רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 10 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום. לשתף אתכם ( ואולי גם ניתן ללמוד מזה ) בתהליך יבוא הגה לרכב אספנות שהסתיים היום בהצלחה. לפני חודשיים זכיתי במכרז EBAY בהגה חדש במחיר 150 דולר כשהמוכר מציין שאין עלות משלוח לישראל. מבחינתי עסקה נחמדה כי בד"כ הגה כזה נמכר ב 180 דולר לא כולל דמי משלוח לישראל. באותו הרגע לא ידעתי אם זרקתי לפח 600 ש"ח .. אולי לא אקבל אישור וההגה יתקע במכס ? מה עושים - מכינים מעטפה למשרד התחבורה - בקשה לייבוא אישי של חלק חילוף. הטופס נמצא באתר האינטרנט של משרד התחבורה - מדפיסים אותו וממלאים ידנית. יש להדגיש לדעתי במרקר בהערות שמדובר ברכב אספנות. מצרפים למעטפה בנוסף : חשבונית PAY-PAY, צילום רישיון רכב, צילום תעודת זהות ומכתב קצר שבו רשמתי שההגה חדש ומיועד לרכב אספנות. ה…
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
התפרסם היום באתר וואלה ! לפי זה המס יהי כרבע מן המיסוי על רכב רגיל. אז אם אני מייבא אופנוע שטח משנות ה80 (מוגדר כרכב ספורט ) המס יהיה לפי רכב רגיל./אספנות או לפי ספורט מוטורי ??
הודעה אחרונה מאת asafk, -
אלפא 33 - סקירה היסטורית קריאה מהנה, וסליחה מכל חברי האלפיסטים..
הודעה אחרונה מאת amiger, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ביום רביעי הקרוב 26/12/12 בערוץ 10 לאחר מהדורת החדשות, תכניתו של אמנון לוי פנים אמיתיות בו הוא מראיין את איל פלד על תהליך השיקום. שומר מסך עם אמנון לוי. ל'
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם ! יש רכב כלשהוא (אני בכוונה מעדיף לא לציין כרגע איזה-אבל רכב נפוץ לזמנו וכיום נעלם מהנוף) משנת 89 במצב נדיר! (חדש-דנדש רק צריך לנקות אותו מבחוץ) ו הבעיה היא שהאוטו עומד 15 שנה, ללא תזוזה, ללא טסט, ולא הניעו אותו אפילו!! ולכן מצב מכני לא ידוע אבל זה לא מה שמדאיג אותי! הבעיה שהרישיון לא מוקפא! ואני בכלל בספק אם יש בכלל ניירות? כי הבעלים שכח בכלל שיש לו אוטו! והוא אמר שהוא צריך לבדוק איפה שם אותם! ועכשיו אני שואל במידה והרישיון לא מוקפא, האם צריך לשלם 15 אגרות בשביל ללכת לטסט? ואם נגיד הרישיון נאבד יש דרך להוציא חדש? כמו שאמרתי הרכב עומד 15 שנה וכל החיים שלו בחנייה מקורה! לא ראה שמש ולא גשם! עקב כך נשמר בצורה מדהימה! תודה מראש
הודעה אחרונה מאת SHMOLIKKK, -
-
נתקלתי בתמונה הזאת ואני לא מצליח להזכר בסוג הרכב... תודה!
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- 1 תגובות
- 678 צפיות
מישהו מכיר טכנאי שיבוא לטפל ברכב אצלי בתל אביב?
