח צד ג? 4. האם יש לכם עצות / המלצות מהיכרותכם את הדגם? תודה מראש, דין
הודעה אחרונה מאת נדב50, -
לאחר שנה של מלחמה עם משרד הרישוי ועוד גורמים ולאחר שיפוץ של 3 חודשים של החלפת פנים הרכב ,כל מערכת חשמל ומכונאות השבוע הרכב יהיה מוכן סוף סוף לטסט !!! אין לי מילים אני מרגיש כמו אב גאה שנולד לו בן . תמונה אחד שווה אלף מילים . נתן
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לוויליס שלי חסר הגריל הקידמי. באורגינאל הוא בא עם רשת שנראה שאפשר למצוא דומה במקום שמוכרים רשתות. למישהוא יש רעיון היכן? תמונה מצורפת,כפי שיש במקור. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 12 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
ביום שישי 14/12/12 הזדמנות אחרונה בהחלט לחגוג בין אספנים בי-ם, באווירה סופנית של הכל מותר... נפגשים בשעה 14:00 ועד שנמאס, בפאב הטוביה רח' שושן 8 י-ם תירוצים למלאך המות...אל תגידו לא ידענו. - רן
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 924 צפיות
פורסם היום בYNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4319077,00.html
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היי יש לי רנו 21 במצב מעולה ידנית מנוע 1700 והייתי רוצה בכלל לדעת כמה מכם מכירים עוד כאלה רכבים כי כמעט ולא נתקלתי בכאלה והיחידה שנתקלתי בה קניתי אותה לחלקי חילוף .. האם מבחינת שווי יש עניין לשמר אותו עד לאספנות או בכלל ? ונתקלתי ביו טיוב בכאלה טורבו השאלה אם כדאי לנסות בכלל להסב אותה לטורבו איך עושים את זה ומאיפה משיגים ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- 8 תגובות
- 895 צפיות
באו אנשים טובים ומכוניות יפות
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 0 תגובות
- 654 צפיות
בצבע שחור/זהב ופילטר אויר אבדו היום בהצהריים באזור כביש 5, כביש 4, כביש החוף באזור השרון/תל אביב אם מישהו מצא אודה אם יצור איתי קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת danש, -
סמל סוסיתא12 1 2
מאת אבי38- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
יצור סמל סוסיתא עצמי
הודעה אחרונה מאת דב קרדו, -
עכשיו זה רשמי, חיפושית 1973 1300 הצטרפה כדת וכדין למשפחה! למה קניתי? כל הסיבות היו נגד אבל....אחרי שעקבתי אחריה במשך 5 (חמש) שנים וראיתי כיצד היא מדרדרת לאבדון החלטתי להציל אותה, כשתראו את התמונות תבינו! הייתי חייב להציל אותה, פשוט חייב! לא היתה ברירה אחרת, החיפושית הזו תחזור לכביש ובגדול, המטרה העיקרית כרגע היא שיפוץ דל תקציב למעט חלקי בטיחות וצמיגים שם לא אחסוך מאום, כל השאר יהיה עבודה עצמית, ובעזרת חברים! כבר עכשיו נתרמו עבורה מס' חלקים ע"י ידידים וחברים, והובטחה עזרה מכאנית ע"י חברי הסניף הירושלמי, מדובר יהיה בפרויקט משותף בו נוכל כולם ביחד ללמוד על בשרינו באופן מעשי את רזי שיפוץ המכונית, הדרכה תעשה ע"י הגורו בעצמו, חלקים יגיעו מכל המקושרים כך שבעוד זמן מה נו…
הודעה אחרונה מאת דניאל לוי, -
זהוי קטנוע
מאת frik- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
אשמח לדעת אם מישהו יכול לזהות את הקטנוע בתמונה. בתודה,חן.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
