רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום. נתקלתי במושג הזה בפרט במערכות פליטה של מכוניות שרירים אמריקאיות. אשמח לקבל פירוט על מה בדיוק מדובר, כולל האם התהליך מבוצע בארץ ?.. תודה.
הודעה אחרונה מאת דודי ויצמן, -
- 2 תגובות
- 682 צפיות
שלום חברים פרטים נוספים לגבי טיול אופנועים לאילת 24-26.1.13 הלינה במלון פרסט-קלאס העלות -720 ש"ח לזוג לשני לילות חצי פנסיון לגבי מסלול ושעות בהמשך אנא התקשרו להזמין מקום להשתמע איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
- 1 תגובות
- 756 צפיות
מועדון החמש מזמין למפגש חברתי ותצוגת רכבי אספנות בשבת בבוקר ברופין- 05.01.13 כל שבת ראשונה בחודש נפגשים בחניית תחנת הדלק 'פז' בצומת רופין (סמוך לצומת בית ליד), בין השעות 10:00-12:30. לחברי מועדון החמש הנחה של 10% על קניה בקפה "ארומה" , כנגד הצגת תעודת חבר מועדון החמש. לפרטים נוספים יש לפנות אל רכז מועדון החמש בשרון , אבי שרייבר, בטל' 5514465- 052. התצוגה פתוחה לקהל הרחב! בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחבר שלי יש את הרכב legend acura 87 הוא אומר לי שזאת יחידה בארץ שמישו עלה מצרפת ועשה לה רישוי זה מנוע ה6 2500 אוטו לא פרייר בכלל רציתי לדעת עם מישו מכיר את הרכב תקלות צריכת דלק אני הבנתי זה הונדה של פעם ולא היו הונדות ליפני שנות ה90 הייתי מעלה תמונה אבל עדיין אני לא יכול תודה
הודעה אחרונה מאת yohai71, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך נשמר כל מאגר הרישיונות של הרכבים הישנים מתקופת הכרטסות וגם לפני? נגיד וקבלתי רכב מודל 1927, איפה נשמרת כל היסטורית הרכב ואיך יכלו להנפיק לי רישיונות רכב ?
הודעה אחרונה מאת A110, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום רב! ברצוני לייבא רכב אספנות ביבוא אישי מדרום אמריקה ויש לי מספר שאלות שלצערי אין להן מענה. 1.איך מחשבים את המכס. האם לפי מחר הקניה בחו'ל האם מחיר ההובלה והביטוח גם כלולים במחיר? 2.בירוקרטיה. האם ניתן לשחרר מהר את הרכב? האם ניתן בזמן סביר לסדר לו רשיונות ולהעבירו טסט? בתודה מראש לכל מי שיכול לתת לי אינפורמציה. בני.
הודעה אחרונה מאת YaronNahum, -
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ידידי רציתי לדעת היכן רוכשים את מחירון קראוס ומה עלותו? תודה
הודעה אחרונה מאת Oren75, -
- 9 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
בשבת ה-29/12/2012 שעה 10:00 בבוקר ייערך מפגש בקיבוץ צרעה של מגוון הכלים שיוצרו על ידי המפעל בבעלות הקיבוץ עד לשנות ה-70. נתאסף כולנו בשעה היעודה בחדר האוכל של הקיבוץ. מוזמנים כולם ללא קשר לדת גזע מין או דעה פוליטית. יוצגו טילונים ממגוון שנות הייצור (1959-1979) וכמובן אופניים מייצור של אותו מפעל. לכל מי שברשותו טילון (לא משנה המצב) או אופניים מתוצרת המפעל מוזמן להביאם ולהציגם. האירוע/מפגש נערך בחסות קיבוץ צרעה וישתתפו בו גם חברי הקיבוץ, לרבות כאלו שעבדו במפעל. להתראות במפגש.
הודעה אחרונה מאת אבי דלאל, -
לאנ'ציה תמא - סקירה היסטורית קריאה מהנה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת lancia_thema_tur, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מה הנוהל כדי להפוך לאספנות?
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני מס' חודשים אחד ממשתמשי הפורם פרסם תמונות של אוסטין שנראתה נטושה. פניותיי למפרסם לא נענו, ולכן מבקש את עזרת חברי הפורם. כל הידוע לי לכאורה כי הרכב ממוקם בחיפה. יבורך מי שיודע למסור פרטים - בהודעה פרטית בלבד (למנוע מראש גזל). אודה מראש. שבוע-טוב.
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
- 0 תגובות
- 649 צפיות
ruSRJ11LlHU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- 40 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
ראשית המון תודות לקובי בן ניסן על האירגון, כולנו מעריכים את עזרתך הרבה. למדנו היום עד כמה כשרוני ואמן היה חיקה, מדהים ומרשים. תודות לכל החברים שלקחו חלק. את התמונות ניתן לראות בקישור הבא הפתוח לכולם: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.128400400655391.25259.100004562944883&type=1&l=9bc9f9b5c7
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 0 תגובות
- 690 צפיות
בקישור הבא; http://wildaboutcarsonline.com/cgi-bin/pub9990401732180.cgi?categoryid=9990401732180&action=viewad&itemid=9990401732772 תהנו.
