רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, חלקכם נתקל בבעיה כשמגיעים לטסט השנתי ונכשלים על עוצמת תאורה קדמית. הרפלקטורים חדשים, כנ"ל לגבי הנורות. טעינה ומצבר תקינים. אשמח לקבל המלצה לגבי "מגבר אורות" . האם קיים קיט מוכן ? תודה.
הודעה אחרונה מאת עופר הונדה, -
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בשבת הקרובה ה- 19/1, נפגשים ב"חניון שער הכרמל", לפיקניק ולמפגש חברתי. חניון שער הכרמל הינו אתר מיוחד במינו עם ספסלי קק"ל, שבילי הליכה ו/או אופניים, מים, שירותים, וחנייה בשפע בקרבת פינות הישיבה. החניון מאושר למנגל ע"י קק"ל. בצומת אליקים (5 ק"מ מיוקנעם מערבה) פונים לכיוון דליית אל כרמל, וכ-300 מטר אחרי תחנת הדלק שבצומת (האורחן לא פעיל) פנייה ימינה לחורשה גדולה. מקום התכנסות הצפוניים:- חניון סטופמרקט בכניסה לקיבוץ יגור, בשעה 10:45. תזוזה בשיירה לצומת אליקים ב- 11:00, נא לדייק. מומלץ, אך אין חובה, לבוא ברכבי אספנות. מומלץ להביא כסאות מתקפלים, אוכל ואביזרים למנגל, פיצוחים ו/או חטיפים ו/או עוגות לקינוח. כולם מוזמנים ! …
הודעה אחרונה מאת דודי ff 1, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ויודע להגיד לי מה המחירים שלהם? תודה.
הודעה אחרונה מאת zvir, -
- 0 תגובות
- 627 צפיות
פרטים לגבי הטיול לאילת נפגשים ביום חמישי31.1 בשעה 8:00 בתחנת דלק פז ביציאה מחיפה(אחרי מגדלי חוף הכרמל) נוסעים על כביש החוף לכיוון דרום בגלילות עולים על אילון נוסעים לכיוון אשדוד אשקלון עצירה ביד מרדכי משם דרך שדרות נתיבות צאלים עד מצפה רמון לאחר הפסקה ,נסיעה לאילת להתפננות הכינו את האופנועים דלק אויר בגלגלים מים ושמן ומצב רוח זוהי תכנית מסע כללית במידה ויסתדר לקידר להגיע סביר להניח שנגיע לאילת מתישהו ביום חמישי להשתמע איציק דר 0522618051 מנהל סניף גולדוינג אספנות בישראל
הודעה אחרונה מאת baiker1, -
לאחר כ 15 שנים שאלפא רומיאו GTV 2000 שנת 1974 מאופסנת במגרש קטן בדרום ת"א היא חולצה ע"י חבר מועדון אלפא רומיאו ישראל ובמעמצים משותפים של הקבוצה כולה. הרכב נמצא במצב נדיר וכמעט ללא פגע, ונראה שישמש כבסיס מעולה לשיפוץ. נמשיך לעדכן את הפורום ואת החברים על התקדמות השיפץ בשרשור הזה. בהזדמנות זו נאחל הרבה הצלחה לגיא (ג'ינלי) על רכישת האלפא והחזרתה לכבישי ישראל.
הודעה אחרונה מאת noamh23, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 937 צפיות
מכיוון שאף פעם לא עשיתי לרכב פחחות מעניין אותי לשמוע דעת מומחים ( כאלה שכבר עשו פחחות לרכב אחד לפחות ) האם רכב שמשמיע אנקות ו"כאבי גב" מכיוון הדלתות , הכסאות וכו' בזמן נסיעה וסיבובים , יתוקן על ידי פחחות ? השאלה היא האם הפחחות משפרת רק את מראה הרכב או גם "מצעירה" אותו בשנים ?
