רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- 4 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום בלב כואב ובחוסר ברירה !אני מוכר את כול תכולת המעבדה של חיים לוי אחי התאום שנפטר ! אולי המודעה לא בדיוק במקום המיועד אבל ! עקב הנסיבות וחברי מועדון החמש וחברי קארפורום ,שהכירו את אחי וכמוכן אותי החלטתי לפרסם כאן. יש למכירה : כלי עבודה הרבה רכיבים לאלקטרוניקה המון חלקים למכשרי אספנות מכשרי אספנות רבים צריך לראות. אני מאוד מבקש לכבד את המעמד !!! אני מצרף קישור לאתר המעבדה http://www.mabadat-tikunim.co.il/ כמו כן אני מצרף תמונות מהמעבדה להמחשה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
עוד כחודשיים ימלאו לסיטרואן BX יום הולדת 30, והגיעה העת לסקור את עברה ואולי אפילו את עתידה.. היצע סיטרואן בסוף שנות ה 70' היה מוזר משהו; לצד הדה שבו שהתקרבה ליום הולדתה ה 40 והויזה הקטנה, הוצעו ה GS הקומפקטית הביזארית משהו ומעליה היתה ה CX שהיתה ספינת הדגל של סיטרואן. בתווך לא היה כלום, וסיטרואן היו מודעים לעובדה זו, אך מאחר וסיטרואן הפכה באמצע שנות ה 70' לחלק מחטיבת פיג'ו, פיתוח משפחתית\קומפקטית חדשה היו תלויים בידי בעלי הבית, פיג'ו. למרות הצלחתה הגדולה של הגולף, פיג'ו השמרנית לא הצטרפה לחגיגה, וב 77' הציגו את ה 305 שהיתה פיג'ו קלאסית, הן בתפיסתה והן בעיצובה. אבל למרות זאת, הם היו מעוניינים להשיג דריסת רגל בפלח השוק הנמכר ביותר באירופה באותה העת, והם החליטו לעשות…
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
מועדון החמש מזמין לאירוע קבלת פנים ל-3 רכבי MG בחסות חב' קאר איסט/לובינסקי בר"ג- 24.8 1 2 3 4
מאת מועדון החמש-
- אחראי פורום
- 55 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
מועדון החמש מזמין לאירוע קבלת פנים לרכבי MG MG-TD משנת 1953 - גבי גולדשטיין MG-YT משנת 1950- יגאל בריקמן MG-Midget 1500 משנת 1980- יובל בצלאל האירוע בחסות ובשיתוף חב' קאר איסט בע"מ מקבוצת לובינסקי המשווקת את המותג MG (התמונות להמחשה) עקב הופעות במתחם מפגש המועדון בנוקיה ההשקה תתקיים ברחבת החנייה בסמוך לאיצטדיון ר"ג (סביבת קניון איילון) , בשדרה שליד חניון חב' דן (רצ"ב מפה). החל מ-17:30 - נאום פתיחה וברכות- יו"ר מועדון החמש, נחום קדמיאל. סקירה היסטורית – קובי מילוא. בעלי רכבים מתוצרת MG מכל שנות הייצור (גם אלה שאינם חברים במועדון החמש) מוזמנים להגיע עד…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
לפני איזה חודשיים פורסם ביד 2 שני רכבי טריוף הראלד למכירה . הרכבים היו של גרריסט מבאר שבע יש למשהו אולי פרטים או טלפון של הבחור? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 0 תגובות
- 624 צפיות
ישנם מספר מחירונים שהיו ועדיין נהוגים במכס שמחסירים מספר דגמים של מכוניות אספנות בעיקר אירופאיות, המחירון הנ"ל שהוא האורים והתומים בגרמניה בנוי בצורה של חמש רמות (כמו קראוס), לידיעתכם.
