רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
למרות מזג האוויר הסוער , הגיעו משוגעי התחביב מקרוב ומרחוק למפגש חברים. אמנם לא הגענו ברכבי אספנות, אבל אי אפשר לשבת בבית ולא להפגש עם החברה כבכל יום שישי. אז כנראה שמעבר לאהבת הרכבים , קיימת אחוות חברים.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש ברשותי שברולט קמארו בת 20 וישנה תופעה מציקה שהבחנתי בה לאחרונה שבעת סיבוב מתג ההתנעה/סווי'ץ למצב סטרטר נשמע רק "קליק" והמנוע לא מסתובב ככה מספר פעמים עד שלבסוף הסטרטר משתחרר ומניע מיד את הרכב, לפעמים המצב קצת שונה כאשר אני מסובב את הסווי'ץ למצב סטרטר ונשמע הקליק ואני לא מרפה מהמפתח כ2-3 שניות פתאום הסטרטר משתחרר והרכב מניע , יש לציין שהמצבר חזק וחדש(נרכש לפניי שלושה חודשים בלבד) והאלטרנטור נבדק ונמצא תקין ויש טעינה מליאה, אשמח לשמוע את דעתכם ממה נובעת התופעה. יש לציין גם שבעת נסיון ההתנעה כאשר התופעה מתרחשת רואים את המחוג בלוח מחוונים האחראי על הטעינה יורד משמעותית למטה. חשמלאי רכב אמר לי שזו תופעה נפוצה/מוכרת ברכבים ישנים אשר עם הזמן נוצר מפל מתח רגעי על החוטים…
הודעה אחרונה מאת much, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בזמן האחרון אני שומע מלא על מכוניות שנגנבות (בעיקר ישנות) וחשבתי לקנות סנדל, רציתי לשאול אם זה באמת שווה? אני שואל בגלל שאף פעם אני לא שומע שממליצים על זה או מדברים על זה. לקרוב משפחה יש טנדר סובארו וכבר פעמים גנבו לו את הרכב ומזלו מצאתי אותו! וברגע שהוא שם את זה כבר לא באים לרכב שלו!
הודעה אחרונה מאת MGB ROADSTER, -
-
- אחראי פורום
- 49 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
טיול אופנועי אספנות סתווי להרי ירושלים מועדון החמש יום שישי, 16.11.12 לאחר פגרת הקיץ נחדש את מסורת טיולי האופנועים של מועדון החמש.. הטיול יתקיים הפעם ביום שישי לטובת החברים שומרי השבת! תכנית הטיול: ארוחת בוקר משותפת ביקור ב'מחסן של סבא' במושב בית מאיר. מסלול מפורט יימסר בהמשך: רישום מוקדם לטיול חובה, אצל בועז איתן-אחראי אופנועים במועדון החמש, בטל' 4802226- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
זה האתר של החנות שלהם... חבל על הזמן! http://www.antiquearchaeology.com/
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
אני מחפש קדר לכנף כמו שיש בכנפיים של החיפושית אשמח לקבל מידע היכן אוכל למצוא . תודה יורם
הודעה אחרונה מאת יורם, -
- 1 תגובות
- 634 צפיות
http://www.panoramio.com/photo_explorer#view=photo&position=1268&with_photo_id=4240191&order=date_desc&user=826225 מכוניות יפות בעיקר צרפתיות וטיול בעולם
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות:
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אז התחדשתי בכלה היום בבוקר, מכיבן שלא ממש יצא לי לצלם תמונה אני יעלה אחת בערב... הכלה היא אולדסמוביל קטלס סופרים 3.8 87 יפייפיה ב2 צבעים של כחול ותכלת ( ניראה לי שעדיין יש מודעה ביד 2) בעלת גיר 350 עם 3 הילוכים. בדרך חזרה בכביש 5 שמתי לב שהמנוע עובד על 4000 סל''ד והמהירות שלי על המד מהירות בערך 80-90 אין עומסים אין כלום הכביש לא ממש מלא. האם זה באמת ככה צריך ליהיות שב 4000 סל''ד זאת תיהיה המהירות?
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לפני שבוע וחצי נסענו טיול מאורגן לקבר יוסף הצדיק בשכם יום לפני תחילת מבצע "עמוד ענן", ובדרך לשכם וגם בתוך טיול ברחבי רשות הפלסטינית באזור שכם ראיתי מלא ענתיקות נראות כמו חדשות ותקינות ונוסעות מדי יום יומי בכבישים וחלק נטושות במגרש גרוטאות ונדהמתי לראות כמות גדולה חלק ענתיקות נטושות וחלק נוסעות ענתיקות כמו פיאט 127, רנו 4, סובארו פשע, פולקסווגן טרנספורנטר משנות משנות 70-80, אאודי 80 משנות ה-80, ועוד.. אני יודע שחלק מכוניות נגנבות בישראל ומועברות לרשות וגם ערבים מחבבים את מכוניות ישנות. ועוד משהו גם ראיתי מלא מגרש עם עשרות מכוניות ישראליות עם מספר רישוי ישראלי וחלק חסר שלט רישוי זרוקות בכמה מגרשים במקומות שונים כ"אבן שאין לה הופכין", לא חבל.