הפעם היה מפגש קטן, לא ויתרנו על מפגש למרות צפי נמוך מראש. נפגשנו במקום הישן של מפגש השרון, ליד צומת רעננה - כפר סבא. חברים חדשים
הודעה אחרונה מאת Simply Nuts, -
אז היום בבוקר חתמנו (העברת בעלות) זה בעך החלום שלי כבר משנת 2009 שלראשונה ראיתי את הרכב בסרט מהיר ועצבני 4 בתחילת הסרט וישר נדלקתי עליו. הביצועים פחות מעניינים (למרות שבשבשניהם יש מנוע 3. רציתי בדיוק כזה. אומנם שם היה ביואיק GN אבל הצורה אותה צורה. ולאחר שעשיתי כמה סיבובים בביואיק של חבר ביואיק לסייבר הבנתי שזה פשוט ה-דבר. והינה היא כאן. זאת הכלה. מנוע 3.8 V6 גיר אוטומטי 3 הילוכים. במצב מעולה + עד עכשיו ראיתי 4 רכבים בעלי מנוע 5 ליטר כמו שרציתי. והמצב שלהם היה ממש בקרשים. לאחר שהתפשרתי על V6 זאת הייתה הבחירה הראשונה ואחרונה
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 0 תגובות
- 986 צפיות
צילמתי ביום בו באתי לשחרר את האופנוע מול המכס, 2.3.2011 (ביום בו איבדנו את טל שביט) אם מישהו יודע מה עלה בגורל המכוניות אומללות האלה, אשמח אם יכתוב.
הודעה אחרונה מאת danש, -
שיפוץ רולס רויס
מאת all- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפני כשנתיים ייבאתי רולס רויס 77. הרכב במצב נסיעה סביר אפילו עובר טסטים בלי בעיות אבל עדיין זקוק לטיפול רציני. לא הייתי רוצה להפקיד רכב כזה בידי מכונאים שלא מבינים בו דבר. האם יש למישהו המלצות?
הודעה אחרונה מאת all, -
- 0 תגובות
- 734 צפיות
אבקש לדעת מי מכיר את "גאלו" בעבר ישב ברשפון,כיום נמצא בהרצליה,בגבעת עמל. עובד הרבה עם חיפושיות.
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום חברים, לחבר יקר נגנבה ווספה PX200E שנת 82 עם סירה. הווספה צבועה בצורה מיוחדת ובולטת - מצורפת תמונה. נגנבה בלילה שבין 20.10 ל-21.10 ממרכז תל אביב. מספר הרישוי של הווספה: 70-119-82 מספר שלדה: VZX1T109708 מספר מנוע: 0142783 מספר שלדה של הסירה: 01719074 כל מידע או עזרה יתקבלו בתודה! נחום 054-5211658
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אחרי שנושא החלודה הסתיים וירד מסדר היום, הגעתי לא מזמן לשלב הבא והוא המנוע. בדיון שפתחתי בעקבות ההתחממות של הרכב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=454038 הועלו מספר השערות כאשר אחת מהן הייתה "המנוע לא מכוון כראוי". אז עשיתי כיוון שסתומים, סידרתי את מקדם ההצתה שהיה מחובר לנק ואקום לא נכונה, והיום תזמוןהצתה. ע"פ הספר התזמון הנכון הוא 6 מעלות. הרכב היה מכוון על 25 מעלות. שיניתי ל-6 מעלות וההרגשה הייתה אנמית, כאילו חסר לו כוח. הגעתי למוסך, ושם נעשה תזמון הצתה בעזרת האוזן ולאחר בדיקה תזמון ההצתה עמד על 12 מעלות. יש לציין שבאף אחד מהסט-אפים הרכב לא צילצל. וגם עכשיו אני לא מרגיש שינוי מ-12 לעומת 6, ובנינו גם לא בין 25 שהיה. בזמן הס…
הודעה אחרונה מאת מאך1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
בתחנות הדלק אזל תוסף הדלק איכן ניתן לקנות? לרכב אספנות כמובן תוסף עופרת
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 143 אורחים (הצג רשימה מלאה)