הודעה אחרונה מאת 504L, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
במיוחד לחובבי לנציה ונהגי ראלי פינים: אלעד
הודעה אחרונה מאת reuven, -
חברים בעלי טילונים ,אופניים וכל מה שקשור לתוצרת מפעלי אופניים ישראלים I.C.M מוזמנים להציג את אוספיהם באירוע שעורך הקיבוץ. פרטים נוספים יפורסמו בהמשך
הודעה אחרונה מאת ICM IS, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
בשיטוטי בפורם ניתקלתי בתמונה הזאת ממפגש מלפני כמה שנים. הפיאט נראת מדהים, למישהו יש מושג מה עלה בגורלה?. זכורה לי אחת דומה מאוד לפני עשרים שנה בפתח תקווה. אז הושתל לרכב מנוע של אונו טורבו, האם זה הרכב? תודה
הודעה אחרונה מאת irork, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אתמול בשעת לילה מאוחרת בסביבות 23:00 אני חוזר עם הסוסיתא לרעננה בנסיעה של כייף ועם הרבה גזים מהמפלט ברכב פתאום משום פיצוץ בגלגל האחורי מה עושים כביש 4 חושך אני מתגלגל לשולים הלך הצמיג האחורי מוציא גלגל רזרבי פאק אין גק ומפתח גלגלים המוכר לא נתן לי ואת הגק ההידראולי הורדתי יום קודם למשהו אחר מה עושים ? אמרתי אני מתגלגל כך עד למקום טוב לעצור עם תאורה וכך היה עד שבאיזור בצרה דופק לי איזה רוכב קטנוע על השמשה תעצור אתה עם פנצר אמרתי שאני תקוע בלי גק ומפתח גלגלים אתה ממועדון החמש שאל וכמובן שעניתי חיובי חכה כאן אני נוסע להביא לך גק ומפתח גלגלים עלה על הקטנוע וחזר אחרי 10 דקות עם השלל הנחוץ תוך 3דקות החלפתי גלגל (כנרא בגלל הקור) הבחור לחץ לי יד …
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
המרצדס של המלך
מאת A110- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
בספטמבר 1931 הגיע לירושלים לביקור רשמי מלך עיראק, פייסל הראשון. המכונית שליוותה אותו בדרך חזרה מאירופה היתה המרצדס המפוארת, היקרה והחדשה ביותר שיוצרה אז - 770. הנה הפרטים - http://israelmotorindustry.org/mercedes-770-in-jerusalem
הודעה אחרונה מאת oferbz, -
- 3 תגובות
- 678 צפיות
תמונות מהטיול בהדרכת יוני הכהן(לא רק על וספה)להרי ירושלים המון תודות https://skydrive.live.com/?cid=971460148531f205&id=971460148531F205%21687&Bsrc=SkyMail&Bpub=SDX.SkyDrive
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
רכשתי סובארו הארדטופ1978 1 2
מאת Guest azorm- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
לפני שבועיים רכשתי אותה אשמח לקבל עזרה ויעוץ לגבי חלקים ושיפוץ
הודעה אחרונה מאת הללי, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום חברים, השבוע אני נוסע ללוס אנגלס ומשם עם רכב ללאס וגאס. ( סה"כ 11 ימים ) אומנם אני נוסע למטרת עבודה אבל להגיע למקומות האלה ולא לנצל את ההזדמנות לקניית חלקים ו/או לראות מוזיאונים מעניינים זו תהיה שטות . זו כאמור הפעם הראשונה שלי באזור זה. אשמח אם מי מכם שכבר ביקר שם ימליץ על מקומות ואזורים מעניינים ( מוזיאונים ובעיקר חנויות לקניית חלקים לאופנועים וכדו' ) שבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת ערן לנסקי, -
- 23 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
סיור מועדון החמש במוזיאון הרכב של חיקה ברנשטיין ז"ל במזכרת בתיה ביום שבת, 29.12.12, בשעה 10:00, נקיים סיור בסדנה של חיקה ברנשטיין ז"ל, במזכרת בתיה . אורי ברנשטיין, בנו של חיקה, יקבל את הבאים וינחה אותם. נפגשים בשעה 10:00 בסדנה שברחוב נתיב השיירות 17 במזכרת בתיה. זו הזדמנות אחרונה לחברי המועדון לבקר במקום לפני פירוקו והעברתו לעין ורד. בשעה 11:00- נצא בנסיעה משותפת לארוחה במפגש הג'חנון של מושב גבעת יערים- " המקום של שמחה" (סמוך לקיבוץ צובה). חברים המעוניינים להשתתף בסיור ובארוחה מתבקשים להודיע לקובי בן- ניסן , רכז השפלה, בטל' 6785688- 054 או בדוא"ל [email protected] . אם ירד גשם – הסיור יתקיים, אך הנסיעה לגבעת יערים תבוטל. …
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שתהיה שנה אזרחית טובה לכולם
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מועדון אלפא רומיאו ישראל IAROC ביקר במוסך הפרטי של חיקה ברנשטיין במזכרת בתיה וזכה להצצה נדירה אל אוסף מכוניות המירוץ אותן בנה חיקה במו ידיו. האוסף המכובד יועבר בשבוע הבא למושב עין ורד ויצטרף למוזיאון הטרקטורים הידוע של הישוב.