הודעה אחרונה מאת ספי, -
אופנוע
מאת ran100arnon- 1 תגובות
- 652 צפיות
מחפש אופנוע שטח למכירה שנה לא משנה אך במצב משופץ פלוס מינוס.תודה לכל מי שיעזור
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
- 1 תגובות
- 791 צפיות
שלום חברים כמידי שנה מתקים מפגש של אופנועי גולדוינג 2 הסניפים של גולדוינג העולמי סניף האספנות וסניף של השאר(החדשים והחדשים פחות) חברים הרשומים וחברים המעונינים להרשם ולהגיע אנא צרו קשר במייל הפרטי [email protected] או בסלולרי 0522618051 להתראות איציק דר
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש מכשיר מעקב לרכב מסוג Tracker TK102 . שאלה ראשונה האם למשהו יש נסיון עם זה אמין יחסית? (לא מצפה שבמחיר הזה זה יהיה משהו הכי איכותי אבל אולי יש משהו אחר במחיר טיפה יותר יקר שמשמעותי יותר טוב? שאלה שניה האם התפעול שלו פשוט יחסית ? שאלה שלישית איזה אפשרויות חשמל יש לו? (טעינה סוללות או חיבור למצבר)
הודעה אחרונה מאת fixxxer, -
מצאתי ברשת באתר יוטיוב סירטון ובו מתוארת תופעה שמתרחשת בדיוק 1:1 כמו אצלי בקמארו, מישהו ממביניי עניין וידע קצת בקריאת אנגלית יכול בבקשה לסייע לי להבין מה התקלה שם וכיצד היא נפתרה בסופו של דבר. תודה רבה מראש והמשך שבת שלום לכולם. http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_DwsxXNyG_4
הודעה אחרונה מאת ofer camaro, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בשבת ה-24/11/2012, נקיים מפגש רכבי אספנות ביקב בוטיק כולל טעימות ותצוגה לקהילה מיוחדת בכפר תקווה. בתם התצוגה נמשיך לפינת חמד לנפנף במנגל ולנגב חומוס. יאיר לפיד כתב "האנשים העובדים ביקב הינם אנשים נפלאים ונדירים המשפיעים על טעמו של היין....". בגלובס נכתב "היקב שוכן במקום מפתיע, ומפגיש בין מטרה חברתית לעסקית – פרויקט ייחודי לא שגרתי..." הפרוייקט "לא שמים תווית" נולד מתוך אמונה כי תווית שמים על יין ולא על אוכלוסיה שלמה. כפר תקווה ממוקם במרחק 11ק"מ בלבד מצומת יגור !!, בשטח המועצה האזורית עמק יזרעאל. במידה ושבת זו תהיה גשומה, האירוע הקהילתי ידחה לשבת 1/12. פרטים נוספים כגון: מקום התכנסות, שעת התכנסות, תוכנית, וכדומה יעלו לפורום ע"י דודי חורש בשבוע …
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 4 עוקבים
- 23 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מתארגנת יוזמה לתצוגת רכבי אספנות לילדי הדרום שיגיעו להתארח השבוע בפתח תקווה. התצוגה תתקים בשכונת כפר גנים ג בפתח תקווה. דרושים בעלי רכבי אספנות שמוכנים להגיע אם רכביהם למען המטרה החשובה . (תאריך ושעה ינתנו בהמשך)
הודעה אחרונה מאת מתניה הלוי, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 829 צפיות
היי אני מבקש עזרה ממי שיודע אם ניתן ואיך להוציא רישיונות או להעביר בעלות על רכב אספנות (מודל 70 עדיין לא הוסב ברישיון) שבעליו נפטר ואין יורש מסודר . מדובר באופל קאדט B שתי דלתות שנת 70 למי שמתעניין , כמו כן הייתי רוצה לדעת אם כדאי להיכנס לפרויקט שיקום לרכב שכזה עם בעיית הניירת הנ"ל , אני שואל מבחינת שווי של רכב כזה וכדאיות למכירה עתידית . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת avir306, -
-
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, איתרתי אופנוע אספנות מסויים ללא מספרים שלדבריי הבעלים לא נרשם 40 שנה במשרד הרישוי בשורה התחתונה אין ניירת. ( נמסר לי שאולי יש "טופס ורוד מהמכס" .. ). יש אפשרות כלשהיא בירוקרטית להכשיר את השרץ ? אשמח להמלצות / חוות דעת וכד'. תודה.