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
אתמול הג'ימי עבר את הטסט הראשון שלו בתור רכב אספנות. תהליך פשוט קל מהיר וכמובן במכה אחת ללא הערות, כמעט... לפני שנכנסתי לטסט ביקשתי שם החלפה של לוחיות הרישוי לכאלה עם כיתוב "רכב אספנות" מוטבע. לא היה להם במלאי בכלל לוחיות אספנות בגודל שמתאים לי (היה רק את הארוך). בקיצור בטסט העירו לי לגבי הלוחיות, אבל בגלל שלא היה להם אז שחררו אותי עם טסט ולוחיות רגילות. עכשיו אני רוצה לעשות לוחיות אספנות אבל רק בהטבעה. הבנתי שבמשרד הרישוי בחולון עושים עם הטבעה, האם צריך להגיע עם הרכב או שמספיק רק רשיונות?
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 3 תגובות
- 926 צפיות
שלום לכולם, רציתי לשאול את חובבי האספנות, בהנחה ואני מעוניין להעמיד רכב ללא שימוש לתקופה ארוכה מאד, האם ישנו בלאי של חלקים כלשהם כמו למשל התייבשות של צינורות, אגן השמן או דברים אחרים שידועים לכם. למה בדיוק צריך לדאוג בתקופה הזו כדי שכאשר ארצה להחזיר את הרכב לפעולה לא אגלה שבגלל הזנחה נגרם נזק מכאני גדול מדי וכמו כן ידרוש הוצא כספית גדולה. האם צריך להניע את הרכב כל תקופה מסויימת או שיש לעשות תחזוקה מסויימת? האם יש חלקים שלא ניתן לשלוט על התבלותם ולא תהיה ברירה אלא להחליפם בסוף התקופה? האם אפשר לשלוט בבלאי של חלק מהחלקים? אז רציתי לבקש את עצתכם. ואם יש משהו שלא הזכרתי אז תזכירו לי ותשתפו אותי בכל מה שאתם יודעים על כך. תודה, שניר.
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 0 תגובות
- 643 צפיות
איזו מכונה יפיפיה ומבריקה אהבתי.. באמת שאהבתי את הדבר הזה המנוע שלה אךךך המנוע נראה כמו של איזה חללית! פשוט רכב מגניב!!! תראו את הקטע ב 0:30 שניות תמונה מנצחת לבין המוטוריקה של פעם ושל היום. http://www.youtube.com/watch?v=NOB9UOk3a8E דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת CUCV M1009, -
- 10 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום ברשותי אופנוע אספנות מדגם הונדה cb125s נפח המנוע הוא 125 שנת ייצור 1978 לא מזמן קניתי אופנוע הונדה xr גם בנפח 125 שנת ייצור 2009 מורד מהכביש לאחר תאונה . השאלה שלי היא כזאת מה התהליך והפרוצדורה להחלפת המנוע האם זה אפשרי כי הם לא מאותו שנתון ולא אותו דגם גם רק אותו ייצרן בקיצור שמישהו יסביר לי מה צריך לעשות תודה רבה לעוזרים )
הודעה אחרונה מאת yonico, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות מהמפגש היום. אריק
הודעה אחרונה מאת amirmoshe, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צולם מהמצלמת DVR של הרכב Zr4gvd7bLVQ דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. 9GDTNV2jB-E דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. xJJidEwQO1o דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. qp0AkW-uyME דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 0 תגובות
- 966 צפיות
שלום מחפש אופנוע מונטסה לשיפוץ . תודה .
הודעה אחרונה מאת CLIPPER159, -
ממצגת של התקופה משנות הארבעים בתל אביב . מישהו מזהה את הרכב ? לי דומה לפקרד , אכן ?
הודעה אחרונה מאת grbil1, -
משלוח ב-EMS
מאת 2pac- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לפני שבועיים הגיע אלי שליח של הדואר עם פריט שקניתי בארה"ב, כמו תמיד בלי לתאם. שלחתי אותו לדרכו ואמרתי לו שיחזיר את זה לדואר ואני אוציא את זה בעצמי (כדי לחסוך 50 ש"ח). מאז טרם קיבלתי הודעה מהדואר. יכול להיות שזה לוקח כ"כ הרבה זמן, או שהחזירו את החבילה לארה"ב? תודה
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
מספר חברים מהסניף הירושלמי של מועדון החמש הוזמנו להצגת רכביהם בפתיחת התערוכה: "ענתיקה" של הצייר ושמאי הרכב הירושלמי - אריה זלטין ברחבת הכניסה לתאטרון ירושלים יום שישי ה - 18.1.13 בין השעות: 13:30 -15:30 הקהל מוזמן בסיום התצוגה, נצטרף למסיבת שאריות (שלג) בטוביה. פרטים נוספים - אילן גורן, רכז סניף ירושלים טל' 5272562- 050.
