Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמה הארות ותוספות:

[*]חלק גדול מה-33 הגיעו ארצה ללא מזגן על אף שהחברה מכרה את הרכב גם עם מזגן מקורי. הסיבה לכך היתה שהיבואן בחר להתקין מזגן מהרכבה מקומית. אינני מכיר את המזגן המקורי, אולם אני מצר על ההחלטה הזאת: עבור המעבה של המזגן המקורי הוכנו פתחים בפגוש הקדמי בצמוד לפנסי הערפל, וזאת בנוסף לעובדה שהקומבינה הזאת הובילה לכך שהמזגן יכל לצאת רק מהפתחים המרכזיים ולא ניתן היה לכוונו לשמשה כדי להסיר אדים בחורף.

.

אל תצטער. לי היתה אחת עם מזגן מקורי. הפתחים בטמבון הם לא סתם, המעבה המקורי מפוצל לשתיים וישב בתוך הטמבון. במקור הוא הוציא אויר בטמפ' טובה עבור מזגן אבל המפוח הפנימי שלו היה כל כך גרוע עד שזה המותקן ה156 דור ראשון מרגיש עוצמתי לידו. אחרי החלפת המפוח הפנימי במשהו שיתן עצמת אויר סבירה הסתבר שאין למערכת מספיק כח והוספתי לה מעבה שלישי מאחורי הרדיאטור...

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני זוכר שאדוארד אטלר התחרה במירוצי אשקלון באמצע שנות ה 80 הוא כתב בטור ב"טורבו" כיגילה להפתעתו שלא היה מוט מייצב ב 33 ,

ממה שזכור לי היתה לו 33 תלתן ירוק, אבל אנל'א בטוח לגמרי.

אני זוכר אותו נכנס כמו טווס למסלול באשקלון עם מה שהיה הרכב החדש היחידי על המסלול בין כל הגרוטאות שהיו שם.

מספר לא רב של דקות אחר כך האלפא האדומה והנוצצת שכבה הפוכה בצד המסלול.

• תוכן חדש...