הודעה אחרונה מאת aronm, -
- 2 עוקבים
- 51 תגובות
- 12.1 אלף צפיות
פרוייקט של חבר פיירבירד 68 /יפוץ התחיל לפני 3 חודשים התמונות מדברות בעד עצמן
הודעה אחרונה מאת SniR89, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מצאתי מוריס שהבעלים שלה ניפטר מישהו יודע עם אפשר לעשות העברת בעלות ועם כן איך??תודה
הודעה אחרונה מאת אאבי, -
- 2 תגובות
- 633 צפיות
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אולי יהיה עוד למישהו להוסיף בנוסף למה שנכתב לפני 5 שנים. כשלמלא מיכל דלק יותר יקר מביטוח חובה. כשאתה צריך להשתמש בווקי טוקי כדי לדבר עם הנוסעים שלך. כשכל צילינדר הוא בגודל של מנוע של סוזוקי סוויפט. כאשר בשביל לבדוק שמן צריך להיכנס לתא המנוע כאשר יש לך מנוע בנפח של משאית והספק של טוסטוס כשאתה מתניע את האוטו, פורץ משבר נפט כשלהגה שלך כיוון משלו בחיים. כשפרט לרשיון נהיגה צריך גם רשיון שייט. כשיש לך פי שתיים צילידרים מגלגלים.שתמיד אפשר לבדוק את השריטות בזנב תוך כדי נסיעה. כשאתה מפרק את האוטו ומגלה שכל דלת שוקלת כמו טוסטוס כשאתה מגלה חלונות חשמל וכיסאות חשמליים באוטו שבקרוב יהיה בן 40 כשאתה מוצא ילדים קטנים משחקים כדורגל על מכסה המנוע שלך- כשמספיק …
הודעה אחרונה מאת gugla, -
- 3 עוקבים
- 21 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
הרכב מודל 78.מס 100-697 צבע תכלת עם כתמי פחחות בצבע סגול. לא במצב נסיעה. כנראה נגנב על ידי ברזלנים. אם מישהו נתקל במשהו דומה בפירוקיות או במגרשי ברזל בבקשה לעדכן.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
באחת מקניותיי לפילטר שמן, נאמר לי: Ac Delco PF1218 ״החליף״ את Ac Delco PF454 קניתי והשתמשתי בו השנה, לקראת הטיפול השנתי שוטטתי באתרים (Summitלמשל) ושם כתוב כי ה1218 מתאים למנועי 5.0 ליטר Generation 1 (שלי 5.7) ולעוד מגוון מנועים מלבד למנוע שברשותי מיותר לציין כי למוכר היה נוח למכור את הפילטר ואת הסיפור אשמתי שלא בדקתי לענייננו: שני הפילטרים זהים בהברגות ובקטרים ה1218 ״גבוה״, וה454 ״נמוך״ מה בעצם ההבדל בינהם מלבד הנפח שכל פילטר מכיל? למה מצוין שפילטר 1218 לא מתאים ל5.7? זה עניין של ״בוקיות״ אמריקאית?
הודעה אחרונה מאת ToSToS, -
- 0 תגובות
- 763 צפיות
שלום אני מחפש מוסך, שמשפץ מנועים ברמה מקצועית באיזור הצפון(כרמיאל והסביבה) תודה
הודעה אחרונה מאת ariel segal, -
- 0 תגובות
- 652 צפיות
שלום אני מחפש פוסטר או תמונה של סיטרואן ds ישנה צילום קידמי ומתחת כתוב לא לכל אחד יש סיטרואן אבל למי שיש סיטרואן הוא לו כל אחד . תודה
הודעה אחרונה מאת רונן שחפ, -
היעלמות הנפט בארץ 1 2
מאת raven1222-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 26 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
שלום לכולם פעם היה שימוש נרחב בנפט והוא היגיע אפילו עד הבית , היה שימוש בפתיליות ,בפרימוסים, בתנורי חימום (פרידמן למי שזוכר) ולכן הנפט היה מצוי. מידי פעם אני קונה נפט לשטיפת חלקים ,אך משנה לשנה בגלל היעדר דרישה הנדירות שלו בתחנות הדלק גדלה. רובן הפסיקו למכור אותו ואם יש כבר תחנות שמחזיקות נפט אז המחירים בהתאם.לפני כמה שנים שילמתי 11 שקלים לליטר בתחנה מסוימת כשמחיר הדלקים היה הרבה יותר זול מהיום. שבוע שעבר מצאתי תחנה שמוכרת נפט , שילמתי מחיר של 10 שקלים לליטר.ועוד הייתי מרוצה שמצאתי. מי זוכר את מוכרי הנפט עם הסוס ועגלה והפעמון שהיו מסתובבים בארצנו ? אריק
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לכל חברינו, חובבי שימור הרכבים ומורשת מוטורית, החוגגים את חג המולד, חג שמח !! מהצפוניים.
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שלום חברים, אני מבקש את עצתכם/עזרתכם בנושא של ייבוא בולמים אחוריים עבור הדרבי שלי. לפני שבוע רכשתי בשעה טובה (ובהרבה כסף) זוג בולמים אחוריים חדשים עבור הדרבי שלי (מצ"ב תמונה). הבולמים נקנו בספרד. העלות כולל המשלו הסתכמה בסך של 1052.03 ש"ח. מאחר ואני פסימי מטבעי, יש לי הרגשה שמשרד התחבורה יעשה לי בעיות. על מנת להקדים תרופה למכה, ניסיתי להבין מה אני צריך לעשות מראש ע"מ שהבולמים לא יתקעו היכן שהוא. בעצתו של אורן ליבנה, מילאתי טופס "בקשה לאישור יבוא אישי לצריכה עצמית חלקי חילוף ומכלולים לרכב". צירפתי חשבונית רכישה על שמי (הקבלה הממוחשבת מאיביי), צירפתי צילום תעודת זהות שלי, וצירפתי צילום של רישיון הדרבי להוכיח שהוא רשום על שמי. עד כאן ההקדמה. היכ…
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 152 תגובות
- 17.4 אלף צפיות
אירוע מדהים, מזג אויר מדהים, מכוניות מדהימות ואנשים מדהימים. כ 40 חברים דוברי עברית נמצאים כאן וידוע כבר על רכב אחד שנקנה (מוסטנג). ניתן לתמונות לדבר חבורה נחה בהפסקת הצהרים שלי מטפסת על הג'בלאות לתפוס זוית צילום מציאה פראית, קורבאיר 60 או 61 פתוחה ומסודרת ב 2900 דולר כמה טנדרים, משאיות וכבאיות במיוחד לגנאדי. השבי בין שתי הכבאיות מוצעת בכ 5800 דולר (היא משנת 1950). גם הכבאיות שלצידיה (פורד ואינטרנש) מוצאות במחיר דומה.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחפש אתרים (לא איביי) שמוכרים מוסטנג ישנות במצב סביר- מינוס , יש המלצות?