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 0 תגובות
- 626 צפיות
שלום לכולם, ביום שבת הקרוב ההרכב שלי: Snow Clerks facebook.com/snow.clerks.music מצלם קליפ לשיר חדש באיזור בית לחם הגלילית\אלוני אבא\צומת אלונים. הצילומים הם בחורשה סמוכה לבית לחם הגלילית (דרך גישה מסודרת) ורק בתוך הרכב ומחוצה לו, ללא נסיעה בו. לצערנו, ברגע האחרון קיבלנו ביטול לגבי שברולט מדהימה (מצורפת תמונה), ששייכת גם לחבר פורום זה, ועקב בעיות טכניות לא תוכל להגיע לשם. אז כאמור אנו מחפשים רכב, רצוי אמריקאי קלאסי, אך כל רכב אספנות "וינטג'" יעשה כנראה את העבודה. מי שזה מעניין אותו, מחפש חוויה, מוכן לתרום לקידום התרבות במדינת ישראל ולזכות בכבוד גדול מאיתנו, אשמח אם יפנה אלי לטלפון: 054-4869082 או למייל: [email protected] (אם אתם גרים באי…
הודעה אחרונה מאת Liortaf, -
- 3 תגובות
- 761 צפיות
הליך הרכבת שברולט משנת 1935 http://www.dump.com/assemblyline
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- 1 תגובות
- 953 צפיות
מועדון אלפא רומיאו ישראל IAROC ביצע יום הדרכת נהיגה מספר 6 לשנת 2012 במסלול הנהיגה בכוכב יאיר 22.12.12. היה יום ששילב כייף גדול, לימוד נהיגה נכונה והמון אדרנלין. כהרגלנו התארחו אצלנו גם ניר בן ארי ודורון איצקוביץ עם המכוניות היפיפיות שלהם והוכיחו יחד עם האלפות הזקנות שהם יודעות בנוסף ליופיין לתת גם תצוגה מרשימה על המסלול. את אלבום התמונות המלא מהאירוע ניתן לראות בפייסבוק מועדון אלפא רומיאו הפתוח לכולם בקישור הבא: http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.420954544644596.97087.143046289102091&type=1
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אחי ואשתו הטריה טסו למקסיקו קובה לירח דבש ביקשתי ממנו במיוחד לצלם לי מכוניות בקובה זה מה שקיבלתי בינתיים במייל. תמונות נוספות בהמשך. תהנו רביב
הודעה אחרונה מאת ofurst, -
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
היי איזה רכב זה ?
הודעה אחרונה מאת Tatra, -
- 5 תגובות
- 791 צפיות
ברצוני לשפץ את האולדמוסיל שלי. שזה כולל. החלפת קפיצים. בולמים. החלפת כל הבושינגים במתלים. לבושינגים מפאוליאוריטאן. מערכת חשמל. כיול הספידומטר, ותיקון של חגורות הבטיחות. (הן פשוט לא נתפסות ברגע שמושכים אותן) החלפת כל הצינורות בתא המנוע בצינורות חדשים הסרת ההזעות שיש בסרן האחורי. שיפוץ קרבורטור. כרגע לרכב אין ביטוח, ככה שאם הוא יעמוד לא יקרה שום דבר. השאלה מה לעשות, פשוט לא לגשת לטסט הקרוב, עוד 4 חודשים. ואז בטסט הבאה פשוט לשלם 2 אגרות ולגשת? או להקפיא את הרישיונות? עד לגמר השיפוץ? קצת יותר מחצי שנה.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 764 צפיות
אמנם היא שווקה רק ב 1964 אבל בדצמבר 1962 היא קיבלה סופית צורה כ Mock up עשוי מחימר. אחרי נסיון שלא מומש ליצור מכונית ספורט של ממש בשם מוסטנג גם כן בשנת 1962, קרמה עור וגידים וחימר מכונית אחרת לגמרי שכונתה "ספיישל פלקון". לי איאקוקה האגדי יזם את המכונית בסגמנט חדש "ספורט סדאן" וכאמור האבטיפוס עוצב בדיוק לפני 50 שנה. אגב, הסמל היה של הקוגאר כי חשבו לקרוא את המכונית בשם הזה ורק לאחר מכן אומץ השם של הסוס והמטוס. אז הנה תמונה של אבטיפוס, עדיין עם הסמל של הקוגאר והנה דגם חימר לפני העיצוב הסופי של דצמבר 1962
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 938 צפיות
הצליל של הטרקטור הזה פשוט ק-ט-ל-נ-י איך היו נוסעים פעם על דברים כאלה, עם הגלגלים האחוריים האלה ממבט מהצד הוא נראה כלי מפחיד הסבאל'ה נראה גם מגניב http://www.youtube.com/watch?v=Csy57VcPPR4 דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת blackey, -
- 0 תגובות
- 687 צפיות
שלום אני מחפש חברת שליחויות זולה עבור שליחות של חלק מאוסטרליה לישראל, החבילה בגודל 120*60*40 ובמשקל 45 קילו, המוכר טוען שלא ניתן לשלוח בדואר, והאופציות שעומדות לפניו הם DHL/UPS שהם יקרות ובטוח שידרשו ממני מיסים בארץ, מה האופציות ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש משהו מומלץ ?
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
חניה מקורה
מאת dodge- 0 תגובות
- 743 צפיות
יש לי חניה בהרצליה מקורה (תת קרקעית)שאני מעוניין להשכיר 300 ש"ח לחודש מעניין מישהו צרו קשר 050-2606162 ליאור
הודעה אחרונה מאת dodge, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מחפש חנות אינטרנט עם דמי משלוח נורמלים. מצאתי רק את rockauto אבל הדמי משלוח מאוד גבוהים. תודה לעוזרים ניר
הודעה אחרונה מאת guccii800, -
-
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש ברשותי מצערת TBI אשר זקוקה לשיפוץ כללי, רכשתי קיט אטמים חדש,את המצערת עצמה אני מכיר היטב על כל חלקיה, על המצערת נמצא גם הווסת דלק, האם בעת ההרכבה של הקיט אני יכול לווסת/לשחק עם הלחץ דלק או שזה ממש לא בשליטתי והלחץ דלק נקבע כפי שתכנן אותו היצרן?
