Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 135
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עזוב, אנחנו בכלל לא מדברים אותה שפה!

אני טוען שהסיבה שאנחנו לא שומעים כל יומיים על איבוד מכולות וסוחרת שטבעה היא כי אוניות לא נכנסות לסופות בדרגות מסוימות.

אתה טוען שזה כי המכולות לא מסוגלות ליפול והספינות האלה בכלל לא ניתנות להטבעה או משהוא דומה.

שיהיה לך לבריאות, המשך יום מהנה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש לך כשל בסיסי בהבנת הכתוב: המכולות נפלו בנמל או בשינוע האוניה מחוץ לנמל, לא בים 10.

אין וויכוח עם כך שקברניט שנכנס לטייפון כשיש לו ברירה הוא אידיוט וכמובן שבמצב כזה מכולות יכולות גם יכולות להתנתק.

בוא נסכים שאופל מנטה היתה מכונית טובה לזמנה (במידה ותשאל: היו לי שתיים עם מנועי 2 ליטר מוזרקים - אחת מהן אפילו עם שיפורים של אירמשר) ובזה נסיים:-)

תנחומים לבעלי הרכבים שנהרסו:-(

T

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

בואו נסכים ש:

1. ספינות יכולות לטבוע (כולל ספינות עם מכולות)

2. ספינות עושות תאונות

3. מכולות נופלות ביציאה ובכניסה לנמל

4. מכולות נופלות גם בים הפתוח

http://youtu.be/ndjmKAtLYaQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

: Mm_yeah: : Mm_yeah: : Mm_yeah:

בואו נסכים ש:

1. ספינות יכולות לטבוע (כולל ספינות עם מכולות)

2. ספינות עושות תאונות

3. מכולות נופלות ביציאה ובכניסה לנמל

4. מכולות נופלות גם בים הפתוח

http://youtu.be/ndjmKAtLYaQ דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם

בוא נסכים שאופל מנטה היתה מכונית טובה לזמנה (במידה ותשאל: היו לי שתיים עם מנועי 2 ליטר מוזרקים - אחת מהן אפילו עם שיפורים של אירמשר)

תראה איזה עולם קטן, המנטה 2 ליטר מוזרקת עם שיפורים של אירמשר (הדגם נקרא I200)... היא אצלי! :shock:

פורסם

אז אחרי הסולחה נשיקות והחיבוקים. מישהו יודע איזה רכבים נפלו? יש סיכוי שיצליחו להציל משהו ?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הפורי קופה של hemi הלכה - ראה בתחילת השרשור

איך הגיעה I200 לארץ? שלי הייתה באנגליה - לפני 20 שנה...

נשלח מתא טלפון ציבורי ע"י יונת דואר ובעבר גם מתורן של אניה על ידי שחף

פורסם

את זה לצערי ראיתי.

מה עם עוד 15?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לפי הסרטונים שהועלו נראה שכל מכולה שצלחה והגיעה ליעדה היא בעצם נס . ממש תרבות ה"מה שיהיה - יהיה " והתרבות היותר מקובלת - ה"לי זה לא יקרה" הישראליות הידועות בהן נופלים כל מיני גשרים , עמודי תאורה ורצפות של אולמות ארועים .

וכל זאת על אף שאינני יודע כלל אם האוניות בכלל ישראליות ....

פורסם

איך הגיעה I200 לארץ? שלי הייתה באנגליה - לפני 20 שנה...

יבוא אישי, בבעלותי כבר 16 שנה.

פורסם
לפי הסרטונים שהועלו נראה שכל מכולה שצלחה והגיעה ליעדה היא בעצם נס . ממש תרבות ה"מה שיהיה - יהיה " והתרבות היותר מקובלת - ה"לי זה לא יקרה" הישראליות הידועות בהן נופלים כל מיני גשרים , עמודי תאורה ורצפות של אולמות ארועים .

וכל זאת על אף שאינני יודע כלל אם האוניות בכלל ישראליות ....

עם כל הכבוד, רמת ההנדסה בארץ היא אחרת לגמרי אבל כנראה קיבלת רשיון ממשטרת הקיטורים.

בדקת סטטיסטיקות השוואתיות עם ה"לא ישראלים"?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

נראה לי שאמתין עד האביב... מפחיד.

מישהו יודע לגבי הביטוחים, אמרו לי שטוטאל לוסט מכוסה על ידי האוניה וכשמוסיפים ביטוח אישי הוא בעיקר נגד נזקים קטנים, האם זה נכון?

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תוכן חדש...