Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ פגו 405 MI 16 שנת 1990

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4944 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 124
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את ההספק שהוציא ה-16 M היום מוציא כל אוטו סבתאות. בשביל מה להשתגע לחפש חלקים ? (ואם הזכיר אנגליה - הוא למיטב זכרוני הורכב שם והיה סמל לאי אמינות כך שכנראה ייצטרך חלקים ולא נזכיר את החיוך שהעלה כשניסו להזכיר את שמו ליד סיירה קוסוורת).

פורסם

נו, הנה הגיע משבית השמחות.

נתן - לדעתי הרכב שלך לא פחות ממרשים ! מרשים ביותר !

נשמח כולנו אם תוכל לפנק אותנו בתמונות נוספות של הרכב (גם פנים הרכב + תא מנוע).

alfa 156 2.5.

פורסם

אל תתבלבל, מחלקת הספורט של פג'ו הוציאה תחת ידה כמה וכמה יצירות מהנות לנהיגה

ספורטיבית, ללא קשר להספק המנוע, לכל משאית ממוצעת היום יש הספק גבוה יותר אז מה?

אם ללכת אם הראש שלך אין גם טעם לשפץ 205 GTI כי כל רכב הסעות מגיע לאותם ביצועים

כנ"ל לגבי שאר רכבי האספנות!

אגב רכב שעבר סדנת השבחה אצל היצרן במקור, מחלקת ה-M של BMW או במקרה הזה

של אוכלי הצפרדעים, שווה מאד מבחינת אספנית ונמכר במחירים מרשימים בעולם. והוא קלאסי

מרגע שעזב את המפעל.

ודבר קטן לסיום, רכב ספורטבי אין לו קשר להספק, אלה לחבילה הכללית שאיתה מגיע הרכב

רכב מאוזן בעל מכלולים מתאימים יתן חבילה מהנה לנהיגה, הרבה יותר מאוטו סבתא "חזק"

ראה מקרה לוטס סופר 7 פג'ו/גולף GTI וקומפקטיות קטנות אחרות אברט/שלבי.

השווי והערך האספני מתחלק ככה:

1. רכבים שיוצרו על מנת לאפשר לדגם להתחרות במרוצים, בד"כ 50 כאלה זהים לדגם המרוץ שמתחרה!

2. רכבי החברה שהוצאו לסדנה מתמחת בשיפור רכבים כדגם על.

3. רכבי החברה שיוצרו בסדנאות הייצרן וושוקו לציבור. ככל שהדגם קרוב לדגם המרוץ הוא שווה יותר.

4. רכב החברה דגם הספורט (הגירסה החמה) יש כמה קטגוריות.

5. רכב החברה על פי נפח המנוע ורמת האיבזור.

בקיצור רכב סבתא הוא לא...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
את ההספק שהוציא ה-16 M היום מוציא כל אוטו סבתאות. בשביל מה להשתגע לחפש חלקים ? (ואם הזכיר אנגליה - הוא למיטב זכרוני הורכב שם והיה סמל לאי אמינות כך שכנראה ייצטרך חלקים ולא נזכיר את החיוך שהעלה כשניסו להזכיר את שמו ליד סיירה קוסוורת).

ובשביל מה בכלל צריך "הגרוטאות יהשנות"- כאשר יש לך רכבים חדשים עם 20 כריות אוויר, ABS, מזגן וכ"ד? -נו, באמת!:roll::x

בואו נסגור את המועדון- וזהו, כולנו ניסה במזדה 3!:roll::evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הלכתם לקיצוניות הפוכה. יש ערך לקלאסיקות וכיף להתעסק בהן. כשיהיה לי זמן וכסף (בד"כ יש או/או) אחזור לזה,ומקווה שאוכל - לקלאסיקה ששוה את שמה, אבל כאן עסקינן באוטו שצורתו החיצונית (שהיא יפהפיה) לא עושה אותו (עדיין ?) לבעלת ערך כשהאחרונות עדיין על הכביש ושוות 3000 ש"ח , ואם גם המכניקה שלו גורמת היום לפיהוק בשביל מה להשקיע הרבה שעות וכסף דווקא בו ? ל-309 לדעתי יש יותר סיכוי להיהפך לקלאסית מהמשפחה הזאת, גם בעיצוב וגם בתכונות דינמיות.

פורסם

שכח רגע המה-405 ושים לב לשאר האותיות " MI16

אגב קרא כאן על ההבדלים (חפש את המנוע המתאים):

http://en.wikipedia.org/wiki/Peugeot_405

זה כמו ההבדל בין פיאט 500 לפיאט 500 אברט...

פה אפשר לראות במה מדובר:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

תודה לכל החברים על התגובות כולל הבחור שלא אוהב את הפגו 405 .

זה ממש לא מפריעה לי ואני כבר רגיל לתגובות מסוג שכזה !

אני מעדיף לנהוג ב פגו 405 1.6 קרבורטור ולא לנהוג בזועה מוטורית ששמע מכונית סבתה או ניקרא לילד בשמו זבל קוריאני.

מה לעשות זה אני!

אני מעדיף לעגור חלקים לרכב שלי ולשלם הון על חלקים ולא להיתקרב למה שקראת רכב סבתה .אגב הלואי ולסבתה היו גלגלים אבל לא ראיתי לאחרונה סבתה עם 160 סוסים ומנוע ושילדה שעד היום עמת מידה לדור שלם שבאה אחרי .

אבל שוב פעם זאת רק דעתי .כל אחד רשאי להביע את דעתו פה ואין מה לכעוס !

לגבי תמונות אני אנסה לעלות פה תמונות מהשיפוץ.

הזהרה מראש התמונות קשות לצפיה :lol:

תודה שוב פעם לכל החברים

נתן

DSC00912.jpg

DSC00915.jpg

DSC00916.jpg

DSC00885.jpg

DSC00884.jpg

DSC00879.jpg

פורסם

בהחלט מראה מלבב עניים

וכיף לראות.

אני כבר מחכה תתסיים שנוכל לעשות השקה גדולה.

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

נתן,

תתחדש! היא מדהימה ומיוחדת!

בהחלט איקון ואחת משילדות ההנעה הקדמית הטובות.

תהנה ותשמור עליה.

יניב

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

מדהימה,:shock: תתחדש.

יש תמונות של הפנים לאחר שיפוץ ושל המנוע?

תודה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...