רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,352 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 640 צפיות
תהנו.
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
טוב חברים. אני כבר שנה רוצה לשתף אתכם אבל מתעצל אז..... בדיוק לפני שנה הייתי בברצלונה עם אשתי וזוג חברים,בכל אופן נסענו לסיור בעיר ופתאום חבר שלי מבחין בשלט של תערוכת מכוניות שאמורה להיות יום למחרת,אז החלטנו לקפוץ ו............ מתברר שזאת הייתה תערוכת רכבים ישנים אתם לא מבינים מה הלך שם וכמובן תמונות
הודעה אחרונה מאת yossihana, -
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ותצוגת רכבי אספנות של מועדון החמש ב"מקום בלב" רעננה - ב-ו-ט-ל
מאת מועדון החמש- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר וגם תצוגת רכבי אספנות של מועדון החמש ב"מקום בלב" רעננה המפגש ב-ו-ט-ל ב"מקום בלב", מסעדה , גן אירועים ובוסתן אורגני, רח' פרדס משותף 5 רעננה, בהנהלתו של חבר מועדון החמש חיים שסטל. ב"מקום בלב" תמצאו גן קסום ופסטורלי, פינות חמד עם בריכות מים, ומוזיקת רקע משנות ה-60 וה- 70. רכבי האספנות של חברי מועדון החמש יוצגו ברחבת החנייה. -לתשומת לבכם: - יש להגיע למפגש ברכבי אספנות - תצוגת המכוניות תתקיים בחניית המקום שתישמר לחברי המועדון. - אם יהיה מזג אוויר גשום ניתן להגיע ברכבים פרטיים והישיבה תהיה בגלריה הסגורה שתיפתח במיוחד לבאים. - יש לאשר הגעה בהזמנת מקום במסעדה מול מארחת המקום בטלפון מספר 7741575- 09. חבר…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש לי BMW 518 שנת 1982 ( אספנות) ויש עליה צמיגים גמורים לחלוטין בני 10 והרכב מוכן אוטוטו לטסט עכשיו מידת הצמיגים ברישיון הי 185/70/14 וחבר הציע לי את הצמיגים שיש לו על הרכב ללא תמורה עקב טוטאלוס , הצמיגים הם של חברת מישלין בני פחות מחודשיים ומידת הצמיגים היא 185/65/14 האם זה אפשרי מבחינת רישוי ?? ואם כן האם אפשר לשנות את זה ישר במשרד התחבורה? ( אם כבר צריך להגיע בשביל חידוש רשיון אז.. ) כנל גם לגבי שינוי צבע האם אני חייב לעשות את זה במכון הטסטים או שאפשרי במשרד התחבורה?
הודעה אחרונה מאת galeyal20, -
- 1 תגובות
- 766 צפיות
הכלאה נחמדה. אם כבר לנסוע בשלג, אז בסטיל! http://inhabitat.com/1966-vw-bus-retrofitted-with-snowmobile-tracks-and-sound-system-takes-the-party-to-the-slopes/
הודעה אחרונה מאת בן-עטיה, -
מידע עצוב שהגיע זה עכשיו !!! 16 מכולות המכילות רכבי אספנות נפלו אתמול לים עקב הסערה .
