Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אספנים יקרים (ורן בטוח שאתה קורא).

הבן שלי (בן 9) ואני נכנסנו לפרוייקט שיפוץ של פיאט אונו 45 מודל 93 (אמת היא לא אספנות עדיין).

הבן שלי מאוד נכנס לעניין ומבחינתו זה רכב אספנות לכל דבר ואני כמובן זורם איתו ומקווה שנמצא פה תשובות מבעלי נסיון.

ובכן האקזוטיקה הגיע עלינו לאחר תאונת שרשרת, מצמד מחליק, אטמי שמן פרוצים ועוד כל מני מרעין.

את המכניקה סידרנו- קלאצ', אטם ראש, אטם גיר, שמנים נזילת מים יוניט חום,ציריות פעמונים, ועוד כל מני שטויות.

בודי הוחלף טמבון אחורי וינקרים קידמיים מתחנו קצת את הפרונט בעזרת גדר וראצ'ט כדי שיכנס הגריל והוינקרים.

הרכב ניגש לטסט ועבר במכה ראשונה!!!

שלב השני הוא הקוסמטיקה.

כאמור זה הפרט שחשוב לבן שלי שמעוניין ברכב יפה.

כאמור טמבון אחורי הוחלף קידמי מחכה לתקציב מחודש ויוחלף בהמשך הדרך.

עשינו לרכב ווקס והצבע נראה כמו חדש (יש קצת פגמים אבל לעת אתה נשאיר אותם למזל)

הבעיה- אנו מחפשים את הסמל לגריל (הפסים הכסופים במרכז) וכפי הנראה אין להשיג אותם.

אפילו הרחקנו עד האיביי והזמנו סמל שהיה כתוב שמתאים לאונו אבל מסתבר שהוא קטן מדי(לטעמנו הוא יותר יפה אבל לא מתאים לגריל) בקיצור הרכב לא יהיה מושלם ללא הסמל!!!

בקיצור נשמח להכוונה כיצד להשיג את החלק השורר.

יותם וינון

פורסם
שלום אספנים יקרים (ורן בטוח שאתה קורא).

הבן שלי (בן 9) ואני נכנסנו לפרוייקט שיפוץ של פיאט אונו 45 מודל 93 (אמת היא לא אספנות עדיין).

הבן שלי מאוד נכנס לעניין ומבחינתו זה רכב אספנות לכל דבר ואני כמובן זורם איתו ומקווה שנמצא פה תשובות מבעלי נסיון.

ובכן האקזוטיקה הגיע עלינו לאחר תאונת שרשרת, מצמד מחליק, אטמי שמן פרוצים ועוד כל מני מרעין.

את המכניקה סידרנו- קלאצ', אטם ראש, אטם גיר, שמנים נזילת מים יוניט חום,ציריות פעמונים, ועוד כל מני שטויות.

בודי הוחלף טמבון אחורי וינקרים קידמיים מתחנו קצת את הפרונט בעזרת גדר וראצ'ט כדי שיכנס הגריל והוינקרים.

הרכב ניגש לטסט ועבר במכה ראשונה!!!

שלב השני הוא הקוסמטיקה.

כאמור זה הפרט שחשוב לבן שלי שמעוניין ברכב יפה.

כאמור טמבון אחורי הוחלף קידמי מחכה לתקציב מחודש ויוחלף בהמשך הדרך.

עשינו לרכב ווקס והצבע נראה כמו חדש (יש קצת פגמים אבל לעת אתה נשאיר אותם למזל)

הבעיה- אנו מחפשים את הסמל לגריל (הפסים הכסופים במרכז) וכפי הנראה אין להשיג אותם.

אפילו הרחקנו עד האיביי והזמנו סמל שהיה כתוב שמתאים לאונו אבל מסתבר שהוא קטן מדי(לטעמנו הוא יותר יפה אבל לא מתאים לגריל) בקיצור הרכב לא יהיה מושלם ללא הסמל!!!

בקיצור נשמח להכוונה כיצד להשיג את החלק השורר.

יותם וינון

בהצלחה בפרוייקט.

מה הבעיה להשיג את הסמל?

תפנה ל: מ.י.ר סוכנות חלקי חילוף פיאט רחוב המסגר 70, תל אביב , טלפון : 03-5620275 ( http://www.m-i-r.co.il/ ) הם יזמינו לך חדש מהחברה . (מגיע תוך שבוע עבודה בדרך כלל אם זה מגיע מחו"ל) מבטיח לך שהם יעזרו לך אם אנא פנה אלי ואנסה לבדוק גם.

אפשר גם בהיפר חלף פתח תקווה לבדוק.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
בהצלחה בפרוייקט.

מה הבעיה להשיג את הסמל?

תפנה ל: מ.י.ר סוכנות חלקי חילוף פיאט הם יזמינו לך חדש מהחברה . (מגיע תוך שבוע עבודה בדרך כלל אם זה מגיע מחו"ל)

אפשר גם בהיפר חלף פתח תקווה לבדוק.