הודעה אחרונה מאת raven1222, -
-
- 1 תגובות
- 757 צפיות
נפגשים למסיבת אפטר שלג ביום שישי החל מהשעה 14:00 ועד שנמאס. כל החברים והחברות ומה שבינהם, מוזמנים בכייף-יהיה שמיח! הטוביה רח' שושן 8 מרכז העיר י-ם! להתראות-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם. בבעלותי gsx 400 s1987 נהנתי ממנו כל רגע שהוא עבד וגם שהוא הפסיק לעבוד נהנתי אפילו יותר.!!! לקחתי אותו כפרויקט היחלפתי לו: גנט קידמי.פיק אפים.צמת חשמל.קנף קידמית בולמים קידמיים עברו שיפוץ בקיצור שיפוץ כללי והדרך עדיין ארוכה.כיום אני מחפש דיאפרגמות לקרבורטורים מכיוון ששני הדיאפרגמות קרועות והשאלה שלי היא כזו האם אני יכול לעשות לו התאמת קרבורטורים של GS500 כי מבחינת עלויות של דיאפרגמה אחת אני יכול ליקנות צמד קרבורטורים של הgs500. האם זה יכול לעבוד??? אשמח לתגובתכם ... אם יש מישהוא מכיר מקור חלפים ל-gsx 400 s1978
הודעה אחרונה מאת Cerebral Cortex, -
- 0 תגובות
- 718 צפיות
שלום לחברי הפורום שמי אבירם. מתגורר באטלנה ארה"ב. כיודע לכם ישנם אינספור מציאות כאן ואני יכול לאתר לכם את המציאות הללו.. יש לי את הזמן והאמצעים לאתר לכם מכונית אספנות כלבבכם. אני מציע שירות מלא (או חלקי - לבחירתכם) הכולל: איתור רכב קניית הרכב הבאתו למצב נסיעה תקין (כולל הזמנת חלקים במידת הצורך) שליחתו לארץ על פי אמצעי בחירתכם. לכל המעוניינים : ניתן ליצור עימי קשר באימייל - [email protected]
הודעה אחרונה מאת aviramos, -
- 1 תגובות
- 811 צפיות
הנה באה השמש. יום מצויין למפגש סופשבוע, הרחבה צבעונית והשולחן ארוך, דרך מצויינת לקראת שבוע מעניין. חבר חדש במועדון - יפים, ואיתו פולקסווגן ג'טה 82' שמורה ויפה, 31 שנים בבעלות המשפחה: המפגש על הטריבונות, מין קבלת פנים:
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
- 4 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ישלי מבנה באיזור התעשיה באיזור השרון שאני משתמש בו בעיקר לאכסון ויש לי קצת מקום מיותר,מישהו מעוניין במקרה לאכסן את הרכב לתקופה של מ3 חודש והלאה? ומה מחיר הגיוני לבקש על דבר כזה?