הודעה אחרונה מאת ג'קלין, -
- 3 תגובות
- 756 צפיות
היי , מקווה שזה המקום הנכון , באחד מהמקלטים שפונו בעירי במהלך "עמוד ענן" , נזרקו פריטים רבים שנאגרו במהלך השנים ע"י שכנים ודיירים שכבר הלכו לעולמם או עזבו את השכונה. באחת מהערימות, מצאתי 2 דיפונים של דלת רכב, נראים מאודדדדד ישנים, צילמתי אותם ואני מעלה לפה, בתקווה שאם מישהו מזהה לאיזה רכב זה שייך, ואו זקוק לכאלו עבור רכבו, אשמח לתת אותם.
הודעה אחרונה מאת elians, -
- 5 תגובות
- 853 צפיות
אחרי כמעט חצי שנה שלא יצא לי להגיע לנוקיה, השפרצתי מיים לברזיליה ובאתי אתמול להשקה המכובדת של הטראקסיון אוונט. בתום העניינים ולאחר כמה סיבובים (באמת היה הרבה מה לראות!!!) חזרתי לאוטו והתבאסתי לגלות פנצ'ר בגלגל ימני קדמי. הרזרווי ששוכן במעמקי תא המטען (מקדימה כמובן) , לאחר כמעט 5 שנים היה גם ריק לגמרי. טלפון קצר הזעיק את אשתי שמחזיקה ברכב שלה קומפרסור קטן לשעת חירום, בו התכוונתי למלא את הרזרווי. ניסיתי לנפח את הגלגל המפונצ'ר והפלא ופלא זה התנפח יפה. החלטתי לנסוע כך הביתה ולמחרת (היום) לקחת את הצמיג ליפו לתיקון. הבוקר הצמיג היה תקין ומלא. בכל זאת נסעתי ליפו, פירקו,בדקו והחזירו. אין פנצ'ר! ואני שואל, מה קרה כאן? לא עליתי על מדרכות, לא נכנסתי לבורות, נהגתי בעדינ…
הודעה אחרונה מאת SnakeBite, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 709 צפיות
בשישי האחרון הייתי אצל משה זר לכיוון קרבורטור, שהוביל לניקוי/שיפוץ. עדיין אין לי רשמים מהתנהגות שונה או צריכת דלק, טרם הספקתי לבדוק ״סחיבה״ אמיתית בנסיעה. אבל נהנתי מאוד לראות את המיומנות בפירוק, שיפוץ והרכבה, למרות שזמן רב עבר מאז האחרון ששופץ. פשוט תענוג. לאחר סיום העבודה, ממש לפני לכתי במקרה דיברתי עם מנהל המוסך הכללי שם, ואכשהו התברר לי שהוא חיים יוד מהפורום. עולם קטן. תודה.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
אז ככה אתמול בשעת לילה מאוחרת התקשר אליי חבר שאמר ככה "קניתי לך 2 קאגיבות T4 " וכמובן שאמרתי לו שלח אותם. שהתעוררתי בבוקר זה מה שראיתי בחצר . אחד חצי פגר ,השני פגר מושלם ,אבל הפוטנציאל אדיר. האמת שבתור ילד שרוכב על פאנטיק זה תמיד היה נראה לי אופנוע מעניין, לא יצא לי לראות אחד נוסע ב 20שנה האחרונות. אשמח לשמוע סיפורים על האופנוע לטוב ולרע כמובן. {:
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
היי חברים , אני יודע שלעסו פה את העניין בהרבה שרשורים אבל אני אשמח לכמה טיפים מנסיון חברנו ביבוא של רכב אספנות מארה"ב: מחירי הובלה ימית לישראל מאזור צפון קרולינה. אם קניתי את הרכב באי ביי במכירה פומבית האם המחיר שזכיתי ברכב משקף את המחיר שיעריכו לי אותו במכס? אני עוסק מורשה פה בארץ אבל לא קשור לענף הרכב , אני צורף במקצועי , הבנתי שעוסק מורשה מהווה בעיה בקבלת רשיון יבוא ? וכמובן בכלל טיפים שיעזרו לי לעבור את העניין של הייבוא כמה שיותר חלק. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת tomi1975,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 300 אורחים (הצג רשימה מלאה)