בדקנו דרך חנות חלפים בירושלים ולדבריהם אין להשיג את החלק גם דרך סמל"ת (את הכיתוב המלבני FIAT היה).

בכל מקרה אני אפנה למ.י.ר או היפר חלף

תודה.

פורסם
בדקנו דרך חנות חלפים בירושלים ולדבריהם אין להשיג את החלק גם דרך סמל"ת (את הכיתוב המלבני FIAT היה).

תודה.

לאחרונה הזמנתי דרך מ.י.ר רדיו דיסק מקורי לפיאט מריאה (אני היחיד בארץ שיש לו מריאה עם רדיו דיסק מקורי) ולא הייתה שום בעיה.

הזמנתי דרכם גם פסי קישוט לפיאט 127 וגם את זה יש .

ברור שאין להם בחנות. אבל תתעקש שיזמינו לך מאיטליה . יש להם בחנות עצמה קטלוגים מפורטים של כל דגמי פיאט עד רמת הבורג. אם יעשו לך בעיה כלשהי פנה אלי ואנסה לעזור לך בדרך אחרת.

כמו כן תנסה להיעזר ברפי לין (שלח לו מסר פרטי כאן בפורום או באתר של מועדון פיאט ישראל)

אתה יכול לצרף לי תמונה של הגריל הספציפי? אני מאמין שמדובר באונו דור 2 אם הוא שנת 1993.

אני בטוח ומשוכנע שראיתי במגרש של היפר חלף כמה אונו . חייב להיות להם החלק שאתה מחפש. הסמל מגיע עם כל הגריל. לא חושב שיש אפשרות להשיג רק את הפסים. אתה חייב להזמין את כל הגריל קומפלט עם הפסים (הסמל) . זה מגיע בחתיכה אחת.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

היי אמור להיות לי גריל אדום עם סמל במצב סביר. צור איתי קשר 054-4215678

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
לאחרונה הזמנתי דרך מ.י.ר רדיו דיסק מקורי לפיאט מריאה (אני היחיד בארץ שיש לו מריאה עם רדיו דיסק מקורי) ולא הייתה שום בעיה.

הזמנתי דרכם גם פסי קישוט לפיאט 127 וגם את זה יש .

ברור שאין להם בחנות. אבל תתעקש שיזמינו לך מאיטליה . יש להם בחנות עצמה קטלוגים מפורטים של כל דגמי פיאט עד רמת הבורג. אם יעשו לך בעיה כלשהי פנה אלי ואנסה לעזור לך בדרך אחרת.

כמו כן תנסה להיעזר ברפי לין (שלח לו מסר פרטי כאן בפורום או באתר של מועדון פיאט ישראל)

אתה יכול לצרף לי תמונה של הגריל הספציפי? אני מאמין שמדובר באונו דור 2 אם הוא שנת 1993.

אני בטוח ומשוכנע שראיתי במגרש של היפר חלף כמה אונו . חייב להיות להם החלק שאתה מחפש. הסמל מגיע עם כל הגריל. לא חושב שיש אפשרות להשיג רק את הפסים. אתה חייב להזמין את כל הגריל קומפלט עם הפסים (הסמל) . זה מגיע בחתיכה אחת.

צביקה אולי תעזור לי להזמין טמבון מקורי של אונו טורבו אני כבר כמעט שנה מחפש ? טמבון קדמי כמובן

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם
צביקה אולי תעזור לי להזמין טמבון מקורי של אונו טורבו אני כבר כמעט שנה מחפש ? טמבון קדמי כמובן

נדמה לי שהפגוש ( טמבון בלועזית) של הטורבו דור 2 זהה לפגוש הרגיל חוץ מכך שיש לו פנסי ערפל קדמיים ( אבל ייתכן שאני טועה בענין הזה אז אל תתפוס אותי במילה). אתה יכול פשוט להזמין דרך מ.י.ר את פנסי הערפל המקורים ( בזמנו עלו 600 ש״ח לפנס) ואת הבתים של פנסי הערפל שמתלבשים על הפגוש הקדמי מצידו הפנימי . וכמובן לחתוך את המלבנים בפגוש של האונו . ( זה מה שאני עשיתי בזמנו כשהיה לי אונו . אנסה לברר .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תודה.

בירושלים יש את מאיר וציון חלפי רכב. הם מתמחים בפיאט כבר עשרות שנים

אני חושב שיש סיכוי מאוד גדול שתמצא את החלק הזה אצלם

פורסם

קודם תודה לכולם

אני אמצא זמן לרדת לשפלה לחיפוש החלק.

בגדול לגבי מועדון פיאט לצערי העסק רדום למדי שם ומסמ"לת שלהבנתי אמור להיות חלק אין קול ואין עונה.

ביינתיים יש דברים שאילתרנו כמו אנטנה לגג שכרגע ישנה לא מקורית (ללא הבורג הגדול שמוברג לתוך הגג).

בכל מקרה אנו נצרף תמונות בתום הפרוייקט.

יותם וינון

• תוכן חדש...