הודעה אחרונה מאת אוו ספידומטר, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום חברים, גם לנו יש מספר רכבי אספנות. החבובות שלנו משתתפות תדיר באירועי פליקס ומקדמות את הקהל המגיע לאירועי המכירות שלנו. כמה מהלקוחות הותיקים שלנו כבר קיבלו מאיתנו תעודות הוקרה על 50 שנות שירות בפליקס וגם הם נהנים להציג את החבובות שלהם באירועים שלנו. ראו להנאתכם ברצ"ב. אבי וייזל, סמנכ"ל קבוצת פליקס
-
- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
בחיפושי אחר טילונים נדירים ומיוחדים, מצאתי אחד שכזה ובמצב קרוב ככל האפשר למקור. היו בפורום דיונים שונים על מהות המוסטנג וההבדלים בינו לבין הטילונים הרגילים. המוסטנג יוצר (מקביל לדגם הרגיל) באמצע שנות ה-70. ההבדלים לא גדולים אך קיימים. למוסטנג כנפיים, מכסי צד, מגן שרשרת, ופחית תחת הכידון - כולם מצופים ניקל, כאשר חלקים ששונים מן הרגיל הם הכידון המוגבה המשלב גם מוט מקשר בין צדדיו וסבל שונה המשלב גב בננה גבוה לכיסא. ולתמונות ... http://www.carsforum.co.il/vb/attachment.php?attachmentid=325746&stc=1&d=1360771772
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה תמונות מטיול שמשי של מועדון אלפא רומיאו ישראל בשבת 9.2.13. מזג אוויר מפלא, נופים מדהימים וכבישים מפוטלים הם מתקון מנצח לטיול מושלם. תודה לכל מי שהגיע לטיול נהיגה אינטנסיבי ותובעני בחבל ארץ משגע. את האלבום המלא מהטיול ניתן לראות גם בקישור הבא: http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.445791602160890.100665.143046289102091&type=1
הודעה אחרונה מאת alfashay.v, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 894 צפיות
לאחר פירקתי את הצמת תאורה, שכולה מלאה באיזולירבנד ואילטורים... ואני לא מוצא צמות חדשות באינטרנט. מצאתי את הדבר הבאה. http://www.ebay.com/itm/CERAMIC-H4-HEADLIGHT-RELAY-WIRING-HARNESS-4-HEADLAMP-LIGHT-BULB-SOCKET-PLUGS-4X6-/330788750080?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&vxp=mtr&hash=item4d048bc300 הרעיון שלי זה לקחת את הצמה המקורית ולקצר אותה ולשים חיבור H4 חדש שכבר שוכב לי בבית (רביעיה) לחבר את הצמה הזאת ולהחזיר הכל למקום. בשביל האיתותים לשים כבלים חדשים (פלאגים עדין לא מצאתי אבל זה בתהליכים) הצעות אחרות?
הודעה אחרונה מאת asitali, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
רצות שמועות שסיטרואן מתכננת יורשת לאמי 6 ו-8 משנות ה60. קבלו את אמי9 בעיצוב רטרו חדשני... קיבלתי במייל. אין לי מושג אם זה מתיחה או אמיתי אבל תודו שנראה נחמד
הודעה אחרונה מאת ravivhaik, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 763 צפיות
שלום, היום בשעה טובה הגיע משלוח של שלל חלקים וחלפים לרכב שלי (מיני). נכנסתי לאתר דואר ישראל על מנת לראות את מצב המשלוח ואם הגיע בשעה טובה לארץ וראיתי את ההודעה הבאה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 12/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר מכס כסף ת"א -ההגנה 137 לשם מסירתו לנמען" הסכום הכולל של המשלוח הוא 94 פאונד (כולל משלוח) ומכיל: BULB FOR HEADLAMP PILOT LIGHT AND CLUBMAN SIDE LAMP TEMPERATURE TRANSMITTER CLUTCH SLAVE CYLINDER REPAIR KIT NON VERTO DOOR MIRROR R/H STAINLESS CHOKE CABLE TRUNNION POSITIVE BATTERY TERMINAL INDICATOR FLASHER RELAY UNIT FRONT INDICATOR RUBBER BOOT SEAL NEGATIVE BATTERY TERMINAL ACCELERATOR PEDAL RUBBER PEDAL RUBBER HEXAGONAL PA…
הודעה אחרונה מאת adidas_il, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 889 צפיות
לארוע שיתקיים בתאריך 4.3 בפתח תקווה במעמד מכובדי העיר וותיקי העיר דרושים 4-5 טרקטורים חקלאים עתיקים/ישנים שיעמדו בכניסה לארוע וישמשו תפאורה ( עם שמירה וחבלול) . בעלי טרקטורים שמוכנים להגיע ולהשתתף מוזמנים מאד לפנות אלי במסר פרטי.