הודעה אחרונה מאת much, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום אודה אם מישהוא יכול להמליץ לי על סוכן ביטוח טוב והגון לרכב אספנות תודה מראש Bender
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 22 תגובות
- 2 אלף צפיות
השאלה בכותרת, נניח כשאני יוצא לעקיפה ו"סוחט" את דוושת הגז עד הרצפה יש דיליי קל עד שהמצערת מגיבה לגז ואז הרכב מוריד הילוך וממש "טס", האם המצב תקין ברכב/גיר הזה?
הודעה אחרונה מאת much, -
- 4 תגובות
- 775 צפיות
פס ניקל באורך של 37 ס"מ הציר לדלת תא מטען יש ימין ושמאל לאיזה רכב שייך ? תודה על העזרה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
1,377 גרוטאות ירדו מהכביש ב-10 ימים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4320384,00.html
הודעה אחרונה מאת fantic84, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תהנו .. שימרון , גם אתה
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- 0 תגובות
- 691 צפיות
מועדון החמש מזמין להשקת ווספה GS160, משנת 1969 התמונה להמחשה VESPA GS160 1969 שופצה ע"י חבר מועדון החמש אריה קרון ההשקה תתקיים במפגש מועדון החמש בנשר בצפון- ב'ארומה' אספרסו בר , דרך בר יהודה 147, נשר (בסמוך לתחנת הדלק 'טן'), ביום שישי, 25.01.13, בשעה 16:15. מועד חלופי במקרה גשם- 01.02.13. נאום פתיחה וברכות: יו"ר מועדון החמש- נחום קדמיאל סקירה היסטורית- קובי מילוא. בעלי ווספות מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לתצוגה. לבירורים יש לפנות אל : עדי גולדנברג-רכז מועדון החמש בצפון, בטל' 2611660- 052, מתניה הלוי, אחראי השקות וקבלות פנים, בטל'- 4472256- 052 בברכה, סמדר- מ…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
זיהוי טוסטוס ושיפוץ 1 2
מאת רינו-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היום התחדשי בטוסטוס 50 סמ"ק רוסי אני מחפש כול עזרא בזהוי הכלי ואיך הוא אמור להראות מקורי אני כן יודע שחסר מספר חלקים כול עזרא תקבל בברכה כמה תמונות
הודעה אחרונה מאת oranbuskila, -
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
לחברי מועדון החמש הירושלמים, הנסיעה לארוחת בו"צ בגבעת יערים בשבת 22.12 מתבטלת עקב מזג האוויר. הודעה לגבי המועד החדש תצא בהמשך. בברכה, סמדר- מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
פיג'ו 205 - סקירה היסטורית קריאה מהנה, שבוע טוב וחג אורים שמח לכולם !
הודעה אחרונה מאת ItamaR4 GTL, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.reelhouse.org/mos/urbanoutlaw/urbanoutlaw
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם... בשעה טובה ומוצלחת בת זוגתי, שתחיה, החליטה שאנחנו מתחתנים בהיותה אשת יחסי ציבור החליטה לעצב לנו הזמנה לחתונה שלשמה אנו רוצים להצטלם על ווספה עם סירה. מבחינתנו זו יכולה להיות גם ווספה אוטנטית ולא מחודשת. אנו מוכנים לשלם סכום סמלי עבור זמנו וטרחתו של בעל הווספה המתנדב. אשמח אם תשאירו לי מספר טלפון בה"פ ואני אחזור אליכם. תודה, אופיר
הודעה אחרונה מאת D master, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אז ככה הרכב מודל 1961 עדיין בצבע הראשון והמקורי , יד ראשונה !!! בעלים נפטר לפני מספר שנים אולי 20 שנה הרכב נשמר בחניון מקורה כל השנים הבודי נדיררררר ללא טיפת חלודה רציפת הרכב כאילו יצאה אתמול המחברה . הבעלים דאג לצפות את כל המנוע בגריז בכדי שלא יחליד הרכב שימש את הבן היורש כמחסן כנראה לזבל והרכב דיי מסריח סמרטוטים רטובים ושמן מנוע שנישפך ברכב וכנראה עמדו כמה שנים עשו לי עבודה יופי יופי .... אז ככה הוחלף שמן המנוע כמה סיבובים ביד לראות שהכל מסתובב כראוי שיחרור משאבת מים שנתפסה מאבנית מילוי מים ברדיאטור (שנראה חדש לחלוטין ) ,פירוק דיסטרבוטור וניקוי הפלטינות וקורוזיה ושומנים למנהם וכיוונם מחדש . מיכל דלק חיצוני עם צינור מהמשאבה לקרבורטור ,מצבר חדש +ישירות לסליל …
הודעה אחרונה מאת nati54,
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 261 אורחים (הצג רשימה מלאה)