הודעה אחרונה מאת bubens, -
-
זיהוי כנף אופנוע
מאת frik- 2 תגובות
- 890 צפיות
מישהו יכול לעזור? זה נראה כמו חלק של כנף אחורית, כנראה אופנוע צבאי לשעבר לפי הצבע ירוק זית שנשאר. תודה,חן.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 661 צפיות
שלום, באם במקרה מישהו מתכנן גרירת מכונית מאיזור הצפון בימים הקרובים מאיזור הצפון (במקרה שלי ספציפית, כרמיאל, אפשרי מהסביבה, עכו, חיפה וכו') לאיזור המרכז, אנא צרו קשר לצורך איחוד גרירה וצמצום עלויות... תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 733 צפיות
מחפש מקום במחיר שפוי רצוי עם ליפט לפיתחת הסדנא לשיפוץ כלי רכב ועם יש תנור לצבע שאפו! ערן 0549729721
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 1 תגובות
- 634 צפיות
בעקבות תשובות החברים בהעדפת אתר גולדוינג נעביר את פעילות הודעות, פורום, קניה ומכירה ותמונות לאתר המצורף http://www.goldwing.co.il/index.html אנא שתפו והשתתפו בברכה איציק דר 0522618051
הודעה אחרונה מאת s_lapid, -
- 0 תגובות
- 631 צפיות
שלום חברים יום שבת 29.12 נצא לטיול מודרך ע"י ברוך קידר לאזור ת"א יפו הצפון יהיה מפוצץ עם מטיילים לכן הוחלט לטייל במרכז לצפונים ניפגש בשעה 8:00 בתחנת הדלק פז חוף הכרמל על כביש 2 אחרי מגדלי חוף הכרמל לאנשי המרכז והסביבה בשעה 9:30 בחניון הציבורי של רידינג לגבי ארוחת צהרים הוציא עידכון בהמשך אשמח לקבל המלצות על מסעדה איכותית וזולה באזור בברכה איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
משהו (בני בני) נרדם בשמירה? -רן http://www.mako.co.il/news-channel2/Friday-Newscast/Article-b4982bf5e0fbb31004.htm
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 32 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
בדפוסססס והפעם חוברת כפולה בת 48 עמודים!
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
הזמנתי מכאן את הספר ב 12 לחודש היום הגיע. http://www.ebay.com/itm/140815146554?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ספר לא מקורי (ראיתי את המקורי) הספר כניראה סרוק והוכנס לPDF לאחר מכן הודפס. הדבקה אין לו רק חורים כאלה כמו של קלסרים. כמובן שזה מתוייג הכל יפה. ממליץ למי שמחפש.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום רב אני מחפש גלגלים לחיפושית משומשים במחיר זול ג'אנט+צמיג למישהו יש מושג איפה או למישהו מהמועדון יש ? תודה מראש יריב
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 49 תגובות
- 10.8 אלף צפיות
פרסמתי בעבר באחד השרשורים של ענתיקות בדרכים ובחצרות כמה תמונות מהמקום הזה... ציטוט מהפרסום בעבר יש מקום ביער צפת/מירון שיש בו יותר נכון מסתתרים בו רכבים אחרי העצים כנראה גנובים ככה כשנוסעים בשטח לא רואים אותם אנה חלק מהם יש עוד איזה 10+ בוואדי לא הצלחתי להגיע לשם הירידה לשם היא ממש גבוה תלולה וחדה באיזה יום אני ירד לצלם והפעם אני יביא איתי חבל טיפוס. אז אינה הפעם ירדנו לשם אני ועוד שלושה חברים לראות מה חדש שם, מעלה את רוב התמונות של הרכבים יש עוד כמה שלא צילמתי. את הרשימה של הרכבים אני יפרסם אחרי זה עד אז תנחשו איזה רכבים יש שם.
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
מי מחובר 45 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 313 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- mikk
- פאר האורה
- עוזי ל
- yossiaviel
- sperial
- Avia
- PASHUT
- Pavlik
- samg
- SlowRide
- yosefW
- yovel673