Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נגנב - דוקאטי 900SS שנת 1979 אנא שימו לב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את באה להגיד לי שאת היית קונה אופנוע מבלי לעשות עליו סיבוב?

תמיד שאני הולך לראות אופנוע לפני קניה אני מגיע עם חבר / הורה ועם האוטו שלי, ככה שבעל האופנוע ידע שהוא בטוח להביא סיבוב, חבר שלי איתו, והרכב שלי ממש לידו. ובמקרה הצורך גם משאיר אצלו את תעודת הזהות שלי.

וד"א החזירו את האופנועים ונגנב אופנוע אחר, CRF 450 בייבוא אישי, אולי באמת הבינו שאין להם מה לעשות עם האופנועים האלה.

תעודת זהות מזייפים בקלות, תמורת כמה מאות שקלים יתנו לך תעודת זהות ישנו תאריך לידה שם ומה שתרצה.

זה "התרגיל" הכי מוכר שיש לגנבי האופנועים.

קראתי כבר על מספר מקרים מהסוג הזה בפול גז, ומכר נוסף שרוכב על דו גלגלי כנראה שעם חושים על טבעיים כמעט ונעקץ באותה הצורה.

אני לא יודעת מה הפתרון לזה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעודת זהות מזייפים בקלות, תמורת כמה מאות שקלים יתנו לך תעודת זהות ישנו תאריך לידה שם ומה שתרצה.

קראתי כבר על מספר מקרים מהסוג הזה בפול גז, ומכר נוסף שרוכב על דו גלגלי כנראה שעם חושים על טבעיים כמעט ונעקץ באותה הצורה.

ל'

אפשר לבקש לצלם תמונה מאד ברורה של הקונה, לא?

כבר חתמתי...

פורסם

ל'

בגלל זה אמרתי שזה רק 1 מהתנאים, נשאר איתו ההורה / חבר והרכב שלך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני עדיין לא סומכת עליהם,

ואני בטוחה שאם תשאל רוכבים נוספים על אופנועי ספורט בעיקר,

הם יענו את אותה התשובה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...