רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
מנגל מוטורי 1 2
מאת vip2000- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
לכבוד חג המנגלים הקרב ובא לאחר חג הפסח הכנתי משהו שכל חובב רכב חולם שיהיה לו בחצר מנגל מחצי רכב ! אומנם זה עוד לא גמור ויש עוד לא מעט שידרוגים ושיפצורים בראש אבל כבר אין לי סבלנות להחביא את זה עוד אז קבלו אותו : JETTA MK2 BBQ בתיאבון
הודעה אחרונה מאת vip2000, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מישהוא מזהה על איזה רכב הותקן הג'נט הזה במקור ?
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 9.5 אלף צפיות
שלום, אני מחפש סטיישן אמריקאי ישן (עד שנת 1990) חשוב לי שזה רכב שהיה פה ביבוא סדיר, (די מקל על מציאת חלקים בארץ) חוץ מקאפריס אני לא מצליח לחשוב על שום רכב, אשמח לקבל כיוונים, כן, גם מנועים "קנטים" הולך (לא פחות מ 2500 - 3000 סמ"ק) תודה מראש ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נפגשים בחניון 1- בקניון אמ הדרך בשעה 15:00 ביום שישי הקרוב (עוד יומיים). יהיה כיבוד קל וסופגניות וכמובן כיווני קרבורטור והצתה למי שרוצה ! נשמח לראותכם! זהו מפגש מאוחד של מועדון החיפושיות (מדרום לצפון כולם מגיעים לאמ הדרך)
הודעה אחרונה מאת ~Yossi~, -
- 3 תגובות
- 749 צפיות
סוגרים שבוע בנס ציונה, רחבה צבעונית, שמח כרגיל: קלאסי לאספנות: הרכש החדש של אלי, 318 1998 במצב פנטסטי, חדש לחלוטין, keeper עוד שנים ספורות ושתי הלבנות עם לוחית רישוי אספנות
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
- 0 תגובות
- 678 צפיות
שלום חברים. החורף הגיע ואני מעוניין לעשות ציפוי זפת לגחון החיפושית שלי. מישהו יכול להמליץ לי מנסיונו על פחח שעושה זיפות בצורה מקצועית ובמחיר הגון? אני יכול לעשות את הזיפות בעצמי עם כמה מיכלי ספריי זפת, אך אני לא יודע אם זה יהיה עמיד כמו זיפות מקצועי. ועוד שאלה קטנה.. מישהו יכול להגיד לי איפה אני משיג משחת איטום? כמו זאת של הפחחים. תודה וחג חנוכה שמח לכולם.
הודעה אחרונה מאת beetledude, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היום אחרי שפירקתי אילטורי חשמל בפנסים הקדמיים פשוט סגרתי הכל והלכתי הביתה, בערב ירדתי לרכב,הנעתי, הדלקתי אורות וראיתי שמנורת איתות שמאלית דולת באופן קבוע. סיימתי את הנסיעה השבועית שלי שערכה בדיוק עשרים דקות, כשמאותתים אז היא מהבהבת כמו שצריך ויש איתות. נכנסתי לחניה החלטתי לבדוק את כל הנורות, מסתבר שנורה אחת של הרוורס שמאלית הייתה שרופה, החלפתי אותה אך הנורה של האיתות עדיין דולקת. האם זה בעיית חשמל או שיש לעשות פעולה כל שהיא על מנת לאפס משהו במערכת?
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 2 תגובות
- 637 צפיות
גשם לא היה חברים באו וכמה רכבים
הודעה אחרונה מאת רינו, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תמונות וסרטון מצילומי המסוק בשלט רחוק, בארוע הקהילתי בשבת 1.12.12 בכפר תקווה, עלו לפורום בשרשור המקורי, קישור לתמונות http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3671915&postcount=49 קישור לסרטון http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3671930&postcount=50 חג חנוכה שמח, ולהתראות,
הודעה אחרונה מאת ניסים סוסיתא, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ביום שישי הקרוב, ה- 7 לדצמבר, תתקיים במפגש השבועי בצפון, חגיגה קטנה (לרכב אספנות) וקבלת חג החנוכה בסופגניות ויין. כולם מוזמנים. יהיה שמח, להתראות,
הודעה אחרונה מאת ניסים סוסיתא, -
- 3 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
קוראים לי לירן ואני משפץ עכשיו סירה של וספה של ולקוביץ מדגם "סנפיר". תוך כדי השיפוץ הורדתי כמה פסי קישוט מאלומיניום שאני מעוניין לחדש זו הסירה: Uploaded with ImageShack.us אפשר לראות בתמונה את הפס קישוט סביב הסירה. הפסי קישוט במצב די טוב. Uploaded with ImageShack.us ניתן לחדש אותם? תודה!
