רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 809 צפיות
ערב טוב, שאלתי כאן שאלות לגבי חלון קדמי לפונטיאק לה מנש 1973 נענתי, ועכשיו שבאתי לראות את התשובות נעלמה לה ההודעה. אולי מישהו מצא? אמיר
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 5 תגובות
- 993 צפיות
ערב טוב, למרות שמדובר בהגה לרכב מודרני החלטתי לפתוח את הנושא בפורום הזה, כי לדעתי תוכלו לעזור לי פה יותר. האם אפשרי ומה הפרוצדורה בלהזמין ולייבא הגה משומש לארץ? צפויות בעיות עם מכס\משרד התחבורע? מדובר בהגה עור מדגם מאובזר יותר (ספורטיבי) של פיג'ו 206. המחירים שם מאוד נוחים, גם כאשר לוקחים בחשבון משלוח+מיסים. אשמח לעזרה, תודה
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 5 תגובות
- 812 צפיות
hi guys can anyone help me with getting a nice classic car for a friends wedding ?x thanks Bender
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לפני חודשיים (אוקטובר) עשיתי טסט לחיפושית שלי, לפני שקניתי אותה. רציתי לודא שהיא עוברת טסט כמו שצריך לפני העברת הבעלות ושאין איזה תקלות או הפתעות. הרכב אכן עבר טסט ללא כל הפתעות. כשהגעתי למשרד, אחרי שהרכב עבר במסלול הטסט, מאירה את תשומת ליבי הפקידה ואומרת לי "נתראה בעוד חודשיים" (כן אני יודע יצאתי "צעיר") מרוב התלהבות לקניית הרכב, הלכתי להעביר את הרכב טסט מבלי להשים לב בכלל שתוקפו של רישיון הרכב פג ב- 2/12 (כלומר לאחר חודשיים). בדיעבד הבנתי שיכולתי להעביר את הרכב בעלות גם בלי טסט (לא הייתי עושה את זה). השאלה הנשאלת היא: האם הטסט שעשיתי לרכב לפני חודשיים יהיה תקף לשנה או שעכשיו כשפג תוקפו של רישיון הרכב צריך לעשות טסט מחדש ?! אני שואל זאת מפני שהיום קיבלתי בדואר את…
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
http://www.oldpartstore.net/shop/ אני מעוניין לקנות מהם פריטים אבל לא הבנתי את אופן הקניה. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
בזמן האחרון מצאתי את עצמי יושב מול דפי הפורום, קורא יומני שיפוץ של כלים דו גלגליים. אני מודה ומתוודה שהפרק הדו גלגלי של עברי המוטורי הוא לא מהמפותחים והעשירים שידעה ההיסטוריה. אבל היו מספר הרפתקאות לפני רשיון הנהיגה הנכסף למכונית (איתו נכנסה לחיי הסובארו הראשונה מני רבות...) שזכורות לי לטובה מאיזור גיל 16. בשבוע שעבר כשנתקלתי בעדכון של ליאור ברוך על שיפוץ ההונדה שלו נפלה אצלי ההחלטה סופית. חוסר השקט התחיל לתת את אותותיו וידעתי שהדבר היחידי שיחזיר לי את השלווה זה העברת בעלות + צעצוע חדש בחנייה. התחלתי לשחזר את רשימת הכלים שזכורים לי מאותה תקופה בתור משהו שיצא לי לנהוג עליו וישר חשבתי על האופנועים שהיו לחברים של ההורים שלי במושב אליו היינו נוסעים בכל חופשה: RV - הכלי ה…
הודעה אחרונה מאת GLF, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 661 צפיות
חבר שלי קנה רכב ושלח אותו לארץ . הוא הלך להוציא רישיון יבוא וכמובן משרד התחבורה ביקשו ממנו פרטים על המנוע וגודל גאנטים וצמיגים . הבחור אין לו מושג לגבי הפרטים הנייל . הרכב הוא : ford custom 100 שנת 1966 מנוע v8 האם יש פה מישהו שיכול לעזור בעניין ? תודה מראש !