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- 1 תגובות
- 827 צפיות
חברים יקרים, מתוך הזדהות עם תושבי הדרום והמרכז ולאור המצב הבטחוני החליט וועד המועדון לדחות את אירוע ההשקה, המתוכנן ליום שישי 23.11.12 , בנוקיה. יחד עם זאת המפגשים השבועיים יתקיימו כרגיל. וועד המועדון מחזק את ידי החברים באשר הם, בתקופה לא קלה זו! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת זמי לוין, -
- 1 תגובות
- 737 צפיות
במסגרת עבודתי קיבלתי היום מכתב מעניין: אדם שהזדהה ככותב ספרים על רכבים מסחריים משוויץ. כעת הוא במהלך כתיבת ספר על חברה בשם NAW חברת בת של דיימלר בנץ בשווייץ. החברה יצרה בשעתו מרכבים לשלדות O301 ו O402 של מרצדס. החברה לא קיימת יותר והוא מתחקר את הרכבים שנשארו פעילים. מטרתו היא לאתר רכבים- פעילים אם אפשר- ואת הבעלים שלהם. הוא העביר לי שלושה מספרי שלדה של אוטובוסים/מיניבוסים עם מרכב של חברה זו. שלושתם על שלדת O301 ויוצרו ככל הנראה בסוף שנות השמונים. מתוכם רק רכב אחד עלה לי במערכת הממוחשבת ומצאתי את מספר הרישוי שלו. לכל הרכבים אותו קוד דגם (באומוסטר במרצדסית) של 697006 מתחקיר שערכתי אצל זקני החברה מדובר ככל הנראה בשלדת משאית שהוסבה לשלדת מיניבוס, המנוע עב…
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
השרשור הנ"ל אינו פרסומת. הוא המלצה אישית שלי מנסיוני על עבודת נקיון יסודית / דיטיילינג שבוצע ברכבי. מרצדס E230 W123 שנת 83, בת שלושים שנה. זהו רכבי בשימוש יומיומי, הוא תמיד נקי (ככה חשבתי). מהמלצות הגעתי לולדי "המחלקה לקוסטמטיקה". הסדנא שלו נמצאת בחיפה, הוא עובד גם ממנה וגם עושה עבודות חוץ אצל הלקוח. (צריך חיבור מים, צל, חיבור חשמל וקפה שחור). במקרה שלי הזמנתי אותו למרכז. העבודה כללה: נקיון פנים יסודי של תא הרכב: מושבים (במקרה שלי יש ריפוד כי המושב קרוע). דיפוני דלתות. שטיחונים + שטיחים. קונסולה / לוח שעונים. הסרת מדבקות ישנות מאוד מהחלון האחורי (מדבקה אחת היתה של ביטחונית אזעקה לרכב עם מספר טלפון של בזק עם 5 ספרות ). נקיון יסודי של תקרת …
הודעה אחרונה מאת A.N, -
- 23 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אלא משהו בקטנה, התיישנתי בדארט ספורט 1975 עם מנוע קטן טורי- יש יתרונות וחסרונות , והגג שהיה צבוע בחציו ממש הפריע לי בעין, אז עשינו משהו בקטנה, השלב הבא בולמים ג'נטים וספויילר אח'
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם האם ידועות למישהו התקנות לגבי הסעת נוסעים בארגז בטנדרים אספנות למיניהם כשמותקנים ספסלים אורכיים ובהעדר חגורות בטיחות. המצב דומה בג'יפים עם ספסלים אחוריים לאורך. אודה לידע בנושא. אריק
הודעה אחרונה מאת irork, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
מתארגן אירוע ממלכתי ביום העצמאות הקרוב 16.4.2013 , לאירוע דרושות מכוניות סוסיתא מכל השנתונים נא לפנות בה"פ תודה
הודעה אחרונה מאת dodge55, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יש משהוא שיודע במקרה הסמלים שבתמונה של איזה רכבים הם? ואם הם שווים משהו או שסתם אבא שלי אסף אותם
הודעה אחרונה מאת jackh, -
-
שבת שלום לכולם. אני מתחיל תהליך יבוא של רכב הנ"ל, http://www.cars.auto.ru/cars/used/sale/649706.html (למי שיודע לקרוא רוסית). מה הבעיות שאני יכול להיתקל בהם בארץ? לדוגמא: אמרו שלי שהרכב צורך דלק 76, מה זמינות החלקים (בתנאי שיש משהוא משותף ל NSU). תודה לכלום. גיא.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 845 צפיות
שלום חברים, מבקש עזרה בשרשור הזה
הודעה אחרונה מאת re_ilan, -
חברים שלום, מחפש המלצות למשפץ ראש ובלוק למנוע אופנוע תודה, שאולי
הודעה אחרונה מאת Shauly1, -
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=KnqdIsBJT0A דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 1 תגובות
- 907 צפיות
שלום מישהו יודע עם הגה של חיפושית גרמנית מתאים לחיפושית אמריקאית? הצורה אותו דבר השאלה עם הקוטר הפנימי זהה.. תודה אסף.
הודעה אחרונה מאת ~shay~,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 364 אורחים (הצג רשימה מלאה)