הודעה אחרונה מאת צביקוש25, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
או בכינויה 1900 C52 ב1952 בתקופה של בחינות קונספטים חדשים - בעיצוב ובטכנולוגיה - נבנתה כמכונית קונספט לבחינת עיצובים חדשים ולשמש אחר כך למרוצים. המנוע נלקח מה1900 - מנוע בנפח 1900 סמ"ק בלוק פלדה וראש אלומיניום - גל זיזים עליון כפול - עבר שיפורים בנפח (הגדלת קוטר הצילינדר) וסיפק כ160 כ"ס. מלאכת העיצוב ניתנה בידי סדנת טורינג Carrozzeria Touring השלדה הייתה שלדת צינורות פלדה וגוף אלומיניום מה שאפשר משקל כולל של 750 ק"ג בלבד, גיר 4 מהירויות של ה1900 דחף את הצלחת המעופפת למהירות סופית של 225 קמ"ש. נבנו בסך הכל שלושה דגמים – שניים בגרסת ספיידר ואחת קופה. המכוניות האלה לא הגיעו אלך מסלולי המרוצים ושימש רק לתצוגות. דגם מפותח יותר שנקרא CM 3000 מצויד במנוע 300…
הודעה אחרונה מאת elads, -
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כ-30 מכוניות מדגם אלפא רומאו וכ-60 חברים חברו יחד ביום עם מזג אויר מקסים לטיול באזור מדהים, ראינו נופים, כלניות ואכלנו גבינות במשק מאוד ייחודי. את התמונות ניתן לראות באלבום בקישור הבא הפתוח לכל: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.141934079302023.28922.100004562944883&type=1&l=7c813d9881
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 816 צפיות
שלום לכולם. התשובה השכיחה היא לך לזגג. הלכתי לשני זגגים היום באשדוד והם לא מתעסקים. מכירים מישהו בסביבה שלי שעושה את זה? יש רעש בלתי נסבל ורוח ומים שנכנסים דרך הדלתות אם יש למישהו יש סט אשמח לקחת.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
כאחד שאוהב לעקוב אחרי השרשורים של ליאור ,ולעולם לא פגשתי אותו מאוד נהנתי לראות את הכתבה הזו בפול גז . מדהים ללא ספק אומן ,הלוואי שיהיו יותר כאילו בארץ . http://www.fullgaz.co.il/home/p/50359
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום רב. מבקש המלצה עבור חבר , על מקום מקצועי ואיכותי לביצוע ניקוי חול וכן ציפוי באבקה . תודה.
הודעה אחרונה מאת yacovy, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לפני כשנה וחצי יבאתי לארץ רכב אספנות. הרכב נרשם על שמי כמובן. כעת ברצוני ליבא רכב נוסף. השאלה אם אני יכל לרשום גם את הרכב הנוסף על שמי במסמכי הבקשה לרשיון יבוא. בתקנות משרד התחבורה כתוב : שהיבואן רשאי להביא רכב אספנות אחד בלבד לצורך שימושו האישי. לא מצאתי איזכור נוסף על ההוראה הזו. אודה לתשובה מבעלי נסיון בנושא. בברכה קדרון גדעון.
הודעה אחרונה מאת OXBOW, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 36 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
נגנב הלילה לחבר אופנוע נדיר ומיוחד מאוד! דוקאטי 900SS שנת 1979, האופנוע נגנב מאיזור פתח תקווה, אין עוד אחד שאפילו דומה לו. אנא, ערנות כל מי שבכבישים וכו', אם אתם רואים משהו אפילו דומה נגרר או עומד איפשהו, נא ליצור איתי קשר מיידי. מספר רישוי 957-063 זה האופנוע: http://www.fullgaz.co.il/home/p/45201/ נא לשתף ולהפיץ בכל מקום אפשרי, זה קרה ממש בשעות האחרונות. תודה, ליאור.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
מועדוני אלפא רומיאו מעל דפי הפורום
מאת Guest SCupra- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מבקר בפורום ועוקב אחר חלק מהפוסטים. מעולם לא הבנתי את הסיבה לקיומם של 2 מועדונים לבעלי אלפא רומיאו המקיימים פעילויות דומות כמעט במקביל. הדבר המדהים הוא ההתעלמות הרועמת של כל מועדון מזה המקביל לו. השיא הוא סיפורי ההלל המתפרסמים בעקבות טיולי סוף השבוע שקיימו 2 המועדונים במקביל לאיזור הדרום - וכאילו שהמכנה המשותף לכולם אינו אהבת המותג ורכבי אספנות. תקנו אותי אם אני טועה ומתנצל מראש אם עליתי על מוקש.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 4 תגובות
- 793 צפיות
אני מחפש אנטנת כנף בצבע כסף/ניקל עם בסיס עגול לקורטינה. למישהו יש? איפה קונים? בברכה.