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
שלום חברים וחברות המפגש השנתי של GWRRA גולדוינג בישראל 2 הסניפים שנדחה יתקיים ב-14.12 יום שישי בשעה 14:00 אצל דני ורחל סנדרוביץ' ביוקנעם המושבה אנחנו ניפגש ב-13:45 בכניסה למושבה בתחנת האוטובוס וניסע ביחד לדני במקום יתקים שוק של חלקים לאופנועים וציוד רכיבה כל אחד מוזמן להביא ציוד למכירה במידה ויש לו ... המפגש לחברים בסניף המעונינים להצטרף מוזמנים ליצור איתי קשר במייל או בנייד להתראות איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 3 תגובות
- 613 צפיות
איפה אני מוצא בלם יד לאופל קדט 83? תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת YARONEZZ, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אז ככה יש ברשותי רכב שעומד כבר מספר חודשים ורשום על שם אחותי האם יש אפשרות ללכת להקפיא את הרשיונות ללא נוכחות אחותי שהיא רשומה בתור בעלת הרכב ? תודה לעוזרים .!
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
יש דבר כזה או חלמתי שראיתי??? : זה נראה כמו 3/4 חבית גדולה שקושרים אליה את הרכב ואז ניתן (לאחר ריקון דלק שמנים נוזלים אחרים מצבר וכד') להפוך את האוטו ולעבוד על רצפת הרכב בנוחות וללא צורך בליפט או בור.
הודעה אחרונה מאת gabyglazer, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברשותי פז'ו 404 סטיישן 69 המשמשת אותי מס' פעמים בשבוע גם הילדים מוסעים ברכב, אך אני חושש כי רמת הבלימה ברכב פשוט מחפירה בסטנדרטים מודרנים לעומת זאת הרכב "תופס תאוצה " בקלות ובלי לשים לב מתייצב על 100+ האם ניתן לשפר איכשהוא מע' בלמים האם ניתן להסב מבלמי תוף לדיסקים של 504:?: או אחרים, ומי יכול לעשות הסבה כזו אם ניתן. אשמח לתשובות
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 913 צפיות
אני בעצמי העלתי את הסוגיה בעבר אבל לא מוצא את השרשור. ברישיון רכב של המרצדס כתוב בסעיף צמיגים : 13x 700 מה כוונת המשורר? מה אני קונה? (צריך 5 חתיכות) מי מוכר? איך משנים את הכתוב ברישיון? מה מותר לשים? (למיטב ידיעתי אין היום מידה כזו) תודה למשיבים. זה הרכב:
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יום חורפי יום מצויין להדליק מנוע בן 100 שנה... ממלאים במיכל ספירט: חימום דוד המים: צופרים ויוצאים לדרך: ועכשיו לסרט: Guilo-Hvra8 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. HPlrpfrTM0w דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם השרשור הישן שלי נמחק . אני מחפש אופנוע ישן לשיפוץ חובה רישיונות גם עם לא בתוקף. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת הסקורפה מהעמק, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, שמי גלית. חבר שלי לא מפסיק לדבר על הפנטיק קבלרו שלו , לחלום, לנשום, לפנטז... (הלוואי ועלינו הייתם חושבים ככה ( בכל אופן אני מעוניית למצוא את אותו אופנוע ולהפתיע אותו. שנת 82 ויש לי אפילו מס רישוי. איך אני יכולה למצוא? אשמח אם תעזרו לי בהתייעצות ולהפנות אותי לכל מקום שיכול לתת לי קצה חוט. תודה מראש ושבת שלום!
