Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זה לא שיפוץ -דארט ספורט 1975

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא צריך להיות ויניל?

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפי התמונות של אל בנדי אז רק שתדע לך שהרסת את המקוריות של הרכב בזה שצבעת את כל הגג בשחור.

היה צריך להיות רק חצי גג שחור :wink:.

מקורי... מעניין ת... מקוריות

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם
תתחדש ! רכב מיוחד.

דארט "רגילה" עוד נראית פה ושם. כזו כמו שלך - לא.

(האם זה הרכב שעמד בזמנו בבני ברק ? זכותך כמובן להתעלם משאלה זו...:wink:).

נכון זה הרכב שהיה בבני ברק

פורסם

אההמממ...

בזמנו, העליתי ל"ענתיקות בדרכים ובחצרות" תמונה של הרכב הזה. אולי יש לי אותה עוד היכנשהו.

ממה שאני זוכר - התמונה הורדה אחרי זמן לא רב מפרסומה שם... כנראה שהיו סיבות לכך.

alfa 156 2.5.

פורסם
אההמממ...

בזמנו, העליתי ל"ענתיקות בדרכים ובחצרות" תמונה של הרכב הזה. אולי יש לי אותה עוד היכנשהו.

ממה שאני זוכר - התמונה הורדה אחרי זמן לא רב מפרסומה שם... כנראה שהיו סיבות לכך.

אולי משום שהשרשור של עתיקות בדרכים ובחצרות לא אמור על רכבים במצב נסיעה?!!!

אם מישהו מפרסם רכבים שבמצב נסיעה בשרשור הנ"ל אז מינימום צריך להוריד את התמונה

פורסם
נכון זה הרכב שהיה בבני ברק

בזמנו הייתי עובר במקום יום יום ומתפעל כל פעם מחדש, הרכב מרשים ביותר!

נראה שהוא בידיים טובות.

פורסם
אולי משום שהשרשור של עתיקות בדרכים ובחצרות לא אמור על רכבים במצב נסיעה?!!!

אם מישהו מפרסם רכבים שבמצב נסיעה בשרשור הנ"ל אז מינימום צריך להוריד את התמונה

זו לא התמונה היחידה של רכב שבמצב נסיעה ושתמונתו נמצאת בשרשור זה. ממש לא. זה גם לא פורסם בזמנו עם מ.ר. גלוי. לטענתך אם תיושם - יש להוריד (למחוק) יותר מחצי מהתמונות שבשרשור הזה.

חוץ מזה, יש רכבים (במצב נסיעה) שפורסמו, ובהחלט "מגיע" להם בעלים (אחר, אולי מהנוכחי) שישקיע קצת ברכב. אם רכב כזה מצא בעלים אחרים (למרות שהוא במצב "נסיעה") ומצבו "יוטב" - אשרינו.

alfa 156 2.5.

פורסם
זאת לא של זולטא???

אתה יכול לפנות קצת את התיבת ההודעות- רציתי לשאול אותך משהו ואני לא יכול לשלוח?:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...