Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש! רכב מדהים ביופיו! וצבע כל כך מתאים לו!

איזה שנה זה? לא ציינת

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחת המכוניות שהוא ראה ליפני שקנה את זו שייכת לשותפי ראובן.

הרכב עם מנוע 8 ולא הייתי אומר שהרכב גמור או משהו דומה שציינת בהודעה הראשונה.

הרכב נוסע נחמד מאוד לא כל 8 צילנדר זה מנוע חזק צריך להוסיף קצת חמוצים כדי שיזוז יותר טוב.

כן, אבל הוא ביטל לי ברגע האחרון, ממש יום לפניי בשעת הערב. אחרי שכבר באתי וראיתי ובדקתי וכבר אמרתי לו שאני בא לקחת בוודאות :|

בכל מקרה, אם לא להחשיב את הרכב המדובר בהודעה הראשונה הרכב שלו במצב טוב מאוד ביחס ל V8 האחרים שראינו (עוד 3)

אז כן ביחס לרכב הכחול המצב שלו סביר, דורש עבודה פה ושם והמחיר שלו יפה מאוד שהיה אמור להשאיר אותי עם עוד מספיק כסף כדי לשפץ ולעבוד על הרכב.

בכל מקרה אשמח לראות פרוייקטים של אנשים (בחו''ל או בארץ) שהחליפו מ3.8 ל 5.0, כי אישית לא מצאתי. אולי התושבות אחרון או לא יודע מה. תודה:)

תתחדש! רכב מדהים ביופיו! וצבע כל כך מתאים לו!

איזה שנה זה? לא ציינת

שנת 87

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תתחדש! אני מת על המכוניות האלה (לא אלה שבתמונות בהודעה שמעליי)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה, אח קודם לפני שמתחילים לשפצר... צריך ליישר קו, כמו לדוגמה לסדר את נושא הסל''ד והמהירות שלה. לא נשמע לי הגיוני שבשביל לנסוע במהירות של 90 קמ''ש צריך 4000 סל''ד. ו1200 סל''ד על סרק.

אשמח לעזרה באשכול על הספידומטר.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם
תודה רבה, אח קודם לפני שמתחילים לשפצר... צריך ליישר קו, כמו לדוגמה לסדר את נושא הסל''ד והמהירות שלה. לא נשמע לי הגיוני שבשביל לנסוע במהירות של 90 קמ''ש צריך 4000 סל''ד. ו1200 סל''ד על סרק.

אשמח לעזרה באשכול על הספידומטר.

קודם כל - תתחדש ותהנה!!!

לגבי הספידומטר - דבר ראשון בסיסי בדוק שמידת הצמיגים המותקנת ברכב היא המקורית לפי הוראות יצרן. אם המידה שונה זה משפיע על מד המהירות.

לגבי סל"ד בסרק - הסל"ד הרצוי הוא בין 700 ל 1000

לתשומת ליבך - מנועי 6V של gm אחת "הבעיות" היא רעידה בסיבובי מנוע נמוכים כתוצאנ מחופש בגל הארכובה. יתכן שכדי שלא לחוש את הרעידה העלו את הטורים ל1200 בסרק - כמו שציינת.

פורסם

בן אדם, אני צריך אותך- תנקה את התיבת ההודעות!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

תתחדש. אני משוחד, זה לדעתי אחד הרכבים היפים ביותר שיוצרו.

המנוע מאוד חלש לרכב (112 כ"ס), הצלחתי לפרפר רק על כורכר והוא טוחן דלק (1:6).

אצלי היו תופעות ששווה שתבדוק שאין אצלך:

* מנועי חלונות חשמל איטיים

* נזילות מים מהגומיות של הדלתות והבגאז' הענק, לעיתים היו גורמים לשריפת נורות

* בשילוב הילוך אחורי, הייתה השהייה קצרה ואז כאילו מכה שמזעזעת את הרכב - לי יש גיר 3 הילוכים + אוברדרייב (נראה לי TH400)

* אצלי הבקרת שיוט לא עבדה, לא ניסיתי לתקן

יש אינסוף חלקים לרכב באיביי. חלקים מכניים משותפים לכל סדרת ה-G BODY של ג'נרל מוטורס (פונטיאק גרנד-פרי, שברולט מונטה קרלו, ביואיק ריגאל). שווה לבדוק אם ניתן במנוע הנוכחי לעשות רפליקה של גראנד נשיונל, ללא שינוי רשיונות (טורבו)

תן תמונות פנים שנהנה

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

• תוכן חדש...