הודעה אחרונה מאת SlowRide, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
החלפתי רצועות מנוע (3 במספר) ועכשיו אני רוצה לדעת כמה חזק למתוח אותן. בספר רכב מצאתי את הנתונים בניוטון, אבל אין לי מד. מה כלל אצבע לגבי חופש שצריך להיות? * מדובר על מנוע שברולט 5.7
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.maseratiexperts.com/abarth.htm
הודעה אחרונה מאת eran.yablonski, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
בעבר היו תחנות סיכה שבהם ניתן היה בין השאר לבצע שטיפה יסודית וניקיון תחתית הרכב. האם עדיין ניתן למצוא תחנות שנותנות את השירות הנ"ל (אני לא מעוניין לבצע את הפעולה במכון לשטיפת רכבים , אלא במקום מסודר שנעזר בליפט לצורך ביצוע השירות) בנוסף האם עלולים להיגרם נזקים לרכב כתוצאה מהתהליך הנ"ל תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
הזכרונות לא הרפו...הרעש לא נתן מנוחה. יש כבר שלוש מכוניות ואין מקום, אבל הייתי צריך מתנה לעצמי לגיל 40. אז מה יותר טוב ממכונת הנהיגה הכי מרגשת שאפשר? תכלס במצב לא רע, אבל צריך סט ידיות חיצוניות של דגם 81 (מכוערות, אבל נסתדר...) גאנטים ברזל מקוריים, ואת הכפתור הפותח את תא המטען. יש? מישהו?...
הודעה אחרונה מאת reuven, -
- 12 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חברים שלום, אני עובד כרגע על אופנוע סוזוקי GS 450 משנת 80. זה אבי אבותיו של ה-GS 500. האפנוע לא מניע לי. מסתובב מסתובב ולא מניע. הקרבורטורים נוקו ולכן אני לא חושד בבעיית דלק. החשד שלי כרגע על יחידת מגבר ההצתה מה שנקרא Ignitor או CDI. העניין הוא שכשאני מוציא פלאג אני רואה בעיין ניצוץ. האם מישהו נתקל בעבר בתופעה דומה, שרואים ניצוץ אך ייתכן שאינו חזק דיו או משהו כזה? תודה, שאולי
הודעה אחרונה מאת haimy, -
התחדשנו בבימרית חדשה/ישנה מעשה שהיה, כך היה :- היה לי חלום לרכוש רכב אספנות מסוג ב.מ.וו דגם קופה. כשיכולתי לממש את החלום, גיליתי שמכוניות כאלו בגרמניה ובארה"ב יקרים ובהכנסתו לארץ אצטרך לממן את המכס בסכום של לפחות 40 אלף ש"ח - לא בא לי - וויתרתי על החלום ובמקום הקופה הגיעה ה"כתומה" (ראו סמליל). ובכן חלומות מתגשמים ובאבחת מבט בפורום גילתי למכירה BME 3.0 CS שנת 72 - לא נחתי ושעטתי לעברה, הפקדתי בידי הבחור את הסכום המבוקש ויצאתי לדרכי עם הרכב לכיוון הבית. הרכב עבר את הקילומטרים הרבים מהחניה האחת לשניה, ברוגע ובנועם וגם בכייף. עתה מחכה לו סידרת טיפולים ל"יישור קו", השלמות של פריטים שנזנחו ו/או פשוט נעלמו/ לא עובדים - והכל יבוא על מקומו, כפי שאתם מכירים אותי. מודה …
הודעה אחרונה מאת JuniorGT, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
תודה לכל העוזרים והמיעצים, נרכשה גרמניה בווארית עצלה, BMW 316i אוטו'. מטרה ראשונה, טסט. תמונות בקרוב.
הודעה אחרונה מאת mickyc, -
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
ביום שישי
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 129 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ירחמיאל
- omerkot
- zvigolden
- אליה
- Shay Shd Dave
- Fraysa
- `Infinity
- borsood
- עוזי ל
- לירון .ה.
- Style
- itsik170