הודעה אחרונה מאת igalr, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם צריך אישור ממשרד התחבורה על יבוא 2 משאבות מים או שזה פטור?
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 2 תגובות
- 828 צפיות
"הנסיך המצרי", אנית סוחר בריטית שהפליגה מלונדון לחיפה ביום שני, ה-2 באוקטובר 1967, נשאה בבטנה מטען יחודי: 48 ערכות ראשונות להרכבה של מכונית מדגם טרייומף פוני, ערכות שיועדו לחברת אוטוקרס בטירת הכרמל, הלא היא יצרנית הסוסיתא. בכך אמור היה להיפתח עידן חדש עבור החברה הישראלית, שבו יורכבו כל שנה כמה אלפי יחידות של רכב השטח הקל וישלחו כולן לייצוא. החזון הזה לא התממש מעולם. את המשך הסיפור בפוני ובדראגון אתם מוזמנים לקרוא כאן - http://israelmotorindustry.org/triumph-pony-autocars-dragoon
הודעה אחרונה מאת A110, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 885 צפיות
תראו את גודל המגרש פשוט לא נתפס, כל שעה ממחזרים 3 רכבים מכל יצרני הרכב האמרקאיים פורד, שברולט, רקייזלר, אולדסמוביל, קאדילק, לינקולן, וביואק. בסרטון אומרים שמרוב שאין מקום בארה"ב (לא נשמע הגיוני) ושלא שווה כבר לתקן את הרכבים הם עושים את זה. נראה כמו סוג של גריטה. http://www.youtube.com/watch?v=NK7-PQoYdzw&feature=share דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 726 צפיות
שלום. האם אתם מכירים חנות ו/או עסק שמייצר פלטת מידע לפי דוגמא ? מצורפת דוגמא סצתאתי באינטרנט .. אני מחפש לייצר משהוא בסגנון לפי תמונה. זה חשוב . תודה לכולם.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 0 תגובות
- 664 צפיות
כתבה מ YNET רכב http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4315425,00.html
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
פיאט אונו - סקירה היסטורית קריאה מהנה ושבת שלום לכולם !
הודעה אחרונה מאת ETAVZ3, -
- 1 תגובות
- 638 צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בקפה 'קולוני' בירושלים לא יתקיים ביום שישי, 07.12, עקב תחזית מזג האוויר . לגבי המפגש הבא תצא הודעה בהמשך.. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
שבת שלום לכולם, מצורפות כאן מספר תמונות מפרוייקט שיפוץ שהחל לפני כחודשיים. קצת רקע: החיפושית נקנתה לפני כשנתיים מאישה מאוד נחמדה בתל אביב שהחזיקה בה מיומה הראשון על הכביש (ולמרות זאת היא יד רביעית כיוון שנעשתה פעמיים העברת בעלות לאחיה). החיפושית הייתה יפה מרחוק אבל רחוק מיפה... לאחר פירוק ראשוני נחשפה תמונה קשה של רקבונות וחלודות מתחת לצבע. בכל מקרה כרגע היא מופרדת לשניים והפחח בשלבים מתקדמים של שחזור הרצפה. בתוכנית לעתיד יש עוד פחחות על הבודי והחלפה של גומיות/צינורות קשיחים וגמישים (דלק ובלמים), קצת קוסמטיקה ובטוח יהיו עוד בלת"מים.
הודעה אחרונה מאת kilshtok, -
- 1 תגובות
- 677 צפיות
שלום לכולם, אני שוקל לקנות כמה חלקים למיני של חבר משם, ןמפחיד אותי ענין המכס, האם חלקים שלא עולים על 75$ יעברו מכס ? ברצוני להזמין כל מיני ניקלים ודברים קטנים, למישהו יש נסיון איתם ? או המלצה לאתר אחר, חוץ מאייביי, תודב מראש !
הודעה אחרונה מאת אלירן שוורץ, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
המנוע לא סוחב מה הסיבה
הודעה אחרונה מאת קובי קליין,
-
מי מחובר 37 משתמשים רשומים, 14 אנונימיים, 264 אורחים (הצג רשימה מלאה)