Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טריומפים, רבותי, טריומפים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צפונית לעיר אוקספורד, בליבה ההיסטורי של תעשיית הרכב הבריטית, שוכן לו לבטח מרכז מורשת הרכב (של הבריטים, כמובן).

פרט למוזיאון יוצא מן הכלל, מרכז כנסים ומסלול ניסויים של לנד רובר ויגואר מעבר לגבעה, כולל המרכז גם חדר קריאה. מאחורי השם השבלוני הזה מסתתרות מיליוני מכוניות ומסחריות קלות שיוצרו ע"י קבוצת ליילנד לדורותיה. לא המכוניות עצמן, הן הלא החלידו לפני עשרות שנים, אבל הרישומים המפורטים שלהן - יצור ומשלוח - נמצאים שם ברובן.

ומכיוון שברגעים אלו אני בדרכי למרכז, כדי לחקור את הרישומים של מכוניות הטריומף שנשלחו לישראל בשנות השישים, אני שמח להציע לבעלי הטריומף הישראליות את האפשרות לבדוק את ההיסטוריה המלאה של המכונית שלהם, בזמן שהיתה עדיין על אדמת בריטניה. אני מבטיח לחפש, לא מבטיח למצוא - כל מה שצריך הוא לשלוח לי (אפשר באי-מייל) את מספר הרישוי של הטריומף שלכם. בדרך-כלל זה מספיק.

BMIHT.jpg

Triumph GA.jpg

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם

אם אני זוכר נכון ולא מתבלבל עם איזו מכונית אחרת שהיתה לי מאז (ממש לפני 40 שנה קניתי אותה והחזקתי בה כ 3 שנים)

טריומף הראלד, 227-328.

אשמח גם לדעת אם היא עדיין מסתובבת לה היכן שהוא.

תודה

פורסם
272-976 טריומף ספיטפייר 1969

נמצאה בריאה ושלמה...שלח לי אי-מייל ואכין עבורך "תעודת מקוריות".

אם אני זוכר נכון ולא מתבלבל עם איזו מכונית אחרת שהיתה לי מאז (ממש לפני 40 שנה קניתי אותה והחזקתי בה כ 3 שנים)

טריומף הראלד, 227-328.

אשמח גם לדעת אם היא עדיין מסתובבת לה היכן שהוא.

תודה

YHS יקר, זכרונך תקין, אבל הרישומים במשרד התחבורה קצת התבלבלו... מספר השלדה שמשוייך שם לטריומף הזו לא הגיע מעולם ארצה (למעשה, זו הראלד עם הגה ימני, לאנגליה). בהיעדר הרכב עצמו, היה לי קשה לאתר אותו.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
נמצאה בריאה ושלמה...שלח לי אי-מייל ואכין עבורך "תעודת מקוריות".

יוחאי,

כל הכבוד לך על המאמץ והזמן שאתה מקדיש לענין העזרה לחברים. :mm_yeah:

שלחתי לך הודעה פרטית עם האי מייל שלי.

שלמה דן גדרון

פורסם
...

ומכיוון שברגעים אלו אני בדרכי למרכז, כדי לחקור את הרישומים של מכוניות הטריומף שנשלחו לישראל בשנות השישים, אני שמח להציע לבעלי הטריומף הישראליות את האפשרות לבדוק את ההיסטוריה המלאה של המכונית שלהם, בזמן שהיתה עדיין על אדמת בריטניה. אני מבטיח לחפש, לא מבטיח למצוא - כל מה שצריך הוא לשלוח לי (אפשר באי-מייל) את מספר הרישוי של הטריומף שלכם. בדרך-כלל זה מספיק.

אין לי טריומף, אבל תבורך על היוזמה.

:mm_yeah:

פורסם

יוחאי, מעבר לתכתובת הפרטית

תודה על איתור 2 הטריומפים שברשותי

שבת שלום

כל הכבוד על היוזמה והרצון

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

יוחאי,

תודה גדולה על ה"חפירה" לעומק הנתונים על הTR6 שלי ושאר כלי הרכב ה"ישראלים".

זה ממש לא מובן מאליו הרצון לעשות למען אחרים.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

אשמח גם, טריומפ הרלד 68 סאלון 249-864

תודה

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם
אשמח גם, טריומפ הרלד 68 סאלון 249-864

תודה

צדיקים, מלאכתם נעשית בידי אחרים...

בלי שביקשת, רשמתי את נתוני הרכב הזה באופן מלא. שלח לי את כתובת האי-מייל שלך.

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

פורסם
שמח לקבל פרטים על טריומף ספיטפייר 750071

תודה

יוחאי שלום,

אשמח טריומף ספיטפייר 693633 ,

ועוד יותר אשמח אם תוכל עבור MG? גם בריטיות.

אלון

חברים, תזמון... אני כבר בארץ הקודש ואת פרטיהן של המכוניות האלו לא רשמתי. בפעם הבאה...

יוחאי שנער

israelmotorindustry.org

[email protected]

• תוכן חדש...