הודעה אחרונה מאת natan5, -
-
- 1 תגובות
- 626 צפיות
ערב טוב לכולם (גם למי שיקרא את ההודעה בבוקר...), לאחר ששיפוצון ההפתעה אשר קיבלתי מהמוסכניק שלי הסתיים, יש צורך להתקין את הגג שהזמנתי מארה"ב לגולף MARK I שלי. בנוסף, בעל המוסך מחזיק ב-SL משנת 2000 שגם בה הוא מעוניין להחליף את הגג. האם אתם מכירים איש מקצוע טוב שיכול לבצע את ההחלפה? אולי מישהו באזיור חיפה? בתודה מראש, מיקי נ.ב., אני יודע שאפשר לעשות הכל לבד. מצד שני ממש אין לי זמן מיותר ועדיף לשלם קצת ובזמן הזה להרוויח הרבה
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
NSU 1964
מאת כרמל טוכמן- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, מצ"ב מאמר ששלח לי מר ראלף פלגמן שאחראי על שימור המותג NSU באוודי. לחיי הנוסטלגיה. האם המקומות בתמונות מוכרים?
הודעה אחרונה מאת borsood, -
- 0 תגובות
- 781 צפיות
כתבה על אוסף המכוניות של חיקה ברנשטיין תשודר מחר יום חמישי ה 13.12 בחדשות ערוץ 1 20:00-20:30 פרטים נוספים בעמוד הפייסבוק "אוסף מכוניות המירוץ של חיקה ז"ל"
הודעה אחרונה מאת אורי ברנשטיין, -
התגלה אוצר
מאת JuniorGT- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
בטירה בלגית נטושה התגלה אוצר של כ40 אלפות קלאסיות קבוצה של אנשים (חמישי חופשי של בלגיה ) מצאה את האלפות במטרה להציל ולשמר http://razaoautomovel.com/2012/12/colecao-de-alfas-romeos-abandonados-num-castelo.html
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
האם מומלץ להחליף שמן גיר לקמארו דור 3 בהנחה שלא הוחלף מעולם או שעדיף לא לגעת ולהשאר עם השמן הקיים(הגיר כרגע מתפקד מצויין)? במידה ומומלץ להחליף, על איזה שמן ושל איזה חברה הייתם ממליצים ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 0 תגובות
- 659 צפיות
http://www.flickriver.com/groups/fiat500clubitalia/pool/interesting/
הודעה אחרונה מאת Rון, -
- 0 תגובות
- 616 צפיות
שלום רב, מפגש מועדון החמש בירושלים יתקיים כרגיל ביום שישי 14/12/12, במקומו הקבוע במסעדת קפה 'קולוני', רח' בית לחם 7, ירושלים. כמו כן, הארוע שתכנן הרכז אילן גורן לשבת 15/12/12 , נדחה למועד אחר והודעה מסודרת תצא בהמשך . בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
http://www.maliburacing.com/wiring.html
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 2 עוקבים
- 26 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מפגש חנוכה המסורתי לחברי מועדון החמש בצפון: הדלקת נר חנוכה ביום ב', 10.12.12, בשעה 19:30 בערב , בבית מש' שורקי, רח' נחלת יעקב 31, כפר חסידים (ליד הצרכניה). המשתתפים מוזמנים להפתיע במאפים ביתיים מגוונים , סלטים ומאכלי עידות. חברים המעוניינים להשתתף מתבקשים לאשר השתתפות אצל איתמר שורקי בטל' 0578129389 או אצל עדי גולדנברג , רכז הצפון, בטל' 0522611660 (הרישום חובה!). בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת jackh, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6 אלף צפיות
