Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישו מכיר את הרכב legend acura?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחבר שלי יש את הרכב legend acura 87 הוא אומר לי שזאת יחידה בארץ שמישו עלה מצרפת ועשה לה רישוי זה מנוע ה6 2500 אוטו לא פרייר בכלל רציתי לדעת עם מישו מכיר את הרכב תקלות צריכת דלק אני הבנתי זה הונדה של פעם ולא היו הונדות ליפני שנות ה90 הייתי מעלה תמונה אבל עדיין אני לא יכול תודה

פורסם

אקורה זאת לא הונדה של פעם, מדובר על חברת בת לרכבי יוקרה מבית הונדה.

כמו שיש את אינפיניטי של ניסן ואת לקסוס מבית טויוטה.

בארה"ב הרכב מאוד פופולארי.

את דגם הספורט עדיין לא ניתן להביא לארץ - ACURA NSX - תחילת ייצור 1990

280px-Honda_NSX_red.jpg

פורסם
לחבר שלי יש את הרכב legend acura 87 הוא אומר לי שזאת יחידה בארץ שמישו עלה מצרפת ועשה לה רישוי זה מנוע ה6 2500 אוטו לא פרייר בכלל רציתי לדעת עם מישו מכיר את הרכב תקלות צריכת דלק אני הבנתי זה הונדה של פעם ולא היו הונדות ליפני שנות ה90 הייתי מעלה תמונה אבל עדיין אני לא יכול תודה

אקורה לג'נד שווקה תחת שם זה בצפון אמריקה. היא זהה להודה לג'נד משנתון זה. לפני שנות ה90 "היו הונדות" אבל...לא בישראל. וזה מכיוון שחברת הונדה השתתפה בחרם הערבי על ישראל. ולכן יתכן מאוד שהרכב הזה יחידי בישראל. לדעתי עובדה זאת לא מעלה את ערכו האספני. ויכולה לעשות קצת כאב ראש שתצתרך להשיג חלפים לרכב זה.

בישראל שווק הדגם שהחליף אותו בתחילת שנות התשעים. תחת השם הונדה לג'נד. שהייה בגדול מתיחת פנים לדגם זה.

בשנתונים האלו הרכבים של הונדה היו די אמינים. אבל, אל תשכח שהרכב הזה לא צעיר.

ולגבי תצרוכת הדלק, לרכב שתוכנן עבור השוק האמריקאי לא הייתי מצפה שהדבר הזה יהיה חסכני.

בהצלחה

01.Legend.jpg

acura-legend-coupe-1987-e1337846107152.jpg

פורסם
אספנות - זה קודם כל ללב.

שווי כספי - מעניין רק את מיעוטם של האספנים (כי כלכלית - לא בטוח בכלל שמשתלמת אחזקה של רכב כזה).

ללב זה הרכבים שעכשיו אספנות עוד כמה שנים זה לא יהיו אותם רכבים כמו פעם האספנות של היום זה באמת מכוניות מיוחדות בעתיד לא נירא לי שזה יהיה ככה

פורסם
ללב זה הרכבים שעכשיו אספנות עוד כמה שנים זה לא יהיו אותם רכבים כמו פעם האספנות של היום זה באמת מכוניות מיוחדות בעתיד לא נירא לי שזה יהיה ככה

מה???

עודד

פורסם

ללב - זה (פשוטו) - מה שבלב ! (למה לסבך ?)

alfa 156 2.5.

פורסם

image.png

• תוכן חדש...