Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן שלום השבוע קניתי והפכתי לבעלים של שברולט אל קמינו שנת 79 חד קבינה מנוע 5700 וי 8 .

מחכה לי שיפוץ לא קל מבחינה מכנית וקצת פינישים בפחחות וכמובן כל נושא הריפוד הניקלים גומיות וצינורות ... אני ישמח לכל עזרה או סתם ייעוץ שאני צריך לדעת לגבי הרכב .

כמו כן אני ישמח לשמוע הצעות לגבי רעיונות לצבע הרכב כדי שלא תהיה דומה לאחת אחרת כמו שאר האל קמינו היפיפיות שראיתי באתר .

מדובר בשיפוץ ראשון שלי של רכב אספנות או בכלל ואני לא יודע למה אני נכנס גם מבחינת זמן ובטח מבחינה כספית אז אם מישהו יכול לכוון אותי בערך ולהגיד לי מה מחכה לי אני ישמח, כמו כן האוטו הועבר ישירות מהמוכר למוסך שלא ממש מתמחה בזה אז אני ירצה גם מידע לגבי פחח ומכונאי טובים בגדר המחיר הסביר לעבודה כזאת .

תודה מראש לעוזרים !

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

קודם כל שיהיה לך בהצלחה ותתחדש, ראיתי לפני שבועים בסדנה של אילן קירט ברחובות אל קמינו שעוברת שם שיפוץ כללי שווה לך לבדוק איתו את עניין השיפוץ אצלו לפני שאתה הופך להיות שפן נסיונות של משהו שלו מבין ברכבים מהסוג הנ"ל, ואז תקבל אכזבה גדולה וחור גדול בכיס.

תעלה כמה תמונות של הרכב.

בהצלחה טל

פורסם

קודם כל צריך לראות תמונות שנבין איזה אל קמינו רכשת.

חוץ מזה צריך לדעת גם בבור בלי תחתית מה התקציב הראשוני.

מבחינה מכאנית כמו שבטח כבר יציעו לך בהמשך רק איציק מרעננה.

תעיד על כך האלקמינו שלי שהמנוע ניבנה ליפניי יותר מחמש שנים ועדיין והרכב נוסע ועובד קשה.

מבחינת צבע כל אחד וטעמו אבל לבנה עם פסים אדומים אין כרגע לאף אחד:oops: .

מבחינת חלקים יש לי ולעוד כמה חברים כל חלק שתרצה.

פורסם

תודה רבה לכםםםם ...!

אני מבטיח מחר להעלות תמונות שאני יגיע למוסך אני יצלם אותה מכמה זוויות שתראו במה מדובר .

לגבי סכום שיפוץ בשלב הראשוני אני רוצה לשמוע הצעה במעל המוסך ואז לראות איפה אני עומד מבחינת זמן גם .

ולגבי חלקים מחר אני ירשום בדיוק מה חסר לי , תודה שוב .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם
תודה רבה לכםםםם ...!

אני מבטיח מחר להעלות תמונות שאני יגיע למוסך אני יצלם אותה מכמה זוויות שתראו במה מדובר .

לגבי סכום שיפוץ בשלב הראשוני אני רוצה לשמוע הצעה מבעל המוסך ואז לראות איפה אני עומד מבחינת זמן גם .

ולגבי חלקים מחר אני ירשום בדיוק מה חסר לי , תודה שוב .

אתה צריך להחליט מה אתה רוצה מהרכב ולקדם את העיניין לאט במידה ואין לך מספיק תקציב.

תתחיל נכון ומה שתעשה עכשיו ישתלב אם התוכניות המאוחרות יותר.

אני הייתי מתחיל מכאני בריא ואחר כך ניכנס לקוסמטיקה.

אלא אם הרכב חלוד ומכוער תנסה לשלב.

בהצלחה.

פורסם

כמו שהבטחתי הבאתי תמונות !

מעשה ידי להתפאר ...

DSC02083.JPG

DSC02086.JPG

DSC02087.JPG

DSC02088.JPG

DSC02095.JPG

DSC02099.JPG

DSC02104.JPG

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם

זו רק ההתחלה ...

מקווה שתעזרו לי ותייעצו :):-P עמדתי בהבטחה שלי .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם

פוטנצייל יש וזה הכי חשוב.

מה שאני הייתי עושה במיקומך עכשיו זה מכין תוכנית לפרויקט ומבצע סעיף סעיף

אני חושב שיהיה נכון לגמור את הרכב מכאנית (דברים גדולים) ואז לגמור פחחות צבע ולבסוף את פנים הרכב.

החלקים זמינים בשפע בחול וגם חלק מהדברים אפשר למצוא בארץ

בהצלחה

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

תודה אחי , המוכר אומר שהדיסקיות של הגיר תפוסות קצת אז לאוטו קשה לזוז משהו כזה... במידה ויש בעיה בגיר יהיה יותר זול להשיג מפירוק או לשפץ ?

מי יכול להסביר לי מזה אל קמינו דבל קבינה ? חשבתי שהם כולם באות שתי דלתות או שזה דגם אחר לגמרי ?

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם

בוקר טוב, לא יודע כמה שילמת אבל ניראה שעשית עיסקה מצויינת,ניראה שיש לה אופי,קודם כל גרניק, אבל בכל הכח, לקרצף הכל, להוציא הכל מהאוטו שתבין עם מה יש לך עסק, לי ניראה שהדרמים נתפסו ולא הגיר, קודם צריך להניע אותה ואז לעשות סדר עדיפויות בשיפוץ, זה הנייד שלי אם יש שאלות או שתצטרך משהו 0524843776 יום טוב.

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

• תוכן חדש...