קניתי היום בקבוקון של תוסף אבץ וזרחן לשמן המנוע. חומרים אלו הדרושים למניעת שחיקה בין מתכות ,לדוגמה בגל הזיזים במנועים ישנים והם נגרעו מהשמן היות וגרמו נזק לממיר הקטליטי. מחיר הבקבוקון 60 שקלים ואני מתכוון להוסיף אותו לשמן 20/50 מינרלי מחברה מקומית,בטיפול הקרוב. לדעתי זה כדאי. אריק
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מה קובע החוק באשר למחויבות במראות צד, על הכנפיים או על הדלתות ברכב אספנות? תודה ושבוע טוב
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הרכב לא במצב נסיעה המנוע מניע להוצאת רשיונות צריך לגשת למשרד הרישוי
הודעה אחרונה מאת eran9494, -
לאור סוף השבוע הגשום שחלף, התצוגה לקהילה מיוחדת בכפר תקווה וביקור ביקב "טוליפ" תתקיים בשבת הקרובה ב- 1.12.2012. בתם התצוגה וטעימות יין ביקב, נמשיך לפינת חמד לנפנף ולנגב חומוס. תחזית מזג האוויר לשבת הקרובה "נאה - התחממות ויהיה חם מהרגיל לעונה ויבש" . יאירלפיד כתב "האנשים העובדים ביקב הינם אנשים נפלאים ונדירים המשפיעים על טעמו של היין....". בגלובס נכתב "היקב שוכן במקום מפתיע, ומפגיש בין מטרה חברתית לעסקית – פרויקט ייחודי לא שגרתי..." הפרוייקט "לא שמים תווית" נולד מתוך אמונה כי תווית שמים על יין ולא על אוכלוסיה שלמה. מקום התכנסות לשיירת הצפון יפורסם במייל ובפורום ביום חמישי.
הודעה אחרונה מאת Moris, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חשבתי,שזה רעיון מצויין לרכז מודעות קניה ומכירה של חלקים של רכבים אמרקאים וגם רכבים למכירה. אז הקבוצה פתוחה לכל מי שרוצה להצטרף ויש לו מה לקנות או למכור, לא משנה הבדלי דת גזע ומין. https://www.facebook.com/groups/156483987820832/
-
- 3 עוקבים
- 20 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
אהלן שלום השבוע קניתי והפכתי לבעלים של שברולט אל קמינו שנת 79 חד קבינה מנוע 5700 וי 8 . מחכה לי שיפוץ לא קל מבחינה מכנית וקצת פינישים בפחחות וכמובן כל נושא הריפוד הניקלים גומיות וצינורות ... אני ישמח לכל עזרה או סתם ייעוץ שאני צריך לדעת לגבי הרכב . כמו כן אני ישמח לשמוע הצעות לגבי רעיונות לצבע הרכב כדי שלא תהיה דומה לאחת אחרת כמו שאר האל קמינו היפיפיות שראיתי באתר . מדובר בשיפוץ ראשון שלי של רכב אספנות או בכלל ואני לא יודע למה אני נכנס גם מבחינת זמן ובטח מבחינה כספית אז אם מישהו יכול לכוון אותי בערך ולהגיד לי מה מחכה לי אני ישמח, כמו כן האוטו הועבר ישירות מהמוכר למוסך שלא ממש מתמחה בזה אז אני ירצה גם מידע לגבי פחח ומכונאי טובים בגדר המחיר הסביר לעבודה כזאת . תודה …
הודעה אחרונה מאת mercedes - 300d, -
- 3 תגובות
- 703 צפיות
למרות שכבר היו בידי כמה כאלו אני לא זוכר בוודאות. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת datsun280z, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
שלום, הכלבה של השכנים גילתה שחם ונעים מתחת לברזנט שמכסה את את המכונית הפתוחה שלי. על הדרך היא הרסה לחלוטין את המושב. אודה להמלצה על רפד באיזור חדרה\חיפה שמסוגל להחזיר את המושב למצבו הקודם.