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 650 צפיות
מישהו יודע מה החוק אומר לגבי החלפת גדלים של צמיגים או חתכים ? האם ההגדרה שכתובה ברשיון מחייבת ? האם ישנה אפשרות לשנות ללא בקשה מיוחדת במשרד הרישוי ? תודה אסף
הודעה אחרונה מאת grand cherokee, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נלחמים בעבודה של חאפרים שפשוט הורסים ושוברים את הדשבורד... בתהליכי פירוק החשמל ובניה של צמת חשמל חדשה פירקתי את הקונסולה (בשביל ההתחלה) על מנת להחזיר את הבקרת אקלים למקום כמו שצריך מכיבן שהיא נפלה למטה. גיליתי שכל החלק הפנימי של הקנסולה הרוס, התושבות של הבקרת אקלים שבורות. החלטתי לעשות מכסה פח שיחזיק את הרדיו דיסק ואת הבקרת אקלים במקום שהם צריכים ליהיות ולכסות למעלה עם הפנל המקורי. הבעיה היא שה"שפתיים" שאפשר להבריג אליהם את הפח שבורות. איזה חומר אפשר ליצוק לשם על מנת לתת לזה חיזוק? לשים את הפנל המקורי על הקליפסים המקוריים כבר אין סיכויי מכיבן שגם הקליפסים שבורים. הצעות? כמו כן יתקבל בברכה גם חומר למילויי סדקים/מקומות שחסר בהם את הספוג ששמי…
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הכל לאופנוע קיט שיפוץ משאבת בלם קיט שיפוץ קליפר רפידות קדמיות, סנדלי בילום צינורות בלמים (גומי או SS) רפידות וקפיצים למצמד קיט שיפוץ קרבורטור בולמי זעזועים אחוריים כבל גז,כבל מצמד מיסבי היגוי קיט שיפוץ ברז דלק תודה מראש ערן
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
שלום ברשותי אופנוע אספנות מדגם הונדה cb125s נפח המנוע הוא 125 שנת ייצור 1978 לא מזמן קניתי אופנוע הונדה xr גם בנפח 125 שנת ייצור 2009 מורד מהכביש לאחר תאונה . השאלה שלי היא כזאת מה התהליך והפרוצדורה להחלפת המנוע האם זה אפשרי כי הם לא מאותו שנתון ולא אותו דגם גם רק אותו ייצרן תודה רבה לעוזרים )
הודעה אחרונה מאת Orisalman, -
עכשיו זה כבר לא סוד התחדשתי בעוד רכב אספנות
מאת Guest shlomimycars- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם עכשיו זה כבר לא סוד התחדשתי בעוד רכב אספנות והפעם מדובר בדו גלגלי קניתי הונדה XL 350 שנת 1978 דו שימושי כלי ממש מקסים תמונות נוספות בהמשך
הודעה אחרונה מאת דרור, -
המפגש השבועי של מועדון החמש בצפון לא יתקיים ב-18.01 בארומה נשר אלא בצ'ק פוסט, yellow
מאת מועדון החמש- 5 תגובות
- 795 צפיות
שלום רב, ביום שישי, 18.01, מפגש המועדון לא יתקיים בארומה נשר עקב אירוע פרטי שמתקיים במקום. המקום החלופי- תחנת הדלק פז YELLOW לב המפרץ- מקום המפגש הקודם, באותן שעות. לבירורים יש לפנות אל עדי גולדנברג, טל' 2611660- 052. בברכה סמדר- מועדון החמש Tel:03 7318818 Fax:03 7319059 mailto:[email protected]
הודעה אחרונה מאת עדן אלימלך, -
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אשמח לקבל המלצות כלליות לניקוי מיכל דלק שחלוד מבפנים . תודה
הודעה אחרונה מאת דרור, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
יש כאן "משוגעים" לעניין שבשבלם התענוג זה לקנות גורטאה ולהקים אותה לתחייה ולתפארתה. לשם כך נדרש מקום איחסון ידע והבנה לא קטנה במכונאות/פחחות/חשמל וכדו'. אני בטח לא מסוגל לזה. אז לאחד מהשורה שמעוניין לקנות רכב אספנות, מה מצפה לו? האם יש היכן לטפל ברכבים? האם יש להשיג לרכבים חלקים?, בהקשר לכך האם יש חברות מסוימות שיותר קל לתחזק (רנו, פורד, סובארו..) איזה בדיקה כדאי לעשות לרכב כזה, והיכן? כל מידע יתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר עבודה יסודית של פחחות וצבע ביד אמן בסדנה של אלון נרוב הגיע זמן בניית האלפא, אנו, מספר חברים באלפא קלאסיק נרתמים כתמיד לעזרה האחד לשני. אעדכן בתמונות בהמשך, תאחלו לי בהצלחה כי הדרך עוד ארוכה... יוסי.
הודעה אחרונה מאת Daniel.K, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 317 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- Night Driver
- zvigolden
- avargel
- בן מיכאל
- santiago
- סולל הדרך
- Michaelgir
- איתי200
- Alberrto
- MiniMiz3r
- משה321