Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי וחג שמח !

איזה כיף לקרוא את התגובות שלכם תודה על ההצעות עזרה והפרגון !!!

אני באמת יצטרך כל עזרה בשביל לא להתייאש ...

אני מבטיח להעלות עוד תמונות ואני בהחלט יעביר עליה קיטור כדי לראות נקודות שאולי לא לקחתי בחשבון .

לגבי הקורטינה למי ששאל אז כן הרכב שלי ואני דווקא מעוניין למכור אותו כדי לממן את השיפוץ של הקמינו , למי שרוצה פרטים על הפורד אני ישמח לענות בפרטי .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל תאמין שיכולים לתקן

מאחר שהכל מאיתו יתברך בוודאי הכל לטובה !

פורסם

אהלן !

האם הרכב נקנה מאזור פרדס חנה ? כי אני כמעט בטוח ב100% שבשנה האחרונה צילמתי את הרכב הנ"ל ואף העלתי אותו לשרשור של הענתיקות בדרכים ובחצרות.

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ושיפוץ מהנה ! אם ותצטרך הכוונה לבעל מקצוע אמין,אמיתי ומקצועי שאין בדומה לו (בפרט בכל הקשור ברכבים אמריקאים) - טל חסיד כבר הספיק להמליץ עליו בעמוד הקודם. תוכל לפנות אלי בהודעה פרטית ולקבל פרטים.

פורסם

היי אז אם הכוונה לשברולט אז היא נקנתה מנס ציונה וגם שם עברה הכנה לפחחות וצבע ככה שלא נראה לי שהיא עמדה בזמנו במצב הזה ..

ואם הכוונה לקורטינה אז היא נקנתה מראשון לציון לפני שנה ...

לפי הבנתי מהבעלים האחרון אז השברולט היתה שייכת לבמאי סרטים שבעברו היה איש מוסד או משהו כזה והרכב שימש כנראה כתפאורה לסרטים או פרסומות כמובן לפני המון שנים שהאוטו עוד היה נוסע .

אולי באמת אני יחפור יותר על עברה ויעדכן כאן אם מישהו באמת יתעניין :) .

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

פורסם

אם זו של איש הקולנוע הרכב היה בעברו ברמת השרון היו מניחים מצלמת קולנוע על הארגז הצלם היה יושב ברכב גם בארגז.

הם היו מצלמים כך במהלך נסיעה רכב אחר או מהלכים בתנועה.

בארגז מאחורה היו כל מיני ברזלים תומכים.

היה לו עוד רכב כזה מודל 83 שמעניין מה עלה בגורלו.

פורסם

אני בהחלט לא יודע אבל אני יבדוק עם המוכר את כל העבר של הקמינו אולי יהיה סיפור מעניין באמת מאחוריה ..!:-D

נ נח נחמ נחמן מאומן

אין עוד מלבדו !

תן חיוך-הכל לטובה !

• תוכן חדש...