הודעה אחרונה מאת erand70, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום אספנים יקרים (ורן בטוח שאתה קורא). הבן שלי (בן 9) ואני נכנסנו לפרוייקט שיפוץ של פיאט אונו 45 מודל 93 (אמת היא לא אספנות עדיין). הבן שלי מאוד נכנס לעניין ומבחינתו זה רכב אספנות לכל דבר ואני כמובן זורם איתו ומקווה שנמצא פה תשובות מבעלי נסיון. ובכן האקזוטיקה הגיע עלינו לאחר תאונת שרשרת, מצמד מחליק, אטמי שמן פרוצים ועוד כל מני מרעין. את המכניקה סידרנו- קלאצ', אטם ראש, אטם גיר, שמנים נזילת מים יוניט חום,ציריות פעמונים, ועוד כל מני שטויות. בודי הוחלף טמבון אחורי וינקרים קידמיים מתחנו קצת את הפרונט בעזרת גדר וראצ'ט כדי שיכנס הגריל והוינקרים. הרכב ניגש לטסט ועבר במכה ראשונה!!! שלב השני הוא הקוסמטיקה. כאמור זה הפרט שחשוב לבן שלי שמעוניין ברכב יפה. כאמו…
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים, אני צריך עזרה במציאת משאית עם מנוף להרמת רכב פרטי קלאסי שהונח בין גרוטאות רכב אחרות ע"י מלגזה ובהובלתו מירושלים לכפר סבא. אני מניח שכאספנים נלהבים השתמשתם בעבר בשרותים כאילו או דומים לצורך ניוד רכבי האספנות שברשותכם. אשמח לקבל הפניות והכוונות. ארז
הודעה אחרונה מאת PP123, -
- 19 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש יד מרדכי החודשי בדרום המפגש הקרוב יתקיים בשבת - 08.12.12- בקפה ג'ו, מפגש ' יד מרדכי', צומת יד- מרדכי, בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש תינתן הנחה של 10% בהזמנות בקפה ג'ו, כנגד הצגת תעודת חבר בתוקף. מוזמנים בעלי כלי רכב אספנות מאזור הדרום ובכלל. לפרטים נוספים יש לפנות אל: דובי שטרנברג- 2715049- 052 צביקה מרגלית- 2592839- 050 בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אחיטוב "חיקה" ברנשטיין ז"ל היה אמן - חולם , בונה ומעצב מכוניות ויצירות מתכת בעל ידי זהב ,גדל בבית של כלים חקלאים ומכוניות. בגיל 16 החל לעבוד על הטרקטור של המשפחה ומכאן התחילה אהבתו למכוניות ובהמשך פתח מוסך גדול למכוניות ברחובות. בשנת 1958 בנה חיקה את המכונית הראשונה - גיפ מוקטן (קנה מידה 1:2.5) עבור בנו עופר בן ה-3 ומאז בנה חיקה 16 מכוניות. חיקה בנה מכוניות מהמסד ועד הטפחות , הוא היה מאתר גרוטאה ... ישנה , משפץ את המנוע , מניח את המנוע וכיסא על הרצפה ובונה מסביב את השלדה ...ללא תוכניות הכל מהראש. חיקה תיכנן בעצמו את מערכת החשמל ולקח חלקים שהיו לו (חיבר חלקים ממכוניות שונות ברכב אחד) וחלקים שלא היו לו ...בנה בעצמו. חיקה הכניס במכוניות חידושים ורעיונות רבים מ…
הודעה אחרונה מאת הארי 007, -
- 9 תגובות
- 796 צפיות
מישהו שיודע להיתעסק עם אמריקיות (קטלס סופרים) ת''א,פ''ת,רמת גן,הוד השרון, או משהו באיזור. רוצה להגיע לשם בשישי הקרוב אחרי בדיקה של הספידומטר. זקוק לסידור החשמל ברכב, הורדת כל האילטורים והחלפתם בחיבורים אנושיים או הלחמות. בקיצור לא רוצה לראות בשום מקום איזולירבנד. בקיצור לא עוד "חשמלאי שיודע ללפף 2 חוטים ולשים איזו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום, התברר לי במקרה שמכוני רישוי שמורשים לבצע בדיקת מעבדה מוסמכת למכונית (לדוגמא, מכון רישוי בהרצליה) לא בהכרח עושה בדיקת מעבדה מוסמכת לאופנועים... מישהו מכיר/התנסה עם מכון רישוי שמבצע בדיקת מעבדה מוסמכת לאופנועים? דגשים מסויימים מעבר להכנה "רגילה" לטסט? תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת fantic84,
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 305 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yovel673
- locus
- Super_T
- yossiaviel
- menir1
- sperial
- yosefW
- עוזי ל
- fatboy1340
- Pavlik
